Matin blogi

Maaäidin hoitaminen

Sunnuntai 11.9.2011 klo 3:53 - Matti Kuusela

Ensimmäinen yhteinen seminaari Seija Aallon, Seppo Ilkan ja Teresia Weissin kanssa on nyt pidetty. Kaikkiaan parikymmentä henkeä täytty Minä Olen -lehden salin oikein mukavasti ja tunnelma oli lämmin ellei kuumakin. Maan syvemmät energiat olivat selvästi mukana.

Kun meitä oli kolme erilaista esiintyjää, jokainen sai varmasti jotain itselleen sopivaa. Seppo ja Seija etenivät omassa osuudessaan hauskasti hyvin sujuvana dialogina. Teresialla oli heijastuskalvollaan mahtava määrä syvällistä tietoa maan eri syvyyksistä ja itse olin tyytyväinen siihen, miten sain puheen, fläppitaulun ja osin keholliset energiaharjoitukset soljumaan kauniisti yhteen.

Kiitos myös ystavällemme, joka nyt esiintyi uudella nimellä Sebastianos saatuaan karmalliset 72 ensimmäistä vuotta hoidetuksi valmiiksi. Meillä oli hänelle sopiva aika, kun kaikki pysyimme loistavasti aikataulussa - kiitos. Sebastianos puhui aiheesta, joka varmasti yllätti meidän kaikki muut, nimittäin kaatopaikkojen hengistä.

 

Kaatopaikkojen henget

Kaatopaikkoja on kaikkien yhdystkuntien ympärillä, moninkertaisesti, ja niillä on monenlaisia ja useasti juuri osittaisesti kehittyneitä elementaarisia ajatusolentoja. Maatuvat jätteet hoituvat aivan luonnostaan, mutta koska kaikki missä on metallia, on ajatuksella tehty, on tällaisia alkeellisia ja onnettomia näkymättömiä olentoja kaatopaikoilla runsaasti. Sebastianoksen mielestä ne muodostavat todellisen tulevaisuuden ongelman, joka jossain vaiheessa tulee ihmiskunnan käsiteltäväksi.

Ja selväähän se on, että se tulee esiin. Tuumailua kaivataan tälle alueelle, ja henkisen maailman johdatusta hyvien ideoiden saamiseksi, mien näitä olentoja autetaan eteenpäin. No, kiitos, rakkaus ja anteeksianto ja oman puutteellisuuden tunnustaminen - eli ho'opono - on jälleen hyvä askel alkuun. Tässä siis yksi Enkelimaan siunauskohde: kaatopaikkojen henget.

Pari asiaa on, jonka me kaikki voimme tehdä: luonnonhenkien mukaan kaikki laitteet, jotka me heitämme pois, tulisi purkaa. Kun laite on purettu sillä tavoin, että sitä ei enää voi mitenkään käyttää tarkoitukseensa, alkuperäinen henki vapautuu siitä. Mietin, olisiko se raja myös siinä, että laitetta ei pysty enää tunnistamaan.

Joka tapauksessa on hyvä hyvästella ja siunata ja vapauttaa poisheitettävien tarvekalujen henget.

 

Voimalat

Ohimennen mainittiin myös ydinvoima. Jäin sitä tuumimaan. Jos ydinvoima on sillä tavoin "puhdasta" kuin sen virallisesti tulisi olla, niin tilanne ei ehkä olisi niin paha, mutta näkösälle on tullut myös sellaista tietoa, että ydinvoimaloissa tapahtuu niiden paksujen seinien takana pahoja asioita, joista ei kerrota ulospäin. Jos jotakuta kiinnostaa tutkia eteenpäin, niin hermeetikko-sivulta löytyy jälleen linkkejä.

Henkinen vinkki tästä nousee esiin anteeksipyyntö valheellisuudesta koko ihmiskunnan puolesta.

 

Hauska ja valoisa kurssi

Tähän tulikin vakavia sävyjä, vaikka lauantain kurssi siis oli mitä innostavin. Ainakin me järjestäjät koimme olomme suorastaan virkistyneeksi päivän jälkeen.

Oma tuntemukseni on, että me alamme herätä Maan tietoisuuteen yhä elämämmin, ei enää pelkkänä pallona, jossa on kiinteä pinta, vaan joustavana organismina, jossa asioita tapahtuu koko maapallon läpi. Se mitä teemme maapallon pinnalla omalla puolellamme, heijastuu ja vaikuttaa myös siihen, mitä maan toisella puolella tapahtuu.

Maan tähtiyhteydet alkavat myös avautua. Maa ja aurinkomme ovat Yhteydessä myös lähikiintotähtien elämään, ei pelkästään pleneettoihin, jotka vaikuttavat meihin niin kuin Aurinkokin omassa aurinkokunnassamme. Me olemme yhteydessä toisiimme.

Plejadi-kirjan myötä minulle on tullut yhä todellisemmaksi se, että esimerkiksi juuri Seulasten ja Siriuksen tähtimaailmat ovat suoraan yhteydessä meihin 'sisäkautta'. Me elämme myös niiden kanssa aivan yhteisessä maailmassa. Ja siinä mitassa kuin tulemme tietoiseksi omasta maapallostamme yhä syvemmin, meille avautuu myös yhteytemme tähtimaaimaan. Se sehän on vain upeaa!

Rakkaudella
Matti

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia . Avainsanat: maaäiti, Seppo Ilkka, Seija Aalto, yhteys tähtimaailmoihin, Teresia Weiss, Sabastianos, kaatopaikkojen henget,

Yhteys Maan energioihin lauantaina

Perjantai 9.9.2011 klo 11:00 - Matti Kuusela

 

Hei ystävät, hauska päästä kirjoittamaan teille jälleen. Huomenna on seminaari Minä Olen lehden tiloissa Uuden Säteen eli Seija Aallon ja Seppo Ilkan kanssa. Meillä on ollut jo pitkään meditaatioyhteistyötä, itse asiassa jo yli kymmenen vuoden ajan, siitä alkaen kun olimme samalla Jukka Hirvonsalon kurssilla Balderin salissa noin vuonna 2000. Ehkä se oli jo 1999.

Seija ja Seppo ovat tehneet pitkään työtä maan energioiden hyväksi, Suomessa ja eri puolilla maailmaa. Odotan itsekin ilolla päästä kuulemaan heidän kokemuksistaan. Vaikka olenkin päässyt läheltä seuraamaan heidän työtään, on eri asia kuulla siitä koottuna.

Myös vanha ystävä Teresia Weiss lupautui mukaan. Hänellä on suoria yhteyksiä yläkertaan, ja voimme odottaa häneltä jotain hyvin jännittävää ja uutta, varmasti sellaista, mitä ei ole ennen esitetty.

Itse saan nyt yhä vahvempaa ohjausta vahvistaa yhteyttä maahan, hidastaa värähtelyjä, auttaa kokemaan, miten tärkeintä ei aina ole nousta korkealla, vaan yhtä tärkeää on -vähintään - miten laskeutua rauhassa hitaisiin ja kauniisiin voiman aaltoihin. Ja miten laskeutua omaan voimaansa.

Enkeitä ja oppaita usein naurattaa ja samalla varmaan yhtä usein suruttaa, kun me ihmiset hamuamme aina vain lisää korkeavärähteistä tietoa, mutta emme ole ankkuroineet vanhastakaan kuin jotain pari - kolme prosenttia, enintään, sellaisen luvun saan.

Mutta katsotaan mitä huomenna tapahtuu. Minulla on varastossa Judith von Hallen / Rudolf Steinerin tietoa maan energiakerroksista ja niihin sisältyvästä varsin suuresta dramatiikasta, samoin plajadilaisista harjoituksista, jotka liittyvät maan ytimeen. Suhde maahan on nyt hyvin tärkeää meidän eteenpäin menollemme.

Tiedämme kaikki, miten vuoden 2012 lopulla on ennustettu meidän sykkivän yhdessä galaksin kokonaisuuden kanssa, mutta on valtavan suuri ero siinä, sykinkö yksin vai yhdessä Maan kanssa.

Meillä on viitisentoista ilmoittautumista, mutta koska ilmoittautuminen oli vapaaehtoista, tulijoita on varmasti eteenpäin. Sinäkin olet tervetullut mukaan. Tilaa on varmasti.

 

Venuksen perjantai 

Hyvää huomenta ystävä, tervetuloa Venuksen rakkaudenpäivään. Hyviä tekoja saa tehdä, mutta mitäpä jos tänään ryhdymmekin ottamaan vastaan rakkautta ja hyviä energioita kaikkialta ympäriltä. Otetaan kerrankin itselle oikein hyvällä mielellä - ja tehdään sillä tavoin hyvä teko heille, jotka haluavat antaa. Ja huomenna taas uusi vaihde!

Jupiterin torstai

Hyvää ja iloista huomenta sinulle ystäväni. Tervetuloa torstaihin. Tänään jokaiselle, joka tämän viestin lukee loppuun asti, on varattuna ihana henkinen hoitoenergialahja - jonka jakajat odottavat jo innoissaan. Montako sen ottaa vastaan :) Ja aurinko 20 astetta Leijonassa: mahdollisuus tehdä oikein hieno sydänvoimavalinta.

Merkuriuksen keskiviikko

Hei ystävät, en vieläkään ehdi kirjoittaa uutta blogia, mutta uusissa kanavoinneissa on päällimmäisenä hyvä juttu parantamisesta ja parantumisesta. Antaa hyvin ajateltavaa.

Ja päävalikossa on uusimuotoinen otsikko Meditaatio ja ho'oponopono, jossa on Elvin hieno kirjoitus arkkienkeli Vidarista ja ho'oponoponosta. Suosittelen.

Marsin tiistai

Hei ystävät, tervetuloa uuteen viikkoon. Hidasta tänään kiireitäsi niin, että tunnet tekeväsi jokaisen tekosi nyt, väljästi, vapaasti ja koko maailmankaikkeudelle - ja huomaat miten tehokkuutesi kasvaa, niin tunteissa kuin töissäkin! Rakkaudella, Matti.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Seppo Ilkka, Seija Aalto, Teresia Weiss, maan energiat, maan energiakerrokset, Rudolf Steiner, Judith von Halle, vuosi 2012