Matin blogi

Maaäidin hoitaminen

Sunnuntai 11.9.2011 klo 3:53 - Matti Kuusela

Ensimmäinen yhteinen seminaari Seija Aallon, Seppo Ilkan ja Teresia Weissin kanssa on nyt pidetty. Kaikkiaan parikymmentä henkeä täytty Minä Olen -lehden salin oikein mukavasti ja tunnelma oli lämmin ellei kuumakin. Maan syvemmät energiat olivat selvästi mukana.

Kun meitä oli kolme erilaista esiintyjää, jokainen sai varmasti jotain itselleen sopivaa. Seppo ja Seija etenivät omassa osuudessaan hauskasti hyvin sujuvana dialogina. Teresialla oli heijastuskalvollaan mahtava määrä syvällistä tietoa maan eri syvyyksistä ja itse olin tyytyväinen siihen, miten sain puheen, fläppitaulun ja osin keholliset energiaharjoitukset soljumaan kauniisti yhteen.

Kiitos myös ystavällemme, joka nyt esiintyi uudella nimellä Sebastianos saatuaan karmalliset 72 ensimmäistä vuotta hoidetuksi valmiiksi. Meillä oli hänelle sopiva aika, kun kaikki pysyimme loistavasti aikataulussa - kiitos. Sebastianos puhui aiheesta, joka varmasti yllätti meidän kaikki muut, nimittäin kaatopaikkojen hengistä.

 

Kaatopaikkojen henget

Kaatopaikkoja on kaikkien yhdystkuntien ympärillä, moninkertaisesti, ja niillä on monenlaisia ja useasti juuri osittaisesti kehittyneitä elementaarisia ajatusolentoja. Maatuvat jätteet hoituvat aivan luonnostaan, mutta koska kaikki missä on metallia, on ajatuksella tehty, on tällaisia alkeellisia ja onnettomia näkymättömiä olentoja kaatopaikoilla runsaasti. Sebastianoksen mielestä ne muodostavat todellisen tulevaisuuden ongelman, joka jossain vaiheessa tulee ihmiskunnan käsiteltäväksi.

Ja selväähän se on, että se tulee esiin. Tuumailua kaivataan tälle alueelle, ja henkisen maailman johdatusta hyvien ideoiden saamiseksi, mien näitä olentoja autetaan eteenpäin. No, kiitos, rakkaus ja anteeksianto ja oman puutteellisuuden tunnustaminen - eli ho'opono - on jälleen hyvä askel alkuun. Tässä siis yksi Enkelimaan siunauskohde: kaatopaikkojen henget.

Pari asiaa on, jonka me kaikki voimme tehdä: luonnonhenkien mukaan kaikki laitteet, jotka me heitämme pois, tulisi purkaa. Kun laite on purettu sillä tavoin, että sitä ei enää voi mitenkään käyttää tarkoitukseensa, alkuperäinen henki vapautuu siitä. Mietin, olisiko se raja myös siinä, että laitetta ei pysty enää tunnistamaan.

Joka tapauksessa on hyvä hyvästella ja siunata ja vapauttaa poisheitettävien tarvekalujen henget.

 

Voimalat

Ohimennen mainittiin myös ydinvoima. Jäin sitä tuumimaan. Jos ydinvoima on sillä tavoin "puhdasta" kuin sen virallisesti tulisi olla, niin tilanne ei ehkä olisi niin paha, mutta näkösälle on tullut myös sellaista tietoa, että ydinvoimaloissa tapahtuu niiden paksujen seinien takana pahoja asioita, joista ei kerrota ulospäin. Jos jotakuta kiinnostaa tutkia eteenpäin, niin hermeetikko-sivulta löytyy jälleen linkkejä.

Henkinen vinkki tästä nousee esiin anteeksipyyntö valheellisuudesta koko ihmiskunnan puolesta.

 

Hauska ja valoisa kurssi

Tähän tulikin vakavia sävyjä, vaikka lauantain kurssi siis oli mitä innostavin. Ainakin me järjestäjät koimme olomme suorastaan virkistyneeksi päivän jälkeen.

Oma tuntemukseni on, että me alamme herätä Maan tietoisuuteen yhä elämämmin, ei enää pelkkänä pallona, jossa on kiinteä pinta, vaan joustavana organismina, jossa asioita tapahtuu koko maapallon läpi. Se mitä teemme maapallon pinnalla omalla puolellamme, heijastuu ja vaikuttaa myös siihen, mitä maan toisella puolella tapahtuu.

Maan tähtiyhteydet alkavat myös avautua. Maa ja aurinkomme ovat Yhteydessä myös lähikiintotähtien elämään, ei pelkästään pleneettoihin, jotka vaikuttavat meihin niin kuin Aurinkokin omassa aurinkokunnassamme. Me olemme yhteydessä toisiimme.

Plejadi-kirjan myötä minulle on tullut yhä todellisemmaksi se, että esimerkiksi juuri Seulasten ja Siriuksen tähtimaailmat ovat suoraan yhteydessä meihin 'sisäkautta'. Me elämme myös niiden kanssa aivan yhteisessä maailmassa. Ja siinä mitassa kuin tulemme tietoiseksi omasta maapallostamme yhä syvemmin, meille avautuu myös yhteytemme tähtimaaimaan. Se sehän on vain upeaa!

Rakkaudella
Matti

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia . Avainsanat: maaäiti, Seppo Ilkka, Seija Aalto, yhteys tähtimaailmoihin, Teresia Weiss, Sabastianos, kaatopaikkojen henget,