Matin blogi

Rakasta vihollistasi

Torstai 12.3.2015 klo 14:00 - Matti Kuusela

Vuorisaarnan yksi keskeisimpiä ohjeita on: rakasta vihollisiasi!

Muistamme että tämä sama toisten ihmisten ja samalla toisten ihmisten rakastaminen tulee esiin viimeisellä tai oikeastaan ensimmäisellä uudenmuotoisella ehtoollisella muodossa "Rakastakaa toisianne niinkuin minä olen teitä rakastanut.

Tuo on se yksi käsky, johon Jeesus keskittää kaiken opetuksensa.

Kun katsomme vielä uudelleen tuon kohdan Matteuksen evankeliumin Vuorisaarnasta, ohje kuuluu: rakastakaa vihamiehiänne ja rukoilkaa vainoojienne puolesta, jotta olisitte taivaallisen Isänne lapsia.

Isän lapset

Isän lapsista puhuttiin myös autuusjulistusten seitsemännessä kohdassa, jossa lausutaan, että autuaita ovat rauhantekijät, sillä he saavat jumalan lapsen nimen. 

Seitsemäs autuusjulistus ei vielä koske meidän aikaamme täydellä painollaan, sillä meidän seitsemännen olemuspuolemme, henki-itsen varsinainen kehitysaika koittaa vasta seuraavan kulttuurikauden aikana, jonka alkuun on vielä parituhatta vuotta.

Rauhantekemistä edellinen kehitysvaihe oli puhdassydämisyys, meidän aikamme kehitystehtävä. On helppo ymmärtää, että todellinen rauhantekemisen kyky kehittyy vasta sen pohjalta, että sydämemme ovat täysin puhtaat. Sydänten puhtaus antaa vasta täyden mahdollisuus rakastaa myös vihamiehiämme tai yleensä sellaisia ihmisiä, joista emme niin kovin pidä.

Kun sydämemme on täysin puhdas, me voimme sillä samalla puhtaudella rakastaa jokaista ihmistä, hänen teoistaan ja hyvistä ja huonoista puolistaan riippumatta. Alamme myös ymmärtää, miten maailmassa olevaa pahaa ei voi poistaa vihaamalla sitä. Vain rakkaudella on voima asettaa kaikki paikalleen.

Seitsemännessä eli seuraavassa ihmiskunnan kehitysvaiheessa, jota nimitetään myös Vesimiehen ajaksi, sydämen puhtauden pohjalta kehittyy aktiivinen voima rauhan työhön. Sen toteuttajia siis nimittää Matteuksen evankeliumi Jumalan lapsiksi.

Sen täytyy tarkoittaa, että kun ihminen neljännessä kulttuurivaiheessa tajuaa omien tekojensa merkityksen maailmassa (armahtavaiset) ja sen pohjalta seuraavassa kulttuurivaiheessa puhdistaa sydämensä, niin hän Kristuksen mukaan saa nähdä Jumalan. Hänen sisäiset aistinsa avautuvat henkisen maailman havaintoon.

On varmaan turvallista kuvitella, että henkisen maailman ja sen olentojen havaitsemisen luo ihmisessä halun osallistua maailman toimintaan yhdessä henkisen maailman kanssa.

Pyhä henki

Kun kuudes autuuksien vaihe on sisäisen elämän puhdistuminen ja henkisen maailman avautuminen, niin on aika luonnollista, että seuraavassa vaiheessa ihmisessä kasvaa halua toimia tuon uuden puolueettomuuden pohjalta. Ihminen oppii rakastamaan kaikkia olentoja ja sen pohjalta hän saa myös rauhan tekemisen kyvyn. Todellista rauhaa voi luoda, kun ymmärtää täysin jokaisen osapuolen olemuksen ja sisimmät tarpeet, eikä itselle ole salaisia tarkoituksia.

Toimiva rakkaus, puolueettomuus, henkisen maailman näkeminen... se kaikki on myös samaa kuin se mitä me kutsumme viisaudeksi. Kosminen viisaus eli Sofia koskettaa meitä, ja se on käytännössä hyvin samaa kuin Pyhän hengen toiminta, Pyhän hengen virtaaminen ihmiseen.

Huomaamme, että tähän seitsemänteen vaiheeseen keskittyy valtavan paljon eri henkisiä käsitteitä: rakkaus, rauhantyö, jumalan tai henkisen maailman lapsena oleminen, myös läheinen ja toimiva, tietoinen suhde omaan enkeliin. Kaikkea sitä voimme nimittää myös Pyhän hengen toiminnaksi.

Tämä seuraavan vaiheen vaikeus muistuttaa mielestäni siitä, että me todella menemme eteenpäin. Muistan miten kansakoulun toisella luokalla katselin ovelta kolmannen luokan taululla olevia laskutehtäviä. Miten mahdottomilta ne tuntuivat!

Nyt meillä on vielä noin kaksituhatta vuotta aikaa sydäntemme puhdistamiseen tai mikä on sitä hyvin lähellä, aidon hartauden tunteen kehittämiseen tässä maailmassa.

Mariat ja tunteet

Älyä meillä toki on, ja sen myötä tunteet tuntuvat niin usein vanhanaikaisilta ja joskus jopa vastenmielisiltä. 

Jos kuitenkin ajattele, miten meidän sisäinen elämämme voi kehittyä sydämen puhdistumiseen ja henkisen maailman aitoon näkemiseen, niin ymmärtää, että tunteiden osuus on väistämätön. Pelkän älyn avulla enkeliolentojen ymmärtäminen ei ole mahdollista. Äly vain herättäisi kysymyksen toisensa perään, mutta ei yksi osaisi antaa vastauksia.

Vasta kun meillä älyn lisäksi tunne ja tahto syventyvät niin, että minuutemme voi ne todella kokea, silloin meissä kehittyvät ne sisäiset kyvyt, joiden avulla henkisen maailman ymmärtäminen on mahdollista.

Uusi testamentti kertoo meille kolmen sielunalueemme tunnekehityksestä Marioiden kautta. Vanhinta sieluntasoa eli tuntosielua edusti Kristuksen ristin äärellä Maria Magdaleena. Hän oli se, joka kykeni tukemaan Kristusta nimenomaan inhimillisellä rakkaudella.

Toista sielunlaatua, äly- ja tunnesielua, edusti Maria Kleopaan vaimo, josta Uusi testamentti ei kerro paljoakaan.

Kolmannen ja meidän aikamme sielunlaadun edustaja Kristuksen elämässä oli Neitsyt Maria. Häntä voimme pitää tietoisuussielun Mariana, puhtaan sydämen edustajana.

Olennaista on se, että Kristuksen opetusten ja teon juurtuminen meidän sisäiseen todellisuuteemme tarvitsee näitä kolmea Mariaa: Maria Magdaleenan syvää ihmistunnetta, Kleopaan vaimon sanokaamme uskonnollista tunnetta ja Neitsyt Marian puhdistunutta kaikkiallista sydäntunnetta.

Rakkaudella
Matti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Vuorisaarna, rakastaminen

Vastuun lahja - ja kirkkaus

Torstai 1.9.2011 klo 8:12 - Matti Kuusela

Hei ystävät! Eilen keskiviikkona oli hoitopäivä Tampereella. Yksi hoidoista oli erityisen hauska. Selvitimme muun muassa suomalaisen keihäänheiton salaisuuden, eli sen, miksi Zelezny ja Thorvaldsen päihittivät ja päihittävät lahjakkaat suomalaiset keihässankarimme yhä uudelleen ja uudelleen.

Miten Thorvaldsen valmistautuu arvokisoihin. No, lepäilee!

Kaikki tämä oli yhteydessä aivan oikeisiin hoitoasioihin. Joskus on helpompi oivaltaa asioita ja yhteyksiä vertauskuvien kautta, ja asiakkaalla oli oikea olkapää ja käsi oikein hyvässä menossa lähtiessään :)

 

Erikoinen juttu

Tuo oli sitä, mistä olin suunnitellut
kirjoittavani, mutta elämä muuttaa
useinrauhankilpi_200.jpg asioita. Kaikki tietävät sen
tamperelaisen Katriina-tytön katoamisen. Minulla oli sen yhteydessä jo muutaman viikon kumma tunne, että jotain pitäisi tehdä. Katselin lehdistä katoamisalueen karttaa, jota niin moneen kertaan julkaistiin. Yksi kohta siellä kiinnitti joka kerta huomiota.

Jos Tampere olisi lähempänä tai olisi ollut aikaa, olisin käynyt siellä jo aikaisemmin. Eilen yritin keksiä verukkeita. Siellä sataa. On sandaalit jalassa. Entä jos joku ihmettelee, mitä siellä katselen, entä jos... ja niin edelleen. Kuitenkin lähdin sinne viimeisen hoidon jälkeen, ja ainoa mitä löysin, oli pitkiä vanhoja juoksuhautoja mäen päällä.

Eilen oli hoitojen ulkopuolella vähän levoton olo, ja levotonta oli yölläkin. Heräsin viiden tienoissa ja aloin ho'oponoponottaa eilistä kokemusta ja etenkin sitä mäkeä. Siellä varmaan oli ollut kansalaisodan aikaisia taisteluja, ja ainakin oli joukko sieluja, jotka lähtivät mielellään taivaaseen menevään linja-autoon.

Energia ei ollut millään vapautua. Toki jo Marko Pogacnik opetti kymmenen vuotta sitten, miten luonnonhenget eivät itse kykene muuttamaan energioitaan, etenkin jos ihmisen ovat tehneet paikalla jotakin väärää. Silloin ihmisten on pyydettävä anteeksi niiden ihmisten ja koko ihmiskunnan puolesta.

 

Aloin tajuta

Silloin aloin tajuta, mitä olen tekemässä. Kuten jo olemme kertoneet, havaijilaisen ho-o-ponoponon (suomalaisittain kirjoitettuna) perusmenetelmä on lausua asioille neljä lausetta:

Minä rakastan sinua.
Olen pahoillani.
Pyydän anteeksi.
Kiitos.

Kestää kuitenkin jonkin aikaa tajuta, mitä on tekemässä. Tajusin, että oikeastaan on aloitettava toisesta rivistä: kerron luonnonhengille ja paikallisille energioille, että otan heidät huomioon. Lausun sekä itseni, että tekijöiden että koko ihmiskunna puolesta: Olen pahoillani! Olen pahoillani siitä, että me ihmiset olemme menneet sellaista tekemään.

Sitten pyydän reippaasti anteeksi, jälleen sekä omasta puolestani että muiden ja ihmiskunnan edustajana.

Sitten kiitän heitä (näitä energioita, luonnonhenkiä, maailmankaikkeutta, kaikkea) siitä että he ovat täällä kanssamme, että saan olla yhteydessä heidän kanssaan...

Ja sitten olen vapaa sanomaan, että - tapahtuipa tai olipa tapahtunut mitä tahansa - minä rakastan teitä!

Rakastamiseen liittyy huomio, että lapsena me koemme (toivottavasti), että meitä rakastetaan. Se on enkelien ja suurten henkisten ystävimme työtä. Enkelit tuovat rakkauden lapsen ympärille.

Mutta mitä vanhemmiksi me tulemme, sitä enemmän meidän on ryhdyttävä itse enkeleiden kaltaisiksi: rakkaudesta ja rakastamisesta tulee meidän aktiivinen valintamme. Minä itse luon sen, että rakastan. Ei tarvitse välttämättä odottaa, että se tulee maailmasta vastaan, vaan rakkaus voi olla minun vapaa lahjani ja valintani.

 

Vastuu

Sitten minulle alkoi kirkastua, että tämä on jälleen sitä, mistä Rudolf Steiner puhuu, sitä mistä Vitale ja Len puhuvat Ei rajoja -kirjassaan  - jota Enkelimaan nettikauppa urhoollisesti myy :)  - ja minkä itsekin aina joskus oivallan, jossain määrin. Nyt se tuli paljon kirkkaammin.

Sinä olet - tai minä olen korkeammassa ja syvemmässä mielessä aivan henkilökohtaisesti vastuussa jokaisesta tilanteesta, jonka koet tai jossa olet mukana. Sitä ei oikein normaaliajattelulla pysty kokemaan, mutta silloin kun sen kokee henkisesti, se on aivan selvä ajatus.

Siksi minä aina lausun kaikille tilanteille, joita haluan selvittää, että Olen pahoillani! Olen pahoillani siitä, että olen osa ongelmaa, olen ollut mukana hidastamassa energioita jossain tilanteessa.

Tämä on normaalia arkiajattelua korkeampi taso, eetteritason kokemus. Sillä ei ole tekemistä sen kanssa, olenko fyysisellä tasolla jotenkin syyllinen johonkin vai en, vaan eetteritasolla, jos olen kokemuksineni, tunteinenei, kehoineni, ajatuksineni, tai aivan miten vain jossain hankalassa tilanteessa, olen energeettisesti osa tuota ongelmaa!

Se on hieno rakenne, koska se antaa minulle karmallisesti mahdollisuuden ryhtyä parantamaan tuota tilannetta ja hoitamaan ja vapauttamaan sen energioita. Minulla on karmallisesti oikeus parantaa ja kehittää kaikkea sitä, missä itse olen mukana.

Ja hän, joka ohjaa minut näihin tilanteisiin, on minun korkeampi itseni, toinen itseni (tai enkelini). Hän kutsuu sinut korkemman suunnitelman mukaan työhön johtaessaan sinua hankaliin tilanteisiin!

 

Kivut

Niinpä. Tajusin sitten senkin, mistä jotkut jatkuvat kivut, vaivat tai väsymys voivat johtua: yksinkertaisesti siitä, että me monistakin syistä välttelemme viimeiseen saakka tuon vastuun tunnustamista! Ja tekemään ryhtymistä.

Monet meistä ovat kehityksessään astumassa tilanteeseen, jossa meistä pelkkien vastaanottajien sijasta tulee luovia, toimivia ja vastuullisia ihmisiä ja olentoja.

Tästäkin voisi kirjoittaa vielä pitkään, mutta aivan lyhyesti: On paljon kirkkaammpaa ottaa vastuu, kuin kärsiä ja vastustaa viimeisillä voimillaakin. Niin, muistan että tästäkin Vitale ja Len puhuvat myöskin. Mutta sitten sen vasta ymmärtää kunnolla, kun se oivallus nousuu omasta itsestä!

Ihanaa päivää Sinulle!
Rakkaudella
Matti

5 kommenttia . Avainsanat: Vastuu, henkinen vastuu, selkeys, kivut, rakkaus, rakastaminen

Sirius-päivä ja hallitusvoima - ongelmat ja anteeksianto

Torstai 7.7.2011 klo 3:04 - Matti Kuusela

Keskiviikko, jolloin Sirius ja Aurinko olivat konjunktiossa ja siis vahvistivat toisiaan, meni nopeasti ohi. Tuntui että yö oli saapunut jo ennen kuin oli ehtinyt edes yrittääkään tarttua päivän suunniteltuihin tehtäviin.

 

Anteeksianto

Tämä on kuitenkin ollut jo pari päivää voimakkaasti mielessä: täydellinen anteeksianto ja rakkaus. Ja tässä tarkoitan niitä erityisesti lääkkeinä kaikkiin vaivoihin. Jos sinua vaivaa jokin asia tai taho tai ihminen, anna sille tai hänelle anteeksi. Oikein kunnolla ja tunteella. Ja mielellään ääneen lausuen.

Tiedän että se on vaikeaa. Sitä ajattelee, ja sitten hetki on jo mennyt. Tee siksi niin nyt heti. Liitä N.N:n kohdalle ensimmäiseksi mieleen tulevan henkilön nimi, ja sano ääneen (tai melkein ääneen, jos joku on kuuloetäisyydellä):

N.N. minä annan sinulle anteeksi.

Jää hetkeksi kuulostelemaan, miltä se tuntui. Ja koska meillä on nyt suuret asiat mielessä, ajattele jotain poliitikkoa, ja lausu samalla tavoin:

N.N. minä annan sinulle anteeksi.

Ja nyt voit päästää itsesi irti:

Hallitus, minä annan sinulle anteeksi.
Eduskunta, minä annan sinulle anteeksi.
Virkamiehet, minä annan teille anteeksi.
Kansanedustajat, minä annan teille anteeksi.
Poliitikot, minä annan teille anteeksi.

Huomaatko, miten näiden lauseiden lausuminen ei tee sinusta pienempää tai alamaisempaa, kuten etukäteen saatoit kuvitella, vaan se vahvistaa sinua. Koet itsesi voimakkaammaksi ajattelemaan valtion yhteisiä asioita. Koet ettei enää tarvitsekaan valittaa eikä nurista, vaan ajatuksissa ja puheissasi ja kirjoituksissasi on enemmän voimaa, jonka koet jo sellaisenaan muuttavan asioita.

 

Ja Rakkaus

Jos joku on tosi pulassa, on vaikea mennä sanomaan, että rakasta vastustajaasi - tai sitä minkä koet vastustajaksesi, niin kyllä se siitä.

Mutta itse sen voi tehdä: jos joku instanssi vaikkapa lähettää laskuja turhan taajaan, niin ota se pino käsiisi, paina sydäntäsi vasten ja kerro rakastavasi niitä laskuja, kerro rakastavasi sitä paikkaa, firmaa tai virastoa ja kaikkia siihen liittyviä ihmisiä.

Se auttaa. Ihmeellisellä ja maagisella tavalla.

Se johtuu siitä, että rakkaus on voima, joka harmonisoi asioita ja saattaa ne sopusointuun ja poistaa esteitä energioiden vapaan virtauksen väliltä.

Niinpä voit vielä kerran käydä hallituksen läpi ja käyttää verbejä:

Minä annan anteeksi.
Minä pyydän anteeksi.
Minä rakastan teitä.
Minä hyväksyn teidät täydellisesti.

Nämä ovat niin voimakkaita lauseita, että universumin ei kerta kaikkiaan auta muu kuin antaa periksi. Itse asiassa maailmankaikkeus haluaakin luopua kaikesta ristiriidasta. Se mikä esteitä pitää yllä, ovatkin me ihmiset itse, ja kun me luovumme noista esteistä, se antaa maailmankaikkeudelle luvan purkaa ne.

Maailmankaikkeus rakastaa sopusointua ja järjestystä ja luovuutta.

 

Oikein tiukka paikka

Jos on oikein paha paikka, eikä mikään tunnu auttavan, eivät edes nämä lauseet, silloin on siirryttävä käyttämään edistyneempiä lauseita. Kun on sanonut tälle esteelle, että rakastaa sitä (mikä liuottaa sen energeettisesti), jatketaan:

Minä rakastan [tätä estettä] yhtä paljon kuin [sen vastakohtaa tai poissaoloa].

Minä rakastan [tätä hyvää juttua] yhtä paljon kuin [sen vastakohtaa].

Jo pitäisi alkaa tehota.

Ellei vieläkään auta, sitten voi alkaa miettiä, että oma korkeampi minäni jostain hänen tietämästään syystä opettaa minulle jotain tämän jutun kautta. Ja ellen sitä (vielä) ymmärrä, niin antaa olla. Katsotaan mitä tapahtuu.

On tietysti vielä yksi salaperäinen lause: Ihmisille ei koskaan anneta suurempia ongelmia kuin hän kykenee käsittelemään.

Rauhoitu ja toistele sitä.

 

Sirius ja hallitus

Edellä olevista tekniikoista tulee myös CD, sillä yritän auttaa ja tosiasia on, että on helpompii aloittaa kuuntelemalla meditaatiota kuulokkeilla. Siitä voi sitten hypätä omaan tekemiseen, kun aika koittaa.

Illalla äänitin siis toisen hallitussarjan meditaation, ja siihen tuli mukaan hienoja asioita: graal, Sofia, Zarathustra, pään rakkauden valo ja sydämen rakkauden lämpö sekä näitä anteeksiantoja jonkin verran.

Erittäin hyvä ja vahvistava meditaatio. Kun minä annan anteeksi ja pyydän anteeksi Suomen hallitukselta kaikkia sille kohdistamiani kielteisiä energioita, silloin minä lakkaan olemasta uhri ja alamainen, vaan SAAN OMAN VOIMANI TAKAISIN!

Tai ainakin saan sitä takaisin tosi paljon :)

 

CD-tarjoukset

Sirius-pakettitarjous ei tainnut olla kovin hyvä, joten laitan torstaina ainakin puolelta päivin tämän edellisen ja kaikki Siriuksen liittyvät meditaatiot tarjoukseen, sillä nämä suuret Sirius-energiat jatkuvat vielä pitkään - ja edelleen parin-kolmen viikon kuluttua toisen laskutavan mukaan - vaikka tämä nykyinen on se, jota minä enemmän kannatan, koska se synkronoi meidät uudelleen Maan kanssa - meidät ja tähtitaivaan.

Niin, tahtoisin antaa teille tarjoushinnan kymmenellä eurolla kappale, mutta ALV, verkkopankki ja postitus ja sen sellaiset saavat miettimään vaihtoehtoja. Miten olisi, jos koko lähetyksellä olisi kahden postimaksu. Silloin se tasaantuu suuremmilla tilauksella, mutta yksittäisten pienten lähetysten tekeminen tulee kannattavammaksi myös tarjoushinnalla. Tuumitaan huomiseksi. Ja jos sinulla on siitä jokin näkemys, niin kirjoittele!

Rakkaudella
Matti

5 kommenttia . Avainsanat: Sirius, anteeksianto, rakastaminen, ongelmat, ongelmista vapautuminen, rakkaus

Minän vastuu ja luonnon katastrofit

Maanantai 14.3.2011 klo 23:02 - Matti Kuusela

Tänään on ollut outo tunne blogin kirjoittamisen kanssa, ja nyt juuri luulen ymmärtäneeni mistä se johtuu. Maan energiat ovat jollain lailla jumissa. Kun suuntaudun maata kohti hoitoenergioillani, se tuntuu olevan yhtä jumissa kuin ihminen, joka on todella voimakkaassa järkytystilassa.

Se saa muistamaan, että me ihmiset ja Maa olemme todellakin täällä yhdessä. Keskiajalla ja vielä 1800-luvun lopulla me ihmiset tunsimme Maan ja luonnon vastustajiksemme, vaikka erityisen kaunista luontoa olikin jo opittu ihailemaan. Luonnon epäpyhyyden kokemus vallitsi vahvana vielä 1960-luvun alussa, jolloin Ruusuvuoren suunnittelema Hyvinkään kirkko valmistui. Siinä oli alttarin sivulla ikkuna, josta näkyi mäntymetsää, ja sitä pidettiin yleisesti epäsoveliaana. Tuntuu oudolta ajatella, että tuosta ajasta on vain puoli vuosisataa. Nyt me koemme luonnon jälleen lähes jumalallisuuden symbolina, ei enää jumalasta erillisyyden tai jumalan vastaisuuden symbolina.

Aluksi hyvin erikoiselta kuulostava asia on, että me ihmiset olemme Maan tietoisuus. Onhan maalla oma henkinen tietoisuutensa, joka vastaa ihmisen korkeampaa sielun ja hengen tietoisuutta, mutta me ihmiset ja Maa kuulumme yhteen ja kun me katsomme Maata tällä fyysisellä tasolla, niin meidän ihmisten yhteinen tietoisuus on ja on myös Maan tietoisuus. Luonnonhenkien tietoisuus on siitä yksi ulottuvuus.

Maa ja luonnonhenget

Onhan luonnonhengillä oma tietoisuutensa, mutta heidän maailmassaan ihmistietoisuus vaikuttaa ehkä vähän samalla tavalla kuin sää meihin. Jos sataa, me toimimme tietyllä tavalla: sade auttaa jossain ja vaikeuttaa jossain toisessa työssä.

Kun tiedämme miten elävälle luonnolle vierasta meidän tietoisuutemme ja toimintamme on, voimme vain kuvitella, miten meidän luonnonhengille luomamme olosuhteet tekevät heidän työnsä vaikeaksi.

On aivan varmaa, että korkeammat luonnnolennto haluavat rauhaa ja sopusointua, ja muutenkin he ovat paljolti kuin entisajan ammattimiehet, jotka halusivat tehdä työnsä hyvin ja olivat työstään ylpeitä. Nyt ihminen tuo niin omaan työhönsä kuin luonnonolentojen työhän energeettisen epävarmuuden elementin.

Erinomainen kuva ihmisen kehittämästä epämoraalisuudesta, joka vaikuttaa tuhoavasti elementaaristen voimien piirissä, on vaikkapa Idols-kilpailut. En tosin ole niitä katsonut, mutta sen mukaan mitä niistä olen iltapäivälehtien otsikoista seurannut, niin sadattuhannet ihmiset seuraavat miten kokelaita kohdellaan huonosti. Ja monet keskeyttävät. Siihen liittyvät tunteet luovat koko maan ilmakehään valtavaa epävarmuutta ja sekaannusta luonnonolentojen maailmassa.

Silloin, vaikka korkeammat luonnonhenget tekevät kaikkensa ylläpitääkseen tasapainoa ja ohjatakseen välttämättömät muutokset mahdollisimman rauhanomaisella tavalla, heidän mahdollisuutensa loppuvat, kun ihmiskunnan tuottamat suuren ajatus-, tunne ja tahtoenergioden saasteet kasvavat suunnattomiin mittoihin.

Silloin kielteiset energiat kerääntyvät maapallolla kohtiin, jotka ylittävät luonnonalueiden ja kansanhenkien rajat, ja katastrofi valikoituu jollekin alueelle, joka silloin on heikoimmalla.

Huonot energiat

Suurkatastrofit tuovat esiin ja laukaisevat
myös muata_pilari_net.jpgsuurten kielteisten olentojen toimintaa. WTT:n lieskoissa näkyi runsaasta vääristyineitä energiaolentoja. Japanista sain kuvan, jossa näkyy ainakin minulla kokonaan uusi musta pilari: musta aukko pilvessä ja musta pilari maan ja taivaan välillä.

On valtavan tärkeää, että me alamme kantaa tietoisuutta siitä, että Maa on elävä olento.

