Kysymyksiä mestareille, kesäkuu 2008


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.themastersofthespiritworld.com
Kesäkuussa 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine ja pieni tarkistuksia tehnyt Matti
 

Kysymys:
Mestarit, miksi en pysty olemaan väkijoukossa? Huomaan, että ihmiset ympärilläni tekevät asioita, joita en voi sietää. Ne ovat asioita, joita en itse koskaan tekisi, ja melkein moitin noita "roistoja". Miten minun pitäisi käsitellä näitä tilanteita?
 
Vastaus:
Monissa menneissä elämissä olit auktoriteettiasemassa - poliisi, vanginvartija, konduktööri. Kaikissa näissä tapauksissa sinulla oli asema, muttei todellista valtaa toimeenpanna niitä sääntöjä ja määräyksiä, joiden noudattaminen sinun odotettiin varmistavan.
 
Nämä tilanteet saivat sinulla aikaan äärimmäisen turhauttavia aikoja. Sinua rangaistiin tai nuhdeltiin säännöllisesti, jos ne joita sinun oli määrä ohjata, eivät tehneet pyyntöjesi mukaisesti. Mitä turhautuneemmaksi tulit, sitä hyökkäävämmäksi kohteesi tulivat - ja sitä enemmän sinua rangaistiin.
 
Näet tässä elämässä jokaisen tilanteen toistuvana testinä siitä, pystytkö tekemään työsi. Koska et ole oppinut missään noista elämistä, että on mahdotonta saada ketään tekemään sitä, mitä he eivät halua tehdä, jatkat yritystä olla hallinnassa. On aika hyväksyä, että hallinta on pelkästään harhaa. Sinun on hyväksyttävä, että jokaisella sielulla on oma polkunsa ja omat oppituntinsa opittavana.
 
Luovu tarpeesta olla vastuussa muista. Hyväksy vastuu omista oppitunneistasi, opi ne ja siirry sitten eteenpäin.

 
Kysymys:
Mestarit, minulla on sellainen tunne, ettei minun pitäisi olla nykytalossani. Siinä tuntui olevan kaunista energiaa, kun muutimme, mutta nyt minusta tuntuu siltä, että ympäröivä alue on "mätänemässä" ja negatiivisuus hiipii sisään, ja jos en lähde, sairaudet lisääntyvät. Ovatko havaintoni oikeita? Mitä minun pitäisi tehdä?
 
Vastaus:
Kuten kaikissa elämän oppitunneissa, sinulla on vapaus valita, miten haluat kokea ne. Olet hyvin herkkä energioille ja kun aika kuluu, tuon herkkyys lisääntyy. Voit nyt alkaa havaita energia-aaltojen olemattomia määriä ja ne alkavat vaikuttaa kehoosi.
 
Kun muutit nykytaloosi, ainoa läsnä oleva energia oli maan energia ja aikaisempien asukkaiden rauhallisuus. Sinä aikana kun olet ollut talossa, naapurustoosi muuttaneet ovat muuttaneet ja tahranneet tuota rauhaa vihalla ja laittomuuksilla.
 
Nykynaapurustosi on valmis tulemaan jengisodan keskukseksi. Kauniin talosi näköpiirissä käydään huumekauppaa. Jos jäät tähän taloon, jäät periaatteessa oman linnasi vangiksi. Voit jäädä ja kokea tämän jos haluat, mutta et ole valamistanut sitä oppitunniksi tähän elämään.
 
Jos haluat elää kodissasi tarvitsematta hallita ulkopuolisia energioita, sinun on muutettava. Sinun täytyy olla maaperällä, missä virtaa vesi, mikä edistää jatkuvaa energiakasvuasi. Virtaus mahdollistaa ulkoisten vaikutusten huuhtelemisen pois ja jäljelle jää vain oma havaintotapasi.
 
Kysymys:
Mestarit, olen aloittamassa kohta collegen eikä minulla ole aavistustakaan siitä, mikä pääaineeni pitäisi olla. Sahaan edestakaisin. Minusta tuntuu, että minun pitää kokeilla kaikkia mahdollisuuksia. Olen miettinyt olisiko minulle parasta mennä paikalliseen collegeen kunnes tiedän, mitä haluan, vai pitäisikö minun mennä johonkin yliopistoon. Voitteko antaa minulle neuvoja?
 
Vastaus:
Tiedät, että vastauksemme ensimmäinen osa on, että sinulla on valinnanvapaus tehdä sitä, mikä tuntuu sinusta parhaalta - mutta meidän on sanottava se. Kun se on sanottu, meillä on joitain ajatuksia jaettavaksi kanssasi.
 
Kummassakin ympäristössä pystyt kokeilemaan kaikkia mahdollisuuksia. Katsotaanpa siis merkittäviä eroja. Olet "ihmisihminen" ja kukoistat ympäristössä, missä voit todella tutustua luokkatovereihisi. Paikallisessa collegessa useimmat ovat osa-aikaisia opiskelijoita, joiden tarkoitus on päästä eteenpäin  siitä työstä, missä he parhaillaan ovat. He eivät pysy maisemissa tutustumassa luokkatovereihinsa. Yliopistoissa, joissa suurin osa oppilaista asuu, vietät koko vuorokauden heidän kanssaan ja saat todella tutustua heihin sekä akateemisissa että sosiaalisissa tilanteissa.
 
Perheesi on hyvin yhteenpunoutunut ja se käy tällä hetkellä läpi muutosprosessia. Jos pysyt kotona, huomiosi kiinnittyy perheesi energiaan oman kehityksesi sijasta. Silloin sinulla ei ole ollut tilaisuutta olla täysin vastuussa jokaisesta liikkeestäsi, mutta se on mahdollista jos siirryt opiskelupaikkaa, jossa olet poissa kotoa suurimman osan ajasta.
 
Jos tunnet, että sinun on tärkeää olla läsnä perhettäsi varten, paikallinen college antaa siihen mahdollisuuden. Perheesi ehkä hyötyisi mukanaolostasi, mutta se ei välttämättä tarvitse sitä. Pysyminen lähellä kotia antaa hitaamman ja lempeämmän siirtymän itsenäisyyteen.
 
Luotamme siihen, että tämä keskustelu antaa sinulle ajatuksia mahdollisista poluista. Muista, ettei kumpikaan tie ole oikein tai väärin. Sinun on valittava se mikä tuntuu mukavimmalta sinulle - ja vain sinulle.

 
Kysymys:
Mestarit, pikkusiskollani on diagnosoitu skitsofrenia. Hän puhuu aina näkymättömistä olennoista, joita hän kutsuu enkeleiksi. Niistä näyttää olevan valtavaa lohtua hänelle. Minut yllätti todella, kun hän nappasi käteensä yhden metafyysisistä kirjoistani, jossa puhutaan ihmissielusta filosofiselta ja henkiseltä pohjalta, eikä hän ainoastaan pystynyt selittämään minulle kirjan ajatuksia, vaan hän myös ylitti paljon sen, mitä oli kirjoitettu. Kysyin häneltä, mistä hän oli oppinut niin paljon sielusta ja siitä, keitä olemme sieluina, ja hän vastasi, että hän ja hänen enkelinsä käyvät jatkuvia keskusteluja tästä aiheesta. Mikä on teidän näkemyksenne?
 
Vastaus:
Fyysisen olennon ollessa sellaisessa tilassa kuin skitsofrenia hän voi usein pysyä erossa fyysisestä olemuksestaan. Tuossa tilassa hän on tietämätön normaaleista fyysistä rajoistamme - hän pystyy ulottumaan energiavärähtelyihin yli normaalisti hyväksyttyjen rajojen. Korkeammassa värähtelyssä hän pystyy vapaasti keskustelemaan siellä asuvien sielujen kanssa. (Tätä mielellään kutsumme Kodin piiriksi.)
 
