Matin blogi

Maan elämää ja ihmistietoisuutta - Maria-Sofia ja helluntai

Lauantai 11.6.2011 klo 13:14 - Matti Kuusela

Tervehdys Sinulle kesän lämpöön! Maailmankaikkeus tosiaan esittää nyt itsestään uusia puolia. Eilen Ylitorniossa saavutettiin Suomen kolmanneksi korkein mitattu lämpötila ja katsotaan mitä tämän helluntai-viikonvaihteen aikana vielä tapahtuu.

Viime viikolla oli Auringossa valtava myrsky ja Tampereen hoitopäiväni päätteeksi juteltiin vielä kahden ystävän kanssa Hatanpään vanhassa ihmeellisessä kartanossa. Ihmeellisesti puhe kääntyi tekniikkaan, luontoon, ja esimerkiksi siihen, miten kokemus Maasta on muuttumassa.

Viimeisen tieteellisen tiedon mukaan Maassa on voimakas kiinteä ydin, joka on vahvasti rautaa. Sitten on nestemäinen laaja ulompi vyöhyke. Sen jälkeen suunnilleen puolivälissä on vastikään löydetty ohut kiinteä kerros ja jälleen nestämäinen vaippa. Ja sen päällä tämä ohut kiinteä kuori, jonka päällä me elämme.

Se tarkoittaa, että suunnilleen puolivälissä matkaa maanpinnalta sen keskukseen on kahden nestemäisen kerroksen välissä ohut välitaso. Kummassakin näissä nestemäisissä kerroksissa tapahtuu valtavia konvektiovirtauksia ja jo vuosia sitten kerrottiin, miten maan ytimen kiertovauhti on toinen kuin maan pinnan.

Kuvittele siis, miten elät maan kiinteällä pinnalla, jonka alla on kaksi erillistä valtavaa nestämäistä pyörteilevää kerrosta ja niiden alla kiinteä rautaydin, jolla on erilainen pyörimisvauhti kuin pintakerroksilla.

Kun eläytyy tähän Maan jättimäiseen elävyyteen ja plastisuuteen, on väistämättä ajateltava, miten maan sisäistä elävyyttä täytyy vastata sen ulkopuolella olevien energiakerrosten elävyys.

 

Revontulet

Tiedämme, että Auringon lähettämät suuret energiapurkaukset luovat revontulet, joiden kautta suuret enkelit puhuvat maan olemukselle.

Revontulten sähköisyyden täytyy välttämättä olla yhteydessä myös Maan sisäisiin sähköisiin tapahtumiin. Jo nestämäisten kerrosten hankaus kiinteämpiä kerroksia vastaan aiheuttaa valtavia sähköisiä voimia.

Viime aikoina on näkynyt valokuvia, jotka antavat salamoista ja ukkosesta uuden kuvan. Niitä ei tapahdu vain maan ja pilvien välillä, vaan valtavaa salamointia tapahtuu esimerkiksi tulivuorenpurkauksien yhteydessä. Edelleenkin on oikeastaan epäselvää, tapahtuuko salamointi taivaasta maahan vai maasta taivaaseen. Ehkäpä se onkin juuri taivaan ja maan vuoropuhelua, jälleen suurten enkelien suurta puhetta.

Ja aivan varmaa on, että myös allamme, syvällä maan sisässä täytyy tapahtua valtavia sähköisiä myrskyjä, salamointia, joka voimakkuudessaan ylittää kaiken sen, mitä voimme kuvitella tapahtuvan maan päällä tai yläpuolella.

 

Maanjäristykset

Viime aikoina on tultu yhä enemmän tietoisiksi siitä, että jo kolme vuorokautta ennen maanjäristyksiä ilmakehän elektronivirtauksissa tapahtuu muutoksia. Ja kuten hyvin muistetaan, eläimet ovat hyvin tietoisia esimerkiksi tsunameista ja maanjäristyksistä.

Kiinassa on havaittu ennen maanjäristyksiä erikoisen värisiä ja muotoisia pilviä. Ehkä voimme nimittää niitä maanjäristysenkeleiden tai -haltijoiden pilviksi. Viime vuoden suosituimman rajatietokirjan Muinaissuomalaisten kadonnut kuningaskunta -kirjan kirjoittaja Jukka Nieminen on jopa sitä mieltä, että maanjäristykset eivät välttämättä aiheutakaan sähköisiä ilmiöitä, maan valtavat sähkövirtaukset yhdistyneenä toisten planeettojen sähkövirtoihin esimerkiksi tietyissä konjunktioissa aihettuavat maanjäristyksiä.

Jukka hahmottelee edelleen, että mielenkiintoinen sähköinen ilmiö plasma, josta mm. pallosalamat muodostuvat, virtaa voimakkaana maan navoilla tai ainakin pohjoisnavalla, ja että tuo plasmavirtaus on joskus aikaisemmin ollut niin voimakas, että se on ollut nähtävissä paljain silmin. Ja tuota jossain määrin jättiläisihmisen näköistä virtausta kuvaavat hänen näkemyksensä mukaan monet meidän kalliopiirrostemme tikku-ukkomaiset olennot.

 

Eetterit ja sähkö

Tärkeää on kuitenkin muistaa, että maailmankaikkeuden luovaa ja kantavaa voimaa ei ole sähkö ja sähkömagnetismi, kuten amerikkalaiset niin usein kirjoittavat, ja pitävät myös ihmisen auraa sähkömagneettisena ilmiönä.

Ihmisen aura muodostuu alemmilla tasoillaan eetterivoimista, joita voimme kutsua myös elämänvoimiksi tai muotovoimiksi, hieman tilanteen mukaan, sillä ne vaikuttavat molemmilla alueilla. Elementtien mukaan jaottuvilla eetterivoimilla on maisessa olemassaolossaan kuitenkin varjonsa, tavallaan välttämätön tiivistynyt tai langennut puolensa, ja sitä ovat sähkö ja magnetismi.

Sähkö on valoeetterin ja magnetismi veden eetterin varjoa. Ne toimivat hyvin läheisessä yhteistyössä keskenään.

Jos siis sanomme, että revontulet ovat enkelten puhetta, niin se tarkoittaa, että tuo puhe tapahtuu varsinaisesti eetterivoimien alueella. Niillä vain on ikäänkuin varjonsa sähkömagneettisella puolella. Toisaalta tuo sähkömagneettinen toiminta kantaa puhetta maan piirissä, kuten me kaikki kännyköitä käyttävät ja radiota kuunnelleet tiedämme.

 

Suuri kokonaisuus

Huomenna on helluntai. Yksi
helluntaitapahtuman suuria
uudistuksia oli sepentecost_maria.jpg, että ihminen itsenäistyneen minuutensa ansiosta itsenäistyi myös luonnonvoimien piiristä. Aikaisemmin ihminen oli luonnonvoimien armoilla ja hänen oli rakennettava temppeleitä ja ylläpidettävä niissä jatkuvaa palvelusta luonnonvoimien pitämiseksi tasapainossa.

Enne tästä uudesta oli jo se, että Maria Magdaleena pääsiäisaamuna näkee Jeesuksen uudessa asussa, puutarhurina. Puutarhurimuoto merkitsee, että Jeesus näyttää, miten ihmisen ei enää tarvitse olla luonnonvoimien uhri, vaan jokaisessa ihmisessä kasvaa vähitellen uusi voima tulla luonnonvoimien puutarhuriksi.

Se on sama mahtava asia, josta luonnonhenget ovat meidän aikanamme kertoneet: että enkelit ovat vähitellen irtaantumassa luonnonhenkien ohjauksesta ja meidän ihmisten on astuttava heidän tilalleen.

Luonnollisesti se on pitkä prosessi, mutta toisaalta sillä on kiire. Me olemme ihmiskuntana jälleen kerran selvästi jäljessä suunnitelmasta. Nyt jokaisen ihmisen joka suinkin kykenee, on tärkeää alkaa ainakin mielessään valmistautua tähän uuteen maailmanvoimien puutarhurin rooliin. Opastusta me tulemme saamaan enkeleiltä yllin kyllin. He ovat jo kauan odottaneet voidakseen sitä antaa.

Kun vuoden 2012 lopulla suuri viritys galaktisten voimien yhteyteen avautuu, on tärkeää, että mahdollisimman moni meistä, vaikka miten pienesti, on avoin ryhtymään noiden suurten kosmisten voimien välittäjäksi maan päällä.

 

Helluntai

Kaksituhatta vuotta sitten tapahtui helluntaina ihmeellinen henkisten voimien purkaus. Jeesus oli valmistanut kaksitoista opetuslasta ottamaan vastaan suuremman yksilölliseksi tulevan henkisen voiman.

Silloin se tapahtui yhteisöllisesti. Maria oli heidän piirinsä keskus, joka naisellisella voimallaan kykeni luomaan yhteyden heidän kaikkien kolmentoista kesken. Helluntaina Marian olemukseen astuu maailmanviisaus Sofia, jonka kosminen viisauden, rakkauden ja yhteisöllisyyden voima valmistaa kuin eetterisen salamaniskun Kristuksen välittämänä, Isästä Äitiin, Linnunradan galaktisista voimista Maaäidin voimiin.

Nuo hengenliekit lahjoittavat opetuslapsille uuden voiman, joka nyt kahdentuhannen vuoden aikana on kypsynyt kaikissa ihmisissä. Nyt me ymmärtääkseni olemme tulleet aikaan, jota kuvataan Kristuksen toisena tulemisena.

Se tarkoittaa, että me jokainen, otettuamme vastaan Maria-Sofian rakastavan viisauden, olemme valmiit heräämään kristuksen välittämään uuteen yhteyteen koko maan kanssa, ryhtymään Maan uusiksi puutarhureiksi.

Rakkaudella
Matti

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: eetterivoimat, Maria-Sofia, helluntai, maanjäristykset, revontulet, enkelit

Laulua, enkelten puhetta ja kosmisia viestejä

Perjantai 3.6.2011 klo 14:10 - Matti Kuusela

Eilen iltapäivällä satuin kuulemaan autoradiosta Radio Suomesta vähän ennen kolmea kaunista laulua, naisäänellä. Etsin sitten jälkeenpäin suurella vaivalla esittäjän, joka oli Tarja Merivirta.

Mietin sitten, miten paljon meillä Suomessakin on hienoja taiteilijoita, jotka eivät pääse radion soittolistoille, ja joista emme tiedä mitään, kuten en minäkään ennen tästä Merivirrasta. Katselin sitten juutuubia, josta löytyi hänen laulujaan 90-luvulta saakka.

Hänen äänensä on kauniin avoin ja myös tallennustyyli sellainen, jossa ääni soi kauniisti. Musiikkitaustat olivat suomalaista kansanmusiikkilaatua, mutta niissä soi viehättävä irkkutemperamenttinen keveys.

Se että häntä pääsi kuulemaan radiosta, johtui siitä että kysymyksessä oli konserttitallennus Himokselta. Suurten levy-yhtiöiden sensuuri, tai mikä se rajoittava tekijä lieneekään - ei näköjään pääse joka paikkaan.

 

Revontulten laulu

Kuuntelin siis netistä vain
yhden Merivirran laulun,
joka kertoi Revontulista.dandelions.jpg
Vanha suomalainen ihana kansansävelmä ja sanat Ilmari Kiannolta. Yleensä en jaksa laulujen sanoja edes kuunnella, kun keskityn vain yleisvaikutelmaan, mutta nämä sanat olivat hyvät. Täyttä asiaa, ehkä hieman lapsenomaisen yksinkertaisia, mutta joskus todellisuus on sellaistakin.

Tarja Merivirran laulu kuulosti minun korvissani jotenkin "oikealta" laululta.
Ja siihen revontulet sopivat hyvin mukaan. Revontulet ovat suurten enkelten puhetta. Siis aivan oikeasti.

REVONTULTEN LEIKKI

(Nyt toisella kertaa kuunnellessani tajusin, että tämä lienee sama laulu, joka ikivanhassa koulun laulukirjassani. Mutta kyllä soi kauniisti ilman kouluharmonia.)

Jos on katsellut puheen sähköisiä jälkiä oskilloskoopista, niin huomaa heti miten lähellä sitä vaikutelmaa taivaan sähköisten revontulten liike on.

Revontulten kantoaalto tulee Auringosta saakka, ja revontulet välittävät maahan aurinkokuntatason viestejä. Niin, ja revontulilla on myös ääni. On huvittavaa, miten kauan tieteelliset tutkijat kielsivät tuon äänen olemassaolon, kun se ei sopinut heidän ajatuksiinsa. Nyt se on kuitenkin jo todettu.

 

Taivaan viestit

Maa on yhteydessä taivaalliseen informaatioon monin tavoin. Yksi suuri pohjoisen viestintä tapahtuu siinä, miten porotokat piirtävät maahan reittejään. Se on myös korkeampaa maailmankaikkeuden puhetta. Porojen tärkeydestä maahan kirjoittajina kertoo myös monien porojen sarvien valtava koko. Ne ovat kosmisia antenneja.

Meillä on syvää tietoa näistä asioista, niin syvää, että se ilmeisyydellään helposti naurattaa meitä: hah, vai kosmisia antenneja.

Mutta niin se vain on. Sarvet välittävät päähän kosmista tietoisuutta. Perinteelliset pirunsarvet taas kuvaavat yliälykkyyttä. Ne eivät avaudu kosmokselle, vaan vahvistavat pään ajattelun yksipuolisuutta. Maailma kertoo viestejään niin monin ja herkin tavoin, jotka ovat aivan lähellä meidän normaaliakin tietoisuuttamme.

 

Kukkien viestit

Ajatellaan vielä keväisen kesän kukkia ja vaikka sitä, miten kauniilla tavalla voikukat aamulla suuntaavat tienpientareella kukkansa kohti Aurinkoa. Ne imevät maahan auringon kautta uudistavia kosmisia voimia. Keltainen vahvistaa ihmisessä maksaa ja solar plexuksen aluetta, solaarikeskusta.

Mutta kukat ottavat vastaan myös kosmista informaatiota. Aurinkoon suuntautuessaan kukan teriö kuuntelee maailmankaikkeuden tähtivoimia Auringon kautta. Kasvissa informaatio siirtyy kukasta juuren mineraalisuuden "kidekoneeseen", jossa voimme kuvitella, miten maahiset kuuntelevat kasvien juurin välityksellä näitä maailmankaikkeuden uutisia. Ja välittävät ne sitten koko maan käyttöön oman maahisverkostonsa välityksellä. Maahiset ovat juuri maan tietoisuus.

 

Valaiden laulu

Myös valaiden laululla on samanlainen merkitys. Heille korkeiden enkeliolentojen tai jumalten viestit tulevat vain henkisen äänen välityksellä ja he lauluvat sen sitten valtameriin, joissa valaiden laulu aivan fyysisesti kantaa tuhansia kilometrejä. Maailma on täynnä tällaista viestintää. Ja aivan lähellä meidän tietoisuuttamme.

Norsutkin tahtovat mukaan tähän kirjoitukseen. Heidän matalat äänensä, joiden tutkiminen on vasta alullaan, kantavat myös aivan fyysisellä tasolla kymmeniä kilometrejä. Voit kuvitella, minkätyyppisiä asioita he kertovat.

Luonnonhenkien ja haltijoiden kertoman mukaan esimerkiksi valaiden laulu saattaa kertoa muille elävillä seuraavan vuoden tähtienergioista, juhla-ajoista, ihmisten luontoon vaikuttavista toimista ja ehkäpä jotain sellaista, mille meidän ihmisten on sitä ymmärtääksemme erityisesti herkistyttävä.


1 kommentti . Avainsanat: Tarja Merivirta, revontulet, revontulten puhe, enkelten puhe, valaiden laulu, kukkien viestit