Kysymyksiä mestareille 3.-10.2.2010

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.themastersofthespiritworld.com
3.-10.2.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Kysymys:
Mestarit, olin ennen hyvin rento ja rakastava olento. Vanhentuessani minusta on tulossa hyvin vihainen hallinnolle ja tavallisille ihmisille. Olen hyvin huolissani planeetastamme ja niistä muutoksista, mitä se käy läpi elämäntapamme seurauksena. Olenko vain tulossa vanhaksi? Vai onko jonkin henkinen syy, miksi tunnen niin paljon vihaa ja surua? - Grete, Kanada


Vastaus:
Tietoisuus mikä sinulla on planeetan ongelmista, on tulosta median selostuksista, mitkä ovat lisääntyneet eksponentiaalisesti ikääntyessäsi. Viime vuosina erityisesti poliitikot ovat hypänneet tähän muotivirtaukseen, mikä ottaa kaiken irti katastrofeista ja valitettavista olosuhteista - he kaikki toteavat, että he yksin voivat tarjota ratkaisun ongelmiin. Kyynikot sanovat, että voimme syyttää vain itseämme eikä kukaan pysty korjaamaan ongelmia.
 
Ihmisten osoittaessa sormella kaikkia mahdollisia maailman epäonnistumisia ja tuhansien antaessa tukea suunnitelmalle tai toiselle yhdessä sen havainnon kanssa, että mikään ei oikeastaan muutu positiivisempaan suuntaan, tulos on ennustettavissa - vihaa, turhautumista ja surua on odotettavissa, jos on panostanut yhteiskuntaan, missä elää.
 
Kun kaikki poliittiset teot jäytävät, on mahdotonta nähdä syiden henkisiä puolia. Kun tästä kaikesta tekee hyväksytyn ympäristönsä ja valitsee olevansa sen vaikutuksille alttiina ilman ratkaisuja, elämästä tulee vielä kaoottisemmin kolmatta ulottuvuutta. Sielut luovat ympäristökseen sen, mitä haluavat.
 
Kerromme aina sieluille: olette suuri siinä, missä teidän tarvitseekin olla, silloin kun olette siinä. Valitset tuntevasi sen, mitä tunnet. Tämä on henkinen oppitunti tässä. Opettele luomaan sen sijaan, että olet toisten sanojen manipuloitavana. Tunne sielusi ehdoton rakkaus ja omaksu se jokapäiväiseksi tunteeksesi. Se mitä maailmassa tapahtuu, on tulosta niiden toisten ihmisten valinnoista, joiden kanssa jaat planeettasi. Anna heidän tuntea hävitystä, jos heidän tarvitsee. Mene korkeampaan henki-itseesi ja paistattele rakkaudessa tietäen, että toiset tarvitsevat sen, mitä tapahtuu, mutta et sinä.