KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger  www.mastersofthespiritworld.com
25.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
ja tarkistuksia Matti

 
Kysymys:
Mestarit, olen sairaanhoitaja Suomesta ja vähän henkinen. Minulla on kysymys alkoholismista ja riippuvuuksista. Aloin juoda hyvin nuorena ja siitä tuli todellinen ongelma muutama vuosi sitten. Olen vasta 27-vuotias, mutta olen tukahduttanut jo puolet elämästäni tunteitani juomisen tai huumeiden avulla. Tänä vuonna otin itseäni niskasta kiinni ja etsin apua ja tuettuna onnistuin pysymään selvänä neljä kuukautta. Sitten repsahdin. Nyt olen taas juonut kolme kuukautta ja yritän samalla toimia hoitajana. Se on hyvin vaativaa ja haastavaa ja tunnen menettäneeni omanarvontunteeni. Mitä tämän sairauden täytyy opettaa minulle? Miksi pidän siitä kiinni? Osa minusta (vielä kaikkien menetysteni jälkeenkin) haluaa jatkaa juomista. Miksi? - Anne, Suomi
 
Vastaus:
Suurimmassa osassa elämän oppitunteja on taustavaikeutena tarve oppia rakastamaan ensin itseään, ennen kuin voi selvittää tiensä yksittäisen ongelman aiheuttaman suon läpi. Rakastava asenne alkaa valitun elämänmallin hyväksymisestä. Silloin kun et voi hyväksyä polkuasi, löydät aina tapoja välttää sitä tai laimentaa sitä vaikutusta, mikä sillä on sinuun rauhoittavien aineiden käytön kautta - sinulla alkoholi ja huumeet.
 
Silloin kun et pysty tuntemaan asioita, joista et pidä, ne eivät vaivaa sinua. Silloin sinulta jää kuitenkin kokematta se, mitä muuta saattaa tapahtuu samaan aikaan. Sitten käyt läpi syyllisyysjakson sen vastuun laiminlyönnistä, johon olit sitoutunut. On helpompaa juosta karkuun epämiellyttäviä kokemuksia kuin seistä paikallaan, kohdata ne ja työstää tiensä niiden läpi.
 
Käyt läpi itsesi säälimisjaksoa. Halusi jatkaa juomista on helpoin ratkaisu elämäsi käsittelemiseen. Juokset karkuun. Vain ollessasi selvä järkeilet sitä, mitä karkuun juokseminen tekee sinulle. Sitten tunnet syyllisyyttä, vihaat itseäsi ja sinun on juotava unohtaaksesi. Se on ilkeä kierre.
 
Tämä kierre ei muutu, ennen kuin pystyt löytämään rakkautta sitä itseäsi kohtaan, minkä näet epätäydellisenä. Sinun on nähtävä se sisäinen olemus, joka on täydellinen ja ehdottomasti rakastava. Henkisistä kokemuksistasi tiedät, että sinä itse olet osa Lähdettä ja siksi olet suurenmoinen, täydellinen, ehdottomasti rakastava ja kykenevä luomaan kaiken, mitä tarvitset, päästäksesi tästä elämästä läpi. Sinun on aika alkaa työskennellä noiden ominaisuuksien kanssa.
 
Ensiksi sinun on päästävä eroon itsesi epäilemisestä. Aina kun pelko tai epäily ponnahtaa esiin, kysy itseltäsi, mitä tunnet. Sitten kysy, miksi tunnet niin. Kun tuot esiin menneisyydestä ahdistuksesi syyn, pystyt pääsemään siitä eroon. Pystyt sitten tuomaan vain positiivisia ajatuksia ja tunteita elämääsi eikä sinulla ole elämässäsi enää mitään, mitä sinun täytyy piiloutua tai juosta pakoon. Et tarvitse enää itsesi lääkitsemistä.


 
Kysymys:
Mestarit, muutama päivä sitten nukutin kissani. Se oli 16 vuotta vanha uros, kiintynyt lemmikki, rakastava ja suloinen. Muutaman viimeisen vuoden se sairasti ja tarvitsi paljon lääkitystä ja huomiotani. Tunnen, että toinen kissani, siamilainen naaras, loukkaantui siitä, ettei ollut tärkein kissa. Se ei koskaan pitänyt toisesta kissasta. Se alkoi kakata matolle ja kävi hiekkalaatikossa vain pissalla. En tiedä, oliko tämä käyttäytyminen reagoimista minuun, sairaan eläimen hajuun vai johonkin muuhun. Olen puhunut sille rauhoittavasti, erityisesti nyt kun se on ainoa lemmikki. Olen myös yrittänyt ottaa yhteyttä kuolleeseen kissaani ja pyytää siltä apua toisen kissan käyttäytymiseen ja merkin, että se kuulee minua. Neuvokaa minulle, mitä tehdä kissan kanssa tästä eteenpäin. -Jeanne, USA
 
Vastaus:
Siamilaisesi on erittäin voimakastahtoinen eläin. Se on edelleen loukkaantunut siitä, minkä se koki karttelemiseksi sinun taholtasi. Kun annoit niin paljon huomiota uroskissallesi, se tunsi, että ilmaisit mieltymyksesi sitä kohtaan. Se yritti saada huomiosi huonolla käytöksellä. Kyse ei ollut siitä, ettei se pitänyt toisesta kissasta, vaan se oli mustasukkainen. Uros ei myöskään halunnut jakaa sinua sen kanssa.
 
Se alkaa vähitellen taas luottaa sinuun, muttei ole tällä hetkellä vielä valmis siihen. Kummallakaan näistä kissoista ei ole sielua, vaan ne ovat kumpikin elämänenergian kipinän voimaannuttamia. Ne reagoivat tunneaistimuksiin ja vuorovaikutukseen ihmisen kanssa. Naaras tuntee sinun surevan urosta ja pelkää, että tämä palaa ja sysää sen taas syrjään hellyydestäsi.
 
Uroksen energia ei pysty auttamaan sinua naaraan kanssa. Uros on edelleen talossa, minkä naaras pystyy tuntemaan, ja tämä mutkistaa sen yritystä saada yhteys kanssasi. Sinun täytyy palauttaa itsesi talon pääkissaksi. Sinun täytyy olla hyvin johdonmukainen naaraan käyttäytymisessä ja olla sietämättä jatkuvaa huonoa käytöstä. Poista talosta kaikki uroksen lelut ja tuo uusi vuorovaikutteinen lelu teille kahdelle.


 
Kysymys:
Mestarit, näytän liikkuvan kohti valoa. Matka on ollut pitkä, kuoppainen ja toisinaan pelottava, mutta olen alkanut oivaltaa, että kaikki kokemukset ovat oppimista, suunniteltuja ja näin hyviä. Yritän pysyä nyt-hetkessä ja luoda vain positiivista. Tunnen itseni erilaiseksi - rauhallisemmaksi ja tyynemmäksi pitkässä opastetussa parantumis- ja puhdistumisprosessissa. Tuleeko minusta enemmän sieluolemukseni kaltainen, kun värähtelyni nousee? Kuvittelen, että sieluni on energeettinen summa kaikista elämistäni - ihmisen ja muista elämistä - ja sillä on yleiskuva kaikesta, keskusydinenergian kera. Opastukseni näyttää olleen intuitiota ja synkronismia. Tämä on hämäävää ajattelua ja todella kietoutunut toiveeseen, että olen oikeasti parantumassa. -Rex, Englanti
 
Vastaus:
Tervetuloa sielun ihmisseikkailuretkelle. Kaikki mitä olet kokenut ja tunnet, on osa kohoamiseen johtavaa valaistumisprosessia. Irrottaudut raskaasta, kolmannen ulottuvuuden negatiivisuudesta ja aistit positiivisen rakkausenergiaolemuksen keveyden. Sen voi tehdä vain silloin kun olet läsnä nyt-hetkessä, koska vain siinä voit todella nähdä kaiken, mikä on ulottuvilla matkasi auttamisessa.
 
Ydinolemuksesi on Lähteen ehdoton rakkausenergia, mistä me kaikki koostumme. Se ei ole fyysistä ainetta, jonka voi aistia fyysisillä aisteilla, vaan ei-fyysinen olemus jonkavtuntee paranormaaleilla kyvyillä, joita sielulla on. Silloin kun avaudut universumin virtaukselle, yhdistyt tähän energiavirtaan, jonka hahmotat intuitioksi ja ilmentymiseksi. Paljon siitä, mitä kutsut synkronismiksi, on itse asiassa asioita, jotka olet ilmentänyt saadaksesi kokemuksia. Upeaa työtä - jatka samaan malliin.
 
Se mitä kutsut parantumiseksi, on itse asiassa kaksi asiaa. Se on fyysisen, mentaalisen, tunne- ja henkisen puolesi tasapainottamista. Laitat ne järjestykseen, jotta ne voivat selkeyttää polkusi sinulle. Se on myös oppituntien loppuunsaattamista - sekä tästä elämästä että aiemmista - mikä laajentaa tietoisuuttasi koko prosessista ja antaa tietoisuutta itsestäsi ja monista kyvyistäsi.
 
Huomaat vielä helpommaksi kehittyä, jos lakkaat ajattelemasta ja analysoimasta ja vain olet.