Matin blogi

Mikaelin syysajan alku

Share |

Keskiviikko 28.8.2013 klo 1:32 - Matti Kuusela


Hei ystävät, olemme saaneet nauttia upeasta kesän jälkilämmöstä. Henkisenä kuvana Uriel on jo ojentanut kesän kultamaljan Mikaelille, joka on alkanut painaa kesän henkisen työn kosmisia hedelmiä kohti maata. Se ilmenee meillä uutena innostuksena ja näkemisen kirkastumisena. Luonto kirkastuu, mutta samoin meille avautuu selkenevä kuva omasta sisäisyydestämme ja omista mahdollisuuksistamme, uusi into ryhtyä työhön.

Aurinko on ennättänyt sideerisesti
eli aivan konkreettisesti jo 10
astetta Leijonan merkkiin.
Sydänleijonammevirtue_michael.jpg herää syyskauden työn alkaessa. David Newbattin upeassa Mikael-kuvasarjassa Mikael esiintyy Leijonassa aurinkosankarina, säteilevänä valona auringon valokehrässä. Hänen vastakuvinaan tai varjoinaan kuvan alareunan tummuudessa ovat välinpitämättömyyden ja suvaitsemattomuuden voimat.

Kun Newbettin kuvissa - joita on nähtävissä ainakin Googlen kuvahaussa - Mikael esiintyy kahdessatoissa eri hahmossa, niin itse asiassa niissä on kysymys Kristuksen toiminnasta vuodenkierron aikana. Mikael ilmentää sitä, miten Kristuksen kosminen olemuspuoli vaikuttaa ihmiskuntaan maan vuodenaikaisessa kierrossa.

Annatko Mikael-auringon loistaa sydämesi Leijona-voimissa niin, että se voittaa välinpitämättömyyden. Ja annatko tämän Mikael-voiman loistaa samalla niin, että se suo suvaitsevaisuutta.

Se luo kaksi mahtavaa kysymystä: Mitä suvaitsen sisäisen valoni loisteessa? Mitä en voi tässä valossa välinpitämättömänä ohittaa?

Mitä ovat kumpaankin kysymykseen ne Kristus-Mikael-vastaukset, joiden loisteessa tunnen oikeudenmukaisuuden ja totuuden ohjaavan toimintani kohti kauneutta ja hyvyyttä!

Avainsanat: arkkienkeli, Mikael,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini