Kysymyksiä mestareille 28.7.-4.8.2010

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
28.7. - 4.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Kysymys:
Mestarit, kommentoisitteko vitamiinien, mineraalien ja yrttilisäravinteiden käyttöä? Toisinaan minua opastetaan käyttämään tiettyjä lisäravinteita ja ne todella näyttävät auttavan kehoani. Nyt huomaan ottavani aivan liian monia aineita, mutten ole lakannut ottamasta niitä, kun kehoni pärjää hyvin niiden kanssa. Uskon, että periaatteessa ihmiskeholla on kapasiteettia parantaa ja tasapainottaa itsensä riippumatta siitä, mitä siihen laitamme. Mihin meidän pitäisi vetää raja lisäravinteiden antamisen ja sen välillä, että kehon annetaan tasapainottua itse? Minusta siinä ei ole järkeä, että meidän pitää ottaa "ylimääräisiä" aineita tai noudattaa erikoisruokavaliota. Minusta kaiken pitäisi olla helpompaa ja meidän pitäisi vain jatkaa elämää ja olla kiinnittämättä suurta huomiota kehoon. Otanko teidän mielestänne liikaa eri aineita vai tarvitaanko niitä minun tapauksessani? Jos muuttaisin uskomusjärjestelmääni, tarvitsisinko vähemmän lisäravinteita? -Maria, Australia
 
Vastaus:
Kysymyksesi puhuu vallitsevasta ristiriidasta siinä, mihin haluat uskoa ja mitä toiset ovat kertoneet sinulle. Ellet saa yliannostusta, keho tuntee olonsa paremmaksi lisäravinteiden kera - vitamiinit, mineraalit ja yritit ovat kaikki lisäravinteita. Toisin kuin ylisyönnin osalta, ylimääräinen kulutus ei tässä johda huomattavaan painonnousuun - jos johtaisi, et epäröisi määrän vähentämistä.
 
Jos fyysinen keho saa tasapainoisesti hedelmiä, vihanneksia, viljaa ja lihaa, se ei tarvitse mitään lisäravinteita, ellei se taistele jotain sairaustilaa vastaan, mikä voi hyödyntää lisäavun. Siinä tapauksessa lisäravinteet voivat olla kuin antibiootteja. Keho ei voi tasapainottaa itseään, jos siltä puuttuu jokin tarvittava aine.
 
Uskomusjärjestelmäsi "vaatii" sinua ottamaan monia lisäravinteita tällä hetkellä. Pitäisi muuttaa ajatteluasi tapojesi muuttamiseksi. Otat monia aineita, joita et tarvitse, ja haaskaat melkoisesti rahaa ilman mitään hyötyä.
 
On epäviisasta sivuuttaa kehosi täysin ja vain olettaa sen huolehtivan itsestään riippumatta tekemisistäsi. On tärkeää kiinnittää huomiota kehoon ja sen tarpeisiin, koska ei voi edetä elämässä, jos moottori ei toimi tai tukipilarit eivät pidä pystyssä.

 
Kysymys:
Mestarit, minusta tuntuu, etten kuulu mihinkään ulottuvuuteen täysin … ikään kuin seilaan sekä kolmannen ulottuvuuden ja ylempien ulottuvuuksien välillä. Epäilykset liittyvät nyt vuorovaikutukseen aviomieheni kanssa, joka on hyvin tukeva ja rakastava, mutta erilaiset henkiset uskomuksemme luovat etäisyyttä. Hän on upea ja rakastava ihminen ja monta kertaa tunnen syyllisyyttä, etten enää tunne samaa kiintymystä ja kiinnitä samaa huomiota häneen kuin ennen. Tunnen vetäytyväni täysin vanhasta elämästäni. Joskus mietin, jäänkö liikaa kiinni omaan henkiseen kasvuuni ja erehdyksessä sivuutan perhevelvollisuudet, joita minulla on toisia kohtaan. Mitä jos olen niin keskittynyt omaan kasvuuni ja kehitykseeni, että loukkaan heitä kaikkia tässä prosessissa? Ja viime aikoina mieleeni on tullut epäilyjä siitä, miksi edes keskityn henkiseen kasvuun niin paljon. Ja vielä, käytänkö henkisen kasvun ja löytämisen nimikettä itse asiassa kätkeäkseni jonkin syvemmän ongelman mieheni kanssa, mihin sisältyy ehkä muita kysymyksiä, jotka eivät liity lainkaan henkiseen kasvuun? - A., Singapore
 
Vastaus:
Kun kulkee henkistä polkua, seilaa kolmannen ja korkeampien ulottuvuuksien välillä. Sinulla on oltava edelleen yhteys kolmanteen, koska asustat fyysisessä kehossa ja tarvitset fyysisiä asioita ravitsemaan, vaatettamaan ja huolehtimaan siitä. Olet korkeammissa ulottuvuuksissa, koska valitset olevasi mahdollisimman paljon sieltä löytyvässä ehdottomassa rakkaudessa.
 
Silloin kun aloitetaan siirtymä useampiin ulottuvuuksiin ja vietetään enemmän aikaa kolmannen ulottuvuuden kaksinaisuuden ulkopuolella, jätetään taakse ne, jotka päättävät olla vain egon areenalla, missä he voivat "todistaa" itsensä muille jatkuvan vertailemisen avulla. Siellä hallitsee tuomitseminen. Kolmannen ulottuvuuden yläpuolella tuomitseminen putoaa pois ja arvioidaan vain sitä, tarvitseeko kokea jotain uudelleen vai onko opittu kaikki, mitä siitä pitää tietää.
 
Kasvuvauhdin on oltava henkilökohtainen päätös. Sielu tulee kehoon oppimaan omasta ehdottomasta rakkausolemuksestaan ja lopulta käyttämään entistä viisautta nykyelämässä. Jos kysyt kolmanteen ulottuvuuteen jumiutuneilta sieluilta, he sanovat, että sinun on pysyttävä heidän kanssaan. Egosi vahvistaa, että sinun on jäätävä, koska sinulla on velvollisuuksia siellä. Henkisellä tasolla ainoa velvollisuutesi on itsesi ymmärtäminen.
 
Kun ihmiset saavat lisäkoulutusta, he ovat vähemmän kiinnostuneita viettämään aikaansa niiden kanssa, jotka eivät ymmärrä niitä käsitteitä, joiden ymmärtämisyritykseen he itse käyttävät paljon aikaa - heidän on siirryttävä eteenpäin. Mutta kuten aina, sielulla on täydellinen valinnanvapaus.

 
Kysymys:
Mestarit, olen nyt naimisissa henkilön kanssa, johon sain sieluyhteyden ensitapaamisellamme. Tiesin, että olisimme ystäviä ikuisesti (olin vielä tuolloin toisen kanssa naimisissa enkä tiennyt, että meistä tulisi enemmän kuin ystäviä). Hänessä on uskomattomasti negatiivisuutta ja kyky imeä pelkällä läsnäolollaan energiaa/elämää minusta ja lähellään olevista. Teenkö sitä, mitä tarvitsee, auttaakseni hänet tämän pimeyden läpi? Toisinaan tunnen vain kadottavani itseni ja kyseenalaistan valitsemani polun. - Sharon, USA
 
Kysymys:
Nykyinen aviomiehesi on sieluryhmäsi jäsen ja olette jakaneet monia elämiä. Tunnistit hänen energiapuumerkkinsä, kun tapasit hänet ensi kerran ja se tuntui tutulta ja mukavalta. Olitte suunnitelleet tapaavanne tässä elämässä auttaaksenne tosianne oppituntien kanssa.
 
Hänen pääoppituntinsa on tunnistaa, että hän elää negatiivisuudessa ja kuluttaa paljon aikaa vetäen sitä itseensä. Hän nauttii siitä, että saa toisten olon tuntumaan yhtä pahalta, ja hän kerää niitä ympärilleen, jotka tuovat omat negatiiviset energiansa. Hän imee energiaa sinusta ja sallit hänen tehdä sen olemalla sulkematta yhteyttä, silloin kun hän iskee koukun sinuun.
 
Oppituntisi on päättää, mitä tämä elämäsi osuus on. Sinulla on kyky auttaa häntä näkemään jatkuvat negatiiviset ajatukset ja muuttamaan käyttäytymistään. Koska tämä on hänen oppituntinsa, hänen on hyväksyttävä ja ymmärrettävä, mitä hän tekee, ennen kuin hän voi tehdä päätöksen sen lopettamisesta. Hänen täytyisi oppia nauttimaan positiivisista ajatuksista ja teoista. Hänen on päästävä eroon jatkuvasta tuomitsemisestaan ja tavoistaan kontrolloida.
 
Jos et voi saada häntä näkemään muutostarvetta, ainoa valintasi on jatkaa entisellään tai jättää hänen läheisyytensä, ettet näivety. Oppituntisi on käyttää valinnanvapautta ollaksesi siellä, missä haluat olla.

 
Kysymys:
Mestarit, olen 22-vuotias college-opiskelija ja valmistun pian, mutta huomaan elämääni tunkeutuneen toivottomuuden tunteen. Olen aina halunnut tyttöystävän, mutten ole koskaan onnistunut löytämään tyttöä, joka tuntee samoin. En suorittanut loppuun high schoolia, koska minulla oli erittäin voimakkaita tunteita erästä tyttöä kohtaan, joka oli suhteessa eikä pystynyt vastaamaan kiintymykseeni. Huomaan itselläni olevan suuria vaikeuksia muodostaa suhdetta oman ikäisiini naisiin. Ajattelen, etten ehkä koskaan löydä tyttöystävää - en tunne itselläni olevan vaadittavia ominaisuuksia. Tämä saa minut kysymään, onko elämäni elämisen arvoista. Oleminen rakastavassa suhteessa toisen kanssa näyttää ainoalta elämisen arvoiselta asialta ja jos sitä ei ole, en tunne minkään muun olevan sen arvoista. Miksi olen täällä? - Lee, Uusi Seelanti
 
Vastaus:
Fyysinen rakkaussuhde on vain yksi monista syistä, joka tuo sielun maan päälle. Kun ihmiset viettävät koko aikansa etsien jotain toista, se johtuu siitä, etteivät he tunne oloaan mukavaksi itsensä kanssa eivätkä he ehdottomasti rakasta itseään sinä suurenmoisena sieluna, mitä he ovat. Sinun pitäisi ensin kysyä itseltäsi, miksi pelkäät viettää aikaa yksinäsi. Miksi et voi rakastaa ihmistä, joka olet?
 
Kyvyttömyytesi olla naisen kumppani aiheutuu siitä intohimosta, jonka tuot tilanteeseen. Joku ikäisesi kauhistuu - kuten myös sinun pitäisi - sitä kiihkeyttä, jonka liität suhteeseen. Et edes tiedä, mitä rakkaus on. Olet luonut tarpeen kuvitteelliseen asiaan. Sinulla ei ollut lapsuudessa haluamaasi joukkoon kuulumisen ja rakastetuksi tulemisen tunnetta, joten fantasioit sen saamisesta muualta. Tyttöystävä tai edes vaimo ei ratkaise välittömästi arvottomuuden ja rakastetuksi tulemisen tunnettasi.
 
Ennen kuin luovut tästä kauniista elämästä, käänny sisäänpäin ja yhdisty ehdottomaan rakkauteen, mikä asuu sielusi kanssa. Löydä, miten fantastinen sielu sinulla on. Ymmärrä, että olet Lähteen osa ja sellaisena yhtä suuri, upea ja ansaitseva kuin itse Lähde. Ennen kuin hullaannut toisesta ihmisestä, hullaannu itsesi ymmärtämisestä ja rakastamisesta. 

 
Kysymys:
Mestarit, voitteko käsitellä yksityiskohtaisesti tätä tilannetta? Yhteistyökumppanini (meditointi) haluaa kontrolloida ja johtaa ihmisiä tekemään työtä omalla tavallaan. Hän menettää malttinsa, jos he eivät kiinnitä huomiota ja noudata hänen tapaansa - hänestä tulee väkivaltainen ja uhkaava. Olen lukenut kirjan tästä käyttäytymisestä. Siinä sanottiin, että tämä johtuu hänen jumalaisen energiansa kuivamisesta ja näin hänestä tulee epävarma ja pelokas (ei riittävästi harjoitusta). Voittaakseen tämän hänen täytyy johtaa ihmiset kuuntelemaan ja kiinnittämään huomiota häneen. Näin hänestä tulee voimakkaampi ja hän saa toiset heikoiksi varastettuaan jumalaista energiaa heiltä. Näin konfliktit ja sodat alkavat. Onko hänestä tulossa henkinen vampyyri? - Wu Ming, Singapore
 
Vastaus:
Tässä tilanteessa tapahtuu kaksi asiaa. Työtoveristasi on tulossa "egoterapeutti" ja hän auttaa tätä ensimmäistä pyrkimystä harjoittamalla energiavampyrismiä. Hän tuli tähän elämään monien oppituntien kanssa. Hän työnsi ne sivuun, jotta hän voisi keskittyä meditointiin, jolloin hän etsi kaikkia vastauksia ulkopuolelta tarvitsematta tehdä mitään työtä. Kaikki alkaa kaatua hänellä, koska oppitunnit ovat jatkuvasti edessä eivätkä ne anna hänen sivuuttaa niitä.
 
Oppitunnit suoritetaan käsittelemällä tunnekysymykset maan kaksinaisuudessa (negatiivisuus ja positiivisuus). Vastakohtaisten mahdollisuuksien ylläpitämiseksi on käytettävä egoa, mikä tuomitsee. Kun ollaan tuomitsevassa maailmassa, kaikki on oikein tai väärin. Pelko tunkeutuu kokemuksiin ja tekee niistä huomattavia, jotta ne voidaan käsitellä.
 
Kontrollointi on pääoppitunti ja silloin kun hän ei tunne olevansa kontrollissa, hän yrittää tarttua siihen kaikin mahdollisin tavoin. Silloin kun toiset eivät pelaa hänen "isäntä ja orja" -peliään, hän hyökkää peloissaan ja vihaisena. Jotkut joita hän pyrkii kontrolloimaan, ovat ulkona tuomitsemiskierrosta eikä heidän tarvitse väitellä hänen kanssaan. He päättävät, ettei heidän tarvitse mennä energiataisteluun hänen kanssaan, eikä hän saa tyydytystä, kun taistelua ei synny. Tällöin hän menettää hallintansa. Niiltä jotka menevät mukaan hänen taisteluunsa, hän vie energiaa, mikä vahvistaa häntä ja heikentää heitä.
 
Hänen jumalainen energiansa ei näivety, koska sieluolemus ei jätä teitä. Se peittyy vain niin kovasti egon motivoimilla tilanteilla, että siihen ei pääse kiinni, ennen kuin roska on siivottu pois. Hän on edelleen valaistunut ja ehdottomasti rakastava olento kaiken tuon egon alla, mutta hänellä on paljon siivousta tehtävänä, ennen kuin hän voi taas loistaa.

 
Kysymys:
Mestarit, 25.5.2010 heräsin tunteeseen, että joku oli juuri noussut seisomaan istuttuaan sänkyni päässä. Minulla oli sama kokemus viime kesänä, kun se tapahtui kahtena yönä peräkkäin. Viime yönä unessa makasin sängyllä ja noin golfpallon kokoinen valo ilmestyi lähelle kattoa. Tämän vain näin, mutta tuon energian valo ilmaisi minulle, että kyse oli naisesta, jonka nimi oli Eve ja numero 88. En ole koskaan pelännyt. Kuka istuu sänkyni päässä ja miksi? Onko tämä unta? Miksi Eve? Miksi 88? -Kaye, USA
 
Vastaus:
Yksi oppaistasi yrittää muodostaa yhteyttä kanssasi. Silloin kun ihmiskeho uudistuu nukkumalla, sielun ei tarvitse levätä, joten se tekee muita asioita. Sinun sielusi pitää vaeltelemisesta ja vanhojen ystävien ja uusien tuttujen tapaamisesta.
 
Tämä aika elämässänne on siirtymää. Enemmän ja enemmän informaatiota tulee sieluista ja niiden matkasta ihmiskokemuksen läpi. Yhdistyäkseen täysin kaikkeen tähän informaatioon on välttämätöntä "muistaa" jotain siitä, mitä olette ei-fyysisessä tilassa (sielumuodossa). Olet kerännyt tätä informaatiota, kun kehosi lepää.
 
Kun palaat takaisin tietoisuuteen unijaksosta, olet tietoinen joistain viimeisistä asioista, joita teit ennen palaamistasi täysin kehoon. Nämä keskustelut ei-fyysisten olentojen kanssa tapahtuvat toisinaan sängyssäsi. Heräät tunteeseen, kun he lähtevät fyysisyydestä palatakseen kotiin.
 
Eve-nimi on sisäpiirin vitsi sinun ja oppaasi välillä. Opettelet ja koet "Evenä" uusia asioita - se viittaa raamattuun sekä uuden seikkailun aattoon. Kahdeksikot ovat myös koodeja siitä, kuka olet fyysisessä maailmassa. Katso sähköpostiosoitettasi yhteyden löytämiseksi. Valo oli viimeinen näkyvä osa, kun oppaasi palasi kodin ehdottoman rakastavaan energiaan. Saatat myös nähdä kahdeksikkoja, silloin kun ne vahvistavat vastauksen pohtimaasi kysymykseen.