Matin blogi

Anteeksiannon voima

Share |

Tiistai 14.12.2010 klo 14:53 - Matti Kuusela


Eilen illalla Turussa meditoimme anteeksiantoa. Sisäisessä maailmassa anteeksianto on suuri voima, joka on verrattavissa rakkauteen. Se saa erillään olleet asiat jälleen työskentelemään yhdessä ja tukemaan toisiaan. Siksi anteeksiannon ei tarvitse keskeisesti kohdistua joihinkin tapahtumiin, vaan anteeksiannosta tulee yhä enemmän kehittymään jatkuva ja aktiivinen tila, joka koko ajan uudistaa todellisuutta ja vapauttaa sen luovia voimia.


Anteeksianto on maailmaa muuttava voima

Kun suljet silmäsi ja tunnet miten annat anteeksi maailmalle ja ihmisille, silloin myös maailma alkaa jälleen vaikuttaa sinuun myönteisellä tavalla. Sinun omat voimasi vahvistuvat, ja myös maailma kehittyy siihen suuntaan minkä sinä koet oikeaksi.

Mitä useampi ihminen tekee näin, sitä parempaan suuntaan asiat kehittyvät, kaikkien kannalta. Kun sallii anteeksiannon edetä ajatustasolta tunnetasolle, sen vaikutus syvenee.

Hyvin pian myös mahdollisen tuskan kokeminen alkaakin tuntua miellyttävältä. Siunaukselliselta.

Kun rakastat, koet myötätuntoa tai annat anteeksi, se ei lisää tuon kohteen huonoja ominaisuuksia, vaan se tekee juuri päinvastoin. Anteeksianto ja rakkaus parantavat. Ne ovat ehetyttäviä ja kokoavia voimia, jotka tuovat sekä saajan että antajaa lähemmäksi korkeampaa voimaansa. Siksi ei tarvitse pelätä rakkauden, hyväksymisen tai anteeksiannon antamista.

Anteeksianto vahvistaa hyvällä tavalla niin sen saajaa kuin antajaa

Avainsanat: Anteeksianto, voimaantuminen, maailman muuttaminen


Kommentit

19.12.2010 15:09  Sini

Ihana, tärkeä teksti

23.12.2010 15:27  marja-leena anttila

-olen pahoillani
-anna anteeksi/annan anteeksi
-kiitos
-minä rakastan sinua.
niin tärkeitä nämä sanatkin on ja toistaa meditaationakin

23.12.2010 16:32  Matti Kuusela

Näitä myönteisiä ja vapauttavia lauseita ja sanoja voi käyttää meditaatioina monin tavoin: juhlallisesti tai kevyesti, ajatuksina, tunteina tai sanoina, kohteella ja ilman.

On erittäin hyvä totuttaa alitajuntansa ilmauksiin anteeksiannosta, rakkaudesta ja myötätunnosta. Silloin niistä tulee vähitellen myös jatkuvasti toimiva ja parantava tila.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini