Matin blogi

Lorna Byrne Kulttuuritalolla - Suomen kansallisenkeli - meditaatiokutsu

Share |

Torstai 17.2.2011 klo 10:40 - Matti Kuusela


Tarkistin juuri: Lorna Byrnen Helsingin tilaisuuteen on saatavilla vielä lippuja Kulttuuritalon yläkatsomosta. Hinta on näkyy olevan 26 euroa ja kympillä lisää saa simultaanikuulokkeet korvilleen, jos oma englanti tuntuu epävarmalta. Lippuja löytyy osoitteesta liput.fi.

Tästä tilaisuudesta, johon olen itsekin menossa Sinikan kanssa, minulla on hyvin lämmin tuntu. Sellainen, että enkelit ja tietysti Jumala (jolla nimellä Lorna kutsuu Kristusta) ovat voimakkaasti läsnä. Oikein lämpimästi suosittelen mukaantuloa tuolloin lauantaina 26. maaliskuuta.

Vaikka paikkoja on enää vain yläkatsomoon, niin Kulttuuritalon sali on kuitenkin niin pieni, että etäisyys ei ole pidempi kuin jonkun suuremman hallin eturiveiltä. Ja olen aivan varma, että enkelit ottavat jokaisen mukaan, istumapaikastariippumatta :)

 

Yhteismeditaatiokutsu

Ja vaikka ei itse pääsisikään mukaan Helsinkiin, voi aina
meditoida mukana omallalornabyrne2090.jpg paikkakunnallaan. Ei olisi lainkaan hassumpi idea koota silloin lauantaina 26.3. klo 14 ryhmää ja hiljentyä yhdessä enkeleiden läsnäololle Lornan ja kaikkien meidän kanssa, jotka olemme Kulttuuritalolla, ja kaikkien kanssa, jotka osallistuvat omilta paikkakunniltaan. Kokoontumisen enkeliläsnäolo tuntuu jo nyt olevan niin voimakas, että sen kanssa voi jo seurustalla sisäisesti, yksin tai ryhmissä.

 

Suomen kansallisenkeli

Minulla on tähän vielä yksi ajatus. Lorna puhuu Portaat taivaaseen kirjassaan kansallisenkeleistä, jotka "työskentelevät erityisen ahkerasti auttaakseen ihmisiä ja erityisesti johtajia löytämään ongelmiinsa ratkaisuja..." Lornan mukaan kansallisenkelit - kansanhenget - pyrkivät luomaan jokaiselle kansalle sellaiset olosuhteet, jossa ihmiset voivat työskennellä vapauden ja oikeudenmukaisuuden ilmapiirissä, jossa lapset voivat olla lapsia ja jossa vanhemmat voivat itse seurata valitsemaansa uskontoa - tai henkistä suuntaa.

Lorna jatkaa, että kansojen enkelit pyrkivät takaamaan, että kansojen johtajat ovat oikeudenmukaisia ja että heillä on sydämellään kansan paras. Nyt on hyvä  aika kutsua mukaan myös Suomen kansanenkeli tuohon 26.3. klo 14 tapahtumaan!

Enkelityöskentelyn suuri salaisuus on kantaa enkeleille omat ajatuksensa niin myötätuntoisesti ja rakastavasti kuin osaa. On aivan ok kertoa enkeleille vaikeuksistaan sillä tavoin kuin ne kokee, mutta mitä enemmän kykenemme itse kohottamaan asioita rakkauden ja myötätunnon piiriin, sitä suuremman avun me annamme enkeleille, jotka todella haluavat työskennellä kanssamme ja auttaa meitä. Mutta nykyaikana heidän on kaikissa normaalitilanteissa odotettava meidän aloitteitamme, ja silloin he voivat tulla mukaan siihen työhön, jota he niin hartaasti odottavat voivansa tehdä.

 

Kutsu enkeleitä elämääsi

Ohjelman mukaan Lornan aiheita ovat oppia kutsua enkeleitä elämäänsä, miten elää yhteydessä omien enkeleitten kanssa ja miten vastaanottaa enkeleitten viestejä.

Nyt enkelit näyttävät vielä kaunista kuvaa siitä, miten kaikki me, jotka tahdomme olla mukana, voimme jo ennakolta vaihtaa informaatiota ja olla sisäisessä yhteydessä toistemme enkeleiden välityksellä. Se auttaa enkeleitä luomaan mahdollisimman paljon hyviä kanavia valmiiksi jo ennalta.

Miten luoda tuo yhteys? Se on juuri helppoa. Sulje silmäsi, hymyile kevyesti ja tunne olemuksessasi sisäinen kosketus enkeleiden maailmaan. Se voi tapahtua sydämen seudulla, mutta yhtä hyvin muuallakin, ja riittää vaikka löytäisit tai kuvittelisit miten pienenkin enkelitunteen tahansa.

