Matin blogi

Ilmaise omaa totuuttasi!

Share |

Maanantai 21.11.2011 klo 22:59 - Matti Kuusela


Hei ystävät, melkein kuukausi meni ilman blogikirjoituksia, mutta täällä taas ollaan.

Kolin runsaan viikon loma oli syvää uudistumista. Pimeää, lepoa, kävelyä yli Mäkrän, Kolin huippujen ja muiden harjanteiden, soutelua ...  ja joka päivä saunassa. Pyhä Koli tapahtuma oli siellä jälleen kerran samaan aikaan kuin Sinikka ja minäkin, lämpimät terveiset kaikille tutuille!

Ja vahvoja iltakursseja on ollut. Helsingin Plejadikurssi ja sitten 11:11:11 -kurssi olivat voimallisesti täyteläisiä. Yhä vahvemmin kokee, miten me olemme oman maapallomme ja aurinkokuntamme kanssa itse osa Plejadien tähtisisaria - vaikka kierrämmekin täällä muista sisarista kauempana ja vain noin kymmenentuhannen vuoden välein tulemme heitä lähemmäksi.

Samoin viime viikon Enkeliaskeleet -kurssi Heinolassa oli tosi upea. Siellä on lähtenyt liikkeelle jotain aivan uutta ja henkisesti kantavaa yhteisyyttä.

 

Ihmisyyden oppitunti

Plejadisisaruksillemme on heidän oman kehityksensä takia tärkeää, että me opimme kasvamaan ihmisiksi, jos niin rohkenee sanoa. Plejadien tähtisisaret -kirjan viesti vain vahvistuu: tullaksemme todellisiksi ihmisiksi ja voimallisiksi yksilöiksi meidän on löydettävä omat juuremme maan päällä, mutta ennen kaikkea meidän on tavallaan tultava joulukuusiksi, joilla jokaiselle loistaa oma tähti päänä päällä.

Joulukuusi muistuttaa meitä siitä, että me olemme jokainen tähtimaailman edustajia täällä maan päällä. Heräämisen ensimmäinen vaihe on toive päästä takaisin tähtisisartemme joukkoon - olipa kyse sitten Plejadeista, Siriuksesta tai jostain muusta - mutta heti kun olemme heränneet, alkaakin loistaa toinen valo, uusi suunta: alamme oivaltaa, että myös Maa on tähti, ja nyt meidän tehtävämme on herättää Maa omalla valollamme.

Onhan Maa viisas ja voimakas ja vanha, mutta meidän ihmisten tehtävä on paljon suurempi kuin osaamme helposti kuvitellakaan. Nyt olemme heränneet näkemään miten me rasitamme maata, mutta on toinenkin suunta. Se on se, että omalla hengen tähdellämme me voimme tuoda Maahan uutta kosmista valoa! Olemalla aitoja ihmisjoulukuusia, heräämällä omaan henkisyyteemme ja omaan kosmisuuteemme me alamme kohottaa myös maata korkeampaan olotilaan yhdessä itsemme kanssa.

Suuri viesti on, että meidän on kohotettava maa kanssamme. Ja se on ensimmäinen kerta, jolloin meidän on se tehtävä. Maan ensimmäisen kolmen inkarnaation aikana toiset henkiset olennot ovat tehneet sen meidän puolestamme.

Nyt meidän on tajuttava ... tai kun nyt olemme tajuamassa, että me olemme henkisiä olentoja, niin meidän on tajuttava myös, että me olemme todellisia henkisiä olentoja ja meillä on myös tehtävää ja vastuuta. Me emme ole lomalla maan päällä päällä vaan kasvamassa ja kehittymässä. Ja se merkitsee, että meidän on oman henkemme, kehittyvän minuutemme valaisemalla luovuudella ja rakkaudella muunnetta maaplaneettamme niin, että myös se kohoaa meidän kanssamme.

 

Luovuuden muutosvoima

Mitä meidän siis on tehtävä? Ei mitään sinänsä niin ihmeellistä, vaan juuri sitä, mikä on luonnollista: meidän on löydettävä itsemme siitä elämästä, jossa me olemme. Ja siinä opittava juurtumaan omaan olemukseemme ja ilmaisemaan itseämme.

Ajatelkaa itse, olkaa taiteellisia, edistäkää kaikkea kauneutta, hoitakaa ja hoivatkaa, rohkaiskaa itseänne ilmaisemaan omaa totuuttanne - nuo ovat kaikki niitä opetuksia, joita plejadilaiset tähtisisaremme tahtovat meille ilmaista!

Avainsanat: Totuus, oman totuuden ilmaisu, plejadit, Plejadi-kurssi, ihmisyys


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini