Matin blogi

Rakkauden taika

Share |

Perjantai 7.1.2011 klo 21:03 - Matti Kuusela


Vuoden alku on ollut mahtavaa energioiden uudistumista. Sisäisesti me olemme valmiit astumaan uuteen energeettisen portin läpi, mutta vanhat ajatusmuotomme tahtovat niin mielellään pitää kiinni vanhasta ja turvallisesta, riippumatta siitä, onko tuo vanha enää lainkaan ajankohtaista.

Nyt on suuren oppimisen aika. Olipa mitä tehtäviä tai ongelmia tahansa, kaikkein voimakkain ja yleispätevin lääke niihin on rakkaus. Rakastaminen. Rakkaus ja hiljainen sisäinen hyväksyminen myötätunnon kera ovat voimia, jotka saavat aikaan todellista muutosta.

Mieli pelkää rakastaa, koska se luulee, että rakastaessaan jää kiinni menneeseen, tai kiinni toiseen ihmiseen, vanhoihin olosuhteisiin, vanhaan työpaikkaan tai aivan mihin tahansa. Mieli kuvittelee, että on turvallisempaa pitää yllä jatkuvaa enemmän tai vähemmän hiljaista nurinaa, koska se uskoo, että silloin olemme vapaampia lähtemään.

Mutta todellisuus on juuri päinvastoin. Ihmeellisellä tavalla rakkaus on se voima, joka vapauttaa. Rakkaus luo sisäisen tilan, jossa ulkoisen maailman esteet ja rajoitukset katoavat. Se on taianomaista, mutta niin asia vain on.

 

Kokeile rakastamista!

Valitse joku ongelma, joka on tuntunut tosi suurelta ja ratkaisemattomalta. Ja sitten päätä ja tunne, että rakastat kaikki siihen liittyviä ihmisiä ja tilanteita! Oikein tunteella.

Hyvinkin pian huomaat, että asiat alkavat muuttua parempaan suuntaan.

Käytännössä se johtuu siitä, että rakastaessasi luot enkeleille mahdollisuuden auttaa.

Avainsanat: rakkaus, rakkauden taika, ongelmat, tehtävät, enkelien apu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini