Kysymyksiä mestareille, marraskuu 2008

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.themastersofthespiritworld.com
Marraskuu 2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
 
Kysymys:
Mestarit, olen miettinyt erästä asiaa parantamisessa: mitä eroa on siinä, että menen parantajalle tai otan asiat omiin käsiini menemällä makuulle ja pyytämällä oppaitani parantamaan minua? Olen saanut parannusta kummastakin lähteestä. Tiedän, että jokainen parantaja on erilainen, mutta onko siitä hyötyä, että teemme tuon ponnistuksen ja menemme parantajalle? Mitä osaa aikomus esittää? Ovatko oppaani parantaneet minua, silloin kun en ole edes pyytänyt?
 
Vastaus:
Parantamiseen liittyy monia asioita. Yleisesti ottaen tuo sana merkitsee kehon tasapainottamista jonkinlaisesta vaivasta tai sellaisen esteen purkamista, mikä estää energiaa virtaamasta kehon läpi. Näitä tilanteita tapahtuu kehossanne monista syistä ja tapahtumissyy antaa teille ratkaisun niiden poistamiseen.
 
Silloin kun sielu päättää tulla maan päälle, olemaan positiivis-negatiivisessa kaksinaisuudessa, sen aikomuksena on kokea tiettyjä oppitunteja. Moniin näistä sisältyy työskentelemistä kehon tasapainottomien tilojen kanssa. Esimerkkinä voisi olla vakava sairaus, mikä testaa luottamusta itseenne, uskomuksianne Lähteestä ja esittelee monimutkaisia elämäntilanteita perheen ja ystävien kanssa.
 
Halvaantuminen on voinut olla valintanne nähdä, pystyisittekö löytämään itseluottamusta ja -arvostusta. Teidän pitäisi olla myös haavoittuva ihmisenä ja kyetä pyytämään apua tarvittaessa. Kaikki nämä ovat hyvin tärkeitä ja yleisiä oppitunteja sielulle. Jos parannatte itsenne halvauksesta, ennen kuin olette kokeneet halutut oppitunnit, teidän on toistettava ne toisella tavalla tai toisessa elämässä.
 
Yllä mainitun esimerkin kaltaisissa tilanteissa parantava energia ei ehkä paranna sitä, minkä näette ongelmaksi - halvaantumista - mutta se voi auttaa sielunne matkaa auttamalla teitä näkemään ja oppimaan aiotut oppitunnit. Silloin kun aikomuksenne on korjata ongelma, parantaminen voi tasapainottaa fyysisen ongelman tai auttaa teitä näkemään ongelman energeettisen syyn. Mentäessä pidemmälle on sitten mahdollista tasapainottaa fyysinen ongelma, kun olette oppineet oppituntinne.
 
Kysymyksesi olettaa, että sielusi oppituntina on käyttää aikomusta ilmentämään tasapainoinen keho koko ajan. Jokaisella pyynnöllä, aikomuksella ja keskittymisellä ongelmaan on jokin vaikutus, muttei aina siihen, minkä ajattelet eniten tarvitsevan työtä. Energiaa voi kanavoida yksilö ja sen voi moninkertaistaa taitava parantaja tai oppaiden apu. Oppaat eivät koskaan vain astu sisään. Olet ehkä konsultoinut heitä toisessa ongelmassa, fyysisen ongelmasi varsinaisessa syyssä ja he ovat auttaneet fyysisen tasapainon kanssa, koska et enää tarvitse vaivaa suoritettuasi loppuun oppitunnin. Tässä vallitsee valinnan vapaus.

 
Kysymys:
Mestarit, olen huolissani tyttärestäni. Kahta lasta kasvattavana yksinhuoltajaäitinä minulla on ollut suuria haasteita. Poikani on kova tekemään työtä ja auttaa pikkusiskon kanssa. Tämä on juuri täyttänyt 18 vuotta ja hän on elämäntyyliltään gootti. Hän tekee kokopäivätyötä ja käy collegea, mutta hänellä on aina vaikeuksia työssä ja hän kulkee väärän porukan kanssa. Olemme kohta menossa oikeuteen hänen rattijuopumussyytteensä vuoksi. Päätyykö hän vankilaan? Mitä voin tehdä hänen auttamisekseen?
 
Vastaus:
Tyttäresi kapinoi täysillä sinua ja yhteiskuntaa vastaan, joka antoi hänen kasvaa hajonneessa perheessä. Koska sinun on ollut pakko tehdä paljon töitä maksaaksesi laskut, pojastasi on tullut mies taloon ja isähahmo tyttärellesi. Valitettavasti hänkin oli paljon poissa, koska hän aloitti työnteon nuorena auttaakseen selviytymisessä. Tyttö rakastaa häntä kovasti, mutta toiset sanovat hänelle, että koska tämä on vain hänen veljensä, hänen ei tarvitse totella.
 
Ystävistä on tullut tytön perhe. He antavat hänen elämäänsä säännöt, mitkä hän on tähän saakka tyytyväisenä hyväksynyt. Tämä rattijuopumussyyte on todella kääntänyt hänen päänsä ympäri. Poliisien suorittama käsirautoihin laittaminen ja asian käsittely, mikä ei ollut myöskään kovin ystävällistä hänen uudelta perheeltään saaman asenteen vuoksi, on ollut hänelle herätys.
 
Nyt on aika, jolloin hän auliisti kuuntelee sinua elämäänsä koskevissa valinnoissa. Kommentit kunnollisesta ulkonäöstä oikeudessa osoittamaan asiaankuuluvaa kunnioitusta tuomaria kohtaan, sallii sinun saada hänet pois goottivaatteista ja -meikistä. Hän ei halua viettää yhtään aikaa vankilassa, mutta niin tapahtuu, jos hän säilyttää tavanomaisen välinpitämättömän asenteensa valtavirtayhteiskuntaa kohtaan.
 
Tämä tilanne antaa hänelle tilaisuuden päästä "interventio-ohjelmaan", missä hän voi oppia säännöt yhteiskunnan odotuksista nuorelle naiselle. Hän on vastaanottavainen uudelle informaatiolle, mikä tulee auktoriteettihahmoilta, jos se pitää hänet pois vankilasta. Valinnat joita hän tekee ja maallinen rangaistus jonka hän saa, riippuvat täysin hänestä.
 
Sinulla on nyt hänen koko huomionsa. Käytä tämä tilaisuus opettaaksesi hänelle valinnan vapautta. Jos hän edelleen päättää näyttää halveksuntaa yhteiskuntaa kohtaan, hän kärsii seuraamuksista vankilassa, yhteiskuntapalvelussa ja koeajalla - ja menettää oikeuden jatkaa ajamista. Valitan on hänen.
 

Kysymys:
Mestarit, muutama kuukausi sitten näin kiehtovan dokumentin, missä esitettiin vakuuttavia tosiasioista ja todisteita siitä, että CIA ja republikaaninen hallinto USA:ssa oli suoraan mukana suunnittelemassa terroristi-iskuja Kaksoistorneihin ja Pentagoniin. Tavoitteena oli saada aikaan tekosyy käynnistää sotakampanja Afganistanissa ja Irakissa ja saada hallintaan luonnonvaroja. Väitettiin myös iskostetun turvattomuutta ja pelkoa amerikkalaisten elämään, jotta saatiin lisää myötämielisyyttä heidän politiikalleen. Oliko CIA ja ainakin osa Amerikan hallintoa mukana 911-hyökkäyksissä? Jos näin on, miksi vain pienenpieni osa maailman väestöstä on tietoinen siitä? Mitä ovat tämän henkiset syyt?
 
Vastaus:
Nykyaikanne ihmeet eivät lopu koskaan. Jonkun on mahdollista hankkia konkreettisia todisteita mistä tahansa, mitä hän päättää vakuuttaa toisille "oikeiksi" tosiasioiksi jostain tapahtumasta. Näissä tilanteissa osa aineistoa voi olla todella totta, kun taas suuri osa tehdään tekijän halusta aiheuttaa paniikkia muodossa tai toisessa. Joskus syyllinen osapuoli kylvää vääriä todisteita kääntämään parrasvalon pois itsestään. Näillä toteamuksilla emme vahvista tai kiellä vaikutelmaa, minkä tämä ohjelma jätti sinulle. Tunnemme, että kaikkien sielujen on tärkeää avautua totuudelle, jonka he haluavat hyväksyä. Jos teidän tarvitsee tutkia jotain elämän oppituntienne loppuunsaattamiseksi, keinot siihen esitellään teille.
 
Useimmat ihmiset haluavat saada jonkun syytettäväksi peloistaan ja kurjuudestaan. Joidenkin ihmisten on saatava selitys kaikkeen, mikä tulee heidän tietoisuuteensa. Sielut henkisen heräämisen polulla ovat tietoisia ympärillään tapahtuvista asioista ja voivat kysellä tapahtumia tukevista tekijöistä, mutta sitten he käyttävät kaiken informaation sen arvioimiseksi, miten se auttaa itsensä ymmärtämisessä.
 
Kaikki ihmisten välinen vuorovaikutus planeetallanne tapahtuu ainoastaan sallimaan jokaisen oppia oppitunteja. Voi olla kiehtovaa katsella oppitunteja, joita toiset toteuttavat, jotta voitte päättää, onko se oppitunti, jota haluatte kokeilla joku kerta nähdäksenne, minkä viisauden se kertoo. Havaintojen käyttäminen tyrmistyksen tuntemiseksi on pätevä elämänoppitunti, kuten on myös suora osallistuminen uhrina tai hyväksikäyttäjänä olemiseen.
 
Pelot joita teillä on jossain elämässä, ovat suuntaviittoja valitsemiinne oppitunteihin. Jos jostain tapahtumasta joka liittyy kontrollointiin, syyttelyyn, pettämiseen tai muuhun voimakkaaseen tunnereaktioon, tulee teille pakkomielle, se on ehdottomasti yksi oppitunneistanne. Menkää tuntemuksiinne tuon tunteen ympärillä ja kaivakaa, missä sen alkuperä on alitajunnassanne. Tuossa kohdassa sisällänne on kaiken energeettisen viisauden ja ymmärryksen keskus.
 

Kysymys:
Mestarit, olen ollut yksiavioisessa, saman sukupuolen suhteessa kymmenen vuotta. Kumppanini ja minä omistamme yhdessä asunnon. Minä olen bilettäjä, kun taas kumppanini on enemmän kotona viihtyvää tyyppiä, vaikka onkin sosiaalinen. Hän on aina tehnyt pitkää päivää töitä ja herännyt ja mennyt nukkumaan varhain. Hän ei ole koskaan vaatinut minua pysymään kotona, kun hänen täytyy nukkua. Ongelmani on, että ole hyvin innostunut uudesta miehestä, joka on tullut elämäämme. Hän erosi jostakusta eikä hänellä ollut paikkaa missä asua, joten kutsuimme hänet vierashuoneeseemme. Tunnen nyt vetoa häneen, vaikka edelleen rakastan kumppaniani. Tämä ystävä juhlii kanssani, kun kumppanini nukkuu. Mitä minun pitäisi tehdä?
 
Vastaus:
Jos pyydät lupaa suhteeseen kaverisi kanssa, emme tee päätöstä puolestasi. Sinulla on vapaa valinta siihen, miten elät elämääsi. Et esittäisi tätä kysymystä, jos tilanne ei vaivaisi sinua. On aika olla rehellinen itsellesi.
 
Pitkään sinua on vaivannut, ettei kumppanillasi ole samoja kiinnostuksen kohteita eli hän ei juhli, mikä ottaa suuren osan vapaa-ajastasi. Hän ei ole koskaan kieltänyt sinulta oikeutta siihen eikä ole yrittänyt kontrolloida sinua mitenkään. Tunteesi tätä uutta ystävää kohtaan liittyvät paljon juomis- ja pelaamiskaveruuteen. Kun tullaan päivittäisiin toimiin, kotitöihin, ruuanlaittoon, pyykinpesuun, niin kumppanisi on aina paikalla ja tekee enemmän kuin oman osansa.
 
Etsitkö leikkikaveria vai mietitkö kumppanin vaihtamista? Jos kyse on vain leikkikaverista ja rakastat edelleen kumppaniasi, puhu tilanteesta hänen kanssaan. Kumppanisi on hyvin intuitiivinen ja tietoinen myllerryksestäsi, vaikkei sen koko syystä. Hän tietää, että sinulla on tarpeita, joita hän ei halua tyydyttää - hän haluaa vain parastasi.
 
Jos sielusi etsinnässä huomaat kasvaneesi yli kumppanistasi ja sinun tarvitsee siirtyä eteenpäin, puhu reilusti hänen kanssaan myös siitä. Jos jätät asiat nykyiselleen, käytät hyväksi kumppaniasi. Kerro hänelle ongelmistasi ja anna auttaa sinua tekemään valinta - hän ansaitsee sen sinulta.
 

Kysymys:
Mestarit, olen aivan suunniltani huolesta. 20-vuotias poikani on tyttöystävälleen pian syntyvän vauvan isä. Minusta tuntuu, että hänestä on tulossa meihin nähden hyvin salamyhkäinen. Hänen piti olla koulussa, mutta saimme tietää eräältä hänen ystävältään, että hän keskeyttänyt. Hän on tulossa kotiin tänä viikonloppuna mennäkseen vauvan äidin kanssa ultraäänitutkimukseen. Hän on sanonut tytölle käyvänsä läpi Lamaze-koulutuksen tämän kanssa. Minulla on ollut ennakkoaavistuksia, että hän satuttaa jotakuta tai että saan puhelun hänen kuolemastaan. Onko minulla mitään pelättävää? Onko hän vaarallinen? Pitäisikö minun kannustaa häntä naimisiin vauvan äidin kanssa?
 
Vastaus:
Sinun ei tarvitse huolestua pojastasi. Pelkosi ja hänen kuolemisensa liittyvät siihen, että pikkupoikasi kuolee ja katselet miehen ja isän syntymistä. Hän on päättänyt keskeyttää koulun päästäkseen töihin ja odottaa näkevänsä, mitä tapahtuu vauvan synnyttyä. Hän haluaa olla hyvä isä.
 
Hyvänä isänä oleminen ei kuitenkaan mitenkään liity avioliittoon ryntäämiseen. Tämä on päätös, jonka vain hän voi tehdä. Vauvan äiti on hyvin kontrolloiva ja manipuloiva yksilö ja poikasi on tullut siitä tietoiseksi. Hän käy läpi kokonaista "mitä jos" -kysymysten sarjaa tällä hetkellä. Hän ei halua tehdä mitään liikkeitä, jotka vaarantavat hänen tulevaisuutensa. Hän haluaa edelleen palata kouluun ja valmistua. Anna hänelle tilaa tehdä omat päätöksensä käyttäen omaa valinnanvapauttaan.
 
Äitinä haluat huolehtia lapsestasi ja varmistaa, ettei häntä satuteta. Se ei ole aina mahdollista. Hän määritteli elämänoppituntinsa ennen tänne tuloaan ja toteuttaa niitä tällä hetkellä. Anna hänen saada koko se kokemus, mitä hän etsi.
 
Ole vakuuttunut siitä, että hän on vauvan elämässä yhtä paljon mukana kuin kuka tahansa muu biologinen isä, joka rakastaa lastaan. Hän on muodostanut yhteyden tuohon lapseen, mikä on toinen syy hänen lähtöönsä koulusta - ollakseen lähellä äitiä. Hän haluaa ylläpitää yhteyden. Hän on tietoinen siitä, että äidin vanhemmat syyttävät häntä eivätkä pidä häntä riittävän hyvänä tyttärelleen. Hän saattaa tarvita sinulta apua tuon energian käsittelemisessä.

 
 
Kysymys:
Mestarit, tyttäreni uskoo, että ollessaan 8-vuotias hän käveli puuoven läpi avaamatta sitä. Hän vain päätyi oven toiselle puolelle. Tuolloin hänellä oli puulaatikko päänsä päällä. Voin ymmärtää, miten hän ehkä kulki itse oven läpi, mutta onko mahdollista viedä puulaatikko mukanaan?
 
Vastaus:
Kaikki fyysinen koostuu aina pienenpienestä kiinteästä energiamassasta, joka pyörii toisen pienenpienen kiinteän massan ympärillä. Näette pyörivän massan kiinteänä. Esine joka muodostuu miljardeista tällaisista atomeista, nähdään läpipääsemättömänä. Uskomusjärjestelmänne kertoo teille, että yhden kiinteäksi uskotun massan läpi ei voi mennä toinen kiinteäksi uskottu massa. Melkein kaikki hyväksyvät tämän tosiasian.
 
Sellaisen joka uskoo, että aine on enimmäkseen tyhjää tilaa, on mahdollista manipuloida kahta kappaletta niin, että ne kulkevat toistensa tyhjien tilojen läpi. Esimerkiksi stressaavista ajoista selviytyminen voi yllyttää ylittämään sisäänrakennettuja uskomusjärjestelmiä. Halutessaan mennä jonkin eteen äkkiä ilmestyneen kiinteän massan läpi ihminen voi löytää yhtäkkiä itsensä - ja joskus moottoriajoneuvonsa - toiselta puolelta sen sijaan, että olisi törmännyt puuhun, hirveen, kivenjärkäleeseen tai toiseen ajoneuvoon. (Myös enkelit voivat auttaa tällaisessa tilanteessa esimerkiksi onnettomuuden uhatessa, jos se on karmallisesti sallittua. Huomattavaa on, että oma tai toisen rukous voi myös muuttaa nopeasti olosuhteita. - Matti)
 
Tyttäresi ei erityisesti ajatellut kulkevansa oven läpi, vaan oli hyvin meditatiivisessa tilassa. Hän ei yrittänyt järjestellä molekyylejään, vaan ainoastaan jatkaa matkaansa. Hänen tiedostamaton itsensä ei halunnut vahingoittaa fyysistä kehoa, joten se järjesti olosuhteet niin, että energiat kulkivat toistensa läpi. Kun tyttäresi energia järjestettiin, sama tapahtui myös laatikolle hänen päänsä päällä.