KYSYMYKSIÄ MESTAREILLE
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
29.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Mestarit, paras ystäväni 25 vuoden ajalta on horjuttanut suhdettani kaikkiin ystäviini käsikirjoituksen vuoksi, jonka sain äskettäin valmiiksi perustuen hänen tekemäänsä historialliseen tutkimukseen. Sen piti olla yhteistyötä, muttei hänellä ollut koskaan aikaa. Sain sen tehtyä neljässä vuodessa ilman hänen apuaan. Hän sanoi haluavansa editoida ja muuttaa sitä oman mielensä mukaiseksi. En pitänyt hänen ehdotuksiaan sopivina. Sitten hän otti 20 lauluani ja laittoi ihmiset nauhoittamaan ne kertoen heille, etten osannut kirjoittaa musiikkia, joten heidän pitäisi tehdä niistä parempia. Hän näytti paheksuvan, kun sanoin hänelle, etten hyväksynyt sitä. En tiedä, mitä tehdä. En halua menettää kaikkia ystäviäni. Mieheni kehottaa päästämään irti. En tiedä, miten teen sen. Uskollisuus on ollut aina hyvin tärkeää minulle. Tällainen luottamus ja lopulta pettäminen on ollut toistuva malli elämässäni. On aina hyvin tuskallista herätä ja käsittää, että niin on tapahtunut taas kerran. En tiedä, miten jatkuvasti luon tämän. - Jamie, USA
 
Vastaus:
Tämä ns. ystäväsi on kiusaaja ja "kontrollifriikki". Hän haluaa tunnustusta asiantuntijana ja fantastisena ihmisenä. Hän ratsastaa usein toisten menestyksellä ja ottaa kaiken ansion. Hänen tapansa tehdä asioita on häpäistä ja pelotella ihmisiä, joiden työn hän ottaa.
 
Tämä on yksi kappale elämänoppitunneissasi itsesi rakastamisessa ja suurenmoisuutesi hyväksymisessä. Olet aina valmis uskomaan, mitä toiset sanovat ja mitä he haluavat sinun tekevän, ja ajattelet, että heillä on sinun etusi sydämessään. Koska haluat toisten hyväksyvän sinut rehellisenä ja välittävänä ihmisenä, otat sokeasti kaikki ihmiset vastaan, koska haluat heidät kyseenalaistamatta heidän motiivejaan. Tämä jättää sinut avoimeksi leikkimiselle ja manipuloimiselle, niin kuin he haluavat.
 
Olet päässyt pitkälle, mutta et vieläkään luota omiin kykyihisi ja etsit aina toisilta itsetuntoasi. Sinua voidaan pettää vain, silloin kun asetut petettäväksi. Kaiken tämän ajan jälkeen sinun pitäisi tiedostaa oireet, silloin kun toiminta alkaa. Kiellät sen, mitä tunnet, silloin kun manipulointi alkaa, ja sitten "järkytyt", kun se on tehty.
 
Sinun täytyy alkaa elää hetkessä ja kyseenalaistaa toisten motiivit. Yhtä oppituntiasi kutsutaan erottelukyvyksi. Se on tuntea tarkkaan, mitä toisten tekojen takana on. Se on aistia, mikä oma osasi on jossain tilanteessa, ja tehdä päätöksiä sen perusteella, mitä sinä haluat, eivät muut.
 
Irtipäästäminen on tunnustaa, mitä on tapahtunut, ja päätös, ettei salli sitä tapahtua enää. Ei mitään syytelyä - vain kiitollisuus siitä, että tunnistit mallin, jotta sitä ei voi tapahtua uudestaan.

 
Kysymys:
Mestarit, olen kiitollinen elämästäni, kyvystä avata tietoisuuttani ja puhua oppaalleni. Olen kokenut sellaista, minkä määrittelen ykseydeksi. Siitä lähtien olen kyseenalaistanut ihmisen opetukset. Jos olemme yhtä, miten meille on opetettu vuosisatoja ajatusta/periaatetta (useimmissa uskonnoissa), että etsitään ja palvotaan Jumalaa suurempana ja erillisenä olentona/energiana? Miten näin voisi olla, koska olemme osa ykseyttä? Ja milloin kadotimme (ihmisrotuna) tämän yhteyden? - Conception, Kanada
 
Vastaus:
Kaikki sielut joilla on fyysinen kokemus, luovat itselleen todellisuuden, minkä ne haluavat kokea. Heitä ohjataan varhaisiästä saakka ja heihin iskostetaan vanhempien ja yhteiskunnan uskomuksia. He voivat hyväksyä koko paketin sellaisenaan tai he voivat yrittää "tuntea" jokaista osaa ja sivuuttaa ne, jotka eivät resonoi heidän kanssaan. Ne jotka eivät luota itseensä, pitävät siitä, että heille sanotaan, mitä tehdä, ja ovat iloisia kaiken hahmottelemisesta valmiiksi heille.
 
Historiallisesti, silloin kun ihminen ei osannut lukea ja kirjoittaa ja häntä piti kontrolloida, muodostettiin palkitsemiseen ja rankaisemiseen perustuvia sääntöjä ja määräyksiä pitämään kaikki ruodussa. Tavalliselle ihmiselle kerrottiin ylimmästä voimasta hänen ulkopuolellaan, joka oli kaiken elämän viimeinen tuomari. Häntä palkittaisiin taivaan hyvyydellä ja rangaistaisiin helvetin pahuudella. Jos noille ihmisille olisi kerrottu, että he olivat vastuussa omasta kohtalostaan, koska he olivat kaikki samanlaisia, osa Yhtä, olisi syntynyt kaaos.
 
Useimmat sielut eivät ihmismuodossa ollessaan halua olla vastuussa itsestään, vaan haluavat jonkun sanomaan, mitä tehdä. Uskominen erilliseen olentoon, jota täytyy palvoa, sallii ihmisten syyttää jotakuta muuta, silloin kun elämä ei toimi heidän haluamallaan tavalla.
 
Silloin kun sielut alkavat muistaa omat voimansa ja keitä he ovat, he näkevät olevansa ykseys, voima. Monille ykseyden hyväksyminen on pelottavaa, koska sen mukana tulee äärimmäinen vastuu kaikesta. Vain kehittynyt sielu joka on ollut maan päällä monta kertaa, on valmis ottamaan tuon luottamushypyn ihmismuodossa ollessaan.
 
Kyseenalaista kaikki nähdäksesi, tuntuuko jokin oikealta sinulle. Jos tuntuu, tee siitä osa todellisuuttasi. Jos se ei resonoi, niin arkistoi se osaksi fyysistä maailmaa, jota et tarvitse tässä elämässä.


 
Kysymys:
Mestarit, erosin lasteni isästä kahdeksan kuukautta sitten. Erosin psyykkisen ja muun väkivallan vuoksi. Emme ole saaneet lasteni kanssa mitään sosiaalista tukea, niin kuin piti, koska heidän isänsä on lakimies ja onnistuu petkuttamaan kaikkia. Yritän pitää itseni tasapainossa, mutta voin todella pelätä tätä psykopaattia, kun hän on edelleen aggressiivinen minua kohtaan. Energiaparantajani kertoo minulle jatkuvasti, että tulen voittamaan. Mutta silti, kun lapset ovat vasta 1- ja 5-vuotiaita, voin pelätä, että lapsiin sattuu heidän isänsä itsekkyyden ja kostohimon vuoksi. Miten käsittelen tämän? Miten voin suojella lapsiani? Miten voin päästä tästä pelosta ex-miestäni kohtaan? Miten voin suojautua psyykkisiltä hyökkäyksiltä, joita tiedän jatkuvasti saavani häneltä? -Tuva, Ruotsi
 
Vastaus:
Sinun on lakattava pelkäämästä. Hän kontrolloi sinua edelleen, kun pelkäät häntä. Parantajasi on oikeassa. Sitten kun päästät irti pelosta, hän on hävinnyt ja kaikki loksahtaa paikoilleen.
 
Valitset ne energiat, joita ympärilläsi on koko ajan. Jos valitset negatiivisuuden, kuten pelon, olet negatiivisten ajatusten kohde. Jos sen sijaan valitset positiiviset ajatukset ympärillesi - lastesi ja ystäviesi rakkauden - huomaat muutoksen onnellisuuden ja vapauden positiivisiin energioihin.
 
Negatiiviset ajatukset joita mies voi "istuttaa" sinuun asemansa ja kontaktiensa vuoksi, antavat hänelle vain voimaa lisätä kontrollia, mikä hänellä jo on. Irtipäästäminen ja itsesi näkeminen oman elämäsi ohjaksissa murtaa vallan, mitä hän voi käyttää sinuun. Sitten kun hän näkee, ettet enää usko hänen olevan kontrollissa, häneltä katoaa kiinnostus ja hän haluaa selvittää koko tämän tilanteen lopettaakseen sen ja saadakseen sen pois tieltään.
 
Hän on kiusaaja ja hänen asemansa vuoksi useimmat ihmiset antavat hänen jatkaa. Sinun ei tarvitse sallia hänen käyttäytymistään. Jos et anna sille tunnustusta tai taistele vastaan, hän pitää sinua tylsänä ja luopuu yrityksestä pelotella sinua. Mene rauhalliseen energiaan ja odota jonkin aikaa, kunnes hän siirtyy johonkin muuhun.