Me olemme jo hienosti sisäistäneet elämyksen Äiti Maasta, joka on vaikeuksissa ja kärsii. Nyt meidän on mielestäni päästävä vielä hieman pidemmälle ja alettava ymmärtää, että meidän ihmisten ja Maan välinen suhde on hyvin konkreettine. Maata ei rasita pelkästään se, mitä me teemme suoraan sitä vastaan saastuttamalla ja tuhoamalla, vaan myös kaikki se, mitä me sisäisesti teemme.

Menen esimerkkinä vielä Idolsiin. Joku tuomareista sanoi, että jos kokelaat eivät kestä kilpailun olosuhteita, hänellä on aivan väärä kuva laulajan ammatista. Mutta: meidän vanhempien tehtävä on tehdä kaikkemme luodaksemme uudelle sukupolvelle moraalinen maailma ja moraaliset käyttäytymissäännöt, sellaiset olosuhteet, jossa niin ihmiset, enkelit kuin luonnonhengetkin voivat elää kunnollista ja luovaa elämää.

On totta, että joissakin kilpailuissa, kuten American Talent, nähdään myös suunnattoman hienoja ja kohottavia suorituksia, mutta ne eivät mitenkään pysty tasapainottamaan sitä tuhoavaa sielullista energiaa, mitä me niin monessa yhteydessä tuotamme.

Me paheksumme helposti vanhoja roomalaisia, jotka kokoontuivat katsomaan gladiaattorikilpailuja. Uskon että me luomme nykyaikana vielä paljon pahempaa energiaa moraaliltaan epäkunnioittavilla ja sisäisesti epäeettisillä ohjelmilla - ja televisio-ohjelmat tietysti tässä ovat vain yksi, mutta vaikuttava esimerkki, kun niitä katsoessaan monet aivan kuin riisuvat yltään henkilökohtaisen moraalin vastuun: uskottelemme, että jos nuoria kilpailijoita kohdellaan huonosti, vastuu on jollakin muulla kuin minulla.

Minuuden vastuullisuus

Alan yhä enemmän oivaltaa, miten me Uuden ajan työntekijät, Enkelisielut ja kaikki vastuuta kokevat ihmiset tarvitsemme jälleen yhden uuden tason: minuuden vastuullisuuden.

Missä olenkin mukana, koen että MINÄ olen vastuussa. Mutta en vihaa (paitsi sen pienen hetken, joka saa minut kokemaan, mikä on väärin), vaan rakastan, olen omassa voimassani, olen myötätunto kaikkea inhimillistä kohtaan, sekä kaikkien enkelikuntien ja luonnonolentojen kuntia kohtaan.

On vaativaa olla henkisesti tiedostava, ja samalla olla omassa rakkaudessaan ja voimassaan, niin että rakkaus ja voima ovat tasapainossa, kuten Lynn niin hienosti on kirjoittanut.

Nykyaika on minuuden vastuullisuuden aikaa. On hyvää, hienoa ja oikein, että me liitymme toinen toisiimme tehdäksemme hyviä asioita näkyvässä maailmassa ja energiatasoilla, mutta vastuu on aina minun. En enää koskaan voi antaa vastuuta kenellekään muulle.

On poikkeustilanteita, joissa yksilön karmallinen vastuu pienenee suhteessa ryhmän johtajaan - vaikka leikkaussalissa tai sotilastehtävissä - mutta henkistä vastuuta mukanaolosta se ei poista. Uskon että meidän on siis opittava tämä ihmeellinen asia: kun koen muiden tekevän väärin, minun on rukoiltava heidän puolestaan ja rakastettava heitä. Minä rakastan kaikkea mitä ihmiskunta luo. Sillä tavoin voin muuntaa sitä, mitä me nyt ihmiskuntana teemme epätäydellisesti, viisaudeksi, rakkaudeksi ja voimaksi.

Rakkaudella

Matti

4 kommenttia . Avainsanat: Luonto, ihminen, ihmiskunta, vastuu, luonnonhenget, luonnonolennot, rakastaminen, vastuu, myltätunto, huonot energiat