Matin blogi

Luonnonhenkien kimallusta

Share |

Tiistai 12.3.2013 klo 23:20 - Matti Kuusela


Kevät on jo selvästi taittunut. Aurinko kimmeltää ilmassa ja lintujen tosin vielä ainakin täällä Länsi-Pasilassa vähäisessä laulussa on kuitenkin jo kevään sointia. Kevätpäivän tasaukseen on aikaa enää noin viikko.

Talvenhenget ovat silti voimakkaita edelleen. Tänäänkin ehdin näkemään ikkunasta upean lumipyryn jossa lumihiutaleet todella esiintyivät ilmassa. Iltakävelyllä tuuli oli ihmeen kylmä ja kostea, vaikka pakkasasteita ei mittarissa ollut juuri lainkaan. Tänään koin puistopolulla myös ensimmäiset kaksi liukastumista. Pystyssä pysyin, mutta jälka kyllä lipsahti ja liukui kummallakin kerralla.

Luonnonhenget

Selvästi jo huomaa, miten luonnonhenget alkavat elää ilmassa. Ilma kimaltelee täyteläisesti ja se on aivan eri tuntuista kuin talvella.

Ne luonnonhenget, jotka ovat talvella valmistaneet kevään tuloa, ovat saaneet työnsä jo pitkälle valmiiksi ja arkkienkeli Rafaelin hengityksen myötä luonnonolentojen voimat ovat nousseet maan yläpuolelle.

Tätä luonnonhenkien työn alkamista on mukava seurata. Kun vähänkin tietää, mitä katsoo, niin keväällä heidän läsnäolonsa ja vaikutuksensa on helppo nähdä ja havaita, oikeastaan kaikissa muutoksissa, joita luonnossa nyt tapahtuu.

Avainsanat: luonnonhenget, kevät


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini