Matin blogi

Ho'oponopono ja Enkeliaskeleet Tampereella

Share |

Torstai 18.10.2012 klo 20:10 - Matti Kuusela


Hei Enkelimaan ystävät,

Saan iloisesti kertoa, että ensi viikon perjantaina on Tampereella ho'oponopono -kurssi, josta on jo tarkempi ohjelma sivujen ensilehdellä. Kerron myös miten ho'oponopono ja Enkeliaskeleet lomittuvat yhteen.

Havaijilaisperäinen "hoopono" on aivan ihmeellinen oivallus. Se käyttää hyvin tuttuja henkisiä perusenergioita, mutta sen salaisuus on neljän eri energian tai lauseen järjestyksessä. Jokainen uusi lause antaa aina uuden merkityksen edelliselle lauseelle, ja sillä tavoin siitä tulee ihmeellisen toimiva.

Kerrotaan, että menetelmän nykyaikainen perustaja käytti sitä hankalassa mielisairaalassa tapaamatta kertaakaan potilaitaan suoraan - ja sai erinomaisia tuloksia.

Kurssi on Tampereella suositussa Amelie-salissa perjantaina 26.10. Tervetuloa sinne ja menetelmä on niin toimiva, että voit hyvin ottaa jonkun tutun mukaasi. Silloin teitä on ainakin kaksi, jotka voitte vertailla kokemuksia.

Nimi lausutaan ho-o-pono-pono, mutta kaikki ymmärtävät varmasti myös supisuomalaisen lyhenteen. Mutta jos opettelet tuon alkuperäisen muodon, tiedät että lausut sen paremmin havaijilaisittain kuin minkään muun kieliryhmät edustaja Havaijin ulkopuolella!

Ho'oponoponoa on selitetty
suomennetussa kirjassa Ei rajoja
-ei_rajoja_200.jpg takaisin nollapisteeseen, joka
on saatavissa Enkelimaan nettikaupasta. Tämä kirja on ollut ylivoimaisesti Enkelimaan suosituin muiden kustantajien julkaisema kirja.


Kommentit

23.10.2012 11:25  Pekka Jääskeläinen

Hei
Olen Tampereella 26.10 Missä on Amelia sali ja moneltako on ko kurssi?

25.10.2012 22:54  Matti

Hei Pekka, Amelie-salin osoite on Näsinlinnankaut 34 A 31, 7. krs ja kurssi alkaa klo 18. Anteeksi vastauksen viivästys.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini