Energiahoito ja -terapia

Energiahoito on turvallista, joustavaa ja monipuolista. Hoidossa vapautamme ja puhdistamme kehon ja auran eri alueiden tukkeumia. Voimme liikkua myös tämän elämän eri ikävaiheissa ja tarvittaessa myös aikaisemmissa elämissä, joista sairausalttiudet ovat usein lähtöisin. Tarkoitus on, että jokaisen hoidon jälkeen energiat virtaavat koko kehon alueella uudella ja vapaammalla tavalla.

Hoito on yksilöllistä ja se soveltuu myös muiden hoitojen täydentäjäksi. Joskus voimme auttaa myös erilaisten henkisten harjoitusten luomia energioita lähtemään liikkeelle.

Hoidon aikana lepäät hoitopöydällä normaaleissa sisävaatteissa kevyen peiton alla. Useimmiten hoito tapahtuu puhtaasti energioitten ja puheen tasolla, mutta käytän myös perinteisinä hands on -tekniikoita tarpeen mukaan.

Oman enkelisi ovat mukana, ja saat mielellään esitää kysymyksiä ja kertoa tuntemuksistasi. Se auttaa löytämään juuri sinulle sopivan tien.

Hoito kestää noin tunnin ja sen hinta on 90 euroa. Sen voit maksaa jokokäteisellä tai kortilla.

Varaan sinulle mielelläni ajan henkilökohtaisesti. Kirjoita sähköpostilla matti@hopeasulka.com tai soita 040 424 3612 ja kerro millaiset ajat sinulle sopivat. Aikoja on myös iltaisin.

Vastaanotto Helsingissä

Vastaanotto on kotonani Länsi-Pasilassa. Tänne pääsee lähes kaikilla mahdollisilla liikennevälineillä. Lähin rautatiepysäkki on Ilmala.

Naputtele Googlen karttaan päämääräksi Hopeasulka, niin saat selvät reittiohjeet.

Matti Kuusela

Rahakamarinkatu 6 G 81
matti@hopeasulka.com
040 524 3612