Energiahoito ja -parannus

Huom. sivu uudistuu!

Hoito on kokonaisvaltainen tapahtuma, jonka tarkoituksena on auttaa sinua eteenpäin omalla tielläsi, kohti omaa suhdettasi maailmaan, itseesi ja elämään.

Energiahoito on hyvin yksilöllistä. Se sopeutuu täydellisesti juuri sinun tilanteeseesi. Se sopii myös muiden hoitojen tai harjoitusten ohessa ja auttaa usein niiden tuloksia pääsemään paremmin esiin.

Energiahoito sopii kaikkiin tilanteisiin, joissa tunnet tarvitsevasi lisää tukea, myös silloin jos et ole saanut apua muualta.

Hoito tapahtuu yhteistoiminnassa henkisen maailman ja oman henkisen ohjauksesi kanssa.

Jokainen hoitokerta on oma kokonaisuutensa, jossa puhdistamme ja vapautamme menneitä esteitä ja luomme energiavirtauksille uuden toimivan kokonaisuuden.

Voit saada apua myös silloin, vaikka et täysin tietäisikään mikä on jonkin tilanteen syy.

Pääset paremmin sopuun oman itsesi, menneisyyden, vanhempien, jumalan tai muiden tekijöiden kanssa, jotka ovat rajoittaneet elämääsi. On mahdollista tutkia eri ikäkausien ja jopa aikaisempien elämien tapahtumia ja aloittaa hoito niistä.

Hoidon aikana lepäät hoitopöydällä ja tunnet syvää rentoutumista ja vapautumista. Voit myös aina kertoa omista tuntemuksistasi.

Hoito kestää noin tunnin. Joskus ensimmäisellä hoitokerralla voi mennä kauemminkin, mutta yleensä aika kuluu hyvin nopeasti.

Hoidon hinta on 90 euroa, ja ajan voit tilata nettivarauksena tästä. Ellei aikaehdotuksissa ole sopivaa, voit kirjoittaa sähköpostia matti@hopeasulka.com tai soittaa 040 424 3612. Löydämme sinulle varmasti sopivan ajan. Maksu käteisellä tai kortilla.

Hopeasulka Länsi-Pasilassa

Vastaanotolleni pääset helposti melkein kaikilla mahdollisilla liikennevälineillä, raitiovaunulla, bussilla, junalla, omalla autolla tai jopa Keskuspuiston kautta pyöräilemällä.

Viereisellä Radiokadulla on yleensä vapaana kahden tunnin maksuttomia autopaikkoja. Bussi 23 tulee melkein ovelle ja seiskan raitiovaunulinjat kiertävät Länsi-Pasilan kautta. Junalla lähin pysäkki on Ilmala, mutta kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on noin 20 minuutin kävelymatka.

Googlen kartat näyttävät oikean talon ja reitin, kun naputtelet hakukenttään sanan Hopeasulka. Se on kätevää jos huomaat ihmetteleväsi oikeaa reittiä.

Varsinainen osoite on:

Matti Kuusela
Rahakamarinkatu 6 G 81
Länsi-Pasilassa Helsingissä

- Varaa itsellesi aika klikkaamalla tästäTervetuloa
Matti