18.1.2011 Maria Magdaleenan kääntymys

18. tammikuuta

Merkurius on konjunktiossa Pluton kanssa 11 astetta Jousimiehessä. Tämä taivaallinen asetelma vallitsi Maria Magdaleenan toisen ja lopullisen kääntymisen hetkellä 26. joulukuuta vuonna 30.

Sillon Merkuriuksen parantavat voimat kulkivat Isän valtakunnasta (korkeampi Pluto - Phanes - valitan, en tiedä mitä tuo Pluton korkeampi aspekti Phanes varsinaisesti merkitsee) hänen vapauttaessaan Magdaleenan riivauksesta (alempi Pluto - Hades).

Powell jatkaa lainaamalla Rudolf Steineria: Maallisten elämiemme aikana saamamme vaikutukset toimivat edelleen. Ne ovat edelleen läsnä ja voimissaan, vaikka me emme tiedäkään niistä mitään. Tämä on seikka, jonka suuri Buddha ymmärsi.

Buddha toi kahdeksankertaisen polun lääkkeeksi näitä meissä elämästä elämään vaikuttavia häiriövoimia vastaan. Näistä voimista Kristus vapautti Magdaleenan.

Kymmenlehtinen lootus on Merkurius-chakra. Se on aina hereillä ja kantaa meneillään olevan elämämme kaikkia muistoja. Ellei ihminen päätä ehdottomasti palvella hyvää, hän saattaa tietämättään palvella pahaa, sillä nämä parasiittivoimat ovat ovelia. Todellista hereisyyttä tarvitaan nyt Magdaleenan parasiittivoimista vapautumisen muistoksi.

Perjantai on sopiva päivä meditoida Pluton korkeampaa aspektia (Jumalallinen rakkaus) ja tutkia omaa kykyään erottaa mikä on totta ja aitoa ja mikä ei ole (Merkurius).


MEDITAATIOAJATUKSIA

Miten vapaata on ajatteluni? Demoni on itsenäinen olento, jolla on oma ajatuselämänsä. Ne työskentelevät ihmisten todellisia tarkoituksia vastaan. Mitä sellaista minussa elää, mitä en ole valinnut vapaasti? Olenko vapaa painostuksesta?