4.2.2011 Johannes Kastajan leimuava puhe

Perjantai 4. helmikuuta

Tänään Aurinko on konjunktiossa Marsin kanssa 20 astetta Kauriissa. Ilmankos tämä on ollut aamusta saakka oikein hengen taistelun päivä, rokotusasioita ja vastaavaa.

Johannes Kastaja oli Auringon ja Marsin yhteisvaikutuksen loistava esimerkki. Aurinkovoima säteili Johanneksesta hänen elävän sanansa ja tulisen puheensa kautta. Hän oli loistava esikuva uskollisille.

 

MITÄ MINÄ VIESTIN MAAILMAAN

Kun Aurinko ja Mars tulevat yhteen, sekä ylin että alin on mahdollista. Se luo mahdollisuuden meditoida omaa minuuttaan, sen vapautta ja sanan hallintaa, eli sitä mitä minä viestin maailmaan.

Kykenemmekä rakkaudellisesti muuntamaan kaiken yhteiskunnallisen ja yksityisen harmin rakkaudellisuuden voimaksi ja tarvittaessa totuuden lausumiseksi. "Totuus" on nykyaikana ennemminkin tulevaisuuden luomista kuin menneisyyden leimaamista.

Siinä on haastetta, mutta se on myös palkitsevaa, koska aina kun huomaa uskaltaneensa kokea esimerkiksi vääriä asioita ja toimineensa niiden pohjalta vaikka miten pienesti, kokee voimiensa ja luottamuksensa vahvistuvan.

17. helmikuuta saakka Neptunus kulkee samalla alueella Eläinradassa kuin Kristuksen kärsimysten aikana.

Hei, sain juuri postiluukusta uuden Kylvö- ja korjuukalenterin 2011. Kuu on nyt Vesimiehessä, mutta se muuttuu juuripäivän maaelementistä kukkapäiväksi klo 17. Valon elementti hallitsee kuunvoimia, tai päinvastoin, lauantaina, ja sunnuntaina on vaihtelevampaa. Kylvökalenteria julkaisee Rihu ry, www.rihu.net