Kysymyksiä mestareille 30.9.-7.10.2009


Olen kokenut Henkimaailman mestareiden vastaukset onnistuneiksi. Ne antavat tilaa ajatella ja oivaltaa uudella tavalla. Jo pelkkä lukeminen luo uusia energialiikkeitä. Vielä parempi on jos syvennyt ensin kysymykseen intuitiivisesti, etsit oman vastauksesi - ainakin suuntaa-antavasti - ja vasta sitten luet mestareiden vastauksen.
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.themastersofthespiritworld.com
30.9.-7.10.2009, vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Mestarit, olen alkoholisti. Uskon, että tämä on palvellut jotain tarkoitusta, jotta minut on saatu tiettyyn tilaan elämässäni. Nyt minun on päästävä kuiville, mutta en halua etsiä ammattiapua. Mitä voin tehdä?
 
Vastaus:
Tämä riippuvuus on ollut tämän elämäsi tärkein oppitunti. Olet käynyt läpi kaikki suremistasot valitsemasi oppitunnin osalta ja nyt olet hyväksymisen viimevaiheessa: onnittelut! Kun oli käsitellyt tilasi alkukieltämisen, kohdistit vihasi kaikkia niitä kohtaan, jotka yrittivät puuttua asiaan ja kertoa, mitä olit. Seuraavaksi tuli kaupankäynti siitä, ettei tilanteella ole vaikutusta sinuun, koska pystyit toimimaan tilastasi huolimatta. Sitten tuli oivallus, että olet menettänyt elämäsi hallinnan, mikä sai sinut masentumaan ja vei nykyiseen hyväksymisvaiheeseen.
 
Tämä halu vetäytyä omillesi tuo lisäoppitunteina nolostumisen, tuomitsemisen ja luottamuksen puutteen itseesi ja toisiin. Huomaat myös, ettet luota siihen, että toiset vain hoitavat riippuvuuttasi eivätkä sekaannu muihin asioihisi. Pelko lisääntyy.
 
Sinun on kysyttävä itseltäsi: mitä tämä pelko on? Pelko kumpuaa sellaisista ajatuksista, että siihen on syynsä, että juoksit pakoon ja sukelsit väkijuomiin, joihin tiesit hukkuvasi, sitten kuin väsyit uimaan. Ja taustalla väijyy useita asioita, jotka on vielä käsiteltävä tai muuten mikä tahansa tilaisuus pysyä erossa viinasta päättyy tappioon.
 
Sinun ei tarvitse mennä psykiatrille tai millekään ammattilaiselle, mutta vietä toki aikaa toisten kanssa, jotka ovat onnistuneet kääntämään elämänsä ympäri. Kuuntele ja tunne niitä yhteisiä demoneja, joita sinulla ja muilla sellaisilla on, jotka ovat valinneet sinun polkusi.
 
Sisimpiä ajatuksiasi ei voi puhdistaa, ennen kuin puhut. Tarvitset apua ymmärtääksesi, miksi olet siinä, missä olet. Apua karkuun juokseminen on sen kieltämistä, että tarvitset apua. Fyysinen apu on nopeinta ja helpointa. Ei-fyysinen apu, kuten oppaasi, toimii, jos sinulla on tietoisuutta mennä riittävän syvälle sisään ulottuaksesi käyttäytymisesi laukaisimiin. Jos ei mitään muuta, niin etsi ainakin ryhmä, joka voi auttaa sinua pääsemään syvään meditaatioon, missä voit löytää apua.

 
Kysymys:
Mestarit, kiitos tämän sivuston luomisesta. Olen uusi jäsen. Minulla on kysymyksiä täällä olemiseni syistä. Kun olen astunut henkimaailmaan, silmäni ovat avautuneet kaikenlaisille uusille mahdollisuuksille. Mutten tiedä, mikä tarkoitukseni on. Olen äskettäin tavannut miehen, joka on hyvin henkinen. Hän on opettanut minua henkimaailmasta ja puhuu Jumalasta koko ajan! Tuotiinko hänet elämääni jostain syystä? Hän kutsuu itseään astinlaudaksi matkallani. MIKSI? Toivoin pitkäaikaista ohjausta. En halua ajatella jo, että kauniilla suhteellamme on loppu. Olemme vasta aloittaneet! Voitteko auttaa minua vastaamaan näihin kysymyksiin?
 
