Kysymyksiä mestareille 17.-24.5.2011

 

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
17.-24.5.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Maria Callakselle: Onko musiikki yhteydessä Kotiin (taivaaseen) ja Jumalhenkivoimaan? Miten? Onko se henkistä kieltä? Onko tämän päivän riitasointuisella rap-musiikilla negatiivinen vaikutus ihmisiin? Vaikutuksesi maan päällä on tarkoitus …? -Renee-Michelle, USA
 
Vastaus:
Emme ota kysymyksiä tietyille sieluille, joten ryhmämme vastaa kysymykseesi. Ei-fyysisessä tilassa sieluilla ei ole äänihuulia eikä korvia. Kommunikoimme pääasiassa telepaattisesti. Silloin kun pyrimme tulemaan suuren sieluryhmän "kuulemaksi", lähetämme viestimme ns. värähtelyaaltoina - minkä te hahmotatte musiikkina.
 
Voit nähdä, miten tämä on mahdollista, jos suljet silmäsi ja tunnet värähtelyjä, joita lähetetään kaikkialla ympärilläsi sointuvana. Sinun pitäisi pystyä tuntemaan värähtelyjen tuleminen kehoosi, mieleesi, mahdollisesti myös sieluusi. Jotkut näistä vaikuttavat kauniilta ja resonoivilta yhdistelmiltä ja toiset riitasointuisilta, kuten kynsien raapiminen liitutaululla.
 
Ensimmäinen yritys löytää ihmisille tapa kommunikoida toistensa kanssa tehtiin musiikkivärähtelyillä, koska meillä oli kokemusta tuosta menetelmästä. Useimpien ihmisten oli liian vaikea ymmärtää vivahteita, koska he olivat "kiinni" elämänoppitunneissaan. Näin ollen keksittiin helpompia verbaalisia muotoja. Taustastanne johtuen jotkut näistä eivät ole kovin miellyttäviä korvillenne.
 
Monien inkarnaatioidensa aikana sielut ovat jatkaneet musiikin käyttämistä viestiensä ja ajatustensa välittämiskeinona - vaihtelevalla menestyksellä. Räppärinne eivät oikeastaan välitä musiikista vaan sanoista. Heidän ajatuksensa on, että musiikki saa ihmiset tuntemaan vetoa heidän väittämiään ajatuksia kohtaan. Tämän melun vaikutus ihmisiin riippuu siitä, kuuntelevatko he vai eivät. Sitä voidaan olla kuuntelematta, aivan kuin jokin kritiikki jota ette halua kuulla, voidaan sivuuttaa.
 
Meidän vaikutuksemme ei ole dynaaminen asia, se ei saa asioita tapahtumaan. Sen sijaan olemme neuvonantajia, jotka antavat teille ajatuksia vaihtoehdoista, jotka ovat valikoimassanne.

 
Kysymys:
Mestarit, maaliskuussa eräs nuori mies oli siirtämässä tietokonetta työpaikallani. Ensi hetkestä saakka välillämme oli voimasta vetovoimaa. Sain puhua suojelusenkeleistä, elämän haasteista jne. ja puhuimme pitkään. Energia välillämme oli niin voimakasta, että se todella yllätti minut. Huoneen lämpötila nousi. Tuon päivän jälkeen en ole voinut lakata ajattelemasta häntä. En ole varma, oliko vetovoima fyysistä (hän on paljon minua nuorempi) vai tapasinko jonkun sieluryhmästäni, jonka kanssa minulla oli menneessä elämässä romanttisen kokemus. Hänkin näytti tuntevan voimakkaan energian välillämme. Kun hänen työnsä oli tehty rakennuksessamme, hän lähti ja otti työnumeroni siltä varalta, että hänellä oli jotain kysymyksiä enkeli- ja muista kirjoista, joita olin suositellut hänelle luettavaksi. En ole kuullut hänestä sen koommin. Kuka hän on ja mikä tarkoitus tapaamisellamme oli? -Jacqueline, Pohjois-Irlanti
 
Vastaus:
Tämä henkilö oli sielukumppani omasta ryhmästäsi. Hän tuli elämääsi tuolloin antaakseen sinulle positiivisemman tunteen uskomusjärjestelmästä, mitä työstät ja minkä olet kehittänyt itsellesi. Sanomme mielellämme, että siihen saakka kunnes ihmiset "väittävät" tarkkaan, mitä heidän uskomuksensa ovat, he eivät ole varmoja, minne he ovat menossa.
 
Sielut aloittavat uskomusjärjestelmällä, minkä heidän perheensä, opettajansa ja yhteiskunta hahmottelevat ja mitä ne haluavat heidän käyttävän elämässään. He kulkevat täysin tietämättömänä siitä, että nämä säännöt ja määräykset vaikuttavat elämisen jokaiseen puoleen. Sitten yhtenä päivänä he käsittävät, että heillä on vapaus valita, mitä he uskovat. Uusi malli yhdistetään asioista, joita he lukevat, kuulevat ja havaitsevat. He alkavat ensin muuttaa käyttäytymistään käsittämättä tekevänsä niin. Vasta sitten kun he tutkivat näitä uskomuksia - tavallisesti kertomalla toiselle niistä (mitä kutsumme "väittämiseksi") - näistä ajatuksista tulee todella osa heitä.
 
Jos ette koskaan joudu puhumaan siitä, mitä uskotte, siitä ei tule vankkaa ettekä koskaan tunne suuntaa. Silloin kun sielunne tuntee, että tarvitsette ehkä jonkun yllyttämään keskusteluun omaksutuista uskomuksistanne, se järjestää sielukumppanin paikalle saadakseen teidät puhumaan.
 
Energia jonka tunsit ympärilläsi, oli oppaitasi ja muita ei-fyysisiä ystäviä, jotka tulivat suurta "paljastusta" varten.

 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut mieheni kanssa naimisissa melkein 22 vuotta. Meillä on ollut monia myötä- ja vastamäkiä ja kaksi kertaa olemme lähes eronneet. Mutta ollessamme tuossa kohtaa pelästyin niin paljon elämistä ilman häntä, että palasin takaisin. Minusta on kuitenkin erittäin vaikeaa olla yhteydessä hänen kanssaan ja tunnen usein suurta yksinäisyyttä avioliitossamme. Voitteko neuvoa minua? Kävimme kaksi vuotta terapiassa yhdessä. -Inge, Hollanti
 
Vastaus:
Usein sielut tulevat ihmismuotoon nähdäkseen, miten kauan heiltä vie hyväksyä oma voimansa. Kaikki sielut "murretaan" lähde-energiasta ja heillä kaikilla on samat fantastiset ominaisuudet, mutta jotkut eivät halua hyväksyä tuota tosiasiaa. He usein aloittavat elämän, missä muut huolehtivat heistä eikä heidän tarvitse ottaa vastuuta omista teoistaan.
 
Alussa he uskovat, että juuri tällaista heidän elämänsä kuuluu olla ja etteivät he voi tilanteelle mitään. Jos ei ajattele olevan vaihtoehtoja, niin niitä ei ole. Täytyy pystyä näkemään, mitä muuta voi tehdä ja että pystyy huolehtimaan itsestään, tai muuten vakuuttuu siitä, ettei pysty.
 
Sinulla oli kerran tunteita miestäsi kohtaan, mutta olette kumpikin muuttuneet ja nyt teillä on erittäin vähän yhteistä. Hän on tyytyväinen, että huolehdit kodista, kun hän hoitaa raha-asiat. Terapia ei auttanut kovin paljon, koska se ei tarttunut varsinaiseen ongelmaan, mikä on se, mitä tunnet itsestäsi ja tarpeestasi tulla huolehdituksi.
 
Itseluottamustasosi on vastaus kaikkiin ongelmiisi. Pelkona on, että epäonnistut kaikissa yrityksissä elää ilman miestäsi. Jos todella tunnet, ettet voi koskaan erota hänestä, totuttele vain siihen tosiasiaan, että jatkat yksinäistä ja rakkaudetonta olemistasi. Jos hyväksyt, että sinulla on samat kyvyt kuin kaikilla muilla sieluilla, niin ala luoda haluamaasi elämää.
 
Mene joillekin kursseille, joiden käymiseksi sinun on luotettava itseesi. Mene vapaaehtoiseksi päivähoitoon, museoihin tai vanhainkoteihin, missä toiset ovat riippuvaisia sinusta. Kokeile vastuuta ja näe, miltä se tuntuu.

 
Kysymys:
Mestarit, minulla on kysymys kahdesta eri hypnoosisessiosta, mitkä tapahtuivat 10 vuoden välein. Toisessa sain viimeisen menneen elämäni miehenä, joka eli Euroopassa 1800-luvun alussa. Silloin kun minulla oli mennen elämän regressio tietyllä terapeuttisella teemalla, löysin elämän erään nykyisen tuttuni vaimona. Tämä elämä tapahtui Venäjällä 1900-luvun alussa (todisteena tuosta ajankohdasta näin Tchaikovskyn nuottipaperin pianon päällä). Miten on mahdollista saada kaksi eri aikakehystä epäilemättä koko terapiaprosessia? -Mischa, Ranska
 
Vastaus:
Kaikki mitä olet koskaan kokenut sieluna, on tallennettuna omaan päiväkirjaasi, mitä kutsutaan akaasiseksi tiedostoksi. Jos tarkastelet tätä levynä, joka sisältää dataa, voit hyväksyä, ettei sinun tarvitse soittaa sitä suoraan alusta loppuun, vaan voit käyttää aikomustasi ja paikallistaa tietyn osan. Tämä on periaate, mikä sallii hypnoosissa olevan ihmisen muistaa eri elämiä, joita he ovat aiemmin kokeneet monista eri syistä.
 
Yksi ihmisten ongelmista on, että te olette vakuuttuneita siitä, että kaikki elämänne on eletty lineaarisesti etenevällä tavalla: 1800-luku, mitä seuraa 1900-luku ja sitten 2000-luku. Aika jolla rajaatte näitä päivämääriä, on olemassa vain ollessanne ihmismuodossa maaplaneetalla. Aika tallennusvälineenä mittaa planeetan kiertoa aurinkonne ympäri. Kun päätätte yhden elämän ja palaatte Kotiin, te ette välttämättä päätä tulla takaisin "tulevaisuuden" ajassa siihen nähden, mistä viimeksi lähditte - voitte päättää vierailla "menneisyyden" ajassa osallistuaksenne johonkin historialliseen tapahtumaan.
 
Kun menet yhteen menneeseen elämääsi, tarkat aikomussanat määräävät, minne menet ja mitä näet. Jos sanot meneväsi viimeisimpään menneeseen elämääsi, saatat löytää itsesi maan tulevasta ajasta. Kun pyydät mennä menneeseen elämään, joka selittää joitain nyt kohtaamiasi ongelmia, sinut viedään sinne riippumatta siitä järjestyksestä, missä olet elänyt tuon elämän. Monet hypnoterapeuttinne ohjaavat määränpäätänne sellaisilla sanoilla kuin "mene menneeseen elämään" ja se voi viedä mihin tahansa. Ihmiset joille menneen elämän regressio ei ole tuttua, uskovat sellaisen aikomuksen aina vievän viime ihmiskokemukseen, jonka sielunne valitsi.
 
Olet viettänyt kymmeniä ja kymmeniä elämiä maan päällä. Et ole elänyt niitä maan kronologisessa järjestyksessä, vaan hyppinyt. Silloin kun sinut ohjattiin viime kokemukseesi ihmiselämässä, se oli 1800-luvulla. Se elämä joka sinun piti elää terapeuttisesta tarkoituksesta, oli 1900-luvulta - elämä jonka elit ennen 1800-luvun elämääsi. Tiedämme, että tämä on erittäin hämmentävää sinulle ja monet ihmiset sivuuttavat vastauksemme suoralta kädeltä. Pyydämme sinua vain arvioimaan, mitä hyötyä sinulle oli näistä sessioista. Jos ne auttoivat sinua ymmärtämään itseäsi, ongelmaasi tai yhteyttäsi universumiin, niin se oli juuri sitä, mitä tarvitsit tuolloin.
 
Ainoa tärkeä asia on, mitä tunnet kokemuksesta. Ei-fyysisiä (muistettuja) tilanteita ei voi todistaa fyysisin keinoin. Tässä kohtaa sinun on tultava pois päästä ja siitä, mitä yhteiskunta haluaa sinun uskovan, ja mentävä sydämeen hyväksyäksesi sen, mikä tuntuu oikealta sinulle. Jos se resonoi olemuksesi kanssa, se on jotain, mikä on sinun.

 
Kysymys:
Mestarit, näytän olevan "jumissa" tässä avioliitossa. Olen yrittänyt parhaani, mutten ole pystynyt rakastamaan miestäni täysillä. Hän odottaa minun olevan rakastava ja hellä vaimo. Silloin kun ei ole rakkautta, on melko vaikeaa heijastaa rakastavan vaimon kuvaa. Usein toivon hänen olevan poissa elämästämme (erityisesti kun meillä on riitaa). Usein kysyn itseltäni tämän elämän tarkoitusta. Pysyn mieluummin hiljaa riidattomassa ilmapiirissä lapsiemme vuoksi. Hän ja minä näytämme näkevän asiat hyvin eri tavalla. Siksi ajatusten vaihto on usein riitelyä. Minusta on vaikeaa elää hänen kanssaan tässä avioliitossa. -Lee, Singapore
 
Vastaus:
Valitsit elämän, missä sinun täytyisi päättää, kunnioitatko itseäsi ja arvostat omia tunteitasi vai oletko mannekiini. On vaikeaa rakastaa sellaista, jolta ei tunne saavansa vastarakkautta. Miehesi haluaa sinun olevan ihaileva ja rakastava vaimo, kun taas hän tekee, mitä lystää. Hän ei kunnioita sinua ja olet tullut pisteeseen, missä et enää kunnioita itseäsi.
 
Älä luule, että vain siksi että te ette riitele lasten edessä, nämä ajattelevat kaiken olevan hyvin. He tuntevat jännitteen talossa ja ovat hyvin tarkkaavaisia. Tilanteenne on saanut sinut taipumaan miehesi toivomuksiin. Lapset näkevät tämän ja ajattelevat, että niin varmaan on oikein tehdä. Näin annat esimerkin siitä, että talon miehen annetaan kontrolloida muita.
 
Sinulla on valinnanvapaus - joten voit jatkaa niin kuin ennenkin tai päättää muuttaa tapaasi elää. Ensin on tärkeää hyväksyä, että olet yhtä hyvä ihminen ja yhtä voimakas sielu kuin miehesi. Sinua ei tarvitse kohdella niin, kuin sinua nyt kohdellaan. Sinun halusi ja ajatuksesi ovat yhtä tärkeitä kuin hänen.
 
Tässä on kahdenlaista rakkautta. On henkistä rakkautta häntä kohtaan sieluna, mitä sinulla on. Sitten on ihmisen tunteellista romanttista rakkautta, mitä välillänne ei ole. Tunnerakkautta ei voi saada tulemaan vain, koska haluaa sitä. Ei myöskään voi koskaan olla aitoa romanttisen rakkauden tunnetta, ennen kuin rakastaa fyysisesti itseään. Tätä saat sen arvostamisesta, missä olet ja mitä olet tekemässä maan päällä. Sinun täytyy työstää enemmän itsesi rakastamista.

 
Kysymys:
Mestarit, olen aloittanut projektin erään palvelun hankkimiseksi yhteisölleni. Pyysin tarvitsemaani apua ja minulle lähetettiin arkkitehti, avustuslahjoittaja ja maalämpöinsinööri. Haluaisin kysyä seuraavaa. Olenko oikeassa ajatellessani, että tämä on elämäntehtäväni tai osa suurempaa elämäntehtävää, kun minulla on ideoita myös toisiin yhteisöprojekteihin? Olen kotiäiti, kun taas toiset ovat oman alueensa asiantuntijoita - onko minulla taitoja tai asiantuntemusta muista elämistä, joita voisin tuoda projektiin, ja olenko tehnyt kenkään heidän kanssa töitä muissa inkarnaatioissa? Ovatko nämä ihmiset sieluryhmäni jäseniä ja olemmeko tehneet mitään sopimuksia ja lupauksia toistemme kanssa ennen inkarnoitumista? Onko maalämpö paras energialähde projektiimme vai onko jokin parempi vaihtoehto? -Melanie, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Olet jo havainnollistanut itsellesi ilmentämisvoimasi. Olet vetänyt projektiisi oleellisia osia, joita tarvitaan tämän vaiheen onnistumiselle. Se minne voit mennä ja mitä voit tehdä, rajoittuu vain haluihisi ja mielikuvitukseesi.
 
Miksi kyseenalaistat nyt sen, mitä tähän mennessä on tapahtunut? Luota prosessiin. Tullessasi tänne sinulla oli monia ideoita siitä, mitä halusit kokea. Sinulla ei ollut mitään kirjoitettuna pysyvällä musteella - kaikki oli vain kirjoitettu lyijykynällä, jotta sitä voitaisiin muuttaa, silloin kun tunsit hyväksi jonkin.
 
Elämäntehtäväsi - kuten sitä kutsut - on tutkia vahvuuksia, joita olet kehittänyt. Menneisyydestä sinulla on päättäväisyyttä, itseluottamusta ja karismaa, mikä vetää toisia puoleesi. Kukaan ei ole vain kotiäiti. Useimmilla miehillä ei ole sitä järjestelytaitoa, neuvomistaitoa ja kykyä yhdistää oikeita paloja palapelin kokoamiseksi, joita kotitalouden pyörittäminen vaatii - tämä on sinun vahvuutesi.
 
Jotkut ihmiset elämässäsi ovat sielukumppaneita, joiden kanssa sinulla on sopimus (eivät kaikki mukana tässä projektissa), mutta mitä sillä on väliä? Osa vahvuutesi löytämistä on kulkea vaistosi varassa, seurata universumin virtaa ja luottaa itseesi. Nämä ihmiset eivät olisi tunteneet vetoa luomaasi voimaan, jos se ei olisi jotain, mitä he tarvitsivat osaksi omaa matkaansa. Unohda halusi tietää ja mene energian mukana. Jos et jatkuvasti nosta esiin kysymyksiä, asiat etenevät paljon nopeammin.