Matin blogi

Hallitukset eli suurenkelit

Share |

Perjantai 13.5.2011 klo 16:09 - Matti


Nyt hallitusneuvottelujuen aikaan muistin jälleen vanhan kirkollisen tavan rukoilla hallitusten ja virkamiesten puolesta. Nyt kun olen selvittänyt itselleni ajatuksellisesti, miten tärkeää on meditoidessa (tai rukouksessa) antaa apua niille, jotka päättävät meidän yhteisistä asioistamme, joudun jälleen kerran toteamaan, että ei se helppoa ole.

Miksi siis meditoida tai lähettää valoa ja hyväksyntää valtaa pitäville. Tietenkin sen takia, että näillä ihmisillä, joilla on kovat paineet ja jotka ovat tekemisissä suurten energioiden kanssa monella tasolla, on suuri vaara ja houkutus lipsahtaa pois oman tai kansan korkeimman tarkoituksen tieltä.

On helppo kuvitella, että keskeisten päättäjien viiteryhmäksi voi muodostua virkakunta, samalla tasolla olevat kollegat, puolue, EU, jokin kansainvälinen piiri, rahoittajat ja tukijat, suuryritykset ... niitä riittää, ja vaikka ihminen olisi täysin rehellinenkin, kuka tahansa meistä tarvitsee apua oman todellisen henkisen ja eettisen näkemyksensä edustamiseksi ... pienemmissäkiin piireissä.

 

Hallitukset

Sanoisin, että jos on äänestänyt tai
jättänyt äänestämättä, niin nytsuurenkelit.jpg kannattaa olla yhteydessä hallituksiin. Hallitukset ovat yksi suurenkelien monista nimistä.

Meidän yläpuolellamme ovat enkelit, joita ovat myös yksityisten ihmisten suojelusenkelit. Seuraava taso on arkkienkelit tai ylienkelit, jotka hoitavat ihmisryhmien, kansojen ja erilaisten luonnonrytmien asioita. Ja heidän yläpuolellaan vielä yhtä porrasta vanhempina ovat suurenkelit, joilla myös on useita nimiä eri tehtäviensä vuoksi: kansanhenget, hallitukset, persoonallisuudenhenget, yksilöllisyyden henget.

Suurenkelit ovat niitä, jotka ohjaavat ajan korkeampia tehtäviä ja asettavat yksityiset ihmiset paikoilleen tehtäviinsä. He myös auttavat meitä oman kohtalomme kudelmassa. Siis juuri oikeita enkeleitä ottaa yhteyttä myös maallista hallitusta muodostettaessa.

Kun olemme yhteydessä suurenkelien ja ajattelemme omaa hallitustamme, meidän ei onneksi tarvitse tietää, keiden sinne tulisi päästä. Riittää että olemme totuuden tahdon tilassa. Se mikä meissä on totta ja aitoa tahtoa, virtaa enkeleille ja he voivat käyttää sitä hyväkseen.

Henkisesti tärkeintä on, että kansansielun ja kansanhenget tehtävät ja tarkoitukset pääsevät toteutumaan. Meditoidessasi tulevaa hallitusta vaikutat hyvän toteutumiseen vähintään yhtä paljon - ja jopa paljon enemmänkin - kuin äänestämällä, tai nurisemalla jälkeenpäin.

 

Valittamisesta ja hyväksymisestä

Saamme ajatella kriittisesti ja saamme ajatella aivan mitä itse tahdomme, mutta sitten tulee tuo tärkeä kohta: jotta hallituksen jäsenet voivat säilyttää työssään yhteyden omaan enkeliiinsä, kansansielu-arkkienkeliin ja ajanhenki-suurenkeliin, meidän ei tule kuormittaa heitä kielteisilä ajatuksillamme, vaan sen sijaan auttaa heitä pysymään valossa.

Se on suuri tehtävä, joka on meille jokaiselle mahdollinen.

Mutta kuten alussa sanoin, myös kummallisen vaikea. Vaikka siis itse mielestäni ymmärrän tuon asian, huomaan usein siirtyneeni vähin äänin tekemään jotain muuta silloin kun meditointi edustajiemme puolesta on juolehtanut mieleen. No niin, lupaan tehdä niin heti kun olen saanut tämän blogin kirjoitutuksi!

Ja kutsun teidät kaikki mukaan. Tehdään tästä Enkelimaa. Enkelimaassa me kaikki lähetämme tietysti toinen toisillemme, mutta nyt myös edustajille rakkautta, valoa ja hyväksymistä - ja voimme varovasti tahtoa heille yhteyttä omiin enkeleihinsä.

Uskon että kun sitä teemme, meille syntyy jokaiselle paljon turvallisempi ja varmempi olo elämästämme tässä ihmeellisessä maassa, Suomessa.

 

Tuuli

Parvekkeeni ovi on auki ja upea tuuli puhaltelee tätä kirjoittaessani. Jos itse koet nyt tuulen, on hyvä hetki muistaa tuulenhenkiä, kaikkia niitä enkeleitä ja luonnonhenkiä ja haltijoita, jotka työskentelevät tuulessa, sen eri liikkeissä ja tasoilla.

Tiesitkö, että jokaisella tuulella on oma tehtävänsä. Tässä tuulessa tänään on jotain erityisen juhlallista, sellaista minkä muistan voimakkaasti myös lapsuudesta.

 

Enkelihierarkiat

Muistui mieleen, että on vielä tehtävä kunnon selvitys enkelihierarkioista tälle Enkelimaa-sivulle.

 

Rakkaudella
Matti

Avainsanat: enkelit, suurenkelit, tuuli, ilmanhenget


Kommentit

14.5.2011 16:30  Leena Korhonen

Olisipa ihanaa, jos Suomi tunnettaisiin maailmalla Enkelimaana. Nythän meillä on hyvin enkelimäinen Paratiisi Oskari edustamassa Suomea euroviisuissa. Joo, rakkautta, valoa ja hyväksyntää hallitusneuvotteluihin, että hyvät ihmiset valitaan pesteihin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini