Enkelimaaviesti 15,6,2011

ENKELIMAA

Voit lukea tämän viestin myös suoraan Enkelimaa-sivuilta.

 

Hei,

Meillä on ollut voimakkaita kosmisia tapahtumia kuten meneillään oleva kuun- ja auringonpimennyssarja. Ensi lauantaina on Auringon, Maan ja galaksin keskustan linjaus, joka on kovasti innostava, koska se on lähellä sekä helluntaienergioita että paljon puhuttua Maan ja koko Linnunradan uutta synkronointia.

 

Galaktinen ilta torstaina

Tunnustelemme tätä kahdesti vuodesta hieman eri tavoin tapahtuvaa Linnunradan galaktista linjausta nyt torstain meditaatiossa luonani. Alamme klo 18.30 alustuksella ja sitten meditaatio. Keskustelua ja täydennyksiä niin paljon kuin tarvitaan. Osallistumismaksu on vanha 20 euroa ja osoite Länsi-Pasilassa sama kuin ennenkin, Rahakamarinkatu 6 G 81. Jos tulet ensimmäistä kertaa, hyvä idea on laittaa Googlen karttapalveluun osoitteeksi Hopeasulka. Silloin näet paikan ulko-oven tarkkuudella ja voit halutessasi printata itsellesi vaikka reittikartan.

Tervetuloa jos tunnet kutsua tulla. Mitään erityisiä meditaatio-ennakkotaitoja ei tarvitse, joten kaikki voivat osallistua omien kykyjensä ja oman tilanteensa mukaan. Ja voin luvata, että edistyneille riittää aivan varmasti tehoja tässä galaktisessa kokonaisuudessa, johon toivottavasti olemme palaamassa.

Idea on myös se, että me tarvitsemme siihen valmistusta.

 

CD-meditaatioita

Olen tosi iloinen siitä, että olen jälleen saamassa meditaatiolevyjen tekemisen vauhtiin. Nyt viimeisten iltojen meditaatiot ovat kaikki saatavilla Enkelimaan nettikaupassa ja saan sinne vähitellen yhä enemmän myös aikaisempia meditaatioäänitteitä. Meditaatioiden hinta on edullinen 14 euroa postikuluineen ja yritän aina saada mukaan myös tarjouksessa. Nyt 12 euron tarjouksessa ovat uudet äänitykset.

Laitan oheiseen listaan myös edellisen kierroksen suosituimmat viisi meditaatiota. Ehdottomana suosikkina on edelleen Enkelivihkimys, josta kovasti pidän itsekin. Seuraavat sijat olivat sitten hyvin tasaväkisiä.

 

Affirmaatio-meditaatio

Uusi ”Minä olen voimakas” affirmaatio-cd alkaa paljastaa paljastaa salaisuuksiaan. Johdettu affirmaatio-meditaatio antaa erinomaista tukea silloin kun tuntuu että jotain puuttuu tai keho ei tunnu kantavan niitä ideoita, joita haluaa viedä eteenpäin.

Olen huomannut kaksi asiaa, jotka on hyvä ottaa huomioon affirmaatiomeditaatioissa, joiden vaikutustapa on aivan toinen kuin tavallisissa meditaatioissa, joita voi rauhassa kuunnella aivan niin paljon tai niin usein kuin haluaa.

Affirmaatiot sen sijaan antavat ”ylimääräistä” tukea, joten oman kokemuksesi mukaan on hyvä pitää affirmaatiokuuria päivittäin yllä niin kauan kuin se tuntuu hyvältä ja vahvistavalta. Heti kun se alkaa tuntua tarpeettomalta, lopeta, ja voit taas palata niihin kun siltä tuntuu.

Toinen asia on, että affirmaatiot ovat apu. Niitä käyttäessä voi kertana tai parina antautua aivan kuin niiden vietäväksi ja vahvistettavaksi, mutta hyvin pian tulee muistaa, että MINÄ olen silti se, joka niitä käyttää. Älä siis antaudu affirmaatioille liikaa, vaan muista antaa niiden vahvistaa omaa voimaasi.

Affirmaatioiden yhteydessä voi olla hyväksi antaa tehdä myös hiljaisuusmeditaatio ja antaa siinä kruunuchakran työstää aurassa ja energiakentässä olevat energiat hienoiksi ja omiksi. Muista että voit aina kirjoittaa minulle ja kysyä, jos tunnet tarvitsevasi apua.

Seuraavat cd-meditaatiot ovat nyt saatavina Enkelimaan nettikaupasta, jossa meditaatiot ovat aakkosjärjestyksessä:

 

SUOSITUIMMAT MEDITAATIOT

Hinta edullinen 14 euroa postimaksuineen

ENKELIVIHKIMYS
VEREN PUHDISTUMINEN
SYDÄMEN PARANTAJA ARNEB
MIKAEL-RAFAEL-SYVÄPUHDISTUS
BUDDHA – KRISTUS – PLEJADIT
PARANTAVA ISIS
ENKELIMEDITAATIO

Nämä ovat minulle kaikki rakkaita meditaatioita, mutta erityisesti tahdon suositella Buddha-Kristus-Plejadeita. Monet henkisen tien kulkijat tietävät, että Buddha ja Kristus toimivat yhteistyössä. Silti kollektiivienergia, joka pitää heitä jollakin tavoin kilpailijoina ja suorastaan toisilleen vastakkaisina, on edelleenkin vahva. Huomaan itsekin usein, miten hereisessä tilassa on oltava, jotta kykenee avoimesti ja rakastavasti kokemaan Buddhan ja Kristuksen yhteyden, joka on paljon syvempi ja läheisempi kuin voisi aavistaakaan. Tähän meditaatioon tuli tästä Buddhan ja Kristuksen yhteydestä hienoa uutta tietoa, jolla on suoraan merkitystä omalle henkisen tien kulkemiselle.

 

UUSIMMAT MEDITAATIOT NETTIKAUPASSA

Kaikki nämä nyt tarjoushinnalla 12 euroa postimaksuineen

 

SYDÄNKOMMUNIKAATIO. Turku 13.5.2008. Sisäinen tekniikka sydänyhteyden avaamiseksi.

PYHÄ SUOMI JA PYHÄT TÄHDET. Heinola 17.4.2008

TAHDON VIHKIMYS. Sirius-ryhmä 7.4.2009

RAKKAUDEN ENKELIT. Helsinki 2.4.2009

JUHANNUSMEDITAATIO TAMPEREELLA 2010. Tampere 23.6.2010.

PLEJADIT, VAPAUS JA YKSILÖLLISYYS. Turku 16.5.2011. Myös nimellä Plejadit ja maailmanhelluntai.

KRISTUS-SOFIA JA TULEVAISUUS. Helsinki 1.6.2011. Sirius-ryhmän suurenmoinen päätösjuhlameditaatio. Uutta henkistä tietoa.

RUUSUVOIMAT JA CHRISTIAN ROSENKREUTZIN SISÄINEN TEMPPELI. Turku 13.6.2011. Christian Rosenkreutz ja hänen sisäisen temppelinsä rakentamisen impulssi tuli tähän meditaatioon voimakkaasti mukaan. Aiemmassa inkarnaatiossaan Hiram Abiffina hän oli Salomon temppelin rakentaja. Nyt on vuorossa meidän jokaisen oman sisäisen sydäntemppelimme rakentaminen.

”MINÄ OLEN VOIMAKAS”. Uusi ja toistaiseksi ainoa affirmaatio-cd. Affirmaatiot luovat perustan, joka auttaa oman sisäisen voiman virittämistä.

Klikkaa tästä Enkelimaan nettikauppaan.

SEURAA ENKELIMAASSA MYÖS:

Matin moniaiheinen blogi
Enkelimaa-uutiset
Astrosofinen kalenteri

=====================================================

TEE JUURI PÄINVASTOIN!

Moni yrittää ja yrittää uutterasti, mutta mikään ei suju eikä kehity eteenpäin. Ja mitä huonommin menee, sitä enemmän me yritämme. Mikä neuvoksi?

Usein on hyvä tehdä juuri päinvastoin. Jos yksi suunta ei toimi, maailmassa on lukemattomia muita suuntia, ja niistä juuri päinvastainen toimii usein hienosti.

Kun yrittää ja yrittää aina samalla tavoin, luo helposti itse muureja ja valleja. Kun kääntyy vastakkaiseen suuntaan, esteet hajoavat.

Tuntuuko sinusta, että sinua ei oteta huomioon? Ala sinä ottaa huomioon toisia. Käytä ystävällisiä sanoja, anna pieniä huomionosoituksia. Huomaa, miten ilmapiiri muuttuu.

Eivätkö ystäväsi ole tarpeeksi henkeviä. Ala sinä puhua heille enkeleistä, meditaatioista tai tähdistä.

Vaivaako sinua jokin asia. Haluatko sen pois elämästäsi? Entä jos teetkin juuri päinvastoin. Ala antaa kiinnostustasi ja myötätuntoa sille asialle. Ehkä se vapautuu ja sulaa.

Oletko surullinen tai jopa masentunut? Muista että henki ja valo sinussa ei ole surullinen tai masentunut. Se on vain osa sinua. Anna sille osalle itseäsi hyväksyntääsi. Muista valo itsessäsi (ehkä kruunuchakrassa) ja mene ja tunne noita tunteita, joista niin olet tahtonut irti. Tunteet pitävät siitä, että niitä kosketetaan ja kuunnellaan.

Tuntuuko että jokin elämänalue ei toimi. Juttele sille mielessäsi. Kysele siltä, mitä sille kuuluu. Älä yritä saada vastauksia niinkään ajatuksina tai sanoina, vaan tunnustele mitä nousee esiin.

Tahtovatko ihmiset sinulta vain tukea tai energiaa. No, sen sijaan että yrittäisit välttää heitä, anna heille sitä mitä he tahtovat. Opiskele ja tutki, miten voit antaa enemmän ja tee niin. Silloin elämäsi taas tasapainottuu.

Vaivaako sinua jokin virasto tai vastaava. Mutisemisen sijaan otakin heidät ystäviksesi. Huomaat miten asiasi muuttuvat uskomattoman nopeasti!

Onko esimiehesi hankala? Opiskeli itse esimiestaitoja. Alat ymmärtää miten asiat voivat toimia paremmin. Näköalasi voi nopeasti muuttua aivan ratkaisevasti.

Vastasitko joihinkin näihin ehdotuksiin ”niin mutta” –sanoilla. Teekin nyt päinvastoin ja sano: ”okei, tehdään niin!”

Ja elämäsi muuttuu. Hienoksi.

- Matti Kuusela

 

=======================================================================

HALUATKO TÄHÄN OMAN RIVI-ILMOITUKSESI? Kirjoita napakka teksti, maksimi 300 merkkiä ja tilaa kirjoittamalla se Enkelimaan nettikauppatilauksen lisätietoja osaan. Ilmoitusmaksu 20 euroa.

=======================================================================

KÄTEVÄT KAUKOHOIDOT

Ensiapua tulee yleensä hyvin nopeasti, ja usein voit kokea heti sen vaikutuksen. Joskus hoito jakaantuu pidemmälle ajalle. Kirjoita tarvittaessa sähköpostia. Kaukohoito sopii pika-avuksi ja silloin kun pääsy hoitoon on muuten hankalaa. Teen parhaani kaikissa tilanteissa. Tilaa hoito kätevimmin Enkelimaa.fi nettikaupan kautta. Kirjoita lisätietoja-osaan lyhyesti mihin haluat hoitoa. Maksu 30 euroa.

TEHOKKAAT JA MONIPUOLISET ENERGIAHOIDOT

Hoito kestää noin tunnin ja sen hinta on 70 euroa. Halutessasi saat yksinkertaisen mutta tehokkaan harjoituksen, jota voit tehdä kotona.
Hoitopaikka Helsingissä on kotiosoitteessani Rahakamarinkatu 6 G 81.
Tampere Puutarhakatu 16 B, 5. krs, huone 13. Seuraava 3. elokuuta. Myös ilta-aikoja.
Turku Hoitokeidas Atrium, Yliopistonkatu 27 bA 7.

 

Matti Kuusela
Hopeasulka
040 5243612
matti@hopeasulka.com
Rahakamarinkatu 6 G 81, 00240 Helsinki
Pankkiyhteys Matti Kuusela, Nordea 208420-132440
LY-tunnus 1370310-0. Alv.rek.
Enkelimaa.fi

Saat aina välittää Hopeasulkaviestejä ja uusia Enkelimaaviestejä myös ystävillesi!
Tilaa uudet viestit osoitteesta Enkelimaa.fi - muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi huolellisesti!