Lähimmäisen tukeminen

Lähimmäisen auttaminen ja tukeminen on usein vaativaa. Lorna Byrne on kirjoittanut, että useilla suvuilla on oma enkeli, ja silloin on tärkeää, että ketään suvun jäsentä ei hylätä. Tässä käsittelen ensisijaisesti sellaista tilannetta, jossa tuntee huolta toisen puolesta tai joutuu ehkä vasten tahtoaan osallistumaan toisen asioihin enemmän kuin tahtoisi.

Seuraavassa joitakin ohjeita, jotka ovat
enkelitoiminnan mukaisia.angel_oracle.jpg

1. Tee se mikä on mahdollista, mutta älä koskaan hylkää.

2. Huolestuminen ja huolen kantaminen on kovasti luonnollista, mutta huomaa, että huolestuminen ei auta, ei sinua eikä tuota toista henkilöä. Aina kun huomaat olevasi huolissasi, anna nämä tunteen itsellesi anteeksi ja alempana olevaan auttamis- ja tukemismeditaatioon.

3. Joskus on myös voimakas tarve ajatella tai lausua: En jaksa enää! Vältä tuota lausetta viimeiseen saakka. Jaksat kuitenkin. Jos tilanne on todella hankala, mieti mitä asiaa voisit muuttaa, voisitko tehdä jonkin asian paremmin kuin aikaisemmin. Tuolla mainitulla lauseella on energeettisesti hajottava vaikutus ja kuten kaikki lauseet, se on myös enkeleille, joiden on kuunneltava sinua. Jos väität ettet jaksa enää, enkelisi joutuu ikävään tilanteeseen, koska hänellä ei silloin ole oikein mitään miten voisi auttaa sinua. Jos sinun on jotain sanottava itsellesi hiljaa mielessäsi tai ääneen, käytä lausetta: Jaksan, jaksan, jaksan... Toista sitä niin kauan kunnes olosi helpottuu.

4. "Minun on pakko." Harvat asiat maailmassa ovat todella pakollisia. Huomaathan, että lopulta kuitenkin päätät itse tehdä sen mitä teet, silloinkin kun se tuntuu raskaalta. Jos huomaat käyttäväsi tuota Minun on pakko -lausetta, pyyhi se mielikuvituksessasi pois mielesi liitutaululta ja korvaa se uudella suoralla ja aktiivisella lauseella, vaikkapa "Minä autan tätä henkilöä". Vaihda siihen auttamasi henkilön nimi. Kun käytät tällaista suoraa lausetta, huomaat hämmästykseksesi uudella tavalla mitä teet. Minä autan vanhempiani, minä autan lastani. Huomaatko, miten suuri asia se on. Arvosta ja kiitä itseäsi siitä, voitpa jopa kiittää maailmankaikkeutta siitä, että saat niin tehdä. Tämä arvostus ja selkeä toteaminen auttaa sinua näkemään vaihtoehtoja ja ehkä löytämään ja toteuttamaan uusia mahdollisuuksia.

5. Jos maailma tuntuu todella painavan, kuvittele että vedät voimakenttääsi hiukan kokoon niin, että oman voimakenttäsi ja ulkoapäin painavien energioiden väliin tulee ainakin parin millimetrin väli. Huomaat heti, että saat energeettisesti hieman enemmän tilaa ja väljyyttä. Vapauden tunteesi kasvaa ja pystyt hengittämään ja näkemään vapaammin.

6. Minä minun... Usein me taistelemme kohtaloamme vastaan? Jos huomaat kysyväsi, miksi minun on tehtävä sitä ja sitä, vastaus on yksinkertainen: Tämä maailma on suurenmoinen kehityskoulu, ja sinun tehtäväsi on nyt suorittaa tämä läksy. Se on ehkä kaikkein tärkeintä, mitä voit nyt tehdä. Usein tällainen tilanne on merkki siitä, että minun on oltava joustavampi ja kerrassaan uudistettava jotain elämässäni. Jos huomaat valittavasi, että en mitään muuta tahdo, kuin ... Niin huomaa, että silloin olet väärässä. Maailmankehityksessä itsensä alentaminen on poissaoloa kehtyksen virrasta. Sinun on alettava arvostamaan itseäsi ja toteuttamaan sitä mitä todella tahdot.

7. Muista, että mikään tilanne ei kestä ikuisesti. Voit auttaa ja nopeuttaa lähimmäisesei elämäntilanteen kehitystä suunnattomasti tekemällä allaolevan harjoituksen. Me emme tiedä, mitä koettelemuksia ja vaikeuksia kunkin elämään kuuluu, ja siksi me emme voi toivoa niitä pois, mutta me voimme aina auttaa häntä kulkemaan tietään mahdollisimman kauniisti, tapahtui mitä tapahtui, ilman että vaikeuksiin kasaantuu niitä lisää.

 

Auttamisen ja tukemisen meditaatio (silloin kun ahdistaa)

1. Istu suorassa ja kutsu valoa ympärillesi. Jos uskot enkeleihin, kutsu oma enkeli mukaasi ja anna hänen ympäröidä sinut.

2. Hengitä valoa sisään ja ulos. Anna valon levitä koko kehoosi ja myös auraasi kehon ulkopuolella. Jos koet vielä ahdistusta, anna keuhkoillesi lupa lupa hengittää valoa juuri sillä tavalla kuin ne itse haluavat, nopeasti tai hitaasti, kevyesti tai voimakkaasti, rauhallisesti tai sykäyksittäin. Kun rentoutuminen alkaa palata, myös hengitys tasaantuu.

3. Tuo nyt henkilö, jota haluat tukea tai josta koet huolta, kuvana eteesi, sopivalle etäisyydelle. Huomaa, millaisessa asussa, millaisessa valossa ja energiassa hän sinulle esittäytyy - vain huomaa, ei ole tarpeen luoda siitä ajatuksia.

4. Salli hyvin rakastaen ja myötätuntoisesti itsesi kokea kaikki ne tunteet, joita nousee esiin. Huomaa, että tässä ei ole hyviä tai huonoja tunteita, hyväksy rakastaen kaikki mitä tunnet, ja vähitellen nuo tunteen rauhoittuvat. Jos esiin nousee ajatuksia, salli itsesi kokea myös niiihin liittyvät tunteet, mutta älä jää näihin ajatuksiin kiinni. Anna niiden mennä kun ne ovat mennäkseen, ja sama koskee muistikuvia. Koe niihin liittyvät tunteet, mutta älä jää niihin kiinni äläkä muodosta niistä ajatuksia tai päätelmiä. Vain tunne ja rakasta nämä tunteet vapaiksi.

5. Voit hiljalleen lisät valoa, värejä, kukkia, sointia, iloa tai rakkautta tämän henkilön ympärille. Hymyä, juuri sillä tavalla mikä tuntuu sopivalta ja mahdolliselta. Vältä yrittämästä, sillä se haittaa parantavaa yhteyttä. Juuri se mikä on mahdollista, on riittävää ja tehokkainta. Tunne anteeksianto hänelle ja omalle itsellesi, jälleen juuri niin voimakkaana tai niin pienenä kuin sille on tilaa, se riittää.

6. Kuvittele nyt hänen yläpuolelleen loistavana ja kauniina hänen korkeampi itsensä tai enkelinsä. Kuvittel että enkelin tai korkeamman itsen ohjaus ja tuki palautuu hänelle kauniina valon säteinä, jotka loistavat enkelistä alas tälle henkilölle. Liitä tähän sisäiseen näkyyn luja luottamus siihen, että ajan mittaan korkeampi ohjaus tämän ihmisen elämässä palautuu ja hän kykenee oppimaan elämänsä oppitunnit parhaalla mahdollisella tavalla.

7. Voit kuvitella, miten tämä valon vuorovaikutus ihmisen ja hänen korkeamman itsensä välillä valaistuu, vapautuu ja puhdistuu. Vähitellen hänen valosuhteensa myös ympäristöönsä alkaa puhdistua, vapautua ja sykkiä. Älä kuitenkaan kiirehdi. Ymmärrä miten pienikin muutos parempaan on suuri muutos. On suuri asia, että sinä saat olla siinä mukana. On suurenmoinen asia, että voit auttaa hänen ja hänen enkelinsä suhdetta vahvistumaan, sillä on asioita, jotka vain me ihmiset voimme tehdä. Vastuu tulee yhä enemmän meille ihmisille, ja niin upeaa kuin se onkin, me saatamme kuvitella asiaa, joka enkeleiden mielestä on suuri siunaus, itsellemme raskaaksi ja harmilliseksi. Muista ja tiedä, että työsi on tärkeää. Jokainen hetki, jolloin voit auttaa lähimmäsitäsi, on suuri siunaus.

8. Lopuksi irroita yhteys, tunne hymy kasvoillasi ja anna lähimmäisesi haihtua pois mielestäsi kuin valopilvessä. Anna hänelle anteeksi, koe hyväksyväsi hänet sen kauneimman muiston mukaisena, joka sinulla hänestä on. Voit vielä lähettää hänelle jotai kaunista, tunteena, tervehdyksenä, väreinä tai musiikkina, toivotuksina.

9. Vältä arvioimasta tuloksia tai oman toimintasi tehokkuutta. Se ei auta enkelimaailmassa. Muista ettei ole tarpeen yrittää enempää kuin mikä sujuvasti onnistuu. Tee juuri se, mikä on sinulle kulloinkin mahdollista, ja ole siihen tyytyväinen ja ole siitä kiitollinen. Vain luottamus, anteeksianto, loputon kärsivällisyys vievät asioita eteenpäin - nopeammin kuin arvaatkaan.