Matin blogi

Hopeasulka 20 v - ja Maria Magdaleena

Keskiviikko 1.2.2012 klo 11:47 - Matti Kuusela

maria_magdaleena_voitelee_jeesuksen_jalat_n_220.jpgHopeasulka on nyt ollut olemassa 20 vuotta. Nyt enkelit antavat ymmärtää että uusi rakkaudellisen toiminnan vaihe on tulossa. Eilisiltainen Maria Magdaleena -kurssi Galleria Ajnaartissa kertoi vahvasti siinä naiseuden henkisestä vahvistumisesta ja uudistumisesta, jota olemme käyneet jo niin kauan läpi.

Vuosia sitten oli voimakas kokemus huomata, miten Kristus pääsisiäismaanuna ylösnousemuksensa jälkeen antoi Maria Magdaleenalle ensimmäisenä ihmisenä lähetyskäskynsä kertoa hänen ylösnousemuksestaan - ennen miehisiä opetuslapsia. Se oli silloin jotain aivan uutta.

Mutta nyt kun innostus ja kiinnostus Magdaleenaa kohtaan on levinnyt yhä enemmän, tuosta Kristuksen ja Magdaleenan kohtaamisesta avautuu yhä suurempia näköaloja, joista osa tai mahdollisesti paljonkin on vielä näkymättömissä. Vasta eilen kuitenkin tajusin selvästi, miten tuosta Kristuksen kohtaamisesta puutarhurina avautuu kokonainen useiden henkisten tasojen läpi kulkeva vihkimys, josta kerroin eilisisessä luennossa, ja joka on nyt saatavilla Enkelimaan verkkokaupasta, vain 9,90 euroa - se on Hopeasulan synttäritarjous koko tämän viikon!

Uuden testamentin henkilöistä juuri Magdaleena on avautumassa siksi suureksi joka tarjoaa meille kaikille sopivan esikuvan henkisen kasvun tiellä.

 

Ja toinen tarjous - joka on voimassa vain torstai-iltaan saakka, on Plejadien tähtisisaret kirja 14,90 eurolla! On ollut mahtavaa kokea, miten tuo Plejadi-kirjan henkinen sanoma kehittyy edelleen. Alkuperäiskansojen henkiset kokemukset Plejadeista kasvavat upeaksi sukulaisuudeksi Seulasten kosmisten sisarten kanssa, jotka ovat mielellään meidän apunamme kaikessa henkisessä kasvussa. Sillä me olemme yhtä.

Oman aurinkokuntamme ja suuren galaksimme välillä Plejadien tähtipiiri on meidän seuraavaksi suurin kosminen kotimme, joka juuri tänä ihmeellisenä vuonna 2012 on tulossa meitä entistä lähemmäksi.

Rakkaudella
Matti

2 kommenttia . Avainsanat: Hopeasulka, Maria, Magdaleena, Plejadit, Plejadien, tähtisisaret,