Matin blogi

Kesän vihreää

Sunnuntai 5.6.2011 klo 20:52 - Matti Kuusela

Tänään luonnossa oli juuri sitä vihreää, jota myöhemmin kesällä kaipaa, ja ihmettelee muistaako kokonaan väärin. Niin vain on, että tätä alkukesän kirkasta vihreyttä ei pitkää aikaa näe. Saattaa olla, että sitä ei edesä pääse näkemään joka vuosi niin kirkkaana ja täyteisenä kuin tänään. Kaupunkilaisena tuosta on vaikea olla varma, kun joka päivä ei kuitenkaan ole mahdollista tarkkailla peltoja ja tienvarsia.

Joka tapauksessa tänään oli loistavan vihreä päivä. Siinä valon ja veden henget toimivat valtaisessa yhteistyössä. Vedenhenget uinuvat maailmanviisaudessaan ja kun valonhenkien tietoisuusvoima liittyy vedenhenkien työhön, syntyy jopa uutta ainetta.

Myös pilvet olivat ihmeellisiä. Taivas täynnä valkeita ja toinen toistaan kauniimpia jalaspilviä. Niissä ilmenhenkien ja enkelten yhteistyö luo valtavan upean ilmapiirin, todellisen kesän avoimuuden.

Luonnonhenkien maailmoja voi pitää taianomaisina, mutta asian voi nähdä toisinkin päin. Suurta tainomaisuutta on myös siinä, miten meidän nykyisin havaitsemassamme maailmassa ei ole mukana luonnonhenkiä, enkeleitä eikä haltijoita. Ja kuitenkin he ovat niitä, jotka kantavat ja ohjaavat koko tätä järjestelmää.

Ihmistietoisuuden nykyinen alue on rajallinen, mutta myös hyvin tärkeä. Henkiset voimat ovat luoneet meille maailman, jonka tarkoitus on vahvistaa meidän yksilöllistä henkisyyttämme ja voimamme. Tehdä meistä vahvoja ja omiin voimiimme ja kykyihimme luottavaisia.

Henkinen kasvu astuu mukaan kuvaan meidän herätessämme laajemman kokonaiskuvan todellisuuteen.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: vihreä, luonnon vihreys, pilvet, henkinen kasvu