Kysymyksiä mestareille 22.11.2011

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
22.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


 
Kysymys:
Mestarit, miten erotan henkipersoonani ihmispersoonastani, vaikka ymmärrän kummankin asuvan sisälläni? Oletan, että henki/sielupersoonallani ei ole itsekkäitä ajatuksia, joten nämä ovat varmaan ihmispersoonaani? - Gena, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Ihmispersoona perustuu ihmisyyden periaatteisiin, joita hallitsee ego. On tasavertainen jako kokemuksiin, jotka antavat kokea negatiivista energiaa tai positiivista energiaa. Ihmisajatukset keskittyvät tuomitsemiseen ja siihen, mitä enemmistö pitää oikeana ja vääränä. Itsekkäät ajatuksesi ovat negatiivisia ja siksi ihmispuoltasi, koska tuomitset toiseen verrattuna, mitä sinulla on.
 
Aito henkipersoona ei tuomitse. Mikään ei ole oikein tai väärin. Asiaa pitää vain arvioida sen antaman oppitunnin mukaan. Kaikki täällä Kotona tehdään ehdottomassa rakkaudessa, arvostaen jokaisen henkilön valitsemaa elämää ja riemuiten siitä tuon ihmisen vuoksi. Yhdisty ehdottoman rakkauden sieluolemukseesi aina, kun haluat olla täällä.
 

 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut naimisissa 25 vuotta ja kamppailen todella sen kanssa, mitä tehdä. Mieheni on hyväsydäminen ja pitää erittäin hyvää huolta minusta. En kuitenkaan ole varma, rakastanko häntä. Etsin aina intiimiä yhteyttä toisten miesten kanssa. Tunnen syyllisyyttä näistä ajatuksistani ja haluan ymmärtää. - Johanna, Hollanti
 
Vastaus:
Et tiedä, miltä aito ehdoton rakkaus tuntuu, ja jatkat etsintää. On harvinaista löytää tämä rakkaus ihmissuhteesta, joka perustuu vain uskomuksiin. Täyttymyksen etsintäsi pitäisi olla paremminkin sisäistä kuin ulkoista. Siihen saakka kunnes koet oman itsesi aitoa ja ehdotonta rakastamista, et pysty rakastamaan toista.
 
Intiimiys jota etsit, on tunne olemisesta maailman huipulla. Sinun on rakastettava itseäsi näiden tunteiden ilmestymiseksi. Sinulla voi olla niin monia kokemuksia kuin haluat, etkä kuitenkaan saa sitä, mitä etsit, ennen kuin rakastat itseäsi. Yhteys rakentuu luottamukselle ja jakamiselle. Jokin hetkellinen suhde tai tunne ei anna sinulle sitä pysyvyyttä. Sinun on kysyttävä itseltäsi, mitä täsmälleen ottaen haluat.
 
Miehesi on erittäin hyvä ihminen. Hän ei ole enää jännittävä tai kovin romanttinen, mutta oletko keskustellut hänen kanssaan? Hän rakastaa sinua parhaan kykynsä mukaan, muttet edes tiedä sitä. Ennen kuin heität pois 25 vuotta, tee inventaario sen potentiaalista, mitä sinulla on. Avaa keskustelu hänen kanssaan.
 


Kysymys:
Mestarit, minulle kerrottiin unessa numerosarja ja tunsin, että minun piti kirjoittaa se kumppanini jalkaan, mikä oli ollut erittäin kipeä monta päivää. Minun myös piti antaa numerot hänelle paperilla sanottavaksi päivän mittaan. Jalka parantui. Törmäsin kirjaan enkelien kommunikoinnista numeroiden välityksellä. Voisitteko käsitellä tarkemmin tätä ilmiötä? Oliko tämä pätevää vai olenko vain todella "pihalla"? -Sheila, USA
 
Kysymys:
Numerot luovat värähtelyjä sekä kirjoitettuna että sanottuna. Kaikki energia värähtelee. Parantavaa tai tasapainottavaa energiaa välitetään värähtelyaaltoina. Voidaan käyttää numeroita, värejä, geometrisia muotoja, kristalleja tai äänivärähtelyjä auttamaan fyysisen kehon tasapainottomien osien muuttamisessa, korjaamisessa tai palauttamisessa.
 
Kommunikointia tapahtuu sielujen välillä - kuten enkelien tai ihmisten - jonkinlaisten värähtelyjen kautta. Niitä voidaan käyttää myös luomaan muutos fyysisen olemuksen sisäiseen harmoniaan. Ei-fyysisillä sieluilla ei ole kykyä puhua kuten ihmisillä, koska heillä ei ole kehoa. Siksi he käyttävät värähtelykeinoja toisille "puhumiseen".
 
[Venäjällä Grigori Grabovoi on tehnyt mielenkiintoisia tutkimuksia käyttäen numeroita. Amazonissa on useita hänen "numerokirjojaan". -Editori]