Rakkaudella
Matti


Avainsanat: Lorna Byrne, liput, enkelit, kansanenkeli, Suomen kansallisenkeli, yhteys enkeleihin, Portaat taivaaseen, Suomen henkisyys, yhteismeditaatiokutsu


Kommentit

17.2.2011 11:52  sari mikkola

Luulenpa että moni kaipaa tätä tietoa!?

KUTSU ENKELEITÄ ELÄMÄÄSI.
Miten luoda tuo yhteys? Se on juuri helppoa. Sulje silmäsi, hymyile kevyesti ja tunne olemuksessasi sisäinen kosketus enkeleiden maailmaan. Se voi tapahtua sydämen seudulla, mutta yhtä hyvin muuallakin, ja riittää vaikka löytäisit tai kuvittelisit miten pienenkin enkelitunteen tahansa.

17.2.2011 15:38  Matti Kuusela

Aivan, mielen on yllättävän vaativaa nykyaika oivaltaa, että yhteys omaan enkeliin on kaikkein luonnollisin, yksinkertaisin ja rauhanomaisin sisäinen tila.

22.2.2011 19:43  Kari Hirvi

Kuinkahan monta vuotta sitten Raitasen Pasi mahtoikaan kertoa kaikki tutut tekniikat enkeleiden kanssa olemiseen?
Osaakohan joku mainita vuoden? :)

Sillä tää yksinkertaisuus on ollut monelle oikealla kurssilla olleelle melko tuttua tavaraa jo monen vuoden ajan.
Toki enkelit saattavat luonnostaan lähestyä joitain henkilöitä entistäkin helpommin
tai joidenkin pyynnöistä he helposti tulevat.
Ehkä se on vain se sisin pyynnön arvo joka ratkaisee lopulta kussakin tapauksessa.

Eli moni voisi säästää ihan rahansa kun vain muistaisi, että tarvitsee vain PYYTÄÄ,
tai tarvittaessa KÄSKEÄ paikalle, niin enkelit tulevat, niin valon kuin pimeän.

Erottelutapoja sen sijaan voi mennä kurssittautuun jonnekin.
Mutta saadakseen enkeleitä elämäänsä ei tarvita kalliita seminaareja saati kursseja.
Niin se vain on.

Toki jos joku haluaa kivan joukkokokemuksen ja kokea ryhmäenergiaa siinä sivussa ja kenties
suurella joukolla lähettää enkeleitä tiettyyn kohteeseen, niin se voi olla kannattavaa.
Ja senkin voi tehdä ilmaiseksi kokoontumalla samanhenkisten ihmisten kanssa jonnekin paikkaan mistä ei tarvitse maksaa...
Vaikka jokin hyvin aukea ja rauhallinen paikka, jollei muuten niin vaikka metsä jossain syrjemmässä vaikka puita sitten olisi tiheämminkin... sillä paikalla ei ole hirveästi väliä.

Turha markkinahenkisyys tällä henkisellä saralla on turhuutta, vaikka siihen välillä sortuu itsekin.

Tämä onkin niille jotka ovat halukkaita kaikkeen tuohon hyvään, mutta eivät halua välttämättä haaskata siihen rakkaita rahojaan jotka voi suunnata muuhun mielenkiintoiseen ja hyvään.

22.2.2011 21:47  Matti

Terve Kari,

Itse olen menossa Byrnen tilaisuuteen juuri tuon tunnelman ja mukana olevien enkeleiden takia. Perustietovaiheet minullakin ovat menneet jo kauan sitten, ja tärkeämmäksi on muodostunut noiden tietojen ja kokemusten, sanoisiko sisäinen säätäminen.

Minusta on hyvä asia, jos ne, jotka eivät tule paikalle, mutta tuntevat jotain sisäistä kutsua, voivat osallistua sisäistä tietä joko yksin tai ryhmässä

27.2.2011 22:44  Satu

Itse odotan niiiiin innolla tapahtumaa <3 Säpinää on luvassa varmasti :)

24.3.2011 22:29  kari ylinen

Voi onko mistään saatavissa vielä lippua tuohon tilaisuuteen?
Mä niin haluisin sinne!
Olen vielä noviisi, mutta ..

25.3.2011 13:08  Tuija

Minäkin haluaisin mukaan Lorna Byrnen tilaisuuteen! Vasta tänään huomasin ilmoituksen... Myykö kukaan vielä lippuja?

