Matin blogi

Kuutamohiihdosta enkelikokemuksiin

Sunnuntai 20.3.2011 klo 13:15

Sydämellinen ja iloinen kiitos jokaiselle Enkelimaan lukijalle. Olemme mukana tärkeässä työssä maailman uudistamisessa. Se on työtä, jonka jokainen voi tehdä vain itse omalla kohdallaan, mutta voimme tehdä sitä myös yhdessä.

Enkelimaan kävijämäärät ovat upeasti kaksinkertaistuneet joka kuukausi. Viikonpäivittäin ei suurta eroa ole lukijämäärissä, mutta tiistai on koko ajan johtanut. Päivien erot ovat kuitenkin jatkuvasti tasoittuneet.

Käyntien kellonajoissa on selvät piikit klo 3, 10, 19 ja 21. Hiljaisen yön klo 3 on jännittävä. Mitä silloin tapahtuu? Herääkö silloin moni ja avaa tietokoneen. Tervetuloa kaikki yön herääjät, ja toivottavasti saatte unen helposti vielä uudelleen.

Suurimmillaan kävijöiden määrä on klo 19 alkavalla tunnilla ja pienimmillään klo 4.

 

Superkuulla hiihtamässä

Viime yönä olimme jälleen Sinikan kanssa hiihtämässä. Yöhiihto Vantaan rannalla ja Haltialan pelloilla on ihmeellisen rauhallista ja jollain tavoin kosmista. Taivaan, tähtien, lentokoneiden ja asutuksen valot sekä lumeen ja usviin heijastuvat valot ja värit vaihtelevat joka kerta. Yöllä voi pääkaupunkiseudullakin kokea läheisen suhteen suureen yötaivaaseen ja luonnon elementteihin.

Kuunvalon soinnut olivat hienoja. Sinikka tosin ei nähnyt täysikuuta normaalia suurempana, vaikka niin piti ollakin. Pienistä eroista siinä on kyse Kuun radalla ja lopultakin Kuun koko näyttäytyy enemmänkin sen mukaisesti, miten lähellä se on taivaanrantaa ja millainen väliaine on pilvineen ja ilman kosteuksineen.

Oli upeaa hiihtää, kun oli jälleen uutta lunta.

Vahvasti jo kokee kevään tulon ja  keväisten luonnonhenkien tuikahdukset yöilmassa. Nyt on hyvä aika alkaa luoda taas uutta suhdetta keväisen kasvun luonnonhenkiin, jotka ovat jo täydelläl touhulla valmistelemassa uutta kasvukautta ja kohoamassa maasta ilman ja valon piiriin.

 

Enkelikokemukset

Eilen tuli useaan otteeseen mieleen enkelikokemusten kolme eri vaihetta. Ensimmäinen on yhteyden avautuminen meitä lähinnä oleviin enkeleihin. Se on upetaa ja uutta irrottautumista vanhasta ja kokemuksen avartumista kosmisiin mittoihin ja korkeampiin ulottuvuuksiin.

Tämä on vaihetta, jossa usein syntyy valtava kaipaus yhä voimakkaampaan henkiseen yhteyteen ja henkisten viestien saamiseen ja noudattamiseen.

Toinen kokemusvaihe syntyy kun enkelikorkeuksista katse ohjautuu takaisin maan päälle, ihmisten elämään ja alkaa oivaltaa, että henkisyys ei olekaan vain katseen ja toiveiden suuntaamista maasta johonkin muualle, vaan nyt palaa uusin voimin maan ja elämän piiriin. Tajuaa, että se paratiisi, jonka on ensin ajatellut sijaitsevan jossain muualla, onkin saavutettavissa ja rakennettavissa Maan piirissä ja ihmisten elämässä. 

Tämä toinen vaihe on vahvasti myös Kristus-kokemuksen aikaa, vaikka se ei välttämättä synny sillä tavoin kuin se uskonnollisesti ymmärretään. Siinä kokemus itsestä, omasta suojelusenkelistä ja Kristuksesta alkavat tulla todelliseksi omassa ajattelussa ja toiminnassa.

Tässä vaiheessa alkaa syntyä uusi kokemus, että minulla ihmisenä on suuri merkitys: aloite on minulla, ja kun lähden liikkeelle, henkinen maailma tukee minua ja auttaa toimintaani jäsentymään maailmankaikkeuteen.

Tuo toinen vaihe katsoo maailmaa kuin vaakatasossa ja näkee ihmiset ja luonnon läheisenä työkenttänä, ja alkaa kokea myös Kristuksen ja henkiset ystävät työtovereina uudella tavalla.

Toisessa vaiheessa avautuu yhteys toisen hierakian enkeleihin, jotka eivät kuitenkaan tule normaalisti samalla tavoin henkilökohtaisiksi kuin lähienkelit. Heihin yhteys vahvistuu´.

Kolmannessa vaiheessa alkaa juurtuminen itse Maan yhteyteen. Tulemme tietoisiksi siitä, miten juuri Maan kautta meille avautuu uusi ja syvempi yhteys maailmankaikkeuteen. Alamme tajuta, että Maa ei olekaan meille este tai rajoite, vaan että juuri samaistuminen Maan suureen kehitystehtävään avaa meille myös suuren kosmisen kehityksen portit. Tässä tulemme suurten ensimmäisen hierarkian enkelten työtovereiksi

Ja luultavasti sitten kun nämä kolme tasoa: ylöspäin, vaatasossa ja alaspäin ovat meillä tasapainossa, me olemme valmiit etenemään siihen tilaan, jota kuvataan eri puolilla maailmaa nirvanaksi, autuudeksi tai jonka koen itse enemmänkin suuren kosmisen työn alkamiseksi.

Rakkaudella
Matti

 

(Enkelihierarkioista tulee selvitystä Enkelimaahan. Toistaiseksi niistä voi parhaiten lukea Enkelimaa-kirjasta, jonka voi tilata näiden sivujen kautta.)

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kuu, hiihto, enkelikokemukset, kävijämäärät, luonnonhenget, kevään luonnonhenget