Energiahoito

Hei ystävät, teen edelleenkin energiahoitoja, ensi sijassa vanhoille asiakkaille, vaikka myös uudet ovat lämpimästi tervetulleita. Pidän nykyisin päätyönäni kirjoittamista ja henkistä työskentelyä, ja niiden välillä on mukavaa tehdä myös hoitoja.

Hoito on hyvin kokonaisvaltainen tapahtuma, jonka tarkoituksena on auttaa sinua eteenpäin omalla tielläsi, kohti omaa suhdettasi maailmaan, itseesi ja elämään.

Hoito kestää runsaan tunnin. Uuden asiakkaan kanssa voi joskus mennä runsaat puolitoistakin tuntia, kun ensimmäisellä kerralla on usein niin paljon sellaista mitä on puhdistettava ja aseteltava paikoilleen.

Joskus joku haluaa kysyä puhelimitse auttaako hoito johonkin tiettyyn vaivaan, tai millaista hoitoni on. Vastaus on, että hoidossa sisäiset voimat asettuvat paikalleen uudella tavalla. Vapautamme elämän solmukohtia, etsimme millä kohden aikajanalla on esteitä. Varsinainen parantuminen ja sen nopeus riippuu siitä, millaisessa vaiheessa olet omalla tielläsi.

Kun tunnet haluavasi hoitooni, kirjoita sähköpostia osoitteeseeni matti@hopeasulka.com - tai soita puhelimella 040 424 3612 - niin etsimme sopivan ajan. Hoidon hinta on 90 euroa (sis. alv 24%), ja toki voimme siitä tarvittaessa neuvotella. Maksu käteisellä tai kortilla.

Vastaanoton osoite

Matti Kuusela
Rahakamarinkatu 6 G 81
Länsi-Pasilassa Helsingissä

Paikka on lähellä yleisradioaluetta ja Pasilan urheiluhallia. Punatiilielementtinen kerrostalo, pihan puolelta sisään ja heti ensimmäinen kerros.

Radiokadulla on yleensä kahden tunnin maksuttomia autopaikkoja. Bussi 23 tulee lähes ovelle. Lähin raitiovaunulinja on 7. Junalla tullessasi Ilmalan pysäkksi on lähempänä kuin Pasilan, josta on noin neljännestunnin kävely.

Googlen kartoista löydät paikan akusanalla Hopeasulka.

Mitä hoidon aikana käytännössä tapahtuu

Asetut normaaleissa sisävaatteissa hoitopöydälle ja saat kevyen peitteen päällesi. Tämä on se vaihe, jossa alan työskennellä ja saat kertoa oireista tai aivan siitä, mitä mieleesi sillä hetkellä nousee.

Hoito tapahtuu puhtaasti sisäisillä tasoille, keskustelun tai lauseiden tai kevyen kosketuksen kautta.

Ole täysin rentoutunut, ja jos pyydän sinua tekemään jotain, tee se mahdollisimman kevyesti ja vapaasti. Mitään ei tarvitse yrittää, vaan etenemme aina todellisen tilanteen mukaan.

Hoidon aikana voit aina kertoa omista kokemuksistasi tai kysymyksistäsi.

Tervetuloa
Matti