Kysymyksiä mestareille 27.9.2011

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
27.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Mestarit, menin naimisiin tarkoituksenani tulla äidiksi miehen kanssa, johon en ollut rakastunut. Mutta aloin kunnioittaa ja rakastaa häntä syvemmin vuosien saatossa. Ja kasvatamme nyt kahta poikaa. Mutta hiljattain rakastuin toiseen mieheen. Ihailen hänen energiaansa ja tunnen nauttivani siitä. Vaikka kontrolloin tunteitani, mieltäni on mahdotonta vapauttaa hänestä. Olen kiusaantunut surun tuottamisesta aviomiehelleni ja tunnen mahdottomaksi sulkea rakkausvirran tuota toista miestä kohtaan. Miksi tämä näennäisen satunnainen virtaus tapahtuu elämässäni? On vaikea päästää irti kummastakaan heistä. Miksi minun täytyy valita? Tämä tilanne on piinaa. - Zeljka, Kroatia
 
Vastaus:
Pääoppituntisi tässä elämässä oli tutkia inhimillisen rakkauden useita eri puolia. Menit rakkaudettomaan avioliittoon oppiaksesi, että voisit muuttaa kunnioituksen ja arvostuksen miestäsi kohtaan eräänlaiseksi rakkaudeksi. Tämän tyyppinen rakkaus on keskinäistä perherakkautta, aidon romanttisen rakkauden sijasta. Siitä tulee vakaata, mukavaa ja jokseenkin tyydyttävää, mutta ei kovin innostavaa.
 
Poikanne toivat toisentyyppistä rakkautta - äidin rakkautta ja maistiainen siitä ehdottomasta rakkaudesta, minkä äiti kehittää lastensa kanssa. Tämä rakkaus kasvaa vahvemmaksi lasten persoonallisuuden kehittyessä. Menit naimisiin ollaksesi äiti. Olet heidän elämässään auttamassa heitä löytämään tiensä ja saavuttamaan sen, mitä he valitsivat ennen tulemistaan maan päälle. Et voi oppia heidän puolestaan, mutta voit antaa heille neuvoja, miten edetä.
 
Sitten "pam" ja mukaan tulee ensimmäinen kokemus romanttisesta, seksuaalisesta rakkaudesta! Jäit kiinni palavaan fyysisen vetovoiman tunteeseen, mihin on vastattu. Joku sellainen astui elämääsi, joka ei näe sinua kodin pikkuvaimona, joka vastaa lapsista, vaan fyysisesti viehättävänä ja kiihottavana naisena. Ensimmäistä kertaa elämässäsi sinut on laitettu ihailujalustalle. Ja se tuntuu fantastiselle. Voitte puhua fyysisestä vetovoimasta toisillenne eikä vain siitä, mitä kotona tarvitaan.
 
Aivan kuin sinulla on kaksi poikaa, joita kohtaa sinulla on hyvin erilaisia tunteita, sinulla on nyt elämässäsi kaksi miestä, jotka aiheuttavat yhtä poikkeavia tunteita. Valinnanvapaudessa on kyse juuri siitä, mitä teet tästä eteenpäin. Tämä on elämänoppitunti sinulle oppiaksesi enemmän itsestäsi ja tunteistasi. Yksi vaihtoehto on olla valitsematta ja jatkaa kuin nyt. Kaksoiselämä ei ole helppoa. Mene sisääsi ja löydä, missä tunteesi ovat. Tämä on sinun elämäsi, itsesi kurjaksi tekeminen ei auta ketään. Kunnioita tunteitasi - ne ovat ainoa asia, mikä on yksin sinun.


 
Kysymys:
Mestarit, äitini oli taitava astrologi, selvänäköinen, kaiken kaikkiaan hyvin henkinen ihminen. Hän opetti astrologiaa, unitulkintaa, reinkarnaatiotutkimusta, teki hypnoosissa menneen elämän regressiota ja opiskeli Eckankaria (= uskonto). Olen kuullut pyhän Mikaelin kutsuvan minua lapsena. Äiti puhui hänelle säännöllisesti. Meidät kasvatettiin katolilaisiksi. Hän uskoi elävänsä fyysistä kaksoiselämää. Hän kuoli yhtäkkiä 19 vuotta sitten 47-vuotaana. Hän ei ole koskaan ilmestynyt tai ottanut yhteyttä minuun tai kahteen sisarukseeni. Tämä saa minut kyseenalaistamaan kaiken uskoni ja kaikki uskomukseni. Jos joku yrittäisi tavoittaa minut, hän tekisi sen. Tuskin koskaan näen unta hänestä. - Kelly, USA
 
Vastaus:
Jokainen sielu on omalla matkallaan. Silloin kun maan päällä ollessaan on mukana kymmenissä uskomusjärjestelmissä ja sitten yrittää yhdistää ne yhdeksi elämäntyyliksi, voi tuntea elävänsä kaksois-, tai jopa kolmois- tai neloselämää. On vielä hämmentävämpää, kun valittu elämäntyyli on hyvin erilainen kuin tuon yksilön harjoittama uskonto.
 
Eivät kaikki sielut ylläpidä yhteyttä taakse jääneiden kanssa, ellei se ole osa sopimusta, joka on laadittu ennen kaikkien osapuolien tulemista maan päälle. Osa elämänoppituntejasi on käydä läpi ne erilaiset epäilykset, joihin olet sotkeutunut tällä hetkellä. Sinun on kysyttävä ensin: Miksi tunnet tarvetta hänen ilmestymiselleen? Onko tämä ainoa asia, mikä saa sinut hyväksymään uskomusjärjestelmäsi? Mitä tunnet uskomuksistasi? Tutki jokaista niitä. Pidä vain ne, jotka saavat vastakaikua siitä, kuka olet tällä hetkellä.
 
Äitisi sielu voisi tulla luoksesi vain, jos lakkaat yrittämästä niin kovasti saada hänet tänne. Hänen on helpointa tulla luoksesi, silloin kun olet meditatiivisessa tilassa ja mielesi on täysin selkeä. Sielun on äärimmäisen vaikeaa ilmentyä fyysisiksi kasvoiksi, siksi sitä harvoin tapahtuu.
 
Ei ole epätavallista lakata näkemästä unta ihmisestä, joka on ollut poissa 19 vuotta. Rentoudu työstämään omaa henkisyyttäsi, mikä sallii sinun päästä eroon raskaasta ja negatiivisesta maaenergiasta. Työstä itsesi rakastamista ja ehdottoman universaalin rakkausenergian tuomista elämäsi oletusolotilaksi. Kurkotat äitiäsi kohti ja kontakti on helpompi.


 
Kysymys:
Mestarit, nykyään kaikki haluavat tulla kanavaksi ja tietoni mukaan melkein kaikista voi tulla kanavoija. Onko transsikanavointi sellaista, että jokainen kykenee siihen, vai riippuuko se sielun suunnitelmasta? Entä sitten ihmiset, joiden elämä on haasteellista ja joilla ei ole aikaa rukoilla ja meditoida, tai jotka ovat vammaisia? Maailmassa on ihmisiä, jotka eivät tiedosta rukouksen ja meditoinnin tärkeyttä. Mihin se jättää heidät? - Radheshyam, USA
 
Vastaus:
Vastauksena kysymykseesi kanavoinnista, niin jokainen joka puhuu oppaille meditoidessa, kanavoi informaatiota ei-fyysisistä ulottuvuuksista. Transsikanavoijat ovat täysin eri asia. Heidän täytyy mennä transsiin, missä he ovat tietämättömiä siitä, mitä tapahtuu. Heidän on annettava kehonsa ei-fyysiselle energialle, joka sitten käyttää sitä viestien tuomiseen. Heidän täytyy tuntea kehoa käyttävän energian identiteetti ja aikomus.
 
Ihmisten jotka haluavat epätoivoisesti tulla transsikanavoijiksi, täytyy laittaa hyvin tiukat rajat sille, keitä he päästävät kehoonsa. Jos he vain menevät transsiin antaen mille tahansa energialle luvan käyttää heitä, heillä on 50/50-mahdollisuus, että tuleva energia on negatiivinen. Kyllä, ei ainoastaan positiivisia energioita tule transsin aikana, vaan mitä tahansa energiaa, mikä uskoo saavansa luvan tulla. Negatiivisten energioiden ongelmana on, etteivät ne normaalisti halua lähteä pois.
 
Puhutaanpa nyt meditoinnista ja rukouksesta. Kyky selkeyttää mielesi meditoinnissa auttaa määrittelemään, mitä elämänoppituntisi ovat ja miksi olet maan päällä. Mitään erityisaikaa ei tarvita. Kun olet oppinut selkeyttämään mielesi, voit olla tuossa tilassa - näin meditoida - koko ajan.
 
Rukous on jotain erilaista. Rukouksella on monia tulkintoja. Onko rukous itsesi vai toisten puolesta? Jos se on toisten puolesta, miten tiedät, ettet sekaannu elämänoppitunteihin, jotka heidän täytyy kokea, ja näin estä heitä tulemasta tietoiseksi? Sielun matka on soolojuttu. Olet vastuussa vain itsestäsi - et kestään muusta.
 
Jos rukoilet itsesi puolesta, ketä rukoilet? Onko jossain tuolla joku, joka tuntee sinut paremmin kuin sinä itse? Onko jossain tuolla joku, jolle haluat antaa vapautesi valita? Olet Lähteen, Luojan osa, joten sinulla on kaikki kyvyt kuin kenellä tahansa muulla universumissa. Ota vastuu omasta elämästäsi. Sitä varten olet täällä.
 
Ja muuten, jotkut vammaiset ihmiset valitsevat sellaisen elämän, jotta he voisivat saada aikaa meditoida jatkuvasti minkään häiritsemättä. Päähuolesi tässä elämässä on oppia ne oppitunnit, jotka itse tulit tänne kokemaan.