Kysymyksiä mestareille 11.-18.1.2011

 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
11.-18.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine (ei tarkistettu)

 
Kysymys:
Mestarit, kumppanini toistaa jatkuvasti, että hän pitää pimeydestä eikä halua puhdistaa tai katkaista violetilla liekillä mitään seksuaalisen halun säikeitä, joita hänellä on toisiin naisiin, ja näin kirjoittaa uudestaan omaa miespuolista DNA-ohjelmointiaan. Onko hän edelleen sidottu karmalupaukseen olla pimeiden voimien palveluksessa ja hänen tarvitsee mitätöidä se katkaisemalla side? Voisitteko auttaa minua ymmärtämään? - Kita, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Kumppanisi on itsekäs ja kiusaava narsisti. Hän välittää vain itsestään ja omista haluistaan. Häntä kiehtovat tarinat "pahoista pojista" tai ihmisistä, jotka ovat tehneet sopimuksia demonien kanssa varmistaakseen, että kaikki heidän mielihalunsa tyydytetään.
 
Hän ei halua mitään rajoituksia omalle käytökselleen, vaikka vaatii sinua tottelemaan itseään. Tämä ei ole tulosta karmalupauksesta tai vaaditusta palvelusopimuksesta pimeille voimille. Se on hänen tekosyynsä tehdä, mitä lystää.
 
Jos hänen pitäisi siivota nämä käyttäytymistavat ja katkaista siteet näihin tarpeisiin, hän tuntee, että se johtaisi hyvin tylsään, pitkästyttävään ja epätyydyttävään elämään. Hän on epäkypsä vastuullisuusasenteiltaan ja nauttii roolistaan pimeänä voimana. Hän on täysin vakuuttunut niin olevan, joten hänelle se on totta.
 
Et pysty auttamaan häntä, ennen kuin hän on valmis tutkimaan, miten hänen elämäntyylinsä sopii yhteiskuntaan. Hänellä ei ole aavistustakaan, kuka hän on sieluna, eikä todellisuudessa välitä tippaakaan siitä. Tämä on osa elämänoppituntia, mitä hän tuli kokemaan. Hänen on ensin ymmärrettävä se oppitunniksi, ennen kuin hän voi oppia siitä ja sitten mennä toiseen suuntaan.

 
Kysymys:
Mestarit, vanhin poikani on juonut päivittäin 13-vuotiaasta saakka. Hän on nyt 45-vuotias ja useat viime vuodet ovat olleet hyvin tuskallisia hänen ja hänen vaimonsa lähellä, joka on kohdellut minua ja perhettämme torjuvasti ja epäkunnioittaen. Kerroin pojalleni lopulta, etten suostuisi enää solvaukseen, ja katkaisin suhteen. En ole kuullut hänestä tai nähnyt häntä melkein kahteen vuoteen. Sydämeni on särkynyt ja olen hyvin sairas sekä fyysisesti että tunteellisesti hänen ja hänen vaimonsa julmuuden vuoksi. Mitä voin tehdä tuodakseni rauhan elämääni ja onko mitään, mitä voin tehdä auttaakseni häntä ymmärtämään? Hän sanoi, ettei hän välitä huolestumisestani. - M.A., USA
 
Vastaus:
Poikasi valitsi vaikean riippuvuusongelman, mistä hän syyttää jokseenkin sinua. Hän, vaimonsa itsepintaisuudesta, uskoo, että jos olisit estänyt häntä juomasta hänen ollessaan nuori, mikä salli hänen tulla niin riippuvaiseksi, niin hänellä ei olisi tätä ongelmaa tänä päivänä. Hän näkee lapsuutensa kaikkien ongelmiensa syynä ja sinä olet yksi sen järjestäjistä.
 
Kun poistuit hänen solvauksestaan, kunnioitit itseäsi ja valitsit olla hyväksymättä hänen tekojaan. Sinun on päästettävä irti tuntemastasi ahdistuksesta. Hänen on päätettävä muuttua. Mikään mitä sinä teet, ei saa häntä päättämään, että on aika muuttua. Vaikutus mikä hänen teoillaan on sinuun, on tulosta itsesyytöksestäsi, ettet kyennyt korjaamaan tilannetta.
 
Toisten teot voivat vaikuttaa teihin vain, jos hyväksytte sen. Ymmärrä, että hän elää elämää valitsemallaan tavalla. Hän voi muuttua, jos haluaa, mutta hän on liian vihainen nähdäkseen sitä. Päästä irti otteesta, mikä hänellä on sinusta, ja loukkauksesta, minkä hän aiheuttaa sinulle. Anna hänen mennä omaa tietään ja palauta terveytesi käyttämällä sitä energiaa itsesi energisoimiseen, mitä käytät pojastasi huolehtimiseen. Pidä huolta itsestäsi. Hän ei ole valmis kuuntelemaan ketään muuta.

 
Kysymys:
Mestarit, näin sädehtivän sinisiä pisteitä ja sitten kauniin sinisen naisen, jolla oli sininen puku ja diadeemi. Hän pyysi minua auttamaan itsensä takaisin omalle planeetalleen. Ja tein sen omalla tavallani. Oliko se totta vai mielikuvitustani? - Maria, Suomi
 
Vastaus:
Sielut voivat valita inkarnoituvansa myös muille planeetoille kuin maahan. Monet näistä olennoista voivat matkustaa tahdonalaisesti toisiin ulottuvuuksiin. Naisesi oli yksi sellainen vierailija. Hän ei ollut osannut odottaa, mikä vaikutus tiheällä maan ilmakehällä olisi hänen energiaansa. Kun hän yritti mennä takaisin omalle planeetalleen, hänellä ei ollut riittävästi energiaa - häneltä loppui ns. polttoaine.
 
Tämä ei ollut mielikuvituksesi keksintöä. Kun sinulla oli aikomus auttaa häntä palaamaan, se salli sinun kanavoida kauttasi hänelle riittävästi universaalia elämänvoimaenergiaa, mikä antoi hänen murtautua pois tiheydestänne ja palata omalle planeetalleen. Hän on erittäin kiitollinen avustasi.

 
Kysymys:
Mestarit, missä aurat ovat sähkömagneettiasteikolla? Korkeammalla kuin gammasäteet? - Jackie, USA
 
Vastaus:
Sanaan "aura" liittyy monia määritelmiä. Myöskään ammatinharjoittajat jotka ovat löytäneet eri tapoja havainnollistaa kehon "fyysistä auraa", eivät ole varmoja, mikä se tarkkaan ottaen on. Energianäkökulmasta aura on jotain, mikä säteilee esineestä ja mitä voidaan havaita tavalla tai toisella.
 
Kaikilla sieluilla ja elävillä olennoilla on elämänvoimaenergiaa ytimessään. Tästä voi tulla fyysistä ja kun siitä tulee, se "ärsyttää" ympärillään olevaa ilmaa ja saa aikaan värähtelyä. Riippuen värähtelyn voimakkuudesta se voidaan nähdä aaltoina, kuten lämpönä, tai väreinä, kun ilmaa ärsytetään riittävästi.
 
Tämä ilman ärsytys voi tapahtua ulottuvuudessa, missä fyysinen silmä näkee sen, tai se voi olla korkeampaa ja nopeampaa värähtelyä, minkä voivat nähdä vain ne, jotka ovat virittyneet sellaiseen energiaan. Näistä syistä emme voi vastata kysymykseesi, koska muuttujia ei määritelty.

 
Kysymys:
Mestarit, olen eronnut ja tavannut ihanan eronneen miehen, joka asuu 2000 kilometrin päässä, mikä aiheuttaa paljon vaikeuksia. Hän kärsii masennuksesta ja itsearvostuksen puutteesta, mutten ole koskaan tuntenut niin välittävää ja rakastavaa ihmistä, joka puhuu sydämelleni upealla tavalla. Rakastamme toisiamme kovasti, muttemme tiedä, miten voimme olla yhdessä. Tunnen joskus hänen pelkäävän intensiivistä sitoutumista. Hän laittaa paljon esteitä polullemme käsittämättä tätä, sillä hän ajattelee valtavasti. Luotan häneen täysin ja tunnen hänen tunteidensa minua kohtaan olevan aidot ja todelliset. Kamppailen kaiken tämän kanssa (minulla on kolme lasta). Haluan hänen kosivan minua ja haluan viettää loppuelämäni hänen kanssaan, mutta käsitän, että hänellä on ongelmia käsiteltävänä, jotka eivät ole minun vastuullani. Miten voimme saada tämän toimimaan? Onko sen tarkoitus toimia? Onko mitään, mitä voin tehdä? - Andrea, Kanada
 
Vastaus:
Kaipaat epätoivoisesti aikuista kommunikointia ja miestä, joka ei pahoinpitele eikä nöyryytä ja joka kiinnittää sinuun huomiota. Sinulla on aina ollut unelma perheestä, missä sinua kohdellaan kuin kuningatarta kunnioittaen ja ymmärtäen. Ystäväsi pystyy olemaan myötätuntoinen sinulle ja menneille kokemuksillesi, koska hän on kokenut samanlaista vuorovaikutusta ex-puolisonsa kanssa. Hän näyttää niin rakastavalta ja välittävältä, koska hän on ensimmäinen mies, joka ei ole yrittänyt hallita sinua, ja hän itse nuutuu konfliktitilanteessa, joten hän menee liiallisuuksiin tehdäkseen asioista mukavia.
 
Hän on kykenemätön hallitsemaan, koska hän elää pelossa - siihen pisteeseen saakka, että hän kehittää uskomuksen, että hänellä on elämässä ympärillään vainoajia. Tämä aiheuttaa hänelle masennusta. Olet oikeassa, ettei hänellä ole itsearvostusta ja hänen jatkuvat analysointinsa ja odotuksensa pitävät häntä alati siinä pelossa, että hän tekee jotain väärin tai aiheuttaa sen, että joku kontrolloi ja rankaisee häntä.
 
Aistit hänessä epätoivon saada rakastava suhde ja se tarve vetoaa sinun äidinvaistoihisi ottaa hänet hoivattavaksesi. Tämä vastaisi haavoittuneen villieläimen ottamista kotiisi - se on niin tarvitseva, että se sietää ihmiskontaktin. Kun se toipuu riittävästi, se pelkää kotisi rajoja ja hyökkää sinua vastaan.
 
Sinun on tutkittava tämän ystävyyden jokaista puolta. Sinun on oltava rehellinen itsellesi siinä, että fyysisen kumppanuuden tarpeesi sokaisee sinut tämän tilanteen vaaroilta.

 
Kysymys:
Mestarit, olen ollut nykytyössäni melkein kolme vuotta ja suunnittelen työympäristön vaihtamista. Kuitenkin esimieheni on raskaana. Hän odottaa minun paikkaavan häntä äitiyslomansa aikana. Jotenkin tunnen syyllisyyttä, jos lähden, mutta sitten toisaalta en oikeastaan usko voivani ottaa tuota vastuuta. Miksi tunnen näin? Jos lähden, pidetäänkö minua itsekkäänä jättäessäni hänet pulaan? Voisitteko neuvoa minua, millaista työtä minun pitäisi etsiä, joka tukee minua taloudellisesti sekä henkistä kasvuani? Mitä käyn nyt läpi? - Faith, Singapore
 
Vastaus:
Monia asioita esittäytyy sinulle tällä hetkellä. Olet risteyksessä, missä olet tullut tietoiseksi siitä, että olet saanut kaiken loppuun, mitä voit oppia nykytehtävässäsi. Tämä on myös testausaikaa. Mitä olet oppinut elämänoppitunneistasi, vastuistasi ja itseesi luottamisesta?
 
Olet tietoinen, että olet ollut erittäin hyvä nykyasemassasi, muttei se ole antanut sinulle paljon mahdollisuutta testata johtamistaitojasi. Esimiehesi tehtävän ottaminen olisi juuri sitä. Mikä on haittapuoli? Et saisi lisäkompensaatiota hänen työnsä tekemisestä ja olisit hänen palatessaan taas juuri siinä, missä olet nyt. Kokemuksesi ovat valmistelleet sinut johtamaan, myös esimiehesi tunnustaa tämän vaatimuksellaan. Sinusta tuntuu kummalliselta, koska et tiedä, miten suoriutuisit, etkä luota intuitioosi siinä, että osaisit tehdä tuon tehtävävän.
 
Sinulla ei ole mitään henkistä vastuuta kenellekään muulle kuin itsellesi. Sillä ei ole merkitystä, että hän on suunnitellut tätä - hän vain käyttää sinua hyödykseen. Sillä ei ole merkitystä, mitä muut sanovat uskollisuudestasi yritystä tai pomoasi kohtaan, tai edes heidän tulkinnallaan itsekkyydestäsi. Sen ei pitäisi vaikuttaa sinuun, ellet salli sitä. On aika ajatella itseäsi ja sanoa: "Ei, kiitos." Älä anna esimiehesi kontrolloida päätöksiäsi. Tee jotain vain, jos tunnet, että se on sinun kannaltasi oikein.
 
Olit päättänyt elämänoppitunnista, missä johdat toisia, joten etsi asemaa, missä sinut palkataan tekemään sitä kokoaikaisesti. Tätä tarvitaan myös hyväksyäksesi oman arvosi ja omat kykysi tässä elämässä. Niin kauan kuin kuuntelet, mitä toiset sanovat, ja annat sen horjuttaa päätöksiäsi, tunnet olosi epämukavaksi ja hallitsemattomaksi. Astu esiin, katso, mitä haluaisit tehdä, ja sitten ilmennä se!

 
Kysymys:
Mestarit, olen kirjoittamassa henkistä kirjaa, joka puhuu värähtelyistä. Tunnen näitä värähtelyjä ja pystyn tulkitsemaan niitä. Saan informaatiota seitsemän ryhmältä, joka kutsuu itseään "Muinaisiksi". Regressiossa tapasin heidät ja tunsin olevani osa heidän ryhmäänsä. Olen alkanut kirjoittaa symboleja muistiin, mutta en ole varma niiden alkuperästä. Voisitteko antaa lisäinformaatiota? Minulle kaikki tämä on hyvin tuttua ja luonnollista. - Kim, Alankomaat
 
Vastaus:
Tämä on ryhmä sielunkumppaneita ja muita sieluja, joiden kanssa kommunikoiden olet viettänyt monia elämiä. Sielun puhtaassa energiaolemusmuodossa ei ole mekaanista tapaa tuottaa ääniä niin, kuin ihmiskorva kuulisi ne. Tässä tilassa kommunikointi tapahtuu värähtelyillä.
 
Nämä symbolit ovat kuin hahmoja, jotka edustavat taivaallista kieltä ja joita tarvitaan sanakirjan tai tietosanakirjan tuottamiseen. Kun sinusta tulee sujuva niiden käytössä, tallennat jotain, mitä voitaisiin verrata "paperiarkkimusiikkiin" - miltä värähtelyt voisivat näyttää, kun ne tuotetaan kaikkien nähtäväksi. Se on tuttua ja luonnollista, koska se on "äidinkieltäsi".