Matin blogi

Maria Magdaleena Kristuksen opetuslapsena

Lauantai 25.8.2012 klo 12:54 - Matti Kuusela

On ihmeellistä ajatella, miten Maria Magdaleenan tie on avautunut viimeistä runsaan kymmenen vuoden aikana. Kun pidin silloin kauan sitten ensimmäisen tilaisuuteni rakkaasta Magdaleenasta Minä Olen -keskuksen salissa, joka silloin sijaitsi Liisankadun varrella, oli ilmassa suuria odotuksen voimia.

Kuten joskus käy, voimatmaria_magdaleena_voitelee_jeesuksen_jalat_n_220.jpg
olivat sinä päivänä niin suuret,
että ainoa viime hetken
valmistuminen johon kykenin
päivällä - vaikka olin varannut siihen hyvää aikaa - oli mennä päiväunille. Niin sitten sain illalla vain vähän sanoja esiin, mutta ainakin minulle tunnelma ja voima olivat valtavat. Itse asiassa tunnelma oli paljon samankaltainen kuin toisessa silloin pitämässäni illassa Plejadeista eli Seulasista, niiden henkisistä voimista.

Voin hyvin kuvitella, miten Plejadien tähtineidot kulkevat paljossa Maria Magdaleenan rinnalla.

 

Magdaleena Turussa

Kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana Maria Magdaleenan tutkimuksen tiellä. Olemme kulkeneet jo hienon matkan. Tänä kesänä on uudeksi näkijäksi noussut amerikkalainen Estelle Isaacson, joka kertoo Marian elämästä valtavan elävästi, tunteikkaasti ja samalla havainnollisesti.

Estelle valottaa Marian etsintää ja epäilyksiä, hänen viehtymystään Egyptiin ja hänen siellä suorittamiaan mysteeriopintoja. Hän kertoo Magdaleenasta liikenaisena sekä hänen kiinnostuksestaan voiteiden ja hajusteiden parantavaan käyttöön.

Hän kertoo kauniin Madaleenan julkkielämästä tämän Magdalan linnassa, hänen epäilyksistään ja siitä miten hänen sisarensa Martta suurin ponnistuksin saa Marian kuuntelemaan opettajaansa Jeesusta, joka oli jo koko sisarusparven lapsuudenystävä. Martta, Maria Magdaleena ja Lasarus olivat kaikki sisaruksia.

Kaikkein tärkeimmässä puhumme nyt alkusyksynä sekä Turussa ensi viikolla 29.8. sekä Helsingissä 6.9. puhumme Maria Magdaleenan tiestä valtavien takaiskujen, epäilysten ja henkisen arvottomuuden tunteiden kautta yhdeksi Jeesusta seuraavista Pyhistä naisista, sitten hänen opetuslapsekseen ja lopulta hänen henkilökohtaiseksi oppilaakseen.

Mitä oli puhdistuminen seitsemästä demonista, ja miten tullaan siihen, miten Magdaleena lopultakin jo hyvin varhain saa tietoa suuresta tulevaisuuden tehtävästään Kristuksen rinnalla - mutta miten vaikea hänen on sitä uskoa. Niinkuin Lasaruksella oli omat vaikeutensa henkisellä tiellään evankeliumin kirjoittajaksi, niin myös Marialla oli.

Mutta nämä kokemukset olivat niitä, joita Magdaleenan oli käytävä läpi voidakseen tulla olennoksi, joka voi auttaa kaikkia olentoja omalla henkisellä tiellään, ja samoin oppiakseen näkemään maailmaa enemmän tavallisen ihmisen näkökulmasta.

Tämä on kutsu tulla mukaan Turkuun tai Helsinkiin Maria Mahdaleena -kurssille, rakkaan Magdaleenan energioiden ja henkisen opetuksen auttamiseksi, mutta ennen kaikkea myös oman itsesi takia.

 

 

Kurssit ovat Turussa 29.8. ja Helsingissä 6.9.

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Maria, Magdaleena, Kristus, ihmiskunnan, opettaja, johdattaja