KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger www.mastersofthespiritworld.com
4.-11.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
ja pieniä tarkistuksia Matti


 
Kysymys:
Mestarit, jokin aikaa sitten hyvin uskollinen ja rakastava aviomieheni tapasi erään naisen ulkomailla ja oli intiimisti hänen kanssaan. Hän uskoo, että nainen on hänen kaksoisliekkinsä, kun heillä oli niin voimakas seksuaalinen ja henkinen yhteys. Nyt hän ei voi lakata ajattelemasta tätä. Se tuhoaa perhe-elämämme ja hitaasti minut. Hän haluaa vilpittömästi pysyä kanssani, mutta hän ajattelee naista koko ajan. En tiedä, jätänkö hänet tai pystyykö hän koskaan enää yhdistymään minun kanssani. Onko nainen todella hänen kaksoisliekkinsä, koska epäilen tämän olevan myös hänen rahojensa perään? Kertokaa, kuka nainen on ja mitkä ovat hänen todelliset aikeensa ja pitäisikö minun antaa anteeksi miehelleni. Hän haluaa vilpittömästi yrittää suhdettamme uudestaan, mutta en voi unohtaa hänen aiheuttamaansa loukkausta ja tuskaa. - Shanti, Singapore
 
Vastaus:
Sekä sinä että miehesi osallistutte sarjaan oppitunteja. Olette olleet tapaamisestanne saakka toisistanne riippuvaisia. Kumpikin teistä on pystynyt kasvamaan paljon, koska kummankin teistä on täytynyt käsitellä vain ne kysymykset, joita toinen ei ole käsitellyt. Tämä äskettäinen muutos suhteessanne on avannut kaikki ne asiat, joista toinen ei ole ollut vastuussa, ja se on kysynyt teiltä kummaltakin, oletteko valmis oppimaan nämä oppitunnit.
 
Tämä nainen ei ole miehesi kaksoisliekki tai muuten hän ei olisi kyennyt repimään itseään irti palatakseen takaisin luoksesi. Nainen on joku, jonka kanssa miehesi teki sopimuksen, että tämä tulee hänen elämäänsä tänä aikana ja pakottaa ajattelemaan, mitä hän arvostaa elämässä. Onko hänen rakkautensa sinua ja perhettä kohtaan - ja hän todella rakastaa sinua - tärkeämpää hänelle kuin vaaralliselta tuntuvan suhteen jännitys? Tämän naisen kanssa ei ole pysyvyyttä, vaan paljon epävakautta ja seikkailua - loma mitä miehesi pyrkii pitkittämään.
 
Miehesi on kaivannut toimintaa, tunnetta ettei häntä ole sidottu tai hänellä ole velvollisuuksia - kuten hän tuntee. Hänen oppituntinsa on päättää, mitä hän haluaa elämältään - valinta on hänen. On mahdollista rakastaa kahta naista hyvin eri syistä. Olet ollut hänelle tuki, tuo nainen on ajankohtaista jännitystä.
 
Sinun oppituntisi on, mitä tunnet itsestäsi. Oletko riittävän vahva luottaaksesi omiin tunteisiisi tässä tilanteessa ja seurataksesi niitä? Sinun on katsottava, miksi loukkaantuminen ja tuska ovat niin voimakkaita. Voit tuntea negatiivisia tunteita vain, jos päästät ne sisään ja tunnet jotenkin ansaitsevasi ne. Miehesi teot ovat osa hänen elämänsuunnitelmaansa - kumpikaan teistä ei omista toista. Olet täysin oikeassa, kun et siedä hänen käyttäytymistään, mutta et ole tehnyt mitään väärin, joten miksi tunnet loukkauksen tai tuskaa? Olet suurenmoinen sielu matkalla. Valitset suunnan ja pysähdykset matkan varrella. Anna sisimpien tuntemustesi kertoa sinulle, mitä tehdä seuraavaksi. Sinulla on tarkka intuitio, salli sen opastaa itseäsi.


 
Kysymys:
Mestarit, äitini kuoli yhdeksän kuukautta sitten ja minusta on vaikeaa elää tällä planeetalla ilman häntä. Minulla on tarve olla hänen kanssaan. Teen työtä värähtelyjeni nostamiseksi, jotta voin löytää taas ilon ja rauhan tässä elämässä ilman häntä. Suru on hyvin matalaa värähtelyä enkä voi lakata itkemästä. Meditoidessani ja kuunnellessani henkisiä meditaationauhoituksia aloin pakahtua suruun ja kyyneliin. Huolehdin äidistäni monta vuotta ja tunnen olevani eksyksissä ilman häntä. Miten voin päästä ulos tästä surusta? Ajattelen usein itsemurhaa. - Ronnye, USA
 
Vastaus:
Silloin kun jonkun aikuiselämä omistetaan toisesta huolehtimiselle, heidän energiansa kietoutuvat yhteen. Äitisi pysyi planeetalla niin pitkään, koska ruokit häntä vuosia omista energiavaroistasi. Koet tällä hetkellä vetäytymistä. Suunnitelmanasi tässä elämässä oli olla tässä asemassa jonkin aikaa ja katsoa, voisitko oppia sen tuomat oppitunnit.
 
Tähän saakka elämässäsi ei ole koskaan ollut kyse sinusta. Siinä on ollut kyse toisista huolehtimisesta, tarvitsematta löytää lohtua omasta elämästäsi. Siksi sinun ei ole koskaan tarvinnut löytää sisäistä rakkautta. Itse asiassa et osaa rakastaa itseäsi. Sinulla on osana uskomusjärjestelmääsi, että tarkoituksesi on rakastaa toisia ja pitää heistä huolta ja että on itsekästä rakastaa tai hellitellä itseäsi. Se ei ole henkinen polku, mikä on löytää yhteys universumin ehdottomaan rakkauteen - sieluolemukseen.
 
Usko tai älä, tämä on sinun elämäsi! Äitisi ei olisi halunnut sinun jatkavan hänestä huolehtimista kaipaamalla, kun hän on lähtenyt tältä olemassaolotasolta. Suru on erittäin matalaa värähtelyä, se on negatiivista energiaa, joka pitää poissa positiivisen rakkausenergian. Värähtelytasosi nostamiseksi sinun täytyy päättää hankkiutua eroon kaikenlaisesta negatiivisuudesta.
 
Tapa aloittaa positiivinen elämä on kertoa itsellesi joka aamu, että aiot löytää jotain rakastettavaa tuosta päivästä. Tule tietoiseksi maailmasta ympärilläsi, olet jäänyt paljosta paitsi vuosien saatossa. Syleile elämää, mikä tuolla on. Tunne tuulenvire ihollasi, kuule linnut ja eläimet, nauti hymystä ja kohteliaisuuksista naapuriesi kanssa. Maailmasta löydät rakkauden ja syyn aloittaa uusi elämä.


 
Kysymys:
Mestarit, mikä harjoitus minulla on elämässäni äitini ja entisen aviomieheni kanssa? Kumpikin perheeni on ollut erittäin vaikea, suhteet sotkussa ja tilanne on edelleen sitkeästi niin. Voiko ex-mieheni koskaan elää yhdessä kanssani puhtaasti rakastaen? Todella epäilen sitä, mutta hän ei anna minun mennä, vaikka olemme eronneet. Hän sanoo rakastavansa minua ikuisesti. Onko se rakkautta? Kannattaako yrittää terapiaa yhdessä? - Mari, Suomi
 
Vastaus:
Sinun oppitunteihisi sisältyy sen oppiminen, että sinulla on valinnanvapaus elämäsi kaikissa puolissa. Kotitilanteessasi sinulle kerrottiin jatkuvasti täsmälleen, mitä sinulta odotettiin. Mielipidettäsi ei koskaan kysytty tai sinulle ei annettu koskaan sanansijaa tapahtumissa. Et pystynyt kehittämään itsesi arvostamisen tai itseluottamuksen tunnetta. Sinua kontrolloitiin, kunnes löysit tavan murtautua ulos tuosta kontrollista.
 
Avioliittosi oli toisenlaista kontrollointia. Ex-aviomiehesi ei rakasta sinua. Hän suree arvokkaan omaisuutensa menetystä, minkä hän pyrkii saamaan takaisin. Hän ei ole edes tietoinen siitä, miltä aito rakkaus tuntuu. Sinullakin on tässä vaikeuksia, koska et ole koskaan kokenut sitä.
 
Sinun täytyy lähteä etsimään rakkautta. Ensin tulee sen tietäminen, mitä rakkaus on, saamalla tunteen itsensä rakastamisesta. Voit kokea sen yhteydessä sielusi kanssa, mikä antaa sinun tuntea oman ehdottoman rakkautesi. Kun tiedät tuon "tunteen", et salli itsesi tyytyä mihinkään muuhun.
 
On aika päästää täysin irti menneisyydestä. Älä anna minkään viipyilevien negatiivisten tunteiden äidiltäsi tai ex-mieheltäsi roikkua sinussa kiinni. Jos niitä tulee mieleesi, hyväksy, että ne ovat esimerkkejä siitä, mitä et halua saada, sitten tuhoa ne muististasi ja siirry parempiin ja miellyttävämpiin tunteisiin. Päätä saada uusi elämä, joka on täynnä niitä rakastavia tapahtumia, joita valitset itsellesi.


 
Kysymys:
Mestarit, olemme geeniteknologialla kloonanneet onnistuneesti Dolly-lampaan. Ymmärtääkseni meillä on teknologia ihmisten onnistuneeseen kloonaamiseen. Toiset mestarit ovat sanoneet, että "kaikki on yhtä" ja että sielu luo maakehon. Jos se on totta, kuka asuu kloonatussa ihmiskehossa? Te, Mestarit, olette myös sanoneet, että jokaisella ihmisellä on sielu. Mutta jos ihmisen teknologia luo kloonatun ihmiskehon, asuuko siinä sielua? Ja jos asuu, niin onko se alkuperäinen sielu, josta tuo keho tuli, vai eri sielu, joka haluaa kokea elämää kloonina? -Christina, USA
 
Vastaus:
Olemme iloisia, että joku vihdoinkin esitti tämän kysymyksen. On paljon hämmennystä siitä, milloin sielu tulee kehoon ja miten prosessi toteutuu. Jotta homo sapiensin keho on toimintakykyinen ja tietoinen, sielun on asuttava siinä. Ja olemme samaa mieltä siitä, että kaikki energia universumissa on samaa tai yhtä ja kaikki on tullut Lähteestä.
 
Sielu ei "luo" fyysistä kehoa. Sen sijaan se luo ympäristön, missä se haluaa asua, käyttäen vapauttaan valita. Se valitsee paikan, vanhemmat ja genetiikan, mitä se haluaa kokea. Elämä kloonina sallisi hyvin mielenkiintoisia oppitunteja, kuten monitulkintaisuus, yksinäisyyden tai kuulumattomuuden tunne tai oleminen DNA-manipuloijien omaisuutta, lemmikki tai leikkikalu.
 
Sielulla mikä on välttämätön fyysisen kehokuoren elävöittämiseen, olisi silti omat muistonsa edellisistä elämistään, mutta sillä olisi hyvin vähän vaikutusta biologisten vanhempien DNA-malleista, jos niitä olisi dramaattisesti muutettu synnyttämään juuri oikeat klooniominaisuudet.
 
Klooni olisi yksinomaan sen sielun omaisuutta, joka valitsee sen astiaksi. Solupaketin toimintakelpoisuus tiedettäisiin, ennen kuin sielu valitsee asumisen tuossa kehossa ja se olisi tietoinen valinta tietäen, mitä vaikeuksia mahdollisesti tulisi eteen.


 
Kysymys:
Mestarit, aloin juuri tapailla erästä miestä, joka on minusta viehättävä monella tasolla. Seksuaalisesti olen kuitenkin hämmentynyt vetovoiman puutteesta häntä kohtaan. En tiedä, mitä tehdä. Emmekö ansaitse tuntea seksuaalista vetoa toista kohtaan?  Voiko tämä muuttua? Haluan meillä olevan keskinäistä halua toisiamme kohtaan. - Lisa, Israel
 
Vastaus:
Et ole enää teini, joka vedetään suhteisiin hormoneilla, feromoneilla ja seksuaalisella himolla. Päätökseesi vaikuttaa nyt kokonaispersoona. Jos jokin seksin lisäksi, kuten yhteinen harrastus, työetiikka tai ideologia, on sellaisen suhteen liikkeellepaneva voima, niin se on ensisijainen voima suhteen aloittamiseen. Seksi on aina kiva asia, mutta ei välttämätön, jos on yhteys monilla muilla tasoilla.
 
Ei ole mitään erityissääntöjä syvän vetovoiman syntymiselle. Ei ole mitään askelia saamaan henkinen sukulaisuus toimimaan kummallakin osapuolella. Lakkaa ajattelemasta niin paljon tätä hauskaa ja nautinnollista aikaasi. Älä laita esteitä tiellesi. Rentoudu ja anna keskinäisen ystävyytenne muuttua sellaiseksi, kuin sen on tarkoitus olla.
 
Silloin kun analysoit jotain tilannetta, lähes automaattisesti alat tuomita asioita. Silloin alat verrata tätä tuttavuutta siihen, mitä koit menneisyydessä. Tämä on epäreilua sekä sinua että uutta ihailijaa kohtaan. Jokainen sielu, jokainen ihminen, on erilainen. Syleile eroavuuksia ja tutki niitä.
 
Energiat eivät ole koskaan staattisia - ne muuttuvat jatkuvasti. Todellisuutesi tai tulkintasi siitä, mitä tunnet, muuttuu myös usein. Mene tunteisiisi ja anna niiden kertoa, mistä tässä liitossa on kyse. Älä yritä jäsennellä sitä, nauti siitä.

 
Kysymys:
Mestarit, minulla oli valveuni tai näky, missä kaksi pahaa olentoa puhui sängyssä. Osa keskustelusta oli hyvin tärkeä, lainaan sitä: "Pyydystämme hänen sielunsa, jotta hän voi tuntea kaiken, mitä tapahtuu, muttei tiedä miksi, eikä hänelle ole mitään kontrollia." Siinä oli myös muita mielenkiintoisia kohtia, mutta asian ydin, jonka haluan tietää, koska en ole koskaan ennen törmännyt tällaiseen tai kuulut mistään vastaavasta - paitsi madollisesti koomapotilailla - on se, onko sielu tai henki mahdollista pyydystää? Jos on, niin miten voi taistella sellaista vastaan tai peruuttaa sen? Oletteko koskaan kuulleet ihmisistä tai demoneista, jotka pystyvät valuttamaan ja tyhjentämään toisten ihmisen energian tai sielun/hengen hänen täällä ollessaan? - Phillip, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Teet paljon astraaliprojisointeja ja kehon ulkopuolisia matkoja. Satuit vaan pistäytymään joidenkin inkarnoitumattomien (sielujen jotka ovat jättäneet kehon, mutteivät menneet Kotiin) luona ja kuulit sattumalta heidän suunnitelmansa. He puhuivat fyysisen kehon hallinnasta, alkuperäisen sielun ja inkarnoitumattoman sielun, joka tulee ottamaan valtaansa omistajan tietoisuuden.
 
Ollaanpa ensinnäkin täysin selkeitä: inkarnoitumaton ei voi tulla sielun kehoon, ellei sitä kutsuta jollain tavalla. Sen ei tarvitse olla muodollinen kutsu. Henkilö voi olla epätoivoinen tai juoppo ja sanoa jotain sellaista, että olisi mukava saada rakastaja tai kumppani ja pam! vaelteleva sielu tulee sisään. Jos vastaanottaja on heikkotahtoinen ihminen ja tulija on vahvempi, se ottaa valtaansa kehon persoonallisuuden ja vangitsee tietoisuuden niin, ettei se enää tee päätöksiä omasta kehostaan.
 
Puhumme vain kehon fyysisestä tietoisuudesta. Emme puhu sielun vangitsemisesta. Tämä on oppitunti sielulle siitä, miten pelastaa itsensä aloittamastaan tilanteesta. Ponnistelemalla sielu voi vaikuttaa tietoisuuteen riittävästi tuodakseen mukaan toisen osapuolen, joka voi auttaa sitä tunnistamaan, mitä tapahtuu, ja kertomaan inkarnoitumattomalle, ettei se ole enää tervetullut isäntäkehoon.
 
Voit estää sellaista tapahtumasta tarkkailemalla, mille annat luvan, ja välttämällä sellaisten juttujen käyttämistä kuin spiritismi, missä kutsut kaikkea ympäri ajelehtivaa leikkimään kanssasi. Kun joka aamu herätessäsi pyydät oppaitasi ja universumia päästämään luoksesi vain valo-olentoja ja niitä, jotka tulevat korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväksi vuorovaikutukseen kanssasi, olet suojassa pimeydeltä.
 
Koomapotilaat ovat kehon ansassa ilman keinoja ilmaista itseään, mutta hyvin harvoin haltuunottaja on läsnä, koska sekin joutuisi ansaan.
 
Energiavampyyrien, jotka valuttavat toisen energiaa, ei tarvitse olla ei-fyysisiä tai inkarnoitumattomia. Jokaisella negatiivisella sielulla on kyky vetää energiaa fyysisestä olemuksestasi, jos et ole suojannut itseäsi yllä kuvatulla tavalla. On melkein mahdotonta valuttaa riittävästi energiaa saadakseen kehon lopettamaan toimintansa, mutta se voi altistaa sairaudelle. Sellaisen joka hoitaa hyvin sairaita tai kuolevia ihmisiä, täytyy tarkkailla, ettei sairas valuta energiaa parantaakseen itsensä sen sijaan, että siirtyy eteenpäin. Näissä tapauksissa sieluun ei vaikuteta lainkaan.