Vuosi 2012

 
Vuoden 2012 loppu on jo hämmästyttävän lähellä. Mielestäni edelleenkin ajankohtaisin ja tarkin kuvaus sen merkityksestä on Barbara Hand Clow'n kirjasta The Pleiadian Agenda, joka on peräisin jo vuodelta 1994. Tässä Barbaran upeassa teoksessa  plejadilaiset ystävämme kertovat miten Plejadien Maya-tähdeltä kotoisin olevat astronomimatemaatikot ryhtyivät projektiin harmonisoida Maan suhde koko Linnunrataan vuoden 2012 loppuun mennessä
 
Tämän tehtävän tuli tapahtua yhdessä suuren kosmisen rytmin kanssa. Suuren 26.000 vuoden kierron aikana Maa saapuu kaksi kertaa 2.000 vuoden pituiselle jaksolle galaksin fotonivyöhykkeessä. Fofotonivyöhykkeet ovat suuri informaatiosilmukoita, jotka kulkevat koko galaksimme eli Linnunradan kierteispiraalin keskustan kautta. Se merkitsee että tuon 2.000 vuoden aikana meidän tunteemme ja sisäiset energiamme sykkivät yhdessä laajojen galaktisten kenttien kanssa.
19866010_s.jpg
 
Aurinkokuntamme reuna-alueet alkoivat koskettaa tuota fotonivyöhykettä vuonna 1987, Aurinko saapui fotonivyohykkeelle 1998 ja aurinkokuntamme kaikki planeetat kiertävät sen sisällä 2012 loppuun mennessä.
 
Siksi tämä kehitysaika 1987-2012 on ollut niin äärimmäisen tärkeä. Kun 2.000 vuoden kohonneiden energioiden tila on suuri siunaus, se on myös valtava haaste. Se ravistelee kielteisiä energioita, ja mitä suurempi joukko ihmisiä kykenee tuolloin ottamaan kohonneet värähtelyt tasapoisesti vastaan, sitä sopusointuisemmaksi tuo aika koituu meille kaikille.
 
Meidän tavallisten ihmisten kannalta tuo päivämäärä vuoden 2012 lopulla ei ole niin kovin tärkeää. Tärkeää on ollut se, mitä vuodesta 1987 asti on kiihdytetysti tapahtunut meidän tullessamme yhä voimakkaammin sisään fotonivyöhykkeen piiriin. Maapallo on jo nyt kokonaan sen sisäpuolella, ja käymme läpi enää varsinaista viimeistelyvaihetta. Mutta se, mitä tuon kalenterikohdan loppuun saakka on saavutettu, määrittää vahvasti sen, miten tuo 2.000 vuotta tulee sujumaan.
 
Tänä muutosaikana me olemme saaneet valtavasti opetusta: hyväksy, rakasta itseäsi, hoida, tunne myötätuntoa kaikkia kokemuksiasi kohtaan... nyt on aika rauhoittua ja panna käytäntöön, omaksu kaikki tuo mitä meille on opetettu ja mitä olemme oppineet.
 
Sinällään kalenterit, jotka osoittavat meille suuria kosmisia rakenteita, ovat kuin mahdollisuuksia tai uusia rakennuksia. Meistä ihmisistä on kiinni se, mitä todellisuudessa tulee tapahtumaan. Kalenterin määrittämä juhla on kuin juhlasali, jonne me voimme tulle, me me olemme niitä jotka leikkivät, tanssivat, pitävät puheita, juhlivat... sitä maailmankaikkeus ei tee meidän puolestamme, ei enää, sillä me olemme tulossa yhä enemmän ja enemmän täysi-ikäisiksi kosmoksen kansalaisiksi.
 
Barbaran teoksessa on vuodesta 1994 alkanut sisäisten tehtävien sarja, josta olemme silloin tällöin kirjoittaneet. Se kulkee Eläiradan huoneiden läpi kohti vuotta 2012. Ajattelin ensin kirjoittaa tähän vain nykyistä aikaa koskevan tehtävälauseen, mutta huomasin että se yksinään ei tule oikein ymmärrätyksi. Tässä siis koko lista - ja tätä kirjoittaessani koen miten enkeliystävät ovat iloissaan, ja rohkaisevat kaikkia lukemaan sen ymmärryksellä läpi, sillä jo luettuna ja koettuna tuo sarja auttaa meitä harmonisoitumaan nyt meneillään olevassa muutoksessa. Jätän selvyyden vuoksi tarkemmat päivämäärät pois:
 
1994-95 Skorpioni: Miten koskaan voin päästä riittävän sisälle itseeni kokeakseni miltä tähdeltä tulen?
1995-97 Vaaka: Miten ankkuroin tähti-identiteettini Maan pinnalle ja miten tasapainotan valokehoni tälle planeetalle?
1997-98 Neitsyt: Nyt kun olen tuonut nämä uskomattoman korkeat värähtelyt kehooni ja tasapainottanut sen, miten voin säteillä sen voimia kaikille Maan elämänmuodoille?
1998-00 Leijona: Miten voin käyttää tahtoani muokatakseni uutta galaktista itseäni?
2000-01 Rapu: Nyt kun olen täydellisen uusi ainutlaatuinen olento, miten synnytän itseni Gaian mieleen?
2001-03 Kaksoset: Nyt kun olen synnyttänyt itseni uudelleen Gaian tähtilapseksi, miten tulen yhdeksi noista suurista olennoista, kosmisista parantajista?
2003-04 Härkä: Nyt kun tunnistan itseni yhdeksi kosmoksen suurista olennoista - kristukseksi koska olen gaialainen - kenen kanssa työskentelen ja elän toteuttaakseni tämän tiedon?
2004-06 Oinas: Käyttäessäni nyt kaikkia näitä sielustani ja kehostani pulppuavia suuria voimia jotka säteilevät minun uutta ihmeellistä kokemustani itsestäni, miten ilmaisen tätä ukkosen voimalla jyrisevää itseäni väkivallattomasti?
2006-07 Kalat: Miten koen sen että olen suuri olento, joka on mukana Gaian uudestisyntymässä? Miten voin ilmaista näitä sulavan rakkauden tunteitani uutta maailmaani kohtaan?
2007-09 Vesimies: Näen Maan ollessani tietoinen siitä, ja nyt tahdon tietää mikä on minun tehtäväni Vesimiehen aikana.
 
Barbara kuvaa tätä vaihetta pitkään ja koskettavasti: "Eräänä päivänä tajuat, että kaikkialla Maan päällä on kohonneita ihmisolentoja, jotka ovat puhdistaneet Maan ja jotka värähtelevät yhdessä uusien kehittyvien elämänmuotojen kanssa. Koko Maa on kaunis! Istut ja kontemploit... visiota itsesi kaltaisista olennoista, jotka kaikkialla Maan päällä työskentelevät kumppaneina kehittääkseen Maan elämänvoimaa." Tämä oli siis edellinen vaihe, ja nyt elokuun 22. päivä alkaneen huoneen lause kuuluu:
 
"Miten käytän tätä tietoa, jonka olen omaksunut Maan päällä - ajattelua, joka on suora yhteys kaikkeen elämään - ja miten tarjoan tämän puhtaan viisauden koko Linnunradan galaksillemme itselleen?
 
Huomaathan, rakas ystävä, että nämä ovat kaikki mahdollisuuksia tekemiseen ja vaikuttamiseen yhdessä koko luonnon ja ihmiskunnan ja Maan ja Galaksin kanssa. Ei sanota esimerkiksi: Ole joka päivä huolissasi siitä mitä tapahtuu, Sure sitä ettet ole... No niin, ymmärräthän mitä tarkoitan: Mikä ikinä tilanteesi onkin, olet aina, joka ainoa hetki, joka ainoa sekunti lähtemään mukaan yhteiseen työhömme. Antakoon se sinulle voimaa, ja intoa!!!
 
Rakkaudella
Matti