Kysymyksiä mestareille 22.2.-1.3.2011

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
22.2.-1.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine ja hieman korjaillut Matti


 
Kysymys:
Mestarit, kun olin nuorempi, pystyin tiedostamaan mistä näin unta ja vaikuttamaan unen tapahtumiin, toivomaan itseni hereille ja lentämään. Eräänä päivän näin unta, jota en koskaan unohda. Olin yksin lapsuudenystäväni kotona ja lapset yrittivät murtautua sisään. Pakenin takapihalle. Lapset pääsivät sisään, kun gorilla kurkisti aidan takaa ja liittyi seuraan. Hyppäsin aidalle, lähdin lentoon ja tähyilin yksinäistä taloa ruohotasangolla. Sitten mietin, miten korkealle voisin mennä ja yritin päästä vielä ylemmäksi. Tunsin meneväni pilvien yläpuolella, kun käsi tarttui minuun ja veti minua rajusti taaksepäin. Heräsin sängyssäni. En ole enää koskaan pystynyt kontrolloimaan uniani tai lentämään. Oliko siinä jokin viesti tai merkitys? -Christian, Kanada
 
Vastaus:
Kun sielunne fyysinen peite (keho) menee uudistumisjaksoon (uni), tietoinen sielusi, josta normaalisti olet tietämätön, ottaa ajattelusi hallintaansa. Useimmat ihmiset, joilla on jotain muistikuvia tästä aikajaksosta, kutsuvat noita informaatiomurusia uniksi.
 
Sielunne on mukana monissa eri asioissa tämän jakson aikana. Se palaa joskus elämään kokemuksia, joita sillä oli aiemmin, kokeilee ideoita, joita sillä on uusista kokemuksista, hivuttautuu jonkun toisen elämään tai uneen, keskustelee neuvonantajiensa kanssa tai viihdyttää itseään jollain muulla tavalla. Monet henkiset ryhmät viittaavat tähän "yökouluun menemisenä". Jos osallistuminen on intensiivistä, saatat myös herätä väsyneenä etkä levänneenä.
 
Usein tuona aikana ponnahtaa esiin toimintoja, joita kulki päässäsi ennen nukahtamista. Sitä voi tulla mukaan elokuvasta, kirjasta tai mistä tahansa, mitä ajattelit. Kykyjä joita teillä on sieluna ja jotka ovat osa olemustanne, mutta joihin ette pysty fyysisessä kehossanne, kuten lentäminen, esiintyy huomattavasti unissa - erityisesti lapsen unissa, koska noista kyvyistä on vasta äskettäin tullut mahdottomia.
 
Tiedostaessaan nämä muistot asioista, joihin se ei enää voi osallistua fyysisyytesi vuoksi, tietoinen mielenne yrittää estää tämän käyttäytymisen jatkumisen. Yksi tulos tästä on, että hytkähdät takaisin fyysiseen kehoon. Jos tietoinen mieli herää tapahtuman aikana, se yrittää estää jonkin sellaisen jatkumisen, minkä tekemiseen se tietää olevansa kykenemätön. Tämä johtaa fyysiseen tunteeseen estämisestä.
 
Kun rentoudut hyväksymään todellisen identiteettisi sieluna, voit kertoa alitajunnallesi, että haluat nähdä unta kyvystä tehdä jotain. Tämä antaa sinulle luvan viettää aikaa tutkien, mitä tahansa haluat. Hauskoja matkoja.


 
Kysymys:
Mestarit, haluan tietää, mitä olen oppimassa tässä elämässä. Tunnen olevani onnekas, kun olen törmännyt henkisyyteen eroni jälkeen. Opettelen vielä monia asioita ja haluan tietää, miltä ex-miehestäni nyt tuntuu ja niistä ihmisistä, joiden kanssa minulla oli merkittävää ristiriitaa aiemmin, kuten ystäväni ja vuokraisäntäni Iso-Britanniassa, kämppis joka ärsytti minua merkittävästi talossa, josta lähdin viime vuonna, koska joku melkein kuoli sen ulkopuolella. Ystävät joiden kanssa olen nyt tekemisissä ja läheinen ystävä "K", joka auttaa minua paljon - onko heillä kaikilla merkitystä menneissä elämissäni?
Lopuksi, miten suhtaudun henkilöön, johon tunnen läheisyyttä, mutta jota en ole vielä tavannut? Meillä on melko samanlaiset kiinnostuskohteet ja tausta. Löydänkö aidon rakkauden tässä elämässä? Työstän itseni rakastamista enemmän ja päästämistä irti egosta mahdollisimman paljon. - Kerry, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Henkisyyden ensisijainen viesti tai läksy on oppia elämään hetkessä tai ainakin tätä päivää. Toinen tärkeä tekijä on, että ainoa ihminen josta sielu on vastuussa elämänmatkallaan, on hän itse. Ajan ja energian kuluttaminen kysymyksiin, joita olet esittänyt, kertoo että olet enemmän huolissasi siitä, miten toiset näkevät sinut kuin siitä, miten näet itse itsesi. Tämä kaikki on arvostelemista, joka on egon kulmakivi.
 
Olet täällä oppimassa, kuka olet, kun sielusi kulkee maallisten kokemusten läpi, kyetäksesi tuomaan menneissä elämissä keräämiäsi kykyjä tähän elämään ja päästäksesi mahdollisimman lähelle siinä ehdottomassa rakkaudessa olemista, mikä on tilasi Kotona.
 
Seuraavana askeleenasi sinun pitäisi arvioida nykyasemaasi polulla. Mitä tunnet itsestäsi? Mitä pelkoja sinulla on? Mitä et rakasta itsessäsi? Jokainen pelkosi on keskeneräinen elämän oppitunti, joka edelleen vaikuttaa tunteellisesti sinuun. Kysy jokaiselta pelolta, miksi se on täällä, mitä saat minut tuntemaan. Mene tuohon tunteeseen ja löydät oppituntisi. Ymmärrä se eikä sinun tarvitse tehdä sitä uudestaan.


 
Kysymys:
Mestarit, niin paljon kuin rakastankin aviomiestäni, hänen vanhempansa ovat minusta hyvin rasittavat. Hänen isänsä on vulgääri, epähygieeninen ja ärsyttävä. Hänen äitinsä on vain vähän parempi. He ovat nyt eronneet. Hänen isänsä ei huolehdi isoäidistään ja Luojalle kiitos hänen tädeistään, jotka pystyvät huolehtimaan tästä. Koska mieheni täytyy kuitenkin myös avustaa, hän väsyy helposti eikä hänellä ole energiaa kehittää itseään kouluttautuen. Ennakoin paljon kärsimystä meille kummallekin, jos tämä jatkuu. Haluaisin tietää, mitä oppitunteja minun ja mieheni pitäisi oppia. Onko mieheni kehittämättä itseään vain väsymyksensä vuoksi? - H.J.J., Singapore
 
Vastaus:
Vastuuntunne toisista vaikuttaa ihmisiin eri tavalla. Appivanhempasi välittävät vain itsestään. Päivittäiset tavat, hygienia ja sosiaalisuus ovat henkilökohtaisia asioita ja on vaikeaa vakuuttaa ketään aikuista siitä, että hän ei täytä yhteiskunnallisia standardeja. He eivät vain välitä, mitä muut ajattelevat heistä.
 
Silloin kun joku pakotetaan ottamaan vastuu sukulaisen hoitamisesta - minkä normaalisti aiheuttaa joku toinen - monia tekijöitä tulee mukaan. Mitä ihminen tuntee tästä velvollisuudesta? Painaako se häntä raskaasti, koska hän ei näe, miksi hänen pitäisi tehdä sitä, ja tuntee tilanteen "käyttävän hyväksi"?
 
Jonkin palveluksen tekeminen, mitä ette tunne vastuuksenne, tekee muutakin kuin väsyttää fyysisesti. Se voi vaikuttaa myös mieleen ja tunteisiin. Sisäinen kamppailu minkä aiheuttaa niiden syiden eläminen uudestaan, jotka laittoivat tuohon tilanteeseen, mitä ette valinneet, vie paljon energiaa. Jos sen lisäksi, että taistelee tekemisensä kanssa, näkee, että se estää elämästä omaa elämää tavalla, minkä tuntee tarpeelliseksi menestyäkseen, koko elämästä tulee kurjaa.
 
Miehesi tekee kaiken tämän työn ja häntä estetään tekemästä sitä, minkä hän tuntee tarpeelliseksi tulevaisuutensa vuoksi, ja sisällä hän kihisee kiukkua isälleen pakottamisesta tähän tilanteeseen. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun hänen on tehtävä isänsä tekojen vuoksi jotain, mitä hän ei halunnut, ja joka kerta hänen katkeruutensa ja vihansa voimistuu ja voimistuu. Tämä väsyttää häntä tunteellisesti ja imee pois aloitteellisuuden kehittää itseään. Hänen on käsitettävä, mistä hänen tunteensa tulevat, ja päätettävä, mitä hän haluaa tehdä negatiivisuuden kerääntymiselle. Tämän tunnistaminen on ensimmäinen askel sen käsittelemiseen.


 
Kysymys:
Mestarit, kärsin kamalista ja jatkuvista iho-ongelmista. Olen vegetaristi, minulla on hyvä ruokavalio, en tupakoi ja teen holistisia hoitoja. Olen melko intensiivisessä lisäkoulutusprosessissa tällä hetkellä ja mietin, onko tämä merkki myrkynpoistosta tai puhdistumisesta. Mitä voin tehdä ihoni parantamiseksi? - Liz, Iso-Britannia
 
[Vastuuvapauslauseke: Mestarit antavat henkisiä neuvoja eivätkä diagnosoi, määrää terapioita tai hoida ihmissairauksia. Lukijoita neuvotaan keskustelemaan ongelmistaan virallisen terveydenhoidon ammattilaisen kanssa. Toni ja Peter]
 
Vastaus:
Kaikenlaiset myrkyt voivat poistua kehosta ihon kautta. Tunnevaikutukset aiheuttavat hormonaalisia ja kemiallisia muutoksia ihossa ja sisäelimissä. Silloin kun teette intensiivistä energiatyötä, fyysisen kehon tasapaino voi muuttua. Keho käy läpi myös muutoskiertoja ja jokainen kerros täydentyy osana normaalia kasvua.
 
Sinun herkkä puolesi on iho. Se reagoi kuonaneritykseen, myrkkyihin, kemikaaleihin, hormonien puutteeseen tai liikaeritykseen ja stressin aiheuttamiin aineisiin. Olet tällä hetkellä myös herkkä aineille, joiden kanssa ihosi joutuu kontaktiin. Voiteet, saippuat, vaatteiden koko ja väriaineet ovat kaikki mahdollisia ärsykkeitä.
 
Säännölliset viilentävät ja puhdistavat kylvyt ovat välttämättömyys. Tilapäinen ruokasoodakylpy vetää ulos aineita, jotka ovat jumissa huokosissa. Tämän herkkyysjakson aikana ruoka-aineet jotka ovat olleet melkein perusruokaasi, saattavat aiheuttaa reaktioita, erityisesti happamat aineet. Paras mahdollisuutesi vähentää tulevia kohtauksia on tehdä kaikkea kohtuullisesti - myös syödä - tasapainottaen kaiken ja ollen antamatta minkään tulla hallitsevaksi.
 
Puhdista energiakehosi säännöllisesti poistamisvauhdin lisäämiseksi. Vain ilmaise aikomuksesi ja visualisoi parantavien voimien vakaan virran kulkevan praanaputken, sisäelinten ja rauhasten läpi. Näet kehosi palaavan tasapainoon.


 
Kysymys:
Mestarit, olen rakentanut läskikerroksen kaikkialle kehooni. Käsitän, että tämä on pääasiallisesti suojaamassa ja pitämässä toiset ihmiset poissa läheisyyspelon vuoksi. Nyt olen turvallisessa suhteessa ja ympäristössä, mutta en pääse eroon läskeistäni suklaariippuvuuden vuoksi. Enkö rakasta itseäni riittävästi? - Jen, Suomi

 
Vastaus:
Suklaa on upea ja lohduttava aine, joka voi saada maailman näyttämään oikealta, silloin kun se romahtaa ympärillä. Se ei ole tässä syynä, ellet syö sitä "kilokaupalla" joka päivä. Pieninä määrinä se on jopa erittäin hyödyllistä kehollesi.
 
Toppasit itseäsi niin monta vuotta, että uskomusjärjestelmät juurtuivat ja kontrolloivat edelleen tunteitasi. Kyse ei ole vain suklaasta, vaan kaikki mitä teet tunteaksesi olosi hyväksi, estää sinua muokkaamasta kehoasi. Rakastat itseäsi parhaalla tavalla, millä olet ohjelmoinut itsesi käyttäytymään. Muuttuaksesi sinun on tutkittava, miten vietät päivittäin elämääsi, ja ohjelmoitava itsesi uudelleen.
 
Ylimääräisen läskin poistaminen ruumiinrakenteesta vaatii pienempää kalorisaantia ja suurempaa liikunta- tai aktiivisuusmäärää. Tämä kyllä liittyy siihen, miten paljon rakastat itseäsi, koska taistelet vuosien ajan sisään rakennettuja vaistoja vastaan eikä se ole helppoa. Sinun on oltava valmis omistautumaan tehtävään.
 
Ala pitää päiväkirjaa. Dokumentoi kaikki, mitä laitat suuhusi, ja kaikki toiminta, mikä kuluttaa kaloreita. Lisää kävelyä päivääsi. Parkkeeraa autosi kauemmas rakennusten sisäänkäynnistä, kävele korttelin ympäri lounasaikaan ja päivällisen jälkeen. Liity terveys- tai kuntoklubiin ja aerobicaa tai tee jotain järjestettyä liikuntaa, kuten uinti ja tennis. Silloin rakastat itseäsi enemmän ja näet muutoksia siinä, mitä ajattelet itsestäsi ja päivästäsi.