Matin blogi

Kesän cd-meditaatiosuositukset

Keskiviikko 20.7.2011 klo 10:08 - Matti Kuusela

Upeita kesäpäiviä teille kaikille!

Kun energeettisesti ja henkisellä avulla valitut CD-meditaatiot ovat saaneet niin suuren suosion, tuli mieleeni kokeilla, mitä nousee esiin, jos kysyn yleissuosituksia kesäajan meditaatioista. Ajattelin teitä kaikkia Enkelimaan lukijoita kysyessäni.

Keksin kysyä kolmea eri meditaatiota, ja tällaiset vähän yllättävätkin suosituksen tuli:

 

KESÄLOMAILIJAN MEDITAATIO: "Olen voimakas".

LISÄPOTKUA TYÖELÄMÄÄN JA RAHA-ASIOIHIN: Sydämen temppeli.

IHMISSUHTEET: Hallitusmysteeri1: Oma voima.

 

Olin todella otettu näistä vastauksista, koska ne eivät olekaan sen mukaisia, mitä loogisesti voisi odottaa.

Kaikki ovat kuitenkin hyvin ymmärrettävissä jälkeenpäin. Kesälomailijalla on hyvää tilaa nyt elvyttää omaa voimaansa, kun ei ole akuutteja suuria ongelmia painamassa. Ja toki lomallakin tarvitsee uudenlaista tuoretta voimaa osatakseen tehdä kaikkea uutta ja upeaa.

Työ- ja raha-asioissa etenkin monilla yksin yrittäjillä kesä on vaativaa aikaa. Aikaa olisi, mutta kassa kilisee hiljemmin. Nyt onkin aika katsoa syvemmälle sydämeen ja etsiä, mitä vielä voisin tehdä syvemmin ja rakastavammin kuin koskaan aikaisemmin, ja juuri nyt. Enkelien vastaus saattaa olla yllättävän nopea.

Ja ihmissuhteet. Juuri niissä me tarvitsemmekin omaa voimaa! Voin elää upeaa elämää joko ihmissuhteiden piirissä tai niitä odotellen vain silloin kun löydän oman syvemmän voimani ja rohkeuden ilmaista tunteitani ja olla aloitteellinen.

Nämä olivat hyvin minulle hyvin opettavaisia opastuksia, ja jos sinulla on ideoita vielä muihinkin kysymyksiin, niin lähetä viestiä. Niin ja alusta asti ajattelin, että nämä eivät ole ikuisuusvastauksia, vaan voivat muuttua sitten kun energiat taas muuttuvat.

Enkeliterveisin
Matti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: cd, meditaatio, kesämeditaatio, meditaatiosuositus