Kysymyksiä mestareille 4.-11.11.2009


Olen edelleenkin kovasti innostunut näistä "mestarikysymyksistä". Näiden kysymysten ja vastausten tutkiminen säästää monelta vaivalta, ne opettavat kerran toisensa jälkeen, että henkistyminen ja parantuminen ovat prosesseja, jotka tapahtuvat ajassa, ei tilassa. Yhä uudestaan ja uudestaan kokee, miten haluaa saada jonkin vastauksen "heti" tai jonkin vaivan "pois". Mutta se ei ole niin. Vastaus on aina: antaudu sille prosessille, joka johtaa vastaukseen tai parantumiseen. Me olemme siirtymässä tilallisesta maailmasta yhä enemmän ajan eli eetteriseen maailmaan, joka on samalla feminiinisten voimien maailma.
 
Se on myös yksi viime viestissä käsittelemämme Vuorisaarnan salaisuuksia: sen opetus ei ole tilallisen, vaan ajallisen tai sisäisen maailman opetusta. Vain eetterimaailman tasolla voi ymmärtää, mitä pahan vastustamattomuus tarkoittaa, tai miksi on oltava "köyhä" voidakseen ottaa vastaan Jumalan valtakunnan.
 
Näitä mestareiden vastauksia on melko monta. Jos niitä tuntuu olevan liikaa, ota vaikka vain yksi kysymys. Mieti siihen omaa alustavaa vastaustasi, ja katso sitten mitä mestarit vastaavat. On paljon tehokkaampaa tuumailla yhtä kysymystä, kuin yrittää ahmaista niitä kaikkia, vaikka sekin on mahdollista: joskus on sisäisessä tilassa, jossa tahtoo yhä lisää ja lisää. Sekin on ok. Varmasti tulee jossain vaiheessa täyteen ja vauhti hiljenee. On hyvä ymmärtää, että sama rytmi ei säily jatkuvasti, ja että "hidastuminen" jossain vaiheessa ei välttämättä ole huono asia, vaan tarpeellisen levon ja sisäistymisen aikaa.
 
(Tosin - niin kuin lääkemainoksissa sanotaan: jos oireet jatkuvat, kannattaa ottaa yhteyttä energiahoitajaan. Tämä maailma on suuressa viisaudessa ja rakkaudessa rakentunut niin, että me tarvitsemme oman työmme ohella myös toinen toistemme apua.)
 
Rakkaudella
Matti
 
 
 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.themastersofthespiritworld.com
4. - 18.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Mestarit, minulla on synnynnäinen ongelma niskassani ja minulla on ollut syntymästä asti kipua ensimmäisen niskanikaman alueella. Onko tämä esimerkki toisesta elämästä tuodusta vammasta? Vai onko se fyysinen ilmentymä tämän elämän oppitunnista, mitä en käsittele oikein? Voisin ymmärtää sen olevan vähän kumpaakin, mutta oli syy mikä tahansa, saisin sen jo mieluusti loppumaan! Kiitos mistä tahansa neuvosta, minkä tunnette oleelliseksi. - Louisa, USA
 
Vastaus:
Olet oikeassa olettaessasi niskavaivan olevan kaksitasoinen. Sinun hirtettiin menneessä elämässä kerettiläisenä, koska ilmaisit mielipiteesi liian voimakkaasti. Kuollessa nuhtelit itseäsi siitä, ettet pystynyt lukemaan tilannetta ja pitämään suutasi kiinni silloin, kun sinun todella olisi pitänyt. Epäilit tunteita, joilla olit uskollinen omille uskomuksillesi. Et pystynyt näkemään sitä oppituntina, joten kyvyttömänä oppimaan tuosta tilanteesta, sinun tarvitsi löytää toinen tapa ymmärtää kommunikointia ja ihmisten välisiä suhteita.
 
Tullessasi tähän elämään päätit olla ekstravarovainen siinä, mitä sanot toisille ihmisille. Päätit, että sinun täytyy lukea heidän auraansa, ennen kuin puhut ajatuksistasi ja tunteistasi. Sinusta on tullut vastakohta sille, mitä olit viime elämässäsi. Nyt et puolusta itseäsi tai ajatuksiasi. Annat kaiken voimasi niille, joiden tunnet olevan yläpuolellasi tai auktoriteettiasemassa. Sinulla on nyt sellainen tunne, että jos mukaudut toisiin, kaikki on ok. Nyt äänesi tukahtuu itse-epäilyksen hirttosilmukasta. Sinun on nähtävä oppitunti ja löydettävä tapa kunnioittaa itseäsi - sitten niskasi on hyvä.

 
Kysymys:
Mestarit, tyttäreni kärsii vuotavasta sydänläpästä (hiippaläppäprolapsi). Eräs selvänäkijä on kertonut minulle, että hän on ennen syntymää valinnut syntyvänsä tähän tilaan. Hän sanoi tyttäreni parantuvan eräänä päivänä. Voitteko kertoa, milloin tämä päivä olisi? Mitä voin tehdä auttaakseni häntä? Tunnen hänen olevan erityinen. Mikä on hänen elämänsä tarkoitus - ja myös minun? Miten olimme yhteydessä menneisyydessä? - Poh, Singapore
 
Vastaus:
Tyttäresi ja sinä olette sielunkumppaneita. Olette valinneet olevanne maan päällä monta kertaa yhdessä. Hänen sydänvikansa on tulosta sopimuksista ja oppitunneista, joista te kumpikin pyritte oppimaan. Hänen tarvitsi tuntea, millaista riippuvuus vanhemmasta ja muista ihmisistä elämässään olisi. Sinä halusit hyvin voimakkaan äitiystilanteen, missä huoli sallisi sinun tuntea syvemmin, kuin on normaalisti mahdollista.
 
Sieluina kummankin teistä täytyy saavuttaa piste, missä ymmärrätte, että nämä ovat kaikki elämän oppitunteja, joita käytte läpi. Fyysinen puoli on laitettava sivuun saavuttaaksenne sen olemuksen, mikä on kummankin teidän sisällä. Tämä viisaus sallii teidän ammentaa sielun voimaa sen fyysisen vaivan korjaamiseksi, mikä hallitsee tyttäresi elämää. Se ei voi tapahtua, ennen kuin kumpikin on valmis.
 
Tee työtä ymmärtääksesi todellisen ydinolemuksesi Luojan osana ja opeta tyttärellesi se, mitä ymmärrät. Olette täällä auttamassa toisianne. Kun toinen teistä ymmärtää jotain ja selittää sen toiselle, tuosta tiedosta tulee viisautta, mikä voi voimaannuttaa teitä kumpaakin ilmentämisessä.

 
Kysymys:
Mestarit, onko mitään tapaa saada mies, jonka tunnen nimellä Victor, parannettua ylähäältä? Hän on alkoholisti ja kärsii erämaamyrskyn aiheuttamasta traumaattisesta stressistä. Uskon hänen olevan "kaksinapainen". Olen yrittänyt lähettää valkoista valoa ja kietoa sen hänen ympärilleen, mutten oikein tiedä, mitä tehdä. Hän on erittäin ystävällinen sielu. Hänen silmistään voi vain nähdä tuskan. En ole koskaan tavannut ketään, jolla olisi niin paljon tunnetuskaa. Kertokaa minulle, jos teillä on mitään tapaa auttaa häntä. - Helaine, USA
 
Vastaus:
Ystäväsi on hyvin siunattu, kun kannat hänestä huolta. Hän käy läpi itse luomaansa ja itse haluamaansa tunnemyrskyä. Hänen fyysinen olemuksensa ei tietysti tiedä tätä, mutta hän järjesti tilanteen ollessaan Kotona sielumuodossa. Kokemukset joita hänellä oli palvellessa maataan, antoivat hänelle materiaalia helvetin luomiseen maan päälle.
 
Victor on erittäin vanha sielu ja hän halusi nähdä, millaisen helvetin hän pystyisi luomaan itselleen. Koska helvetti on olemassa vain maaplaneetan kaksinaisuudessa, hänen oli suunniteltava tekevänsä se siellä. Vain silloin kun hänellä on tällainen psykoottinen aika, hän todella tuntee olevansa helvetissä. Muistikuvia hyvinvoinnista ja tunnevakaudesta tarvitaan helvetin tuntemiseksi. Voit vain olla todistajana ja auttaa vahvistaen hänelle, että hän on edelleen fyysisessä muodossa ja siksi hänellä on kyky tuoda sieluenergiansa etualalle, sitten kun hän on valmis.
 
Jos hän voi ymmärtää demoninsa, hän pystyy häätämään ne pois ja palaamaan siihen, mitä yhteiskunta kutsuu normaaliksi. Tämä prosessi on erittäin vaikea sinun katsella, mutta se on välttämätön hänen kasvulleen. Lähetä hänelle valkoista valoenergiaa auttamaan tiensä näkemisessä. Ole läsnä, jos hänen täytyy puhua kokemuksistaan tapana ymmärtää niitä, jotta hän voi siirtyä eteenpäin. Loppu riippuu hänestä.

 
Kysymys:
Mestarit, kysymykseni koskee kipua. Tiedän olevani empaattinen ihminen, joka joskus ottaa itselleen toisten kipua ja kärsimystä. Tuntuu siltä, että minulla on kipua heräämistä saakka koko päivän kipua ja myös yön aikana. Minulla on monia diagnosoituja sairauksia, mm. fibromyalgia, krooninen väsymys, niveltulehdus, sydänlihassairaus ja merkittävää vapinaa. Uskomusjärjestelmäni on sellainen, että tunnen yhdellä tasolla, että teen kaiken tämän itselleni ja sitten nuhtelen itseäni siitä, että annan kehoni tulla niin kivuliaaksi. Olen saanut tarpeekseni.
 
En halua jatkaa elämistä tällä tavalla enkä rehellisesti sanottuna tiedä enää, mitä tehdä. Uupumukseni näyttää vievän kaiken motivaation auttaa itseäni. Haluan ikään kuin jonkun tai jonkin pyyhältävän sisään pelastamaan minut. Olen hyvin masentunut ja kyvytön näkemään, miten voin muuttua. Tunnen olevani todella jumissa. Uskon olevani hyvin henkinen, mutten näytä kykenevän ottamaan käytäntöön oppimaani. Tiedän tämän kuulostavan itsekkäältä, mutta onko teillä mitään neuvoja tai viisauden ja kannustuksen sanoja minulle? Kiitos. - Darlene, Kanada
 
Vastaus:
Olet saavuttanut tässä elämässä risteyksen, missä eri oppituntiesi melkein kaikki palat on laitettu eteesi. Se mitä teet nyt, määrää, mitä oppitunteja saat valmiiksi ja mitä sinun on toistettava. Se miten määrittelet itsesi, kertoo sinulle, mitä tapahtuu. Silloin kun otat vastaan jonkin diagnoosin, otat tuon olotilan energian itseesi ja sitten sinun on työskenneltävä sen kanssa, kunnes olet valmis. Silloin kun nimität itsesi sellaiseksi tai tällaiseksi, otat itsellesi myös kaikki nimikkeeseen liittyvät ominaisuudet. Katsotaanpa, mitä olet sanonut.
 
Olet ottanut itsellesi fibromyalgian, kroonisen väsymyksen, sydänlihassairauden, niveltulehduksen, merkittävän vapinan, uupumuksen, masennuksen, motivaation puutteen, avuttomuuden ja halun olla uhri. Kritisoit itseäsi toimistasi, haluat jonkun toisen pelastamaan ja ottamaan sinulta vastuun, mutta myönnät olevasi kaiken tämän syy.
 
Neuvomme on: herää! Sinulla on kaikki vastaukset. Jokainen näistä itsellesi ottamista asioista on osa jotain elämänoppituntia. Kaiken sen ytimessä, mitä sinulla on edessäsi, on sielun löytäminen sisältä. Se on tuntemasi henkinen teoria, muttet pysty keksimään, miten se otetaan käytäntöön. Oppitunti numero yksi on oppia rakastamaan itseäsi. Opi, että se tilanne, missä olet, on oppiaksesi, että sinulla on valinnanvapaus ja voit luoda sen, mitä haluat, sen sijaan että olet jumissa siinä, mitä sinulla on. Oppitunti numero kaksi on alkaa käyttää valinnanvapautta maailmasi muuttamiseksi. Oppitunti numero kolme on muistaa, että oppitunti numero yksi on avain kaikkeen.

 
Kysymys:
Mestarit, miksi pelkään kuolemaa ja henkiä tai haamuja hyvin paljon? Miten voin olla rauhassa itseni kanssa? - Bibbio, Irlanti
 
Vastaus:
Pelkosi heijastavat kasvatustasi ja yhteiskunnan näkemyksiä, mitkä ovat kiinni sinussa sekä tietoisesti että tiedostamatta. Kutsumme niitä uskomusjärjestelmiksi. Suurimman osan ajasta et tiedosta, että nämä tiukat säännöt vaikuttavat sinuun - vaikka ne muotoilevatkin elämääsi. Järjestyneet uskonnot ja yhteiskunta toimivat palkitsemisen ja rankaisemisen perusteella. Jos et tee, mitä sinun käsketään, sinua rangaistaan. Uskonnossa se tapahtuu joutumalla helvettiin. Alat pelätä kuolemaa, koska uskot, että sinut tuomitaan jonkun muun vaatimusten mukaisesti, joten tunnet lopputuloksen olevan pois omista äsistäsi.
 
Uskonnot ja myös jotkut yhteiskunnat tuntevat, että henget ovat pahoja ihmisiä, jotka ovat jääneet kiinni maan ja helvetin välille, ja niitä pitäisi vältellä hinnalla millä hyvänsä. Sinua on uhkailtu varhaisvuosista saakka, että kummitus vie sinut, jos et ole kiltti. Sinulle on kerrottu, että sänkysi alla ja kaapissa on demoneja - mene siis sänkyyn ja pysy siellä. Onko minkään ihme, että sinulla on näitä pelkoja?
 
Tutki pelkojasi rauhan löytämiseksi. Ota jokainen asia, meditoi sitä ja näe, mistä tunne sisälläsi tulee. Mitä liität näihin ajatuksiin? Sitten jos voit, laita jonkun muun kasvot tuolle pelolle, anna se takaisin tuolle ihmiselle ja muodosta omat mielipiteesi.
 
Olet sielu, joka tuli Lähteestä, ja paluuta sinne kutsutaan "Kotiinpaluuksi". Sinun ei tarvitse pelätä Lähteeseen, todelliseen ydinolemukseesi, paluuta. Silloin kun olette maanpäällisten elämien välissä, olette henkimuodossa ja kiertelette havainnoimassa asioita. Älä pelkää sielukavereitasi.

 
Kysymys:
Mestarit, viimeisten kahden vuoden aikana olen käynyt läpi paljon fyysistä, tunne- ja henkistä transformaatiota. Kun yritin saada informaatiota internetistä, tätä prosessia kutsuttiin ylösnousemuksesi ja kaikki 60 henkisen heräämisen tai ylösnousemuksen oiretta sopivat niin hyvin, että tunsin valtavaa helpotusta tilanteessani. Nyt ainoa asia, minkä tunnen olevan jäljellä, on sen tietäminen, kuka olen ja mitä olen täällä maan päällä tekemässä tänä aikana. En ole vielä yhteydessä korkeampaan itseeni näiden vastausten saamiseksi. Voisitteko kertoa minulle, miten pääsen yhteyteen korkeamman itseni kanssa, jotta tietäisin todellisen tarkoitukseni? Voisitteko tehdä tämän puolestani? - Algen, Intia
 
Vastaus:
Onnittelut kaikesta siitä kovasta työstä, mitä olet tehnyt itsesi kanssa. Nyt on aika yhdistyä syvemmällä tasolla - tässä mielessä olet vasta alussa. Kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi, emme edes me. Askeleet jotka resonoivat sinulle, ovat vapautuminen kolmannen ulottuvuuden ihmisen oppitunneista ymmärtämällä ne ja sitten työn aloittaminen sielun ydinolemuksen oivaltamiseksi. Tämä saavutetaan hankkiutumalla ensin eroon kaikista peloista ja epäilyksistä, oppimalla rakastamaan itseäsi ehdottomasti ja vaihtamalla ego sydämen tuntemuksiksi.
 
Aloita meditoimalla ja kysymällä jatkuvasti "mitä tunnen tästä tilanteesta". Heitä ajatteleminen ulos ikkunasta - se on yhteiskunnan ja egon vaikutusta. Tunteminen on sydänenergiaa. Sielusi tehtävänä on määritellä maan päälle tulemisensa tarkoitus, minkä se voi tehdä vain, kun selvität, kuka todellisuudessa olet.
 
Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, mikä sinun pitäisi esittää itsellesi tämän itsensä oivaltamisen saavuttamiseksi, on "miksi en rakasta itseäni ehdottomasti". Jos et pysty tuntemaan maailmankaikkeuden rakkautta sisälläsi, se johtuu siitä, että olet kutsunut koettavaksesi asioita, mikä estää edistymistäsi. Käänny sisäänpäin etsimään noita esteitä aloittaen kysymyksellä "mistä en pidä itsessäni". Selvitä ne yksi kerrallaan ja alat nähdä korkeamman itsen. Hauskaa matkaa!

 
Kysymys:
Mestarit, voiko joku sielu päästä akaasisiin tiedostoihin, jotka liittyvät muiden menneisiin elämiin? Toisin sanoen, voiko tiedostoon Tutankhamonin kuoleman syystä päästä käsiksi muut? - Kevin, Malaysia
 
Vastaus:
Akaasiset tiedostot ovat energiatallenteita - joita joskus kutsutaan taivaallisiksi tiedostoiksi - kaikesta, mitä on tapahtunut kaikille sieluille, jotka ovat viettäneet aikaa Lähteen ulkopuolella. Jokaisella on poikkeuksetta sielumuodossa pääsy kaikkiin näihin tiedostoihin. Tämä sallii sielun nähdä mahdollisuuksia niistä asioista, joita voi tehdä inkarnoituessa maan päälle.
 
Inkarnoiduttuaan sielulla ei ole enää tahdonalaisesti pääsyä tiedostoihin. Muutamilla valaistuneilla sieluilla on kyky yhdistyä näihin tiedostoihin auttaakseen itseään tai muita. Heidän aikomuksensa täytyy yleensä olla kaiken korkeimmaksi ja suurimmaksi parhaaksi. Pääsyä tiedostoihin pelkästä uteliaisuudesta tapahtuu harvoin, jos koskaan.

 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut suhteessa poikaystävääni, Peteriin, kaksi vuotta. Mietin, olemmeko sielunkumppaneita ja/vai onko meillä sielutason sopimus olla tässä suhteessa. Tapasimme 14 vuotta sitten vanhassa työpaikassamme. Myöhemmin vaihdoin toiseen työhön, sitten törmäsimme ja aloimme seurustella pian sen jälkeen. Vaikka en ollut kiinnostunut hänestä tuntiessamme aiemmin, asiat ovat nyt eri tavalla. Kenties menemme naimisiin. - Angela, USA
 
Vastaus:
Peter on peili ja mittari nähdäksesi, miten pitkälle olet kasvanut tänä aikana. Olit eri ihminen 14 vuotta sitten ja sinulla oli erilaiset ihanteet ja aikomukset loppuelämääsi varten. Olet nyt asettunut ja valmis jakamaan itsesi jonkun kanssa. Olit ennen ujo toisten seurassa, koska et luottanut itseesi. Luottamuksesi on kasvanut sopimaan yhteen kykyjesi kanssa.
 
Teit tosiaankin sopimuksen hänen kanssaan siitä, että hän ilmestyy eri aikoina elämääsi lisäämään tietoisuuttasi itsestä. Energianne ovat nyt hyvin yhteensopivat ja kasvu jatkuu ollessanne yhdessä. Teidän on kummankin käytettävä valinnanvapauttanne tulevaisuuden osalta.

 
Kysymys:
Mestarit, tunnen olevani jumissa! Olen tehnyt hyvin paljon työtä itseni kanssa ja edelleen tunnen, etten ikään kuin pääse esteideni yli. Olen oppinut hypnoterapiaa, energiatyötä, ravitsemusasioita, meditointia, tunteiden puhdistamista - ja edelleen kamppailen tunteakseni eheyttä, terveyttä ja hyvinvointia. Mitä minun on tehtävä tajutakseni lopultakin? - Michelle, USA
 
Vastaus:
Olet täyttänyt työkaluvyötäsi, jotta saisit työstää itseäsi. Olet kuitenkin unohtanut ottaa työkalut esiin ja käyttää niitä kulkeaksesi eteenpäin. Ne mitkä näet esteinä, ovat oppitunteja, jotka valitsit tähän elämään. Koulutus mitä olet saanut, antaa sinulle keinoja tunnistaa ja työstää näitä oppitunteja ja saada tietoa niistä, mutta se ajattelutapa, että siihen voi lopettaa, on yleinen mutta virheellinen uskomus. Vain kurssien käyminen informaation saamiseksi ei riitä.
 
Käyttääksesi opiskelemasi energiatyön ominaisuuksia sielusi kasvua varten, sinun on sovellettava tiettyä kaavaa. Askel yksi on tunnistaa se haluttu tieto (oppitunti), mikä saa aikaan esteesi. Askel kaksi on nähdä, mitkä työkalusi mahdollistavat tuon tietyn tilanteen läpikäymisen. Askel kolme on tehdä itse työ. Askel neljä on saattaa loppuun oppitunti. Askel viisi on viettää aikaa ymmärtääkseen, miksi olit valinnut tuon oppitunnin ja mitä itse asiassa olet oppinut itsestäsi tuossa kokemuksessa. Ja askel kuusi on muuttaa tieto viisaudeksi, jotta sinun ei tarvitse enää koskaan valita tuota oppituntia uudestaan.

 
Kysymys:
Mestarit, olen hämmentynyt siitä, olenko synnynnäinen "empaatikko" vai en. Hämmennyn analyyttisen mieleni ylitoiminasta. Minusta tulee kohta lääkäri ja haluaisin tietää, mitä voin tehdä auttaakseni itseäni ja tulevia potilaitani. Miten voin lääkärinä auttaa potilaitani empaattisesti ja lääketieteellisesti tekemättä myönnytyksiä? Epäilen, että kykyni ovat aiheuttaneet minulle menneisyydessä vaikeuksia tietyistä asioista selviämisessä. Eräs selvänäkijä kertoi minulle myös suoraan, että minun täytyy olla varovainen siinä, keiden kanssa olen tekemisissä, koska olen kuin sieni, joka imee mitä tahansa energioita ympäriltään. Tuossa huomautuksessa on ollut minulle järkeä vasta viime aikoina. Minulle suositeltiin, että ottaisin suolakylpyjä mahdollisimman usein. Ovatko energiani hyvin tasapainottomat? Auttakaa ja opastakaa minua? - NPK, Malesia
 
Vastaus:
Kaikilla sieluilla on kyky tuntea energiaa ympärillään. Jos henkilö jota ne aistivat, ei ole tasapainossa, hekin voivat tuntea epätasapainoa. Omistat elämäsi ihmisten lähestymiseen ja auttamiseen. Aistimus jostain, mikä vaivaa ihmistä ja mitä tämä ei ehkä itse tiedosta, on suuri voimavara. Voit aistia puhumatonta. Tämä on ei-fyysistä ja kaikki koulutuksesi on keskittynyt fyysiseen puoleen. Tietysti sinulla on vaikeuksia erottaa merkkejä, joita vastaanotat.
 
Miksi näet ei-fyysisen puolen tunnistamisen myönnytyksen tekemisenä lääkärinä? Jos olisit ainoa näkevä lääkäri praktiikallasi, tekisikö näkökykyysi luottaminen myönnytyksiä sen työn osalta, mitä teet ei-näkevien työtovereidesi kanssa? Paremminkin se olisi suuri siunaus praktiikalle. Sinun ei tarvitsisi kertoa heille askel askeleelta, miksi teet havaitessasi sen, mitä he eivät pysty havaitsemaan. Sinun täytyy seurata niitä tarpeita, joita aistit potilaassa.
 
Menneisyydessä aistimasi ongelmat tulivat enimmäkseen siitä, että tietoinen mielesi halusi selityksen sille, mitä sellaista teit, mikä ei ollut tulosta tietoisesta tietämyksestäsi. Jos joku toimii, onko välttämätöntä tietää, miksi se toimii? Pystytkö selittämään sähkön ja sen, miten se valaisee hehkulampun? Jos et ymmärrä kaikkia lampun osia, aiotko pysyä pimeässä?
 
