Matin blogi

Hyvää Uutta Vuotta ja vuoden 2013 numerologiaa

Share |

Tiistai 1.1.2013 klo 15:34 - Matti Kuusela


Hei Ystävät, upeaa Uutta Vuotta juuri sinulle, ja kaikille muillekin!

Vuosi näyttää alkaneen hyvissä merkeissä, kun aattona kolahti postiluukusta uusi Ultra-lehti. Kannessa luki Enkelit aina kanssamme, ja ehdin jo ihmetellä, että se on aivan kuin minun teemani. Ja sisällä olikin aivan upeasti taitettu enkelijuttu, joka oli kuin olikin minun kirjoittamani. En osaa enää sanoa, olenko kirjoittanut sen vuosi vain puolitoista sitten, mutta taitto oli yksi hienoimpia, mitä kirjoituksellani on koskaan ollut. Omissa silmissäni kirjoitus näytti muutenkin hyvältä. Sen voin hyvin nyt tunnustaa, kun olin unohtanut tehneeni sen.

2013

Numerologisesti katsottuna tämä vuosi on sitten vaativa. Viime vuosi 2012 kului mukavasti ykkösen, nollan ja kahden parillisen kakkosen merkeissä, mutta nyt kolmonen tuo mukaan aivan uutta jännitettä.

Kun asetamme numerot peräkkäin uuteen järjestykseen, huomaamme, että niistä muodostuu 0123, eli kolme varsinaista ensimmäistä numeroa peräkkäin. Kolme on luomisen ja hengen luku, joka muistuttaa meitä myös pyhästä kolminaisuudesta ja sen sisäisestä liikkeestä että itse luomisen mysteeristä.

Kun nolla on näiden kolmen edessä, se kertoo myös alkutilasta, kaikkeudesta, josta kaikki saa alkunsa.

12 ja 13

Kaksitoista on maata tai aurinkokuntaa ympäröivien harmonianhenkien eli kerubien lukumäärä, joka ilmentyy Eläinradan merkeissä sekä monissa muissa yhteyksissä, jotka järjestyvät universaalien harmonioiden mukaan. Kellotaulu on yksi näistä taivaallisen sopusoinnun ilmauksista, samoin kompassin asteet 12 kerrannaisina.

Tämä 12 oli viime vuoden rauhaa ja tasapainoa. Vaikka etenkin euro-alueella kuljettiin kriisistä toiseen, vuosi ei silti ollut kovin vaativa. Nyt kun tulemme kolmeentoista, tilanne muuttuu täysin.

Miten kolmetoista syntyy? Yksi hyvin ilmeinen tapa on se, että kaksitoista synnyttää keskuudestaa uuden luvun, joka sitten asettuu sen keskelle. Kolmetoista voi olla kahdentoista lapsi, mutta se voi olla myös kahdentoista johtaja tai kuningas, kuten Kristus on kahdentoista bodhisattvan johtaja, näiden kahdentoista korkeampi kosminen minä.

Kolmetoista oli ennen epäonnen luku, koska ihmisten henkinen minävoima ei vielä riittänyt kantamaan kolmannentoista korkeaa värähtelyä. Nyt Kristuksen uudelleen tulemisen aikana tilanne alkaa jo olla toinen, vaikka tosiassa tullakseen kolmanneksitoista eli eräässä mielessä Kristuksen kantamaksi ihmisen tulisi hallita kaikki kaksitoista ensin.

Kaksitoista maailmankatsomusta

On siis olemassa kaksitoista suurta maailmankatsomusta, joista jokainen vastaa yhden suuren kerbin opetusta, tai yhtä Eläinradan merkkiä. Meidän tehtävämme on oppia niistä jokainen. Kohtalo luonnollisesti opettaa meitä siinä ja kuljettaa meitä eri inkarnaatioissa opetuksesta toiseen, mutta henkisen tien kulkijan yksi tehtävä on siis opetella niitä tietoisesti. 

Katsomme jossain myöhemmässä blogissa, mitä nämä kaksitoista maailmankatsomusta ovat, mutta sitä ennen voit esittää itsellesi kysymyksen: olenko selvillä siitä, mitä maailmankatsomusta nyt edustan? Kykenenkö avoimesti näkemään sen tavan, jolla nyt asennoidun maailmaan?

Toisin sanoen, meillä ei todellisuudessa ole mitään mahdollisuuksia tulla nykyelämässämme vielä aidoksi kolmeksitoista. Silti me voimme yrittää pysytellä kuin kukkulan kuninkaana mahdollisimman hyvin näiden kahdentoista keskuksessa ja ottaa ne kaikki huomioon niin hyvin kuin kykenemme.

Kuusi

Onneksi avuksemme tulee vuosiluvun lukujen yhteenlaskettu summa, kuusi, 0 + 1 + 2 + 3 = 6. Kuusi on tasapainoisen kuustähden luku ja se on myös 2 x 3. Kuudessa tämän vuoden voimakas kolmonen jakaantuu sekä miehiseksi että naiselliseksi luovuuden tai hengen kolmoseksi, tai maalliseksi ja taivaalliseksi.

Se merkitsee, että kuuden kokonaisuus on rauhoittava ja tasapainottava voima niille, joilla on hyvä tahto, eli jotka ovat ainakin matkalla kohti miehisten ja naisellisten voimien tai maallisten ja henkisten voimien tasapainoa.

Rakkaudella
Matti 

Avainsanat: uusi, vuosi, 2013, 0123, 12, 13, 6, enkelit, kanssamme, Ultra, Kristus, kerubit


Kommentit

1.1.2013 16:28  Nina

Kutonen on hyvä numero.Olen syntynyt 6.3.64 ja muuallakin löytyy tuo maaginen kuutonen <3

2.1.2013 11:35  Elvi

Hyvää uutta vuotta ja kiitos vuodesta 2012!

Minulle nousee numerologisesti tästä vuodesta 2013 kaikkein vahvimpana numero 3 ja kuvana tapahtuma, josta Gerhard Reisch runoilee oman kokemuksensa pohjalta:

"Kun minä tavoittaa minän
hengen tasolla,
silloin on solmittu liitto
täällä maan päällä
ikuisuuksia varten.
Silloin minuus vaikuttaa
hengen valossa.
Ihminen tulee jälleen ihmiseksi,
tuolla puolen ajan ja tilan.
Sielusta tulee Sofia,
ja itsessään se synnyttää
Kristuksen. "

Haastavaa kyllä, toisen ja itsen tasapainoista huomioon ottamista, sen kuuntelemista ja havaitsemista, mitä välissämme tapahtuu - uuden ymmärtämisen ja luomisen tilassa, lähteellä.

Vankan pohjan antaa menneisyyden 2000, jos se mitä siitä tiedämme ja tiedostamme, saa olla rohkeasti ja rauhassa 0-tilassa tarkasteltavana ja antautua kolmannen, 3 läsnäolevalle tilalle.

Ja tällaistakin nousee esiin:
2 nollineen, kehityksemme vuosituhansien kulku ja 1, yhden vuosikymmenen tuore kokemus = 3, mahdollistaa tänä vuonna 2013 luvun 4. Sen ohjaamana voimme harjoittaa oman voiman, minuuden voiman tunnistamista ja toimia vahvana oman totuutensa ilmaisten - muistaen ettei tämä ole mahdollista ilman läsnäolevaa kolmatta.
Kaiken kokoavana ja ympäröivänä voimana harmooninen 6, rakkaus.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini