Matin blogi

Eetterikehon keventäminen

Share |

Tiistai 15.3.2011 klo 23:05 - Matti Kuusela


Ilmeisesti maapallon akselin kääntyminen Japanin maanjäristysten yhteydessä vaikuttaa meihin, koska useallakin on eetterikeho selvästi jäykkä ja hieman säikähtäneen oloinen. Siksi ei ole mitenkään itsekästä etsiä jotain rauhoittavaa, musiikkia, luontoa, meditaatiota, rukousta - mikä vain tuntuukin hyvältä.

Rennot käsienpyöritykset, tanssiliikkeet tai ravistelut tuntuvat myös irrottavan eetterikehon jumeja ja saavan sen taas liikkeelle.

Sen lisäksi voi suoraan pyytää vanhalla Esko Jalkasen tekniikalla: Eetterikeho paikalleen!

Sitten minulla on kehitteillä uusi tekniikkaa hengen tai minuuden läsnäolon vahvistamiseksi. Vaikka usein selitän, miten tehdä asioita ponnistelematta, niin tässä kerrankin päinvastoin: kuvittele ponnistusta, jolla vahvistat minuuden otetta ja läsnäoloa itsestäsi. Tunne on samankaltainen kuin fyysisellä tasolla olisi hauislihaksen jännittäminen. Tämän tekemiseen riittää sekunti tai kaksi mainiosti.

 

MAAN EETTERIKEHO

Ilmeisesti myös Äiti Maan energiat ovat jännityksessä, ja siksi niitäkin on tärkeää auttaa. Koska luonnonhenget ovat niitä ystäviämme, jotka näitä prosesseja käytännössä hoitavat, on ensisijaisen tärkeää lähettää heille rakkautta, hyväksyntää ja myötätuntoa. Se helpottaa heidän työtään ja mitä enemmän myötätuntoa ja hyväksyntää he saavat, sitä nopeammin he saavat kriisienergiat jälleen hoidetuiksi rauhanomaisiksi.

 

RAUHAN MAJAKAT

Tässä tilanteessa jokainen rauhaa, valoa ja rakkautta säteilevä ihminen on Maalle ja meille ihmisille tärkeä. Maan ja ihmisten energiakentät ovat koko ajan vuorovaikutuksessa toisiinsa ja siksi yksinkertaisesti avaamalla itseään - tai esimerkiksi sydän- ja muita chakroja - ja ottamalla niihin Maan ja ihmiskunnan energioita työstettäväksi voi auttaa paljon.

Näinä aikoina tunne enkelisi läheisyys oikein lämpimästi!
Lähetä kiitollisuutta ja rohkaisua kaikille enkeliolennoille ja näkymättömiken tasojen ystäville!


Rakkaudella
Matti

Avainsanat: ihmisen eetterikeho, maan eetterikeho, rauha


Kommentit

15.3.2011 23:29  sirkka-liisa ailio

Voi Matti.
Tuntuu helpottavalta kuulla, että tämä levoton olo ja ahdistuksen tunne on jaettavissa muiden kanssa. Minulla tämä kyllä alkoi jo Libya kansannousun alkaessa. Koen jotenkin, että siellä ovat pahat voimat vallassa ja muu maailma on voimaton.
Otan ohjeistasi vaarin ja alan tehdä harjoituksia. Kiitos sinulle
terveisin sirkka

16.3.2011 12:08  Päivi

Kiitos jälleen kerran sivujesi sain vahvistusta siihen mitä itsekin olen ajatellut. Olemme kaikki yhtä ja yhteydessä ja olisikin ihme jos ei nämä viimeaikaiset tapahtumat nuupahduttaisi meitä täällä olijoita jollain tavoin. Sehän on oikeastaan ihan luonnollista, kun olemme osa tätä upeaa palloamme. Kiitos myös harjoitusvinkeistäsi.
Majakan valoa vilkuttaen, Päivi

17.3.2011 12:09  Shine

Tuntui hyvälle lukea tekstisi! Se helpotti oloa ja avasi tajuntaa, mieltä ja sielua.
Kiitos! <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini