Matin blogi

Energiat virtaavat jälleen - yhteys omaan enkeliin ja kansanenkeliin

Tiistai 26.7.2011 klo 18:53 - Matti Kuusela

Energiat virtaavat jälleen tänään. Eilen ne olivat vielä aivan jumissa. Saman olen huomannut aikaisemmin suurten onnettomuuksien ja järkytysten yhteydessä. Mitä nopeammin saamme autettua värähtelyjä avautumaan, sitä parempi.

Huomaan nyt, että ei se aina ole niin. Tuntuu että joskus tarvitaan myös tuollaista hautumis- ja valmisteluaikaa, jossa juuri mitään ei tapahtu. Se auttaa joitakin ihmisiä käymään läpi omia kokemuksiaan kuin hidastetussa tilassa. Silloin myös enkeliystävämme pääsevät tekemään toisenlaisia huoltotoimia kuin kaiken ollessa normaalia.

 

Kansanenkelin apulaiset

Onnettomuuksien yhteydessä
ihmiset, jotka ovat tavalla tai
toisellaangel_sounding.jpg lupautuneet kansanhengen tai -enkeleiden apulaisiksi, saattavat kokea energiat hyvin raskaina, koska he ovat mukana niiden puhdistamisessa, suurelta osin näkymättömillä tasoilla. Silloin kun on jotain erityisen tärkeää, monet meistä osallistuvat energiatyöhön korkeamman itsemme tasolle, ja se voi vaikuttaa hyvin väsyttävästi. Joskus tuollaiset korkeamman itsen yön aikaiset seikkailut voivat tuntua kehossa hyvinkin selvästi.

Ne, jotka tuntevat kutsua korkeampitasoiseen työhön, ovat tervetulleita ilmoittamaan siitä omalle enkelilleen. Hän järjestää sitten yhteyksiä edelleen niin, että jokaiselle löytyy juuri oikea tehtävä katastrofin sattuessa.

Mietiskelin juuri päivällä, miten kansanenkeli järjestää kaikki töihin haluavat oikeille paikoilleen, mutta vastaus selkeni jo päivän mittaan: on tärkeää, että jokainen on yhteydessä oman enkelinsä kautta korkeammille tasoille.

Tuntuu tärkeältä lisätä tähän jo omankin kokemukseni pohjalta, että meillä on suuri taipumus vähätellä omaa enkeliämme. Tuntee, että arkkienkelit ovat niin paljon suurempia ja arvokkaampia, ja koska minä olen jo näin kehittynyt, voin olla yhteydessä suoraan heihin.

Se on mahdollista, mutta tuo yhteyden ottaminen liian korkealla eräällä tavalla ohentaa meidän henkisyyttämme. Siitä tulee abstraktia, sen sijaan että oman enkelimme kanssa elämästä tulee täyteläisempää ja mukavampaa.

 

Oman enkelin kanssa

Ryhdy siis mielellään kansanenkelin apulaiseksi. Töitä on paljon silloin, kun jotain suurempia katastrofeja tai tragedioita tapahtuu.  Monista ihmisistä on pidettävä huolta, kuolleita on ohjattava eteenpäin, vainajien läheisiä on tuettava, luonnonenergioita on puhdistettava, luonnonhengille pidettävä koulutusta (eräissä asioissa) ja sitten kohotettava koko järjestelmä entistä ehommalle taholla.

Niin surullisia kuin suuret onnettomuudet ovatkin, me emme saa milloinkaan jättää henkistä ympäristömme tilaan, joka on huonompi kuin aikaisemmin. Jokaisessa tragediassa tarjoaa mahdollisuuden energioiden puhdistamiseen ja ihmisten korkeamman näkemisen edistämiseen sekä korkeamman tahdon lujittamiseen, kirkkaamman tulevaisuuden näkemiseen.

Nämä ovat asioita, joissa todella jokainen voi auttaa - oman suojelusnenkelinsä, omien oppaittensa ja kaikkien omien näkymättömien tasojen ystävien kanssa.

Ja mitä enemmän me tällaiseen työhön osallistumme, sitä nopeampaa ja turvallisempaa on myös oma kehityksemme. Mutta hyvä on aina tunnustella sisäisesti, mitä todella haluan tehdä ja minkä koen itse oikeaksi. On hyvä auttaa toisten mukana - ja joskus niin on tehtävä - mutta ehkä vielä parempi on joillekin löytää juuri oma tehtävänsä. Vaikka tosiaan se oma tehtävä voi olla joidenkin ryhmien tukeminen ja rohkaiseminen, vaikkapa omalla esimerkillä.

Enkelit kehottavat vielä sanomaan, että lukekaa ja opiskelkaa heistä, mutta kuunnelkaa sitten omaa sisimpäänne ja omaa enkeliänne.

Tähän liittyy vielä toinen tärkeä neuvo: Kuunnelkaa enkeleitä, älkää yrittäkö pakottaa heitä vastaamaan omiiin kysymyksiinne. Omia kysymyksiä voi kyllä esittää, mutta tehkää se niin hienovaraisesti, että niihin liittyvät mahdolliset arkitason energiat eivät tulvi enkelten maailmaan ja peitä heidän näkyvyyttään.

 

Enkelien tunnistaminen

On nimittäin mahdollista, että jos yrität saada yhteyttä enkeliisi liian konkreettisella tasolla, työnnätkin hänet energeettisesti itsestäsi kauemmaksi. Hankalimmassa tapauksessa voi kanssasi tulla juttelemaan joku toinen olento, joka viihtyy matalammissa värähtelyissä ja kertoo mielellään sinulle sellaisia vastauksia, joita odotat.

Näkymättömissä maailmoissa onihmisiä lähellä olevilla tasoilla paljon olentoja, jotka leikkivät mielellään ihmistä ja enkeliä kanssasi.

Jos sinulle syntyy pieninkin epäilys, että se olento, jonka kanssa olet sisäisessä yhteydessä, ei ole enkeli tai juuri se enkeli, jota odotit, silloin se ei ole hän. Se on niin yksinkertaista. Mikään muu keino kuin oma hiljainen sisäinen varmuus ja hyvänolon tunne ei voi antaa varmuutta.

 

Norjan tukeminen

Jos vielä haluat, voit nyt sulkea silmäsi ja hiljaa kysyä oman enkelisi kautta, miten juuri sinä voi nyt auttaa.

Huomaa, että enkeleiden vastaukset ovat jotain, minkä saavuttamiseksi sinun on hieman kohottauduttava. Enkelien kieli on laajempaa, avarampaa, liikkuvampaa ja tunnetäyteläisempää - kuin ihmisten kieli.

Myös enkeleiden ohjeiden ei tarvitse olla lainkaan niin konkreettisia kuin me odotamme. Esimerkiksi nyt enkeleiden ja etenkin pohjoisten kansanenkeleiden tukemiseen saattaa kaikkei paras keino olla, että suljet silmäsi, ilmoitat sisäisesti tarkoituksesi olla mukana, auttaa, olla käytettävissä.

Ja saattaa olla, että paljon muuta ihmeellistä ei tapahdukaan. Tai siltä tuntuu, mutta vähitellet alat kokea miten suunnattoman paljon sisältyy siihen hiljaisuuteen ja hiljaisen rukkauden tunteeseen, jossa olet. Silloin enkelien kieli alkaa avautua sinulle.

Rakkaudella
Matti

4 kommenttia . Avainsanat: Norjan tragedia, energiat, enkelit, suojelusenkeli, meditaatio, kansanenkeli, yhteys omaan enkeliin

Vain rakkaus voi auttaa

Maanantai 25.7.2011 klo 18:41 - Matti Kuusela

Norjan tragedian jälkeen jotkut sisäiset energiatasot ovat olleet tukossa ja ovat sitä edelleenkin. Se tekee kirjoittamisen siitä vaikeaksi, mutta mennään hieman taaksepäin. Viimeisen puhelinmyyjä-blogin pohjalta heräsi facebookissa keskustelua, jossa tuli esiin havaijilainen parannuskirja, joka kertoo menetelmästä menetelmästä nimeltä ho'ononopono.

Jos nyt oman ajatteluni perusteella kuvaan sen ideaa, niin jokainen ihminen on oman universuminsa keskus. Jos tapahtuu jotain sellaista, mihin en voi vaikuttaa suoraan, voin aina kuitenkin vaikuttaa sisäisillä energiatasoilla. Voin muodostaa itsestäni aivan kuin valon ja rakkauden energioiden spiraalin, joka puhdistaa ympärilläni olevia kielteisiä värähtelyjä. Se on ehkä kaikkein kauneinta, mitä tässä tilanteessa voin tehdä.

 

Sampo-periaate

Sitä voi kuvata myös kalevalaiseksi sampoperiaatteksi, jossa kauniisti kuvataan, miten sampo jauhaa yhden purkin myötäviä, yhden purkin syötäviä ja kolmennen kotipitoja.

Yksi purkki syötäviä on tässä se, mitä me otamme vastaan. Me työstämme se itsessämme, omalla hengen valollamme, rakkaudella ja näkymättömien ystäviemme avulla, ja lähetämme sen jälleen puhdistetuneena eteenpäin. Se on niitä myötäviä.

Mutta me tarvitsemme myös itsellemme kotipitoja, sitä hyvää voimaa, joka rakkaudesta syntyy.

Mitä useampi puhdistaa tällä tavoin ympäristönsä kielteisiä energioita, sitä paremmaksi meitä jokaista ympäröivä henkinen ilmapiiri muuttuu.

Mitä useampia valoa ja rakkautta ja lämpöä loistavia sampomajakoita meillä on, sitä parempi.

 

Vuorisaarnan periaate

Matteuksen evankeliumin vuorisaarnan periaato on aina ollut vaikeasti ymmärrettävä. Mutta siinä puhutaankin energioista, ei ulkoisesta maailmasta. Kun vuorisaarna sanoo, että on käännettävä toinenkin poski, se olettaa lukijoiden ymmärtävän, että nyt siirrymme ulkoisen maailman käsittelystä sisäiseen maailmaan.

Sisäisessä maailmassa me kykenemme ottavaan vastaan, kokemaan ja muuntamaan kielteisiä energioita. Siitä tulee yhä enemmän ja enemmän meidän henkistä työtämme. Meidän maailmassamme on vielä pitkään kielteisiä tapahtumia, koska me tarvitsemme niitä oppiaksemme työstämään niitä sisäisillä tasoilla ja valinnoillamme. Tämä maailma on traaginen, mutta me voimme aina itse tehdä parhaamme sen muuntamiseksi ja kohottamiseksi.

On hyvä meditoida, lähettää valoa ja auttaa järkyttyneitä sieluja, etenkin niitä, jotka ovat menettäneet äkillisesti fyysisen elämänsä. Sen lisäksi koen yhä tärkeämmäksi tämän muodostumisen oman universuminsa rakastavaksi keskipisteeksi. Hyväksymällä ja rakastamalla muutan minun seuraani etsiytyvät energiat jälleen puhtaiksi. Henkisen minäni avulla kohotan, valaisen, lohdutan ja asetan rakkaudellisesti kohdalleen tasapainostaan järkkyneet energiat.

 

Vihan vai rakkauden velvollisuus

On niin luonnollista kokea vanhaan tapaa, että velvollisuuteni on vihata vääryyttä. Niin tehdessään kokee itsensä jollakin tavoin voimakkaammaksi.

Mitään hyötyä kosmisessa mielessä siitä ei kuitenkaan ole. Meidän on ehkä hyvä uskaltaa joskus suuttua, hetkellisesti, mutta jatkuva suuttuneena oleminen vain huonontaa asioita.

Sisäisten voimien alueella vain myönteiset voimat parantaa.

Se ei taas tarkoita sitä, että minun tulisi tukahduttaa suuttumuksen, surun, kärsimyksen tai ahdistuksen tunteet. Ne kuuluvat tuohon omaan sisäisyyden maailmaani. Annan ahdistavien tunteiden nousta vapaasti esiin ja kohtaan ne rakkauden spiraalivoimallani. Silloin niiden kielteinen lataus purkautuu ja niiden sisältämä energia muuntuu jälleen hyväksi ja rakentavaksi.

3 kommenttia . Avainsanat: Norjan tragedia, vuosisaarnan periaate, valotyö