Matin blogi

Syntymähoroskooppi

Lauantai 5.7.2014 klo 5:53 - Matti Kuusela

Helposti ajattelee, että ihmisen syntymähoroskooppi on jonkin alku. Jo sen nimi viittaa siihen, syntymään. Mutta syntymähoroskoopin merkitys onkin se, että se on ihmisen henkisen tai kosmisen elämänkauden loppuhetki.

Kohdussa ihminen elää vielä vesimaailmassa. Se on puhdasta elämänvirtaa ilman fyysisen maailman kiinnikkeitä. Vesi vastaa ihmisen aikaisempaa kehitysvaihetta, jossa tähtimaailman voimat vielä vaikuttivat häneen suoraan. Niin kauan kuin tuo kohdun vesielämä jatkuu, ihminen on koko ajan alttiina kosmisten voimien vaikutuksille. Elämä ulottuu koko aurinkokuntaan saakka.

Syntymä

Mutta syntyessään ihminen liukuu kohdun paratiisinomaisesta unimaailmasta kovaan fyysiseen maailmaan, jonka voimat kiinnittävät hänen lujasti tilaan. Silloin kosmisten voimien vaikutus heikkenee ja ihminen kulkee elämässään aivan uusien lakin mukaan.

Syntymän hetki on se viimeinen hetki, jolloin kosmiset voimat ovat vaikuttaneet suoraan ihmisen olemukseen aina silloin vielä pehmeää ja mukautuvaista fyysistä kehoa myöten. Kun ihminen sitten tulee ulos kohdusta, tähtimaailman suora vaikutus hänen kehoonsa päättyy ja viimeisen tähtimaailman asennon vaikutus jää pysyväksi. Se seuraa meitä elämämme loppuun saakka.

Tähtivoimat ja lukuenergiat

Luonnollisesti tähtivoimat jatkavat edelleen olemassaoloaan ja vaikutustaan, mutta vain pienellä teholla verrattuna siihen, miten ne vaikuttivat kohdussa olevaan ihmistaimeen. Hämmästyttävästi - ja ainakin minua se on hämmästyttänyt - tähtivoimien lisäksi myös syntymäpäivän lukuarvoilla on oma merkityksensä.

Sehän tarkoittaa sitä, että myös ihmisen luoma ajattelun perustuva ajanlaskun järjestelmä vaikuttaa ihmisen eetterikehoon, siihen osaan meistä, joka on sukua juuri vedelle ja sen kosmiselle vastaanottokyvylle.

Energiahoidoissa huomaa usein, miten elämän epävarmoina aikoina yhteys syntymäpäivän lukuenergioihin heikkenee. Hoidossa tilannetta on helppo auttaa toiselle, mutta mielenkiintoista onkin, miten sitä voisi auttaa itselle.

Tämän vahvistuksen voi varmasti tehdä niin, että aivankuin eetterikehon kosmisen vesimaailman piirissä lausuu ajatuksen "syntypäivän asetukset kohdalleen". Jotta tuollainen ajatus tai lause vaikuttaa oikein sisäisillä tasoilla, se on luotava kevyesti, pehmeästi, ikäänkuin hämmästyen. Siihen ei ole hyvä liittää mitään pakottamisen tai vaatimuksen asennetta, vaan se on hyvä pitää kuin kosmisessa avoimuudessa.

Yksi kerta riittää, ja tosiaan, mitä vähemmällä voimalla lauseen pystyy sisäisessä maailmassaan lausumaan, sitä paremmin se menee oikeaan osoitteeseen.

Ja tosiaankin, luvut merkitsevät, niin päivän kuin kuukaudenkin, jopa vuodenkin luvut. Tulkitseminen on kuitenkin eri asia, sillä jokaisen luvun varsinen merkitys riippuu siitä tilanteesta ja ympäristöstä, jossa se esiintyy. Siksi tulkita on pohjimmiltaan aina jossain mielessä taiteellinen tehtävä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: aurinkokunta, ihminen, syntymä, horoskooppi, syntymäpäivä, luvut