Matin blogi

Lapsi meissä

Share |

Torstai 9.10.2014 klo 11:36 - Matti Kuusela


Maan terveys ja tulevaisuus riippuvat sen lapsien terveydestä ja hyvinvoinnista, lausuu taivaallinen Sofia.

Sitten Sofia jatkaa lapsista Estelle Isaacsonin ja Robert Powelllin kirjassa The Mystery on Sophia. Sofia kertoo, miten lasten sydämet voivat tulla raskaiksi, jos aikuiset heidän ympärillään ovat raskassydämisiä. Silloin he voivat aikuistua ennenaikaisesti.

Tuo on hyvin totta. Useissa hoidoissa puramme hellävaraisesti sellaisia sisäisiä rakenteita, joita lapset ovat joutuneet luomaan itselleen, jos kodin ympäristö on vaatinut heitä liian paljon, esimerkiksi ottamaan vastuuta omista vanhemmista.

Vasta vuosikymmenten kuluttua saattaa monille tulla mahdollisuus vapauttaa itseään näistä vastuista, jotka yhä enemmän alkavat rajoittaa oman elämän luomista, omaa päätöksentekoa ja yksinkertaisesti omasta elämästä nauttimista.

Henkiset yhteisöt

Siksi Sofia kehottaa luomaan henkisen yhteisön, jossa lapset ovat keskuksessa. Silloin enkelit ympäröivät tätä yhteisöä - lasten enkelit.

Nyt kun meille aikuisille enkeleiden vastaanottaminen tulee yhä vaativammaksi, me voimme kokea tämän yhteyden lasten kautta. Lapset voivat johtaa meitä enkelien yhteyteen. Ja me voimme itse löytää itsestämme lapsen. Muistammehan miten Jeesus puhuu siitä, miten lapset tai oikeastaan vain lapset, lapsi meissä jokaisessa, voi päästä hänen luokseen.

Me yritämme niin kovasti. Me haluamme tietää mitä tehdä ja odotamme merkkejä, ja joskus nuo henkisen maailman merkit saattavat todella herättää meissä sen lapsenomaisuuden, joka avaa meitä sisäisesti henkisen yhteyden virralle.

"Sinun sisäisyydessäsi on pieni lapsi - oma lapsi-itsesi. Ja tämä lapsi tulee johtamaan sinua, ja lapset ympärilläsi tulevat johtamaan sinua."
"Vahvista ja tue kaikkea mikä pyrkii huolehtimaan lapsista ja tekemään sen rakkaudesta, ei pelosta. Ajattele lapsen tarpeita - heidän perustavia fyysisiä ja henkisiä tarpeitaan. Ajattele oman lapsi-itsesi tarpeita ja tee työtä niiden täyttämiseksi. Enkelit auttavat ja inspiroivat sinua." 

Avainsanat: Sofia, lapsi, enkelit


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini