Kysymyksiä mestareille 14.-21.12.2010

Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger
www.mastersofthespiritworld.com
14. - 21.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine (tarkistamaton)

 
Kysymys:
Mestarit, asun miehen kanssa, joka kärsii mm. ahdistuksesta, mutta hän aiheuttaa jatkuvasti riitoja ja vähättelee/loukkaa minua. Hänen isänsä kuoli hiljattain ja tiedän, että minun pitäisi olla kärsivällisempi, mutta kuulen sellaisia ilkeyksiä joskus, että sitä on vaikeaa sietää. Hän käy kokoaikaista yliopistokurssia, joten en halua jättää ja suututtaa häntä niin, että hän reputtaa taas yhdessä kurssissa. Tunnen olevani jumissa puun ja kuoren välissä. - Anne, Iso-Britannia
 
Vastaus:
Siitä tavasta päätellen, millä annat kohdella itseäsi, on selvää, ettei miesystäväsi ole ainoa ahdistuksesta kärsivä - katso peiliin. Hän on erittäin itsekuriton, itsekäs, hemmoteltu ja kontrolloiva. Nautitko elämästäsi? Päätät jäädä tähän kestämättömään tilanteeseen, jottet "suututa häntä". No, rakas, entä sinä ja sinun tarpeesi?
 
Joku voi olla kiusaava ja vaativa tylsimys vain, jos toinen perääntyy ja antaa sen tapahtua. Vaikka hänen isänsä on kuollut, se ei anna hänelle oikeutta olla ilkeä sinulle. Vaikka hän on reputtanut koulussa aiemmin, koska hän ei sitoudu opintoihinsa, sen ei pitäisi velvoittaa sinua olemaan hänen orjansa ja kestämään hänen kamalaa käyttäytymistään.
 
Voit olla niin kärsivällinen kuin haluat, mutta hän ei muutu, ennen kuin hänen törkeyteensä vedotaan. Hän ja vain hän on vastuussa omasta elämästään. Uhria esittämällä hän keksii tekosyyn sinun väärälle kohtelemisellesi ja ajattelee sen olevan ok, koska pysyt maisemissa, siedät sen etkä koskaan oikeastaan sano mitään asiasta. Puu on tämä mitätön yksilö ja kuori on päättämättömyytesi kunnioittaa itseäsi.
 
Sinulla on täydellinen vapaus valita jäädä tähän painajaiseen tai päättää, miten muuten haluaisit viettää loppuelämäsi. Et ole vastuussa kestään muusta kuin itsestäsi, et erityisesti hänestä ja hänen teoistaan. Valinta on sinun.

 
Kysymys:
Mestarit, kulttuurissamme on pinoittain dokumentteja, jotka todistavat karman olemassaolon. Ja karma vaikuttaa kaikkien olentojen kuoleman jälkeiseen elämään. Olento voi kärsiä helvetissä, olla eläin tai synnyttää köyhiä pahuutensa vuoksi. Olento voi synnyttää rikkaita, olla enkeli tai päästä ulos reinkarnoitumisen kuudesta suunnasta hyvyytensä vuoksi. Aiemmissa vastauksissanne mainitsitte, että ollessamme ulkona kehosta voimme kokea ehdottoman rakkauden riippumatta siitä, mitä olemme tehneet, jos emme vain halua enää kulkea maan päällä. Mutta meidän dokumenteissamme asiat eivät ole niin yksinkertaisia: on maksettava karmansa ja tehtävä asiat hyvin ja sitten voi kokea ehdottoman rakkauden. Miksi ette ole maininneet karman valtaa? Sopiiko tämä järjestelmä vain kiinalaisen kulttuurin maahan? - Roger, Taiwan
 
Vastaus:
"Karma" on sanskritin sana, ei kiinankielinen ja se on käsite monissa maailman uskonnoissa. Jokaisella kontrolloivalla taholla, on se sitten uskonnollinen, poliittinen tai kasvatuksellinen, on omat sääntönsä ja määräyksensä, jotka seuraajat ottavat totuutena kaikissa asioissa ja ne on tallennettuna monin tavoin, jotta ihmiset hyväksyvät ne. Tämä luo uskomusjärjestelmän, mikä kertoo sen hyväksyville ihmisille, miten elää elämäänsä.
 
Yksilön uskomukset voivat muuttua toisinaan, silloin kun hän ei enää tarvitse jotain, mikä on aina uskottu todeksi. Maailma itsessään käy läpi näitä syklejä. Vuosisatoja kaikki ihmiset uskovat, että maapallo on litteä ja reunalta putoaisi, jos menisi liian lähelle, joten kukaan ei purjehtinut kovin kauas vesillä. Astronomeja vainottiin vuosikymmeniä sen toteamisesta, että aurinko ei kierrä maata. Nyt kaikki tietävät maan kiertävän aurinkoa.
 
Kristilliset uskonnot uskovat Jumalaan, joka jakelee tuomioita siitä, mitä ihmiset ovat tehneet elämässä, ja tämä saa heidät menemään joko taivaaseen tai helvettiin. Buddhalaiset, hindulaiset, jainalaiset ja sikhiuskomukset selittävät kaiken elämän karmakäsitteellä, minkä mainitsit. On tärkeää minkä tahansa uskomusjärjestelmän osalta, että tuntee olonsa mukavaksi sen piirissä ja ymmärtää sen periaatteet.
 
Emme kannata mitään maan uskontoa. Nuo järjestelmät toimivat hyvin sielujen ollessa fyysisessä muodossa, mutta oman kokemuksemme mukaan ainoa paikka, missä on voi olla tuomitsemista ja siksi ainoa paikka missä on tuomitsemista, on maapallo. Sielunne lähtiessä ihmiskehosta negatiiviset energiat eivät enää vaikuta siihen. Se astuu ehdottomasti rakastavaan energiaan, missä kaikkea tarkastellaan vain kokemuksena, mistä sielu voi oppia.

 
Kysymys:
Mestarit, minulla on kaksoisveli, jota rakastan erittäin paljon. Meillä oli väkivaltainen isä ja vaikea kasvuikä. Suojelin häntä aina ja tunsin, että minun oli huolehdittava hänestä. Valmistuimme lopulta ja muutimme pois yhdessä. Jonkin ajan kuluttua muutin pois hänen luotaan, koska väsyin olemaan äiti. Hänen elämänsä on nyt sekamelskaa. Hän on eronnut ja hänellä on taloudellisia huolia. Tunnen velvollisuutta suojella häntä ja korjata asiat hänen puolestaan. Hän tekee minut kuitenkin hulluksi. Pidän häntä karkeana, lapsellisena, temperamenttisena ja epäkypsänä eikä meillä ole enää mitään yhteistä. Tuntuu, että minä aikuistuin mutta hän ei. Haluan katkaista kaikki siteet häneen, koska olen ahdistunut ja turhautunut, kun olen hänen lähellään. Tunnen kuitenkin syyllisyyttä, koska minun pitäisi olla rakastavampi ja hänen pitäisi olla enemmän elämässäni, koska olen hänen kaksosensa ja ainoa perhe, joka asuu häntä lähellä, eikä hänellä ole ketään muuta. Mikä sopimus meillä on keskenämme ja mikä on oikea asia, mikä minun pitäisi tehdä? - Lisa, Kanada
 
Vastaus:
Sinä ja veljesi tulitte kahdesta eri sperman ja munasolun yhdistymisestä samaan aikaan fyysisyyteen. Välillänne on läheisyyttä käsiteltyänne vaikeudet vanhempien kanssa ja koettuanne elämää samassa aikakehyksessä. Mutta te ette tehneet mitään sopimusta, että olisit vastuussa hänestä lopun elämää.
 
Veljesi käsitteli elämänsä traumaa täysin eri tavalla kuin sinä: hän piiloutuu edelleen omalta traumaltaan. Niin kauan kuin hänellä oli joku huolehtimassa, suojelemassa ja sietämässä hänen huonoa käytöstään, hän kieltäytyi kohtaamasta todellista tilannettaan ja ottamasta vastuuta elämästään.
 
Veljesi luottaa syyllisyyden tunteeseesi. Hän ei koskaan opi huolehtimaan itsestään ja tarttumaan ongelmiinsa, jos hänet aina pelastetaan niistä. Voit vapaasti valita pysyä entisessä äitikäyttäytymisessäsi, muttei sinulla ole mitään velvollisuutta siihen. Sopimuksesi hänen kanssaan oli saada hänen kohtaan, missä hän pystyy tekemään omia valintojaan ja päätöksiään. Olet antanut hänelle täydellisen esimerkin, jos hän päättää huomata sen. On aika elää omaa elämääsi ja huolehtia vain itsestäsi.

 
Kysymys:
Mestarit, haluaisin tietää maapallon lämpenemisen todellisen syyn. Onko se todella ihmisen aiheuttamaa vai luonnollista kiertoa? Aiheuttavatko sen planeettaan osuvat gammasäteet, kun kuljemme avaruudessa? Johtuuko se siitä, että ihminen on kehittänyt liikaa luonnottomia aineita, jotka on päästetty maahan ja jos näin on. mitä ne ovat? Onko maapallon lämpeneminen hyvä asia vai huono asia? Johtaako se suureen tuhoon jonain päivänä? Vai onko maapallon lämpenemisestä hyötyä? Mitä sille voi tehdä ja pitäisikö sille tehdä mitään? Haluan tietää oikean totuuden. - Christina, USA
 
Vastaus:
Ei ole yhtä vastausta huolenaiheisiisi. Periaatteessa näette planetaarisen syklin, jota täydentää ihmisen sekaantuminen asiaan. On hyvin dokumentoitua, että planeettanne käy läpi näitä syklejä äärimmäisestä kuumuudesta äärimmäiseen kylmyyteen. Osittain kiertoa säätelee toisten taivaankappaleiden vaikutus, jotka ovat lähellä maapalloa - energeettinen ja säteilyvaikutus minkä ne työntävät maapalloon. Kaikki tämä yhdessä vaikuttaa pinnan fyysisiin ilma- ja vesivirtauksiin, joiden tehtävänä on myös säädellä lämpötiloja ympäri planeettaa.
 
Ihmiset ovat saasteillaan tukeneet lämpötilarakenteen epävakaistumista lisää. Saasteet ylläpitävät kuumuutta, mitä on jo pinnalla, ja estävät sitä siirtymästä lämpötilojen pienentämiseksi. Metsäalueiden raivaaminen vaikuttaa pinnan happi-hiilidioksiditasapainoon. Kaasut joita poltetaan ja joita tehtaat tuottavat ja eläinten kasvatus vaikuttavat kaikki nykyiseen hauraaseen sekoitukseen.
 
Maapallon lämpeneminen on enimmäkseen tuhoava mekanismi fyysisille olennoille, jotka asuvat maan päällä. Vaikka monet lajit planeetalla sopeutuvat lämpötilamuutoksiin, monet niistä kuolevat sukupuuttoon. Jään sulaminen, jos siitä tulee suurta, upottaa rannikkoja ja pieniä saarialueita.
 
Niiden luonnon puiden ja suurien kasvien kulutuksen vähentäminen, jotka hajottavat hiilidioksidia, riippuvuuden vähentäminen fossiilisista polttoaineista ja vaihtaminen vaihtoehtoisiin energialähteisiin hidastavat kaikki ryntäystä kohti korkeampia lämpötiloja. Lopettaako tämä strategia koko homman? Ei.
 
Valotyöntekijät voivat käyttää energiaparannustekniikoitaan suodattamaan saasteita pois ilmasta, tehdä "kuumuusvaihtoa" alentamaan lämpötiloja ja viemään kylmempää ilmaa lähelle napoja jään jäädyttämiseksi uudelleen. Pääongelmana on suodattaa pois toisten planeettojen vaikutukset, jotka pommittavat maata, kun ne asettuvat linjaan Linnunratagalaksissa.
 
Aina kun jokin ryhmä kokoontuu auttamaan Maaäitiä ja rajoittamaan universumin negatiivisia vaikutuksia, "maapallon lämpenemiseen" vaikutetaan ja muutoksia voi tapahtua. Viimeistä lukua ei ole vielä kirjoitettu - työnne on kesken.

 
Kysymys:
Mestarit, yritin äskettäin ilmentää arpajaisten unelmatalon. Otin tuon projektin hyvin vakavasti ja laitoin kaikkeni siihen tarkastelemalla sitä pari, kolme kertaa päivässä, visualisoimalla sen omakseni, tuntemalla sen omakseni ja lukemalla päivittäin artikkeleita todellisuuksien muuttamisesta yrittäen siirtää itseni tuohon todellisuuteen. Myös tyttäreni saivat näkyjä siitä, että asuimme tässä talossa. Lopulta arpajaiskoti meni jollekin muulle. Olin murtunut, koska ajattelin tehneeni kaiken oikein. Mitä tein väärin ja miten voin tarkoituksellisesti ilmentää unelmamme? - Lisa, Kanada
 
Vastaus:
Käsität väärin ilmentämisen. Sinulla on perusperiaatteet, mutta se ei toimi 100%:sti koko ajan. Et pysty ilmentämään jotain, jos se puuttuu johonkin elämänoppituntiin, mitä välttelet tai mitä et ole saanut loppuun. Jos sinun on käytettävä niin paljon aikaa aikomukseesi, se osoittaa, että sinulla on epäilyksiä loppuunsaattamisen osalta - se yksin olisi voinut estää halutun tuloksen.
 
Entä ne kaikki muut ihmiset, jotka ostivat arpajaislipun? Oli vain yksi talo ja satoja toiveikkaita. Mitä jos edes tusina niistä tiesi ilmentämisestä ja kävi läpi saman prosessin kuin sinä? Olisiko talo pitänyt jakaa kaikkien niiden kesken, jotka ilmensivät omistajuuden? Vai oliko voittaminen mahdollisesti elämänoppitunti, jonka joku ehdokkaista oli aiemmin järjestänyt?
 
Odotukset estävät myös ilmentämistä. Jos laitat kaiken työsi yhteen ja vain yhteen päämäärään, mikä tahansa tielle tuleva, kuten ristiriitaiset ilmentämiset, estävät omaasi materialisoitumasta. Se että sanoit haluavasi tuon nimenomaisen talon etkä mitään muuta, oli erittäin rajoittavaa. Jos olisit sanonut sen sijaan haluavasi samanlaisen talon ja olisit antanut universumille aikaa työstää sitä, sinulla olisi ollut vaihtoehtona saada se arpajaisten kautta (joko talona tai rahana talon ostamiseen), perintönä tai jollain muulla tavalla.
 
Älä luovu ilmentämisestä - se toimii, jos oikeat tekijät ovat olemassa. Nähdäksesi, onko sinulla oppitunteja, jotka sinun täytyy selvittää, katso pelkojasi ja epäilyksiäsi ja kaivaudu niihin löytääksesi syyn. Älä luovu talosta, mutta älä vain fiksoidu yhteen taloon, silloin sadat muut ihmiset tekevät samaa.

 
Kysymys:
Mestarit, minulla on ollut vaikeaa aikaa ja sielun etsintää viimeiset 5-7 vuotta. Tunnen löytäneeni monia vastauksia, selvittäneeni monia solmuja itsessäni ja nähnyt asioiden tulevan paremmaksi ja paremmaksi ja oloni onnellisemmaksi ja onnellisemmaksi alettuani luottaa intuitioon. Olen erittäin kiitollinen siitä. On vielä yksi kysymys, mistä haluan todella saada lisäinformaatiota: suhteesta mieheen, jonka tapasin tänä vuonna ja joka asuu hyvin kaukana. Tunnen, että meillä on yhteys, ja uskon meillä olevan henkisesti hyvin parantava vaikutus toisiimme. Olenko oikeassa ja mikä tämän suhteen merkitys on? Saammeko tilaisuuden asua vähän lähempänä toisiamme? - Ilona, Suomi
 
Vastaus:
Onnittelut matkasta ja kaikista selvittämistäsi oppitunneista. Olet kulkenut ihmisinkarnaation tavallista polkua ja työstänyt ahkerasti tehtäviäsi. Solmut olivat tukoksia, jotka oli luonut ymmärrys, mitä halusit. Solmujen avaaminen salli olosi tuntua paremmalta ja paremmalta. Se myös vähensi jäljellä olevaa pelkoa ja epäilystä - mikä on merkki keskeneräisistä elämänoppitunneista, jotka odottivat työstämistä - ja salli elämästä tulla onnellisempaa ja onnellisempaa.
 
Intuitio on sen hyväksymistä, että sielu kommunikoi kanssasi, mikä tulee tunteiden kautta tai vain tietämisen tunteena. Silloin kun on liian kiinni elämänoppitunneissa, on melkein mahdotonta kuulla. Kun poistaa esteitä, se tulee selvemmäksi ja selvemmäksi, jos haluaa kuunnella. Silloin kun tämä saavutetaan, on valmis lisäkokemuksiin, joita esitellään.
 
Tämä herrasmies johon tutustuit, on yksi sielunkumppanisi. Oli päätetty, että jos kumpikin teistä olisi valmis etenemään saatuaan loppuun hyvin suuren osan elämänne matkasta, tapaisitte ja katsoisitte, mitä kehittyy. Se ei tapahtuisi ilman haasteita, jotka testaavat päättäväisyyttänne - näin ollen etäisyys välillänne. Seuraa annettavia merkkejä, kun pysyt yhteydessä häneen. Hän ei ole aivan yhtä valmis suuriin muutoksiin elämässään kuin sinä. Ole kärsivällinen.