Kysymyksiä mestareille 25.1.2011

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
25.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


 
Kysymys:
Mestarit, regression aikana sieluni puhui kolmannessa persoonassa. Se sanoi, ettei se ollut symbioosissa kehoni kanssa, koska Nicolen keho oli tehnyt huonon päätöksen leikkauksesta, mitä sen ei olisi pitänyt tehdä. Oletettavasti sieluni oli kehottanut minua sisäisen ääneni kautta olemaan tekemättä sitä, mutten kuunnellut. Sielullani oli salaisuus, mitä se ei halunnut kertoa. Se oli haluton tulemaan symbioosiin kehon kanssa. Voitteko selittää? -Nicole, Kanada
 
Vastaus:
Silloin kun saavutatte kohdan, missä puhutte sieluolemuksellenne, ei ole ehdottomasti läsnä mitään tuomitsemista tai negatiivisuutta. Sielu on vain ehdotonta rakkautta. Hypnoosissa voitte saavuttaa tiedostamattoman itsenne, johon joskus viitataan korkeampana itsenä. On korkeamman itsen eri kerroksia riippuen siitä, onko kaikki elämän oppitunnit käsitelty eikä ole enää yhteyttä fyysiseen kolmanteen ulottuvuuteen.
 
Ihmisitsenne tiedostamaton puoli sisältää kaikki osat, joista olette tietoinen sekä osat jotka olette irrottaneet ja jotka ovat arkipäivässänne piilossa alitajunnassa. Eri kokemukset voivat elämänne aikana aiheuttaa trauman. Jos ette voi käsitellä traumoja tietoisella tasolla, muistot siirretään alitajuntaan. Jos ne ovat riittävän kamalia - esim. niihin liittyy syyllisyyttä, petosta tai hyväksikäyttöä - osa sielustanne tai tuntemastanne persoonasta voi erottua tietoisesta osasta. Tämä voi johtaa jakautuneeseen persoonallisuuteen - kätketty sisäinen lapsi joka ei koskaan kehity aikuiseksi tai lokero joka pysyy suljettuna, kunnes se avataan esim. hypnoosissa.
 
Näillä osillanne voi olla hyvin vinoutunut versio tosiasioista. Ne voivat väittää, että tietoinen itsesi - osa jonka tunnistat Nicolena - on tehnyt jotain väärää jostain syystä. Sinun tarvitsee yhdistyä taas sielusi pirstoutuneisiin osiin. Sellaiset menetelmät kuin osaterapia, sisäiseen lapseen yhdistyminen tai uudelleenjäsentely voivat tuoda jakautuneet osasi takaisin yhteen. Et ole symbioosissa, koska et ole yhtenäinen.


 
Kysymys:
Mestarit, vaikka olemme vaimoni kanssa edistyneet yhteisellä karmamatkallamme, peruskysymykset, kuten kunnioituksen puute ja toistemme tunteiden väärinkäsitys ovat edelleen läsnä. Miten voisin edistää suhdettamme? Välillämme on erittäin vähän todellista keskustelua ja tunnen olevani jumissa ja surullinen! Olen vammainen ja olen tavannut pari upeaa ja välittävää persoonaa terapeutteinani viime vuosina - erityisesti viimeisin. Hän näyttää testaavan kykyäni kontrolloida tunteitani - minkä vuoksi? Voisitteko piirtää minulle tästä suuremman kuvan? -Jari, Suomi
 
Vastaus:
Kaikki mitä sinun ja vaimosi välillä tapahtuu, liittyy elämänoppitunteihin, joiden ymmärtämisessä sovitte auttavanne toisianne. Hänellä on täysin eri tulkinta vuorovaikutuksestanne. Hän pitää sinua toisinaan hyvin vaativana ja hän on siirtynyt eri kiinnostuksenkohteisiin, joita et voi jakaa hänen kanssaan. Hän ei ymmärrä rajoittuneisuuden ja riippuvuuden tunnettasi etkä sinä näe hänen tarvettaan vapauteen ja itsenäisyyteen. Nykyinen kommunikoinnin puutteenne ei koskaan salli teidän kahden nähdä asioita toistenne silmin.
 
Terapeutit ovat tulleet elämääsi mahdollistamaan sinulle elämäsi ja reaktioidesi näkemisen romanttisen tai puolisosuhteen ulkopuolelta. Työntekijä-työnantaja-suhteessa he voivat kertoa sinulle täsmälleen, mitä näkevät ja tuntevat loukkaamatta avioliittoasi. Nämä ovat usein asioita, joita vaimosi ei halua sanoa tunteidesi loukkaamisen pelosta.
 
Sielu kutsuu luokseen, mitä sen tarvitsee kokea. Tunteesi pääsivät hallinnasta turhautumisessasi ja surussasi. Näit asiat vain omista tarpeistasi etkä vaimosi tarpeista. Valitsit omat kehokoettelemuksesi voidaksesi tutkia piinaa, mitä päivittäinen elämäsi tuo esiin. Tämä auttaa sinua selvittämään, mitä tunnet näistä vaihtoehdoista ja mitä tunnet toisten reaktioista sinuun.
 
Kuten kaikilla sieluilla joilla on maakokemus, tarkoituksesi on löytää ydinolemuksesi. Tämän teet tutkimalla reaktioitasi elämään ja penkomalla pelkojasi ja epäilyksiäsi. Tilanne mitä olet pyytänyt, on erittäin vaikea ja koetteleva, mutta sen ymmärtäminen on sitä palkitsevampi.


 
Kysymys:
Mestarit, olen 50-vuotias kotirouva, joka koki henkisen heräämisen noin neljä vuotta sitten. Olen tutkinut paljon suurten sielujen tietoa ja viisautta. Voitteko antaa minulle suunnan, minne mennä? Mitä näette minun tekevän elämälläni? Haluan tietää, mikä kutsumukseni on. Minua varten on oltava jotain. -Tammy, USA
 
Vastaus:
Mitä kaikki tutkimuksesi ovat paljastaneet? Jotkut "suurista sieluista", joita olet tutkinut, määrittelivät periaatteita ja sääntöjä ajalle, jolloin oli vähemmän oppineisuutta ja tietoa. Monet oppitunnit oli opetettava opettavaisina tarinoina ja esimerkkeinä, koska väki ei ollut koulutettua. Se kuulostaa hyvältä tänä päivänä, mutta auttaa vähän oman tiensä löytämisessä.
 
Ne jotka puhuvat sielun todellisesta luonteesta ja sen ykseydestä luojan kanssa, kehottavat kääntymään sisäänpäin ja tuntemaan totuuden - siinä on kaikki, mitä tarvitset kaiken suorittamiseen tässä elämässä. Kun tutkit historiaa ihmisen taistelusta itsensä löytämiseksi tai kehitys- ja tiedostamistasoportaita, joiden mukaan jotkut tuomitsevat, annat periksi egon tarpeelle tietää.
 
Tarve tietää kaikki sanoo, ettet tunne, mikä resonoi sisälläsi, joten tarvitset aivot kertomaan, saatko suoritettua mitään toisten standardien mukaan. Ainoa asia mikä on tärkeä tässä fyysisessä ulottuvuudessa, on yhteys omiin ei-fyysisiin puoliisi. Tämä yhteys antaa sinun tuntea sen ehdottoman rakkauden, mitä sielusi on kokonaisuudessaan.
 
Käänny sisäänpäin. Päästä irti kaikesta negatiivisuudesta. Tutki inhimillistä syytä pelkojesi ja epäilyksesi takana, koska ne ovat oppitunteja, jotka päätit saada. Ole sitten täysin hiljaa, sulje ajatteleva mielesi ja paistattele universumin ehdottomassa rakkaudessa.