Se on totta, mitä olet kuullut sienenä olemisestasi. Silloin kuin olet täysin auki kaikelle huoneessa, imet kaiken, ellet suodata ja/tai estä sitä tulemasta sinuun. Tämä voidaan tehdä käyttämällä tahdonilmaisua. Silloin kun lähestyt jotain tilannetta, sano jotain sellaista maailmankaikkeudelle kuin "Haluan tuntea tätä energiaa vain niin, että voin auttaa tätä potilasta. Minun ei tarvitse tuntea hänen perheensä ahdistusta. En halua myöskään sen tulevan osaksi minua."
 
Se riippuu sinusta, käytätkö kykyjäsi. Sinulla on täydellinen valinnanvapaus. Päätös käyttää kaikkea tai tukkia kaikki on täysin sinun. Mikään ei ole oikein tai väärin ja voit muuttaa mielesi koska tahansa. Sinusta tulee fantastinen lääkäri.

 
Kysymys:
Minulla on erittäin voimakas tunne erästä naimisissa olevaa miestä kohtaan. En voi lakata ajattelemasta häntä. Teimme aiemmin töitä yhdessä ja asuimme samassa kaupungissa. Siirryin eteenpäin ja muutin elämääni - vaihdoin työtä ja muutin toiseen kaupunkiin kauas hänestä, mutta ajattelen edelleen häntä koko ajan. Minulla on Reiki-master, joka sanoo, että tämä mies on elämäni rakkaus ja että minun on tuotava hänet valoon. Mies on naimisissa ja odottaa toista lasta ja ajattelin, ettemme tapaa enää toisiamme. Sitten menin erääseen kongressiin ja hän oli siellä. En tiennyt siitä. Kun näin hänet, hän katsoi minua eikä tervehtinyt - hänen oli juostava pois. Hän on nyt kaukana minusta. Haluaisin tietää, miten tuon hänet valoon. Pysymmekö yhdessä, kuten Reiki-masterini ja toinen henki sanoo minulle? Onko minun uskottava heitä? Onko minun oltava kärsivällinen? Rakastan miestä todella. Onko jokin tapa unohtaa hänet? - ADL, Brasilia
 
Vastaus:
Sinun ei tarvitse tehdä mitään, mitä joku toinen sanoo sinulle. Sieluna jolla on fyysinen kokemus (ihmiselämä), sinulla on täydellinen vapaus valita kaikki, mikä vaikuttaa sinuun. Olet löytöretkellä sen osalta, miksi päätit tulla maan päälle. Se on yksinäinen matka siinä mielessä, ettei kukaan voi vaikuttaa siihen, mitä haluat kokea. Niin on tilanne myös tämän miehen osalta. Kukaan, sinä tai kukaan muu, ei voi saada häntä tekemään mitään, mitä hän ei valitse. Tämä merkitsee sitä, ettei kukaan voi laittaa ketään menemään valoon, ellei hän itse valitse sitä. Tiedoksesi, tämä mies ei ole pimeydessä.
 
Toiset aistivat sen ympärilläsi, että keskityt tähän mieheen. He tuntevat omistautumisesi siihen, että muodostat jonkinlaisen liiton teidän kahden välille. Tämä on johtanut heidät uskomaan, että tämä mies on elämäsi rakkaus, koska energia on niin voimakasta. Olet vakuuttanut itsesi siitä, että hän voisi olla se rakkaus, mitä sinulla ei ole, mutta se johtuu muiden ehdokkaiden puutteesta.
 
Hän ei tunne mitään sinua kohtaan. Hän on onnellisesti naimisissa ja hyvin rakastunut ja sitoutunut perheeseensä. Sinä tunnet vastaavaa kuin rakastuminen luokan suosituimpaan poikaan. Uneksit yhdessä olemisesta, kun olet masentunut ja yksinäinen, ja tämä saa tuntumaan vieläkin todellisemmalta sen, että kuulutte yhteen.
 
Et ole siirtynyt eteenpäin, vaikka sanot. Olet jatkanut kuluvan ajan laskemista, mutta olet jähmettynyt ensimmäiseen hetkeen, jolloin saatoit nähdä itsesi tämän miehen sylissä. Olet kirjoittanut kokonaisen näytelmän haluamastasi elämästä ja käynyt vuorosanasi läpi uudestaan ja uudestaan. On aika kirjoittaa uusi näytelmä, missä on uudet näyttelijät.