Sisaresi viettää osan ajastaan kommunikoiden enkelien ja mestarien kanssa ja se tuntuu hänestä täysin normaalilta. Hän on myös yllättynyt siitä, että toiset eivät pysty yhtymään näihin keskusteluihin. Tässä yhteydessä hän on kuin hyvin syvässä meditaatiossa. Hän saavuttaa hiljaisuustason, jonka joogit ja munkit saavuttavat vasta vuosien harjoittelun jälkeen.
 
Olet aina ollut tietoinen sisaresi ylivoimaisesta älykkyydestä ja häntä motivoivasta uteliaisuudesta. Hänestä on täysin järkevää tutkia kaikkia elämän ja elämisen olosuhteita - sekä fyysisenä olentona että energeettisenä sieluna.
 
Hän on sisaresi voidakseen olla oppaanasi informaatiossa, joka koskee omaa henkistä kasvuasi. Hän pystyy vastaamaan kaikkiin noihin kysymyksiin, joita sinulla on. Kysy vain häneltä.

 
Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut tiettyjä kipuja ja särkyjä jaloissani. En osaa yhdistää niitä mihinkään erityiseen, mitä olisin tehnyt tämän epämukavuuden saavuttamiseksi. Ennen minulla oli tapana tukahduttaa fyysinen kipu ja vain mennä eteenpäin. Nyt näytän kykeneväni tuntemaan kehossani kaikenlaisia asioita, joista en ennen ole ollut tietoinen. Mitä minulle tapahtuu?
 
Vastaus:
Mielen on aina mahdollista torjua kehon ongelmat ja siten aiheuttaa sille vahinkoa. Sinulle on aina kerrottu, ettei voi saavuttaa mitään ilman kärsimystä, ja siksi olet kieltänyt minkään olevan vialla. Tavoitteesi oli pitää normaalina sitä mitä yhteiskuntakin.
 
Kun kehosi oli nuorempi ja vahvempi, se pystyi kestämään paljon väärinkäyttöä ilman pysyvää vahinkoa. Vanhetessaan keho se ei enää pysty uudistumaan ja korjaamaan niin helposti pieniä revähdyksiä ja rasituksia. Tässä vaikuttaa myös sen henkinen hyväksyntäsi, että olet vastuussa itsestäsi, myös kehostasi.
 
Kun kykenet tuntemaan oman sielusi energian, sinulle avautuu uusia aistimuksia siitä rakenteestasi, joka sisältää sielusi ja kehosi. Se on itsesi ohjaamisen säätelyn tärkeä puoli. Pyrkimyksilläsi ja kyvylläsi ilmentää muutoksia voit ohjata korjautumista jos tiedät, mikä on rikki.
 
On tärkeää tehdä ajoittain inventaario fyysisistä välineistäsi. Ovatko lihakseni oikeassa vireessä? Pystyykö ruuansulatukseni käsittelemään saamansa ravinnon? Onko kehoni oikein nesteytetty? Mitä voin tehdä taatakseni, että sielullani on jatkossakin vaatteet?

 
Kysymys:
Mestarit, minulle näyttää olevan vaikeaa meditoida. Ollessani ryhmässä minun on helpompi ylläpitää vakaa polku ajelehtimatta ympäriinsä. Mutta kun olen yksin, en ainoastaan ajelehdi vaan myös "menetän tajuntani" lyhyeksi ajaksi aina silloin tällöin. Mitä tapahtuu? Voiko tämä keskeytynyt meditointi korvata jatkuvan hiljaisuuden henkisen kasvun mahdollistamiseksi?
 
Vastaus:
Taputamme sinulle, että olet tunnistanut meditoinnin yhdeksi työkaluksi mahdollistamaan henkistä kasvua. Silloin kun ihmiset pystyvät sulkemaan pois yhteiskunnan ja oman egonsa päivittäiset häiriötekijät, he pystyvät kommunikoimaan sielunsa kanssa ja hakemaan sitä viisautta, mitä he ovat ansainneet aiemmissa elämissä.
 
Kokemuksesi helppoudesta ryhmässä on alkua kohoamiseen päivittäisten häiriötekijöiden yläpuolelle ja egon yläpuolisen energiatason saavuttamiseen. Aluksi voi olla vaikeaa mennä sinne yksin, mutta se on vaivatonta ryhmäenergiassa, jossa jokainen antaa oman osansa kokonaisenergiaan.
 
Kun on kokenut ryhmässä riittävän määrän matkoja korkeammalle tietoisuustasolle, on yleensä yksinkertaista saavuttaa nuo korkeudet yksin. Toistuvat vierailut tähän tilaan osoittavat oppaillesi ja muille henkisille ystävillesi halusi oppia heiltä ja kerätä aiempaa tietoa...
 
 
Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut vaikeuksia asettua johonkin työpaikkaan. Asun nyt Los Angelesissa ja teen vähän mallin töitä ja näyttelen, mikä on intohimoni. Töiden välillä elätän itseni tarjoilijana. Käydessäni New Yorkissa minulla oli jatkuvana virtana tarjoilijan hommia ja ansaitsin hyvin. Kysymykseni on: puhuin agentilleni Los Angelesissa ja hän sanoi, ettei minulle ole ollut paljon töitä viime aikoina, koska näytekirjani on epäjärjestyksessä ja vanha. Hän voi antaa minulle tarvittavat kontaktit, jotta alkaisin saada töitä, ja hänellä on myös jotain kontakteja New Yorkissa, jos muutan sinne. Mitä minun pitäisi tehdä?
 
Vastaus:
Ensinnäkin sinun on oltava rehellinen itsellesi. Sinulla on unelmana olla huippumalli ja näyttelijä, mutta et usko olevasi riittävän hyvä. Olet antanut näytekirjasi "kuolla", koska sinun täytyisi nähdä, kuka oikeastaan olet tällä hetkellä - pelokas ja epävarma pikkupoika.
 
Ennen sinulle oli tärkeämpää pitää hauskaa. Joit liikaa ja sinkoilit juhlasta toiseen uskoen, että muodostaisit kontakteja eikä sinun tarvitsisi tehdä jalkatyötä itse. Vastikään astuit ulos juhlanäyttämöltä, koska se ei vienyt sinua minnekään. Nyt sinun on päätettävä, minne haluat oikeasti mennä.
 
Jos muutat New Yorkiin, tarjoilutyöt kattavat helposti rahantarpeesi. Uskot, että voit päästä mallihaastatteluihin päivän aikana, mutta sinun on muistettava, että aloitat tyhjästä. Kun pääset työ/rahasykliin tarjoilijana, sinulle on hyvin vaikeaa astua siitä taas ulos. Tämä ei ole oikein tai väärin, mutta sinulta vie paljon pidempään muodostaa tarvittavia yhteyksiä näyttelijän/mallin uraa varten. Mutta se antaa taloudellisen turvallisuuden tuntua.
 
Pysyminen Los Angelesissa, missä olet ollut mallina ja näyttelijänä mainoksissa jonkun verran, antaa sinulle oven ammattiin, joka on jo auki. Ensimmäinen askeleesi on muodostaa itsestäsi myyntikelpoinen näkemys näytekirjasi avulla. Tee töitä agenttisi kanssa tietäen, että olet nyt valmis siirtämään bilettämisen sivuun ja olet tosiaan vakavissasi. Sinulla on jo kontakteja saada rahaa ravintoloista ja baareista, kunnes sinut löydetään.
 
Tärkeintä on luottaa itseesi ja kykyysi käyttää hyvää ulkonäköäsi elannon hankkimiseen valitsemassasi ammatissa. Valinta on sinun - itään tai länteen riippuen siitä, miten nopeasti haluat kasvaa perustuen luottamukseen, mitä sinulla on itseesi ja kykyihisi.