25.3.2011 14:00  Kari ylinen

Järjestäjä vähän lupaili, että mahdollisuuksien rajoissa on uusi tilaisuus syksyllä??
Itse olen pyytänyt enkeletä järjestämään lipun ja laittanut enkeli asioista tutuille viestiä, että tarvitsen lipun tuonne.
Ehkä sitten on tarkoitettu, että pääsen sinne myöhemmin. Tietty voi lähteä myös muualle, missä hän esiintyy. Seur on HOllannissa ja sitten Saksassa vai miten se oli. HÄnen nettisivuilla kerrotaan noista paikoista.

26.3.2011 9:47  Tuija

Kiitos vinkeistä! Annetaan enkelien huolehtia :)

28.3.2011 0:45  kristiina törnudd

Metsämuori hiihteli Hämeenkyrössä Kirkkojärvellä ollen hengessä mukana Lornan ja siellä olevien kanssa. Taivas oli mahtava,kauniita kuvioita ja pilven raosta loisti valo .
Joutsenia oli kymmenittäin...leyhytellen siipiään...katkattaen ILOA Pappilanjoelle!
Enkelit suorastaan riemuitsivat...
Voimallinen autuaallinen oli suksien luisto!

30.6.2011 21:58  kari ylinen

Lorna 20.10 Helsinkiin. Sinne siis?

30.6.2011 21:59  kari ylinen

Sorry painovirhe. 29.10 lauantai

30.6.2011 22:26  kristiina törnudd

SORRY mutta alan epäillä enkeleitä. olen lukenut juuri Lornan kirjaa ja saanut uskoa...
olen pyytänyt apua Hämeenkyrön Pappilanjoelle....juhannuksena oli melkoinen jokiralli. hengenvaarallisia tilanteita. olisin jo kuollut jos en hetkeä aikaisemmin olisi tajunnut nousta uimasta. (enkelit!) Miksi enkelit ei auta jos niitä pyytää ja suorastaan huutaa....rantamme sortumisvaarassa. Apua tarvitaan! minulla itselläni ei ole enää kieltä...millä saisin kunnan päättäjät ymmärtämään,millä pyytäsin enkeleitä..
tilanne on katastrofaalinen. siis enkeleitä hämeenkyrön Pappilanjoelle!!! laiturin siirtoon parempaan paikkaan!!!kiitos kiitos kiitos!

30.6.2011 22:39  Matti

Siis Lornan Helsingin päivämäärä on tullut, lauantai 29.10! Hienoa, kiitos Kari.

1.7.2011 0:54  Kari Hirvi

Hei Kristiina,
en tunne paikkakuntaasi ulkonäöltä,
vaan kysynkin,
kykeneekö sinne rakentamaan mitään..
vaikka sitten vain jotain koristeellista ja kaunista, mikä sävähdyttäisi siellä temmeltäviä kuskeja sen verta, että siellä edes kohdallanne pysähdyttäisiin hiljentämään vauhtia...

Voiko joku maalata sinne vaikka jonkun ison sävähdyttävän banderollin, joka pistää ajattelemaan, vaikka sitten kuvitukseltaan jollei tekstiä ehtisi lukemaan vauhdissa.
Se voisi olla joko koskettava kaunis kuva, jota ois vaan pakko pysähtyä ihailemaan rauhallisesti kulkien...

Tai sitten jokin todella ikävästä vesionnettomuudesta kertova kuva...

Tekstejähän nyt voisi olla monenlaisia...
"Jos jatkat nopeasti Urmas, pian kohtaat SURMAS"
Tai jotain vielä iskevämpiä....
tämä oli vain heitto.. mutta mitä enempi siinä olisi huumoria, sitä helpommin sen painuisi mieleen eikä herättäisi liikaa vastustusreaktiota....
Ehkä joku teistä keksisi minuakin paremmin vai kuinka?

Toinen olisi sitten riittävän iso mediaa herättävä tapahtuma siinä lähellä,
jolloin siellä saisi heitettyä mielipiteitä ilmaan aivan median kautta tietoisuuteen.

Eli ehkä peli ei ole vielä menetetty...
Pitää vain käyttää luovuutta ja antaa luovuuden tulla palkituksi.

1.7.2011 12:29  kristiina törnudd

hauskaa huumoria..vaan multa on nyt hymy hyytymässä. kun voimat on vähissä. Pienellä vaivalla saataisiin laituri siirrettyä vesistön väljempään paikkaan.
vaan nyt kaikki tekevät kiusaa toisilleen. tää on aivan typerää! nyt toivon rauhan enkeleitä...Viisauden...Sovun. ennen kuin TV-toimittajia pyydän.
Vieläkin jaksan..vuoden 1996 jälkeen uskoa...sopuun rauhaan ja rakkauteen!

kari - laita mulle suoraankin viestiä metsamuori@gmail.com

1.8.2011 9:39  kari ylinen

Lorna BYrne liput tilattavissa, sain lipun.

21.9.2012 22:00  hannu

Hello,
How do you know Ewerething ? I know, maybe.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini