Kysymyksiä mestareille 26.7.-2.8.2011

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger  www.mastersofthespiritworld.com
26.7. - 2.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 


Kysymys:
Mestarit, kysymykseni koskee rakkauselämääni, koska kaikki muut alueet elämässäni ovat tyydyttäviä ja upeita, mutta rakkauselämästäni puuttuu vielä jotain. Tunnen olevani lopultakin valmis kohtaamaan jonkun erityisen aloittaakseni suhteen. Itse asiassa tapasin vähän aikaa sitten jonkun, josta pidin aidosti, mutta tämä henkilö ei ole sellainen, joka tavallisesti olisi kiinnostunut minusta vakavasti. Tunnen edelleen, että meillä on jonkinlainen yhteys, että meillä voisi olla todella hauskaa yhdessä ja että siinä voisi olla todella jotain tutkimisen arvoista. Onko minulla vain typeriä unelmia vai voisiko siinä olla todella jotain? Vai onko minun tarkoitus tavata joku? Vai onko minun edelleen liian aikaista tavata joku? Pitäisikö minun edelleen keskittää kaikki energiani toisille elämän alueille? -Karin, Suomi
 
Vastaus:
Olet tehnyt pitkään ja kovasti työtä päästäksesi siihen ymmärrykseen, missä olet tällä hetkellä. Sinulla on edelleen vaikeuksia hyväksyä, että olet samaa kuin kaikki muut sielut, joilla on fyysinen kokemus. Ydinolemuksesi on kaikkivoimainen, kaiken tietävä ja upea, mutta tuputat aina ehtoja ja epäilyksiä itsellesi, ennen kuin katsot omia mahdollisuuksiasi.
 
Olet valmis kumppaniin, sitten kun uskot olevasi valmis. Ei ole ketään sielua tai henkilöä, joka on yläpuolellasi tai joka ei ole kiinnostunut sinusta. Sinä asetat ehtoja. Laita tuo ajatus universumiin ja siitä tulee totta sinulle. Jos et tee sitä, estät itseäsi muuttamasta hyväksymiäsi rajoja, mikä ajaa ihmiset pois tai ainakin lähettää heille psyykkisen viestin "älä sekaannu minuun!"
 
Päästä irti. Heitä pois kaikki rajoittavat uskomuksesi ja aloita uudesta lähtökohdasta. Kaikki sielut ovat samaa. Haluat jakaa elämäsi jonkun kanssa, joka myös haluaa rakastaa ja jakaa toisen ihmisen kanssa ja tuo ihminen voisit olla sinä. Ole selkeä lähettämissäsi signaaleissa. Mitä haluat kumppanuudelta? Mitä sinulla on annettavana? Milloin haluat tämän kumppanin ilmestyvän?
 
Sitten kuin energiaa virtaa siitä, mitä haluat, ole valmis toimimaan sen perusteella, mitä se vetää luoksesi. Ole itsesi, älä muokkaa itseäsi joksikin, mitä ajattelet toisen ihmisen haluavan - mikään liitto ei kestä kauan sellaisilla valheilla. Älä tee hyväksyntäpeloistasi estettä suhteen alkamiselle. Olet ollut äärimmäisen menestyksekäs muilla elämäsi alueilla - katso, millaista menestystä sinulle tulee kumppanuudessa.

 
Kysymys:
Mestarit, mikä etuoikeus onkaan puhua kanssanne rennosti. Saatte rakkauteni ja kunnioitukseni. Kiitos tästä tilaisuudesta. Haluaisin tietää seuraavaa: 1. Onko veljelläni ja vaimolla kaikki hyvin? 2. Ovatko he valmiita kommunikoimaan kanssani? 3. Mikä on henkinen yhteys minun ja naiseni välillä? 4. Synnyin 5.6.1984, sanooko se jotain elämästäni? 5. Keitä olemme ihmisinä? Ja asioita tulee mieleeni - ovatko en viisautta tai oivalluksia vai ainoastaan hämmentyneitä ajatuksia? -Andy, Etelä-Afrikka
 
Vastaus:
Muodollisuus rakentaa vain esteitä ja sanoo, että olemme parempia kuin te, mikä ei ole totta, ja tällainen kontaktimuoto on teille helpoin ymmärtää. Veljesi ja vaimo jatkavat elämänpolullaan. Tiedät, milloin aika on oikea kommunikointiin. Olitte tehneet naisesi kanssa sopimuksen ennen tänne tulemistanne kokea asioita yhdessä ja luoda lisäoppitunteja eroamalla. Ihmisen syntymäpäivä vaikuttaa astrologisesti fyysiseen kehoon, niin että se voi johtaa eri kokemuksiin, joita etsitään, mutta nämä ovat ainoastaan ennakkoaltistuksia, eivät ehdottomia energioita.
 
Nyt pääkysymykseen. Te ihmiset olette tehneet itsellenne mahdolliseksi tulla kaksinaisuuden elämänvirtaan. Olette asettuneet hyvin aistilliseen kehopeitteeseen, mikä voi vahvistaa fysiologisia reaktioita, joita saavat aikaan tapahtumat, joihin osallistutte. Ihmiskehon monet herkät hermopäätteet antavat teille täydellisen mahdollisuuden ärsykkeisiin, niin ettei teidän tarvitse epäillä, vaikuttavatko asiat kehoonne. Olette sielu tehtävänne kokea ihmisen kaksinaisuus - positiiviset ja negatiiviset energialaadut - jotta voitte oppia ja kerätä tietoa, mikä ymmärrettynä voidaan sisäistää viisaudeksi ja käyttää seuraavissa inkarnaatioissa.
 
Ihmiskehossa tulette tietoiseksi ajatuksista kahdella tavalla. Ensimmäinen on fyysinen: asiat joita toiset kertovat teille, asiat joita havaitsette ja luette. Nämä tallennetaan "kovalevydatana" tallennusyksikköönne (aivot) muistettavaksi, silloin kun niin haluatte. Toinen tapa on ei-fyysinen: tiedostamaton kokoelma tietoa, mitä olette keränneet muualta, yhdistettynä henkisten, ei-fyysisten oppaidenne apuun tai opastukseen. Tämä tulee tunteiden muodossa, usein yhdistyneenä sanoihin joita nousee ajatuksiin. Kysy ajatuksista, joita saat: "Mitä tunnen tästä? Onko se jotain, mikä resonoi kanssani vai jotain, mitä minut on ohjelmoitu seuraamaan?" Siten saat vastauksen viimeiseen kysymykseesi.

 
Kysymys:
Mestarit, kanavoin äskettäin olentoa, mikä mielestäni oli valo-olento nimeltään Aremes. Olin regressiossa ja tuo olento tuli sisään ja puhui. Regressioni oli hyvin intensiivistä ja näin kaksi hyvin merkittävää elämää, jotka toivat paljon näkemystä kirjaani varten, mutta myös näkemyksiä tulevista asioista. Seuraavana päivänä kun laitoin suojaa energiani ympärille, annoin Aremesille luvan tulla puhumaan taas kanssani ja sain hyvin näkemyksellistä informaatiota. Näin, että Aremes on erikoisneuvonantaja ja meillä on suuri ja tärkeä sopimus. Koska tämä oli hyvin surrealistista minulle ja jotkut ihmiset ilmaisivat huolensa tästä kanavoinnista, haluaisin saada teidän näkemyksenne ja viisautenne aiheeseen. Minulle tämä kanavointi oli hyvin tärkeä. Olenko väärässä? -Kim, Alankomaat
 
Vastaus:
Sopimuksia tehdään kanssasielujen kanssa, kun suunnittelette fyysistä elämää, jotta voitte kokea jonkin elämän oppitunnin maapallon kaksinaisuudessa. Vain sielut jotka aikovat olla ihmismuodossa, voivat laukaista tai järjestää elämän oppitunnin olosuhteet. Mikään sopimus ei ole tiedon antamisessa sielullenne tärkeämpi kuin joku toinen.
 
Henkioppaat eivät tule kertomaan teille, miten upeita he ovat yhteyksiensä tai kokemustensa vuoksi. Valo-olennot voivat auttaa teitä vain, kun olette aloittaneet kontaktin ja pyytäneet apua. Sitten niiden tehtävänä on antaa vain neuvoja, koska kertominen aiemmasta sopimuksesta jonkin tekemiseksi tietyllä tavalla estää teitä oppimasta oppituntianne. Kaikkien oppituntien pääpiirre on oppia. On käytettävä valinnanvapauttaan tehtävän suorittamiseksi.
 
Tämä koko tapahtuma on elämän oppitunti sinulle selvitettäväksi. Sinun on päätettävä, miltä tapahtumat tuntuvat sinusta ja resonoivatko ne kanssasi ollakseen osa todellisuuttasi. Jokainen sielu muodostaa totuuden omaan elämäänsä, mikä sallii paljastuksia halutuista oppitunneista. Varo, etteivät toiveesi sokaise sinua realiteeteilta.
 


Kymymys:
Mestarit, voitteko kertoa meille jotain siitä nuoresta miehestä, joka 22.7.2011 räjäytti pommin Oslossa ja sitten meni tappamaan lähes 80 nuorta ihmistä kylmäverisessä ampumisvimmassaan? Mikä tämän kammottavan tapahtuman henkinen tausta on? -Lisbeht, Norja
 
Vastaus:
Jokainen sielu ihmiskehossa maaplaneetalla on oppimassa. Jotkut osallistuvat yksinäisiin oppitunteihin, jotka ovat sisäisiä kamppailuja, mitkä eivät oikeastaan vaikuta kehenkään heidän ympärillään, ja sitten on niitä, jotka ovat tehneet sopimuksia vaikuttaakseen suuriin ihmismassoihin - jopa koko planeettaan. Maailmanne on tällä hetkellä myllerryksessä, kun konfliktit täplittävät pintaa kuin tuhkarokko. Monien reaktiona on ollut aseistaa itsensä ja piiloutua pelon ja vihan taakse ja iskeä kenen tahansa kimppuun, joka ei ajattele samalla tavalla.
 
Norja on maa, jonka reaktio väkivaltaan on erilainen kuin suurimman osan maailmassanne. Siellä ei seistä omassa nurkassa huutamassa kostoa tai linnoiteta maata aseistettujen joukkojen taakse - siellä vastataan avoimuudella ja rakkaudella. Pyritään ymmärtämään, mitä voidaan tehdä uhrien auttamiseksi ja tapahtuman uusiutumisen estämiseksi. Suvaitsevaisuus ja keskustelut korvaavat nyrkkitappelut ja syytökset. Poliitikkoja voidaan lähestyä ja he todella kuuntelevat, mitä kansalla on sanottavana.
 
Tämä terroristi ei ollut ulkopuolelta vaan kotitekoinen. Hän kihisi kiihkoilevia uskomuksiaan sisäisesti vuosia, loi pahansuopaa manifestiaan ja rakensi näyttämön sen paljastamiselle. Hän hyökkäsi hallitusta vastaan, mitä hän piti steriilinä, ja työväenpuolueen nuoria vastaan, jotka toivottivat tervetulleeksi joukkoihinsa rodusta tai alkuperästä riippumatta kaikki, kunhan heidän aikomuksensa oli maan hyvä ja kasvu. Hän halusi kaikkien näkevän, että kaikkien mukaanottamisasenne laimentaa norjalaisen paremmuuden. Breivik halusi sytyttää Norjan jokaista vastaan, joka ei ollut täysin norjalainen, kristitty tai elitistinen. Hän ei onnistunut.
 
Oletko kuullut tällaisesta suunnitelmasta menneisyydessä? Näin natsit aluksi kiihottivat kansaa kehittämään "über"-rodun. Toisessa ajassa tämä juoni toimi. Toisessa maassa tämä olisi ehkä toiminut nytkin, mutta norjalaiset eivät ole sopuleita. He ovat avoimia ja antavia. Aivan kuten he ovat vastustaneet menemistä Euroopan unioniin, koska he haluavat määrätä omasta kohtalostaan, he reagoivat tähän tragediaan omalla tavallaan.
 
Tämän ihmisen aiheuttaman katastrofin kautta, jokainen inkarnoitunut sielu joka on tullut tietoiseksi tästä verilöylystä, on sekoittanut tämän energian oman elämänmatkaansa. Ne joiden sopimus aiheutti henkilökohtaisen yhteyden kuolemiin, ovat esittäneet pettämisen, hylkäämisen, syyllisyyden, yksinäisyyden, surun, kontrollinpuutteen ja ehdottoman rakkauden oppitunteja. Norjalaiset yhteisönä ovat liittyneet yhteen perheeksi tarkoituksena tuntea se vahvuus, mikä heillä on kansana. Ulkopuoliselle maailmalle on näytetty erilainen tapa reagoida ja prosessoida pöyristyttäviä tekoja alistumatta väkivaltaan tai kostamiseen.
 
Perjantain tapahtumat 22.7.2011 ovat harjoitus planeetalle. Miten ihmiset haluavat käyttää näkemäänsä ymmärtääkseen paremmin omaa tehtäväänsä tässä elämässä? Heidät on nyt altistettu "rakastavalle" tavalle käsitellä katastrofia. Käyttävätkö he tätä uutena mallina vai palaavatko he väkivaltaan kuten tavallista? Näkevätkö he, että kiihkomielinen yritys tyrkyttää omia uskomuksiaan toisille on mahdoton? Tuleeko heistä suvaitsevaisia ja kunnioittavat he toisten valitsemia polkuja? Vain aika kertoo sen.
 
Käyttäkää hetki kiittääksenne sieluja, jotka valitsivat osallistua tähän harjoitukseen, jotta voisitte saada täyden voiman ja vaikutuksen tästä tyrmistyttävästä tapahtumasta. He ovat tehneet teille suuren palveluksen osoittaakseen jotain, mitä ei voi ajatella, ennen kuin se koetaan. Se oli osa heidän valitsemiaan oppitunteja, joten he kiittävät myös teitä. Viettäkää jonkin aikaa tämän tapahtuman energiassa ja katsokaa, miten se resonoi kanssanne. Käykää läpi mahdollisia reaktioita eri näkökulmista ja näette, että olette osallistuneet valmistumiskurssille ihmisyydessä ja elämän oppitunneissa.
 


Kysymys:
Mestarit, jos maapallolla on positiivisen ja negatiivisen energian tasapaino sielujen oppimiseksi itsestään, niin miten tämä tasapaino ylläpidetään, kun negatiivisuus vapautetaan valoon? -David, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Maapallo on positiivisen ja negatiivisen energian tasapainoinen kaksinaisuus. Tasapaino ei ole sieluissa kaikkina aikoina, koska se estäisi niitä oppimasta mitään. Niiden täytyy pystyä tuntemaan oppitunnin negatiivisuus ja sitten tekemään valinta, mikä vapauttaa heidät tuosta negatiivisuudesta. Tämä sallii heidän oppia, mistä oppitunnissa on kyse.
 
Kun jotkut sielut ovat lähestymässä oppituntiensa loppua, lisää sieluja vasta aloittaa omansa. Jotkut sielut keräävät positiivista energiaa ja jotkut negatiivista. Negatiivisen oppitunnin päätöksessä, kun sielut hajottavat negatiivisuuden, he ymmärtävät, että energia on vapaata menemään toiseen paikkaan, missä sitä voidaan käyttää.
 
Negatiivisen energian vapauttaminen "valoon" ei muuta sitä positiiviseksi energiaksi, se vain poistaa negatiivisuuden vaikutuksen sieluista, jotka eivät enää halua sitä maisemiin. Näistä ihmisistä tulee kevyempiä, koska negatiivinen energia on raskaampaa tai fyysisempää, ja valo suojaa sieluja negatiivisuuden lisävaikutuksilta. Negatiivisesta energiasta ei tule positiivista energiaa.
 
Joskus vapautettu energia roikkuu niiden ympärillä, jotka eivät ole täysin ymmärtäneet oppituntia, ja he saattavat tarvita pientä kosketusta siihen hyväksyäkseen täysin opetuksen. Siihen saakka kunnes he palaavat takaisin oppimisolosuhteisiin, he ovat tietämättömiä siitä, ettei negatiivisuus ole lähtenyt muualle.
 
Kaikki planeettanne negatiivinen ja positiivinen energia ei ole minään aikana kokonaan kiinnittynyt fyysisiin kehoihin. Eri määriä on sielujen tarpeen mukaan kiinnittyneenä ja loput on poissa näyttämöltä, valmiina kutsuttavaksi palvelukseen tarvittaessa.