Matin blogi

Keväisiä harjoituksia

Share |

Lauantai 9.4.2011 klo 15:16 - Matti Kuusela


Keväällä ulkona auringon paistaessa on hyvä tehdä sellaisia harjoituksia, jotka muina vuodenaikoina ovat mahdottomia tai ainakin vähemmän sävähdyttäviä.

Jos kävelet, kohota itseäsi energeettisesti ylöspäin. Sopivat kehonalueet voi aivan hyvin valita itse, miltä vain tuntuu. Mutta tietenkin koko vatsan aluetta on hyvä kohottaa, lantiota, vapauttaa rintakehää ja kaikkien nivelien liikettä. Hartiat taas laske levollisesti alas. Tunne olosi vapaaksi ja valoiksaksi kuin taivaan lintu.

Tuo on jo itsessään hieno harjoitus, jota on hyvä tehdä säällä kuin säällä. Nyt auringon valossa tunne ja havaitse: koe auringon lämpö kasvoillasi. Tunne tuuli ja ilma. Tunne samalla jäljellä olevan lumen viileys. Tunne veden vielä jähmeä keväisyys. Ja hengitä värejä melkein kuin kaikilla aisteillasi.

 

Valo

Koe millainen valon laatu on juuri nyt. Kaikissa luonnonilmiöissä elää luonnonhenkiä ja haltijoita, jotka ohjaavat ja elävöittävät niitä. Tunnustele sisäisesti millaisia luonnonhenkiä elää juuri nyt aurinvalossa ja moninaisissa ympäristösi väreissä.

Luonnonhenkien taustalla vaikuttaa enkeleitä, usealla eri tasolla. Voitko aavistaa joidenkin enkelien henkisen fyysisyyden, joiden sielullisuuden, joiden korkeat tarkoitukset?

Mieti millaisia ovat sen korkean olennon tarkoitukset, joka juuri nyt ohjaa kokemaasi valoa. Sillä luonnossa kaiken takana on tarkoitus, jopa useammalla tasolla.

Tai saatko tuntuman kokemiesi valon laatujen tai värien ... no sille ei ole oikein hyvää sanaa nykyään. Ennen olisi voitu sanoa moraalisuudesta, olisiko nyt hyvä sana eettisyys? Se ei ole varsinaisesti tarkoitus, vaan voiman ja läsnäolon sävy. Niissä elävät ja vaikuttavat ja niitä ylläpitävät luonnonhenget.

Monia tällaisia harjoituksia voit tehdä kävellessäsi ulkona.

 

Arkkienkeli Rafael

Kevään arkkienkeli on Rafael. Hänen
tervehdyttävät voimansa vaikuttavat
erityisestirafael_400.jpg hengityksen kautta. Hengitä ilmaa, mutta hengitä myös aisteillasi ja koko olemuksellasi kevään valoa.

Keväällä arkkienkeli Mikael vaikuttaa maan pinnalla, kun kosmisesti varsinaisena toimijana on Rafael. Voitko tuntea Mikaelin selkeyden, joka virkistää ja vahvistaa sinua keväällä?

Tunnetko miten aivan kuin Rafaelin siipien alla kaikkeen kasvullisuuteen liittyvät luonnonhenget alkavat herätä ja nousta esiin. Voitka jo tuntea ja aavistaa miten ne alkavat kohottaa kasveja esiin maasta ja valmistaa lehtien puhkeamisen aikaa.

Voitko tuntea, miten ne imevät auringon valon voimaa, jonka ne sitten ohjaavat kasveihin?

 

Nauti

Ja muista nauttia! Lähetä terveisesi, kiitollisuutesi ja ilosi kaikille luonnonhengille ja enkeleille. Tulevaisuudessa ihmisten osallistuminen tulee luonnossa yhä tärkeämmäksi. Nyt enkelit, haltiat ja luonnon monenlaiset mestarit työskentelevät vielä vanhojen jumalvoimien ohjaamina ja innoittamina, mutta vastuu siirtyy yhä enemmän ihmisille. Meidän tehtävänämme tulee olemaan luonnon ohjaaminen ja maan kehityksen edistäminen.

Harjoittelun tulevista tehtävistämme voimme aloittaa juuri antamalla huomiotamme ja kiitollisuuttamme kaikille luonnossa vaikuttavilla olennoille. Sillä tavoin opimme myös ymmärtämään luonnon toimintaa ja tehtäviä ja näkemään elämää ympärillämme enkeleiden ja luonnonolentojen silmin.

 

Rakkaudella ja Kiitollisuudella
Matti

 

Tätä viestiä saa jakaa edelleen kaikkialle!
Enkelimaa.fi

 

 

 

 

Avainsanat: henkisiä harjoituksia, kevät, luonnonhenget, enkelit, aistit, valo


Kommentit

9.4.2011 17:10  Sirpa

Hyviä ehdotuksia harjoitteluun. Kevät on vahvaa aikaa ihan erityisesti ulospäin. Suomen hohtovalo on mykistävän kaunista.

9.4.2011 17:12  Sirpa

Moraali ja eettisyys ovat joskus hankalia. Usein ajattelen niiden paikalle yksinkertaisesti totuuden.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini