Kysymyksiä mestareille 14.-21.6.2011

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
14. - 21.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


 
Kysymys:
Mestarit, neuvokaa minua. Mieheni jätti minut entisen tyttöystävänsä vuoksi. Noin 10-12 vuotta sitten heillä oli kummallinen suhde. Suhde ei kestänyt kauan, nainen palasi takaisin miehensä luo. Pian tämän eron jälkeen mieheni tapasi minut ja rakastuimme intohimoisesti ja menimme naimisiin. Rankan jakson aikana tämä entinen tyttöystävä ponnahtaa esiin (kesäkuu 2010) talousvaikeuksissa ja mieheni auttaa häntä merkittävällä summalla ja sitten antaa naisen työskennellä yrityksessään. Naisella on kummallinen lumous mieheeni ja se päättää avioliittomme. Kuukaudessa mies perustaa uuden elämän antaen naiselle käytännössä kaiken, minkä eteen tein työtä ollessamme naimisissa ja eläessämme yhdessä. Sydämeni on särkynyt, mutta rakennan elämääni ja liiketoimintaani uudelleen odottaen innolla menestystä. Mieheni haluaa minut edelleen omaan tulevaisuuteensa. Miksi? Mikä suunta minun pitäisi ottaa? -Carolien, Alankomaat
 
Vastaus:
Aviomiehesi on pelästynyt pikkupoika, joka kaipaa huomiota ja kontrollia ja tuntee olonsa mukavammaksi, kun joku hallitsee häntä, koska hänellä ei ole mitään vastuuta. Tämä tyttöystävä tuo kaikenlaisia tunnetaakkoja heidän ensitapaamisestaan heidän elämäänsä. Hän on hypnotisoinut miehesi ja halukkaasti kontrolloi häntä sätkynukkena omien halujensa hyväksi.
 
Nainen valuttaa miehesi tyhjiin tunnereaktioilla ja sitten kun hän haluaa ottaa kontrollin takaisin ja ammentaa sisästä voimaansa, nainen lähtee pois kuten aiemmin. Nainen voi myös etsiä jonkun, joka on heikompi kuin miehesi ja jolla on enemmän resursseja käytössä. Miehesi haluaa sinut saataville tulevaisuuteen, koska hän tietää, ettei nykytilanne kestä. Älä soita toista viulua. Ole oman elämäsi kapellimestari - on olemassa monia harmonisia soittajia.
 
Tämä on sinulle aikaa löytää oma voimasi ja omat kykysi. Miehesi on varjostanut sinua yritysmaailmassa ja nyt saat loistaa. Voit luoda jotain paljon suurempaa ja parempaa kuin se, mitä sinulla oli. Yhdisty intuitiivisiin kykyihisi, jotka ovat aivan pinnan alla. Luo visio menestyksellesi, lähetä suunnitelma universumiin ja ole valmis vastaanottamaan.


 
Kysymys:
Mestarit, voisitteko selittää "maailman vaikeuksia"? Miksi länsimaat niin päättäväisesti kontrolloivat ja tunkeutuvat itsenäisiin maihin mineraalien ja rahojen vuoksi? Mikä on maailman vaikutusvaltaisten ihmisten agenda? Miksi luonnonkatastrofit näyttävät iskevän maailman köyhemmille alueille, ei rikkaille? Olen kuullut, etteivät maapallon resurssit pysty elättämään 7 miljardia ihmistä, joten mikä on lähitulevaisuuden lopputulos? Mikä on kaiken tämän henkinen puoli, mitä tapahtuu muutaman seuraavan vuoden kuluessa? -Gina, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Kysymyksesi oikeastaan kysyy, miksi maapallo luotiin kaksinaisuudeksi. Ei voi oppia, miten upea on sieluna, ellei voi kokea sitä, mitä ei ole - mikä on yhtä kuin "maailman vaikeudet". Jos koko planeetta eläisi rauhassa ja harmoniassa, voisitte aivan yhtä hyvin pysyä Kotona, missä voisitte saada samat kokemukset, muttei tarvitsisi ravita, koristella ja hoitaa kehoa.
 
Tekemänne valinnat siitä, missä maassa elätte ja minkä perheen osa olette, sallivat teidän panoksenne eri tilanteisiin: rikas, köyhä, työväen luokka, aristokraatti, hallittu tai hallitsija. Olet kokeillut näitä kaikkia ja enemmän. Havaintosi maailman nykytilasta on myös riippuvainen nykyasemastasi. Oletko ulkopuolella ja katsot sisään vai oletko sisällä tehden politiikkaa?
 
Kun tarkastelet maailmaa kokonaisuutena, näet voimakkaita kontrasteja. On aivan yhtä monia luonnonkatastrofeja maailman rikkailla alueilla, mutta niiden asunnot ovat turvallisempia ja apua saadaan paremmin. Japani, yksi rikkaimmista maista, on esimerkki.
 
Planeetta on 71% vettä ja 29% maamassaa. Maa-alueesta melkein 11% on sopivaa sadon kasvattamiseen ihmisten elättämiseksi, mutta vain 1% käytettävissä olevasta kasvutilasta käytetään. Planeetalla on valtavia alueita, joita voitaisiin käyttää ylikansoitusvaikeuksien vähentämiseksi ja ruokatuotannon lisäämiseksi 99%:lla. Sielujen täytyy päättää, että he haluavat muuttaa ja työstää maata sen sijaan, että ovat teknologian parissa ja menevät markkinoille. Valinnat joita ihmiset tekevät saadakseen haluttuja kokemuksia, näyttävät merkitsevän tuhoa asukkaille.
 
Valinnat kertovat planeetan tarinan. Kaikki maan päällä on osa jonkun henkistä polkua, mitä jatkuvasti suunnitellaan yhdessä pienen ryhmän tai kokonaisten kansojen kanssa. Kyse on yksittäisten oppituntien sinfonian soittamisesta - joskus saaden aikaan kaunista musiikkia ja toisilla kerroilla kaoottista kakofoniaa.


 
Kysymys:
Mestarit, poikani kuoli joulukuussa 2008. Hän otti minuun yhteyttä muutaman päivän kuluttua kertoakseen, että kaikki oli ok. Se oli hyvin erityinen tunne - se oli mukava ja ihana ja on mahdotonta kuvata tarkkaan sitä hyvää tunnetta, mitä tunsin. Tänään olisi ollut hänen 34-vuotispäivänsä. Kuolemasta lähtien olen ollut huonovointinen tai sairas joka vuosi muutaman päivän hänen syntymäpäivänsä paikkeilla. Tänä vuonna olin ok ja ajattelematta häntä en pystynyt nukkumaan viime yönä ja heräsin monta kertaa yön aikana. Tänä aamuna käsitin, että tässä on menossa jotain. Äiti-lapsiyhteys oli vahva ja kenties hän yrittää kommunikoida kanssani. Luuletteko, että hänellä on viesti minulle? Jos on, mikä se olisi ja miten voin löytää sen? -Ginette, Kanada
 
Vastaus:
Poikasi rakasti sinua hyvin paljon. Teillä on ollut useita elämiä yhdessä ja yksi sopimuksistanne tässä elämässä oli, että hän antaisi sinulle oppitunnin hylkäämisestä, henkiinjääneen syyllisyydestä ja fyysisen tunteen ehdottomasta rakkaudesta.
 
Yksi puhtaimmista fyysisistä aistimuksista on se fyysinen ja tunteellinen rakkaus, mikä on mahdollinen vanhemman ja lapsen välillä, erityisesti äidin ja lapsen. Hän on kantanut ja hoivannut lasta hedelmöittymisestä saakka, kunnes heidät erottaa jokin voima. Useimmissa tapauksissa tuohon rakkauteen ei vaikuta mikään, mitä lapsi tekee - äiti hyväksyy kaikki heikkoudet.
 
Ihmistermein vanhempien ei pitäisi elää lapsiensa jälkeen. Silloin kun lapsi palaa Kotiin vanhemman jäädessä taakse, vanhempi tuntee vastuunsa hylänneen hänet. Sillä ei ole merkitystä, onko lapsi asunut hänen kanssaan vuosikymmeniin - hänen ei pitäisi aiheuttaa sellaista tuskaa vanhemmilleen. Kaipaus alkaa elää uudestaan päiviä, jolloin lapsi oli vielä riippuvainen.
 
Taakse jääminen aiheuttaa syyllisyyttä, että olet petkuttanut kohtaloa ja lapsesi otettiin sinun sijastasi. Miksi jäit henkiin, kun hän kuoli? Näiden tunteiden kaivaminen antaa sinun oppia enemmän itsestäsi. Huomaat, että kaikki ihmiset ovat vastuussa omasta polustaan ja tekevät valintoja ennen saapumistaan ja sen jälkeen.
 
Olet tehnyt paljon työtä oppitunteihisi yhdistymisessä. Poikasi sanoo: "Hyvin tehty, äiti!"


 
Kysymys:
Mestarit, tapasin monta vuotta sitten miehen nimeltään Robert. Meillä oli välitön kehon, mielen, sydämen ja sielun yhteys. Kommunikoimme telepatian avulla. Tuntui, että tapasin taas kauan sitten kadonneen parhaan ystävän. Unohdin, kuka olin, missä olin ja aika pysähtyi. Kun erosimme, se oli yksi vaikeimmista asioista, mitä olen koskaan tehnyt - tuntui, kuin sydämeni, olemukseni olisi revitty kahtia. Soitin hänelle ja tunsin energiani ikään kuin laajentuvan sydämestäni ja kehostani häntä kohti. Lupasin hänelle, että polkumme kohtaisivat, muttei niin koskaan tapahtunut. Olin naimisissa silloin. En koskaan tiennyt, oliko hän, mutta aistin, että kaikki intohimon ilmaiseminen tulisi kalliilla hinnalla. Joka tapauksessa tunsin kovasti, että hän oli sielunkumppanini ja hänen oli tarkoitus olla elämässäni. Luurin laskeminen vaati kaiken vahvuuteni. Tämä muisto on palannut ja kaikkien näiden vuosien jälkeen ajatus hänestä riipii sydäntäni ja hämmentää henkeäni. Mistä tässä kaikessa oli kyse? Mitä olivat ja ovat oppitunnit tässä? Kohtaavatko polkumme koskaan enää hänen kanssaan? Onko tässä kyse minusta, kun en tunne yhteyttä nyt elämässäni? -Shelly, USA
 
Vastaus:
Robert ei ollut ainoastaan sielunkumppanisi vaan kaksoisliekkisi. Tämä intensiivisyys minkä koit, on side, mikä on kaksosten välillä. Aivan kuten nyt tiedät, tuo aika hänen kanssaan teki koko muusta olemassaolostasi epäoleellista - jos olisit pysynyt hänen kanssaan, kaikki oppitunnit joiden keskellä olit, eivät olisi enää saanut huomiotasi. Perheesi olisi unohtunut, yhteytesi muihin olisivat olleet merkityksettömiä ja oppituntisi jääneet kesken. Mitä se olisi merkinnyt? Kaikki mitä olit tehnyt hänen tapaamiseensa mennessä, ei olisi ollut mitään.
 
Te kaksi ette olleet suunnitelleet pääsevänne yhteen tässä elämässä. Olitte kumpikin tehneet itsenäisiä sopimuksia ja elämänsuunnitelmia. Jos te kaksi olisitte jättäneet kaiken ollaksenne yhdessä, se olisi ollut sama, jos olisitte keskeyttäneet tämän elämän. Teidän kummankin olisi tarvinnut toistaa tämä elämä kaikkine oppitunteineen, joiden ymmärtämiseksi olitte tehneet kovasti työtä siihen mennessä. Ehdottoman rakkauden tunne varjostaa täysin maalliset tunteet ja oppitunnit. Se kuulostaa upealta, mutta voitte saada sen sotkematta työtänne, silloin kun olette kumpikin Kotona.
 
Tiesit, että hinta hänen kanssaan pysymisestä olisi liian kallis. Hän tiesi vaistomaisesti, että hänellä oli omat oppituntinsa loppuunsaatettavana. Vaikka te ette suunnitelleet olevanne yhdessä tässä elämässä, se voisi tapahtua, jos te kumpikin saatte valmiiksi tehtävänne - kumpikaan teistä ei ole tehnyt sitä vielä. Muistat tämän kaiken nyt, jotta voit arvioida nykytilannettasi esimerkkiin siitä, että käytät valinnanvapauttasi hyväksyäksesi parhaan tavan siirtyä eteenpäin. Nyt on matkallasi toinen paikka tehdä valintoja.


 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut tuskallisessa avioliitossa viimeiset kahdeksan vuotta - on ollut paljon enemmän ylämäkiä kuin alamäkiä ja tunnen arvottomuutta ja tunneväkivaltaa. Minun on ollut pakko jäädä kahden lapseni vuoksi. Äskettäin minulla alkoi olla tunteita ex:ääni kohtaan, mikä on molemminpuolista. Haluan siirtyä eteenpäin, mutta en tiedä miten. Kukaan ei tue tätä toimintaa, koska se olisi toinen avioliitto ja minut nähtäisiin epäonnistujana. Auttakaa. En tiedä, miksi rakastan tätä toista kaveria - onko siihen jokin syy? -Hannah, Uusi Seelanti
 
Vastaus:
Sinua vedetään kahden vastakohdan välillä ja pyydetään käyttämään valinnanvapauttasi. Päätätkö ottaa vastuun päätöksistä, jotka tuntuvat oikeilta sinulle, vai jatkatko voimasi antamista yhteiskunnalle ja annat toisten sanella elämäsi?
 
Jokainen päätös jonka kerrot kysymyksessäsi tehneesi aiemmin, tapahtui sen vuoksi, mitä muut ihmiset ajattelisivat. Missään et sano: "Näin minä tunnen." Tietävätkö kaikki nuo ihmiset paremmin, joiden et tunne tukevan sinua, mikä on parasta sinulle? Olet hyväksynyt sen, mitä toiset ovat sanoneet sinulle. Mitä tapahtuu - jos mitään - sinulle fyysisesti, jos joku pitää sinua epäonnistujana? Epäonnistutko tosiaan elämässäsi, jos et enää päätä pysyä tilanteessa, missä olosi on kurja tai missä sinun toisten mielestä pitäisi olla?
 
Silloin kun jäit avioliittoon vakuuttuneena siitä, että sinun täytyi jäädä lastesi vuoksi, osoitit heille, että oli ok, että joku saneli sinulle, mitä sinun pitäisi tehdä. He näkivät äitinsä pelokkaana ja tehottomana. Annoit heille mallin seurattavaksi omassa elämässään. Haluatko heidän pysyvän avioliitossa, mikä ei toimi, tai olla pelosta toisten kontrolloima?
 
Miehesi on kylmä, hallitseva ja tunteeton. Ex:äsi on lempeä, myötätuntoinen ja ymmärtävä. Tunnet vetoa suhteeseen, mikä olisi tyydyttävä sinulle. Nyt sinun on hyväksyttävä, että olet onnettomuutesi arvoinen. En ajattele olevasi riittävän hyvä - yhteiskunta sanoo, että olisit epäonnistuja. Ihmiset jotka ovat johdattaneet sinut uskomaan niin, haluavat sinun pystyvän juuri sellaisena, kuin olet.
 
Ala tehdä omia valintojasi omien tuntemustesi perusteella. Usko, että olet onnellisuuden arvoinen, lähde pois ja laita se tapahtumaan.


 
Kysymys:
Mestarit, jo jonkin aikaa olen kehittänyt itseäni henkisessä ja tunnemielessä. Mutta se on melko vaikeaa. Tiedän, että ilo, onnellisuus ja hyvinvointi ovat luonnollisia meille ja joka kerta ollessamme surullisia tai onnettomia tuntuu pahalta. Ja olen yrittänyt taistella kaikkea vastaan ja sallia itseni tuntea vain iloa, rakkautta ja hyväksyntää, mutta viime aikoina siitä on tullut vaikeaa. Kaikki nämä negatiiviset uskomukset ja tunteet on vaikea kestää ja päädyn tyhjyyden tunteeseen enkä pysty tuntemaan mitään. Mitä voin tehdä? -Awen, Kroatia
 
Vastaus:
Ihmisten tapa oppia oppitunteja on kokea täydellisyyden ja ehdottoman rakkauden vastakohta. Jos tuntisitte vain ilon, rakkauden ja hyväksynnän, ette pystyisi oppimaan mitään tästä elämästä. Ensimmäinen oppimislähtökohta on, että sielulla on valinnanvapaus päättää, mitä se haluaa tehdä, tuntea ja kokea.
 
Silloin kun alat tuntea surua tai onnettomuutta, riemuitse, että kohtaat yhden elämänoppitunnin, jonka opittuasi ymmärrät sen eikä sinun tarvitse käydä sitä uudestaan läpi. Tunteet ovat indikaattori ulospäin. Kysy itseltäsi, miksi tunnet niin, kuin tunnet, päästäksesi alla olevaan oppituntiin. Useimmat ihmiset tulevat niin kurjaksi surusta, että he vaipuvat negatiivisuuteen sen sijaan, että ymmärtäisivät ja karkottaisivat oppitunnin.
 
Oppituntina on tunnistaa suru ja valita sen muuttaminen onnellisuudeksi. Olet hyvin voimakas sielu ja voit luoda minkä tahansa valitsemasi tilanteen. Nouse joka aamu nähden kaikki ne asiat, joista sinun pitää olla kiitollinen - katto pääsi päällä, ruokaa, vaatteita. Etsi asioita, jotka tekevät sinusta onnellisen. Naura joka kerta, kun saat tilaisuuden. Naura itsellesi, kun olet hapannaama. Naura itsellesi, kun otat elämän niin vakavasti, kun sinulla on kyky muuttaa sen tahdonalaisesti.
 
Joka kerta kun havaitset negatiivisen ajatuksen, tee siitä peliä ja etsi vastakkainen positiivinen ajatus ja päätä tuoda se päivääsi. Kun ajat pois negatiiviset uskomukset ja tunteet, täytä itsesi muistoilla onnellisimmista, rakastavimmista ja vaalitummista tunteista. Käänny sisäänpäin ja tuo itsesi rakastaminen täyttämään kaikki tyhjiöt. Älä anna negatiivisuudelle tilaisuutta saada otetta, vaan korvaa se positiivisuudella.