Vastaus:
Avautuminen niille itsen puolille, jotka ovat henkiulottuvuudessa, saa aikaan tunteita, jotka stimuloivat aivan kehon ydintä. Monta kertaa, jos ensimmäinen opettaja on vastakkaista sukupuolta, oppilas liittää tunteet romanttiseen rakkauteen. Muutamissa harvoissa tapauksissa se voi olla totta. Useimmiten tuon henkilön kanssa on tehty sopimus, että hän tulee elämäänne, silloin kun olisitte vastaanottavin katalyytille, mikä yhdistää teidät muistoihinne.
 
Hänen opastuksensa myötä olet oppinut tietämään, että olet enemmän kuin fyysinen olemuksesi. Kehosi kihelmöi ympärilläsi olevasta energiasta ja innostuksesta, mistä olet nyt tietoinen. Sulje silmäsi, hiljennä ajatteleva mielesi, avaa aistisi ympärilläsi oleville tunteille ja kosketa sitä, mikä on odottanut tiedostamistasi. Olet osa kaikkea, mitä on. Hyväksy paikkasi maailmankaikkeudessa.
 
Tämä mies on astinkivi, mikä auttaa sinua etenemään ymmärtämiseen. Herättämällä uteliaisuutesi ja järkesi tutkimaan henkisyyttä, hän on avannut oven, jonka läpi vain sinä voit mennä. Sinun on selvitettävä se viehätys, mitä tunnet häntä kohtaan: tunnetko häneen vetoa fyysisesti vai opettajana, joka on sallinut sinun nähdä tulevaisuuteesi?
 
Emme voi kertoa sinulle tarkoitustasi, koska sinun on löydettävä se. Hän ei voi kertoa sinulle tarkoitustasi, koska se ei ole hänen tiedossaan. Olet vasta aloittanut matkasi. Jos kuljet eteenpäin jonkun toisen vaunuissa, et saa oikeaa tuntumaa tiehen. Se tulee vain polun kävelemisestä, jolloin tunnet jokaisen kiven, "puskurin" ja haasteen.

 
Kysymys:
Mestarit, elän onnettomana vanhempieni asunnossa. Omistan siitä itse asiassa osan, tiettyjen vuosia sitten tapahtuneiden olosuhteiden vuoksi, jotka ovat hallintani ulkopuolella. Tämä tilanne esti minua ostamasta omaa kotia. Jokin aikaa sitten olin vuokralla, mutta minun oli muutettava takaisin talousvaikeuksien vuoksi. Olenko takaisin tässä talossa, koska en ole vielä oppinut oppituntiani vanhempieni kanssa? Vai johtuuko se siitä, etten onnistu ilmentämään rahaa tai asuntoa? Olen kiitollinen kaikista neuvoista.
 
Vastaus:
Olet mukana monipuolisessa oppitunnissa. Et ole saattanut loppuun niitä oppitunteja, joita aloitit vastuuntunteesta perheesi eri jäsenten kanssa. Sinun on tutkittava velvollisuuden tunnettasi toisia ihmisiä kohtaan - mitä sinun täytyy tehdä henkisen itsesi vuoksi ja mitä teet sen ymmärryksen vuoksi, mitä sinulla on sosiaalisista paineista?
 
Yhteiskunnan silmissä olet erittäin rakastava ja välittävä poika, joskus omaksi haitaksesi. Annat kasvatuksesi sanella paljon siitä, mitä teet, ilman mitään panosta sisältäsi. Kunnioitat sitä, mitä toiset sanovat - velvollisuutesi eivät kunnioita sinua itseäsi. Nykytilanteesi antaa sinulle areenan, missä tutkia näitä ristiriitoja.
 
Jos sinulla olisi tällä hetkellä rahaa muuttaa omaan paikkaasi, et koskaan tutkisi näitä kysymyksiä. Niinpä korkeampi itsesi neuvoo, että olisi hyvä ajatus tutkia niitä, ja tekee sinulle vaikeaksi muuttamisen.
 
Sinun ilmentämiskyvyssäsi ei ole mitään vikaa - tarve käsitellä elämän oppituntisi on vain voimakkaampi tällä hetkellä ja se voittaa. Tämä on määrittelyn aikaa. Kuka olet? Minkä tunnet henkilökohtaisesti elämänpoluksesi? Miksi toiset voivat ohjata sinua niin helposti? Oletko valmis ottamaan täyden vastuun itsestäsi ja lempeästi kertomaan toisille, ettet voi enää auttaa heitä, koska puutut heidän elämän oppitunteihinsa? Tämä on itsetutkiskelun aikaa. Sitten kaikki loksahtaa paikoilleen. On aika luoda oma olemassaolosi katkaisemalla ne siteet, jotka ovat pitäneet sinua "matalana".