Verkkokaupan toimitusehdot

 

Maksut Visa, Visa Elestron tai MasterCard -korteilla

Mikäli maksat Visa, Visa Electron ja Mastercard-korteilla, Enkelimaa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai Mastercard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa suntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuin peinteinen verkkomaksaminenkin.

Verkkokaupan tuotteilla on normaali lainmukainen palautusoikeus.

Tuotteet toimitetaan postitse joko kirjeenä tai postipakettina. Normaalisti postitamme tilauksen viimeistään kolmantena työpäivänä tilauksen saapumisesta, mutta pienet tilaukset usein jo samana päivänä, mikäli tilaus on saapunut puoleen päivään mennessä.

Tilausmaksut sisältävät toistaiseksi postituskulut. Yritämme tehdä postituksesta mahdollisimman joustavan ja nopean pienillä kustannuksilla ja tutkimme koko ajan miten postitus sujuu mahdollisimman pätevästi. Siksi saattaa olla, että lisäämme usempia postitusluokkia, joihin voi tulla eri maksu. Katsotaan miten asia kehittyy kokemuksen karttuessa, ja olemme aina valmiita kuuntelemaan Sinun toivomuksiasi.

Matti