Kysymyksiä mestareille 28.6.2011


 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
28.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Kysymys:
Mestarit, isäpuoleni kuoli hiljattain. Tapahtuman synnyttämien koettelemusten rinnalla olen yrittänyt pysyä keskuksessani ja ymmärtää sitä. Samaan aikaan olen etsinyt tapaa päästä kosketukseen hänen henkensä kanssa, niin kuin tehdään spiritistisen uskomuksen mukaan. Vaikka uskon tiukasti tuohon oppijärjestelmään, minusta tuntuu "oudolta" kysyä/puhua tästä. Mietin, voisitteko te auttaa minua jotenkin saattamaan sen loppuun. On vain luonnollista, että tarvitsen todisteen, että hengen elämä jatkuu maallisen elämämme tuolle puolen ja että isäpuoleni on siellä … ja hän on ok. Olisiko mahdollista päästä kosketukseen hänen henkensä kanssa? Hän käytti tiettyä sanaa ja tiettyä merkkiä tarkoittamaan ilmeistä … hänen kiintymystään elämänsä aikana kanssamme. Mikä oli tuo sana ja mikä oli tuo merkki? -Patryk, USA
 
Vastaus:
Kun ihmiset sanovat uskovansa johonkin ja sitten kyseenalaistavat tuon uskomuksen lähtökohdat, he kulkevat nuoralla uskomisen ja tietämisen välillä. Jos vain uskot nousseesi sängystä tänä aamuna, saatat kävellä unessa tai nähdä selväjärkistä unta. Mutta jos tiedät nousseesi ylös, koska pystyt olemaan vuorovaikutuksessa maailman kanssa, se on jotain selkää.
 
Kun sinusta tuntuu oudolta uskomuksesi, et ole täysin hyväksynyt niitä - tai et ainakaan ole ottanut niitä omaksesi. Jos tiedät, että uskomuksesi ovat osa elämäsi totuutta, ne tuntuvat oikeilta ja hyviltä sinulle ja haluat jakaa tämän hankitun tietämyksen kaikkien kanssa.
 
Tällä hetkellä epäilysi seisoo tiellä. Et luota kykyysi tehdä sellaista, mitä uskot toisten tehneen, pelkästään koska et ole koskaan ennen tehnyt sitä. Ensimmäisellä kerralla, kun kokeilet jotain - kävelyä, polkupyörällä ajamista, uimista, hengille puhumista - et ole varma, osaatko tehdä sen. Voimme taata sinulle yhden asian: jos et kokeile, et koskaan saavuta mitään uutta.
 
Isäpuolesi on kanssamme ja asettautuu asumaan, mutta hän ei ole valmis kommunikoimaan. Hän on edelleen vähän pökerryksissä siirtymästä. Autamme häntä sopeutumaan ja hän sopeutuu pian. Selvitä mielesi, kuvittele hänet sellaisena, kuin muistat hänet ja sitten avaudu keskustelulle. Et ehkä kuule ja näe häntä sellaisena, kuin hän oli ihmiskehossaan, mutta hän löytää tavan kertoa, että hän on paikalla.

 
Kysymys:
Mestarit, mitä tapahtuisi, jos minä, sieluni, hylkään kehoni? Olisiko se edelleen hengissä ja ylläpitäisi itsensä, kunnes sen elimet sulkeutuvat? Haluaisin ymmärtää, mikä on korkeampi itse? Tiedän, että on minä, koska olen tietoinen, että minä olen. Mutta sitten korkeamman itsen oleminen? Mitä on tietoisuus? Haluan myös tietää, miten energia voi sisältää tietoisuutta ja miksi on tietoisuutta? Olen aina tuntenut halua ymmärtää, mitä hyötyä on niin suuresta ja valtavasta universumista, jos ei pysty käyttämään sitä ja elämään tai kokemaan siinä millään muotoa. Haluaisin tervehtiä rakastavia sieluja, jotka ovat seuranani tällä matkalla, ja sitten kertoa heille, että olen kiitollinen heidän tuestaan. Tunnen heidät koko ajan. -Zeljka, Kroatia
 
Vastaus:
Ihmiskeho ei voi olla olemassa ilman sielun. Se lakkaa toimimasta heti, ei asteittaisessa sulkeutumisprosessissa.
 
Sanot olevasi tietoinen sinusta, mutta oletko ollessasi unessa? Se mitä useimmat ihmiset kutsuvat korkeammaksi itsesi, on se osa sielua, joka voi saada itsensä hakemaan nuo ajatukset, joista et ole tietoinen (tiedostamaton) - kuten myös teot joita olet tehnyt ja jotka olet unohtanut - ja tuomaan ne pintaan (tietoisuus), jotta niistä voi tulla osa tietoisuuttasi ja voit käyttää niitä.
 
Kaikki mitä on olemassa - sekä fyysisessä että ei-fyysisessä teidän termeillänne - koostuu energiasta. Se on ajava elämänvoima. Ajatus on vain energiaa, kunnes se tuodaan julki toiselle. Radiosignaalit pysyvät energiavirtana, joka kulkee ilmassa, kunnes joku aukaisee vastaanottimen, joka voi napata ne.
 
Planeettanne on laajempi, mitä koskaan tarvitset, mutta joku muu käyttää sitä. Universumi on teidän mittojenne mukaan valtava, mutta se on laitettu myös hyvää käyttöön. On satoja muotoja ihmiskehon lisäksi.
 
Oppaasi ovat ympärilläsi ja tiedät, että voit tuntea ne. Sinun täytyy vain avata kommunikointikanavat. Esitä niille kysymys ja sinulle annetaan vastaus - vaikka ei kenties välittömästi eikä sellainen, kuin odotat, että sen pitäisi olla. Ole tarkkaavainen ja kärsivällinen.
 

Kysymys:
Mestarit, ovatko kaksoisliekit olemassa erillään vain tietyissä sielun kehitysvaiheissa valaistumiseen saakka? Yhdistyvätkö kaksoset henkitasolla jaksoittaisesti ihmismatkan rinnalla ja milloin? Kehittyvätkö kaksoisliekit aina polaarisen persoonan tai egorakenteen myötä, samalla jakaen syvemmän ydinolemuksen? Voiko kaksoisliekki olla vaihdokkaana auttaakseen toistan ylösnousemaan, vain kohdatakseen ihmisisännän torjunnan, sitten kun henkinen työ on tehty? Ja viimeiseksi, olenko koskaan tavannut inkarnoituneen kaksoisliekkini ja kuka se oli tai on? -N., USA
 
Vastaus:
Lähteestä erottuaan kaksoisliekit ovat vain lyhyen aikaa yhdessä, ennen kuin ne aloittavat erilliset ja yksilölliset elämänoppituntien täyteiset matkansa. Ei ole mitään takuuta, että ne edes kohtaavat ihmisinkarnaation aikana, ellei sitä ole toinen tai kumpikin ennalta suunnitellut oppiakseen tietyn oppitunnin. Useimmissa fyysisissä sykleissä kaksoisliekit eivät kohtaa.
 
Sielun kehittymistapa on vapaan valinnan päätös. Ei ole mitään rakennetta siihen, miten valaistuminen tai tietoisuuden löytäminen tapahtuu. Toista kaksosta ei pidätellä, jos toisella on vaikeuksia tietyssä oppitunnissa ja sen on toistettava se lukuisia kertoja. Ne voivat valita vastakkaisen, rinnakkaisen tai saman menetelmän oppimiseen - ei ole mitään ainoaa ja ehdotonta tapaa. Kaikilla sieluilla on ehdottoman rakkauden ydinolemus.
 
Vaihdokkuus tapahtuu, silloin kun sielu on päättänyt palata Kotiin, jolloin sen keho kuolisi. Toinen sielu voi pyytää lupaa käyttää tuota kehoa - tai vaihtaa sisään - jotta se voi hypätä yli kaikesta kypsymisestä, mitä keho tavallisesti vaatii. Kun alkuperäinen sielu on lähtenyt kehosta, se ei koskaan palaa samaan kehoon. Se menee jostain syystä Kotiin ja jatkaa hommiaan, unohtaen täysin taakse jääneen kehon. Kahdella aktiivisella sielulla ei ole kontrollia samaan yhteiseen kehoon. Vaihdokkaat tulevat kehoon viimeistelemään omaa työtään, eivät auttamaan jotain toista.
 
Et ole tässä elämässä tavannut kaksostasi, joka ei ole tällä hetkellä kehomuodossa.