Matin blogi

Maria Magdaleena ja Christian Rosenkreutz - kurssi Jyväskylässä

Share |

Perjantai 8.7.2011 klo 21:42 - Matti Kuusela


Jyväskylän kurssi lauantaina 16. päivä on ollut valmistelussa jo pitkään, mutta lopultakin sain ohjelman matkaan.

Tämän kesän energiat ovat olleet mahtavia ja tulevat olemaan sellaisia vielä pitkään. Yksi suuria asioita on, että monet Uuden testamentin henkilöt, jotka ovat ehkä tuttuja koulusta, alkavat nyt nousta esiin omassa energiassaan. Aivan yksinkertaisesti voi sanoa, että jokainen Uudessa testamentissa mainittu henkilö on suuri mysteerisielu, olipa hänen asemansa tuossa teoksessa millainen tahansa.

Lauantaina päivitämme muutamien näiden keskushenkilöiden olemusta uusimpien tietojen ja ymmärryksen mukaan, ja voin taata että esiin nousee yhteyksiä, joista ei aikaisemmin ole puhuttu. Otamme esiin joitakin inkarnaatioita ja inkarnaatioryhmiä, ja maailma alkaa näyttää toisenlaiselta.

 

Maria Magdaleena

Minulla on vahva usko, että Maria Magdaleena on pitkän valmistautumisen jälkeen lähestymässä Suomen ja suomalaisten energioita entistä vahvemmalla tavalla.

Mutta melkein kaikkialla nousee esiin keskusmysteereitä, joita ehkä vasta meidän aikamme on valmis ottamaan vastaan, kolme Mariaa, kolme Johannesta.

 

Kolminaisuus

Rudolf Steiner on puhunut siitä, miten meillä suomalaisilla on ikivanha kolminaisuuden taju aivan lähellä nykytietoisuuden pinnan alla. Sen ilmausta meillä on Kalevalan sankarien kolminaisuus.

Ja kolminainen ymmärrys on jälleen tulossa nykyisen kaksinaisuuden tilalle, joka yksinkertaistaa maailman sellaisiksi vastakkaisuusiksi, joissa varsinainen henkisen kokemisen elävyys katoaa.

Siksi kolme Mariaa ja kolme Johannesta ovat niin tärkeitä. Uudesta testamentista alkaa avautua valtava sielujen seikkailu, joka on odottanut pitkään avautumistaan. Se on seikkailu, joka saa meidän sisäiset energiamme ja oman luovuutemme liikkeelle, kun aidot myytit herättävät meidän sisäiset voimamme.

Luultavasti kirjoitan koko tämän asian uudelleen. Tässä odottaa niin paljon asioita, että nämä sanat eivät oikein riitä välittämään niiden energioita. Koetan uudelleen, ehkä jos herään yöllä, niin aloitan sillin uudelleen ja kerron mitä varsinaisesti tahdoin sanoa :)

 

Rakkaudella

Matti

Muokattu 12.10.2017 2:57: Selkeyttämistä

Avainsanat: Maria Magdaleena, Christian Rosenkreutz


Kommentit

30.4.2012 23:13  Taina

Maria Magdaleena tuli minulle master vihkimyksessä, tai siinä lyhyessä tapahtumassa jossa annoin myös mielelleni tiedon,, taitohan minulla oli jo :) Reiki kakkosessa taas tuli Äiti Maria, ja Reiki ykkösessä Kristus,, näin koko perhe on on tullut siunaamaan valotyötä ja tunnen itseni hyvin kiitolliseksi tämän johdosta .

8.6.2017 14:53  Santtu

Kiitos artikkelista! Toivotan sinulle ihanan ja rauhallisen